Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.567
|
čitano: 1.579.971
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
14 godina
odjavljen
Re: Grand Theft Auto V PC
zv'jer2 kaže...

Molim info za svaki slučaj iako vjerojatno znam odgovor - jel kozmetičko modanje vozila onemogućuje Online?

Predobro zgledaju auti.

Bilo kakva promjena fileova u GTA V folderu rezultira prebacivanje u "svijet cheatera".

Ali ako želiš jednostavno kopiraj te fileove i onda modaj i igraj SP, kad želiš igrati MP onda samo stavi te stare fileove ;)

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
15 godina
Grand Theft Auto V PC

ovako,vidim po jubitu da ima ekipa koja igra sa procesorom Intel e5800 dual core 3,2,i grafičkom HD4650 1GB DDR2

znači,imam još 4gb rama dal bi ja to mogao zaigrati na low postavkama na 1024x768

igra originalna,na dvd-ovima

Bog na nebu,Opel na zemlji
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
matkoGSi kaže...

ovako,vidim po jubitu da ima ekipa koja igra sa procesorom Intel e5800 dual core 3,2,i grafičkom HD4650 1GB DDR2

znači,imam još 4gb rama dal bi ja to mogao zaigrati na low postavkama na 1024x768

igra originalna,na dvd-ovima

Bit ce to jad i bijeda, ulozi u xeona 771 (300kn), neku postenu polovnu grafu (1000kn), jos bar 4gb rama (150kn) i tad ce to tek igrivo bit a da te ne iritira bas

mojpismonosa
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Igra se fino vrti na GTX660 i3-2100 i 8GB RAM. Ide na 1080p i sve high/very high. Zadovoljan sam sa optimizacijom za razliku od GTA IV.

0 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC

da napomenem,ova konfiguracija je nekada davno vrtila GTA IV bez frke,nije moglo sve na high al bila je itekako igriva

u ovu kramu više ništa ne planiram ulagat,jer na godinu uzimam komplet novi PC

al sve u svemu hvala na odgovorima

Bog na nebu,Opel na zemlji
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
matkoGSi kaže...

da napomenem,ova konfiguracija je nekada davno vrtila GTA IV bez frke,nije moglo sve na high al bila je itekako igriva

u ovu kramu više ništa ne planiram ulagat,jer na godinu uzimam komplet novi PC

al sve u svemu hvala na odgovorima

ma moc ces pokrenut, moji frendovi vrte igru na nekim prahistorijskim laptopima, najnize postavke al igra ide.

14 godina
Grand Theft Auto V PC

Moći ćeš pokrenut, ja igram na oba kompa pod moj PC, čak niti ne trza puno, rijetko se dogodi da zatrza na par sekundi. Nije FHD, al je HD

Ako sam nešto progriješio, ispravite me. :D Mlad sam, još učim! :D
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.8.2015 9:21 (Tony1999).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Meni Gta V radi bolje nego je radila 4 na Athlon ii x2 2.8, 7750 1gb ddr5, 2 gb ram. Nije full hd ali s obzirom na nabrojano očekivao sam pp prezentaciju. Imam samo jedan problem a to je nestajanje tekstura, dogodi se cesta i okolne zgrade nestanu pri brzoj vožnji. Ne znam je li to do slabog procesora ili verzije igre, vjerojatno i jedno i drugo.

0 0 hvala 0
12 godina
Predator003 kaže...

Meni Gta V radi bolje nego je radila 4 na Athlon ii x2 2.8, 7750 1gb ddr5, 2 gb ram. Nije full hd ali s obzirom na nabrojano očekivao sam pp prezentaciju. Imam samo jedan problem a to je nestajanje tekstura, dogodi se cesta i okolne zgrade nestanu pri brzoj vožnji. Ne znam je li to do slabog procesora ili verzije igre, vjerojatno i jedno i drugo.

Samo sto trebas napraviti je pritisnuti CTRL - ALT - DELETE > Task Manager > i staviti High Priority na GTA V.

Battleog - 191silvinjo
13 godina
neaktivan
hahhaajaads kaže...
Predator003 kaže...

Samo sto trebas napraviti je pritisnuti CTRL - ALT - DELETE > Task Manager > i staviti High Priority na GTA V.

To nažalost ne pomaže, probao sam već. Navodno radi samo za 1600x900 rezoluciju i kod ljudi koji imaju dosta pozadinskih procesa, ja sam na 1366x768 i novom OSu. Ali još jednom S obzirom da je dual core stvarno nevjerojatna optimizacija igre.

12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

moze netko ukratko pomoci...mislim brisati windows,a gta V bi pribacija na prenosni hdd,koji je postupak?,

mogu samo iskopirati iz instalacijskog foldera u hdd,pa vratiti u "orginalni naziv foldera" kad ponovo windows instaliram?

edit: instaliran je sa dvd-a

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.8.2015 21:53 (krokodil).

0 0 hvala 0
14 godina
Grand Theft Auto V PC

Ako imaš instalirano preko steama, onda idi preko steam backup  i kasnije samo instaliraš pomoću toga opet

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
DangerouS kaže...

Igra se fino vrti na GTX660 i3-2100 i 8GB RAM. Ide na 1080p i sve high/very high. Zadovoljan sam sa optimizacijom za razliku od GTA IV.

blago tebi ja to neuspjevam s "klokanom" gtx780...:p

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
15 godina
DangerouS kaže...

Lega, upali antialiasing i mssa ;) Inace moja HD7770 sve na high i malocas navedeno je iskljuceno i gura 60ak fpