GTA 4

poruka: 2.689
|
čitano: 594.190
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Vodič za rješavanje problema kod GTA IV, Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City
15 godina
neaktivan
Re: GTA 4
ACCS_DUDO kaže...

jel treba GTA 4 internet za pokrenut? Jel trenutno u novom stanu nemam interneta tak da se ne zahebem. Imam offline GFWL i Rockstar SC.

Ne treba.

14 godina
neaktivan
GTA 4

jel se može gta win xp

mj
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
gamer95 kaže...

jel se može gta win xp

Moze, al mora biti service pack 3.

16 godina
sad igram gta eflc 1.1.2.0 i stavio sam ovaj iCEnhancer125 i fino izgleda...razmisljam da i sam neki mod napravim
Iz dana u dan
15 godina
neaktivan
mario1990 kaže...
ACCS_DUDO kaže...

jel treba GTA 4 internet za pokrenut? Jel trenutno u novom stanu nemam interneta tak da se ne zahebem. Imam offline GFWL i Rockstar SC.

Ne treba.

Ja se logiram preko Social Cluba jelda?

15 godina
neaktivan
ACCS_DUDO kaže...
Ja se logiram preko Social Cluba jelda?

Ja nakon sto sam instalirao igru, instalirao sam patch 1.0.7.0 i nisam trebao social club,

pokrenuo sam igru, napravio offline profil na gfwl-u i igrao.

15 godina
neaktivan

Ja vec imam od prije offline profil na Gfwlu, al ti imas Windows 7 il? Jel pokreces prek GTAIV.exe il cega vec?

15 godina
neaktivan
ACCS_DUDO kaže...

Ja vec imam od prije offline profil na Gfwlu, al ti imas Windows 7 il? Jel pokreces prek GTAIV.exe il cega vec?

Da sedmicu imam, pokrecem preko gtaiv.exe

15 godina
neaktivan

Ok hvala majstore tak ću napravit:)

15 godina
neaktivan
ACCS_DUDO kaže...

Ok hvala majstore tak ću napravit:)

Nema problema, ako budes imao nekih problema pitaj ovdje il na pp.

17 godina
GTA 4

E da vas samo pitam jel netko zna kako aktivirat taj key od kayn&lync u GTA iv kad je zadnji patch instaliran jer posto nema vise rockstar game social club.... ako je netko uspio neka mi javi kako

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA 4

na li itko kako ubaciti ovaj mod pošto mi se čini veoma koristan http://www.gta4-mods.com/script/trafficload-f9512 ???

"you hit me we hit you"-mafia
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
GTA 4

ja sam igrao ovu igricu kad je bila izasla tamo negdje pocetkom 2009 ili 2008 nebitno, evo kada sam vidio ove modove cini se da cu je opet poceti igrati, i hocu da je stavim da se skida...

sada kada instaliram rockstar game i gta iv, koji patch jos moram instalirati ili treba li instalirati uopste, jer kada sam imao ranije morao se neki patch... i kada to uradim, stavit cu ovih modova, i hocu da pitam je li izasao onaj mod, sto je bila vijest na bugu, onaj neki 1.25 za auta ??? 

Da te volim dusa zna,draga moja BiH

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

da izašao je i stvarno igra sada izgleda bolje...

"you hit me we hit you"-mafia
17 godina
GTA 4

E jbg instaliro sam taj

H1Vltg3 Final iCEnhancer 1.2.5 mod

i sad vise nece radit gta :S cim se pokrene baci da je kao prestao radit

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
to je i meni radilo...2 put mi radilo a sljedeci dan pokazuje d3d9.dll problem i nemozes uci u igru...cim izbrisem radi....al ovak mi je ruzna igra
Iz dana u dan
15 godina
neaktivan
GTA 4

pozz svima, gledam patch-eve sa ove stranice i sad neznam dali da skinem sve patch-eve po redu i tako ih instaliram ili da skinem neke određene,koliko vidim, ima prvi patch, pa onda 1.0.2.0, pa 1.0.3.0, pa 1.0.4.0, pa 1.0.6.0, pa 1.0.7.0 i namjeravao sam staviti iCEnhancer 1.25 ...help,šta da napravim 

EDIT:postavljam ovakvo večini "glupo" pitanje jer me već glava boli sa prtljanjem oko tih patch-eva za gta IV {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.7.2011 23:36 (1BIT).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
1BIT kaže...

pozz svima, gledam patch-eve sa ove stranice i sad neznam dali da skinem sve patch-eve po redu i tako ih instaliram ili da skinem neke određene,koliko vidim, ima prvi patch, pa onda 1.0.2.0, pa 1.0.3.0, pa 1.0.4.0, pa 1.0.6.0, pa 1.0.7.0 i namjeravao sam staviti iCEnhancer 1.25 ...help,šta da napravim 

EDIT:postavljam ovakvo večini "glupo" pitanje jer me već glava boli sa prtljanjem oko tih patch-eva za gta IV {#}

Odaberi bilo koji patch, ako zelis npr. 1.0.7.0 ne moras instaliravati starije verzije.... znaci, samo verziju koja te zanima

Sad nisam siguran koji su patchevi kompatibilni sa iCEnhancer 1.25, znam da je 1.0.4.0 sigurno kompatibilan, mislim da isto vrijedi i za 1.0.6.0, ali ne znam za 1.0.7.0

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
15 godina
neaktivan
GTA 4

E sad me zanima,recimo ako uzmem zadnji 1.0.7.0 patch, hoče li on sredit sve bug-ove koje su sređivali prijašnji patch-evi(1.0.6.0, 1.0.4.0...)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
1BIT kaže...

E sad me zanima,recimo ako uzmem zadnji 1.0.7.0 patch, hoče li on sredit sve bug-ove koje su sređivali prijašnji patch-evi(1.0.6.0, 1.0.4.0...)

sve iz prijašnjih patcheva ti je uključeno u tom 1.0.7.0 patchu,samo instaliraj i uživaj.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
kako mi se cini najbolji izbor je 1.0.4.0...na njemu najbolji modovi najbolje rade..
Iz dana u dan
15 godina
protjeran
GTA 4

iCEnhancer 1.3 će raditi na 1.0.7.0 patchu.trenutno je alpha verziji.ja cekam tu verziju.

ova trenutna verzija 1.25 radi odlicno na 1.0.4.0 patchu za koji je i rađena

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.7.2011 22:26 (bugonja).

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
GTA 4

molim pomoc sto prije...

je li na ovom 1.25 ice chancer dolaze auta ili ?

evo gledam kako preko sparka ubaciti ali ja nigdje ne nalazim u ovom 1.25 chanceru wtf i wtd file-ove ?

molim pomoc, i kako ubaciti ove shadove i to... samo kopirati ili šta

0 0 hvala 0
16 godina
to ti je samo za bolju grafu,sve raspakiras tamo di ti je instaliran gta iv....nema nikakvih novih auta...ponavljam samo poboljsava grafiku...
Iz dana u dan
14 godina
neaktivan
GTA 4

Shvatio, hvala... Sada skidam auta i ostalo...

u mene je ge force 250 gts, ali opet šteka, kakvo je kod vas ostalih stanje ?

0 0 hvala 0
16 godina
kod mene je 4850 i relativno dobro radi...vrti se oko 30 fpsa....iskljucio sam sijene dokraja,al drugo sve fino radi
Iz dana u dan ( ( ( msn: dj_djdado@hotmail.com ) ) )
15 godina
neaktivan
GTA 4

Ja igram bez modova s zadnjim patchem, imam sve na high i sjene na medium, a one efekte imam na view distance imam na 30 a ovo drugo dvoje na 50, fps mi je između 25-40. Igrivo je.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
GTA 4

zanima me koje postavke da postavim (rezolucija, efekti....)

Intel Core 2 Duo 3ghz

Nvidia Geforce 9600gt 512 mb

4 gb ram

500 gb hard drive

ĐEMO
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Đemo kaže...

Intel Core 2 Duo 3ghz

4 gb ram

500 gb hard drive

uz patch 1.7.0.0 moguce medium-high (30 fpsa)

windows was unable to detect your keyboard press f1 to retry or f2 to aboart
14 godina
protjeran
Kewin kaže...
Đemo kaže...

Intel Core 2 Duo 3ghz

4 gb ram

500 gb hard drive

uz patch 1.7.0.0 moguce medium-high (30 fpsa)

a 30 fpsa bude brzo ili bude štekalo?

ĐEMO
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Vodič za rješavanje problema kod GTA IV, Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice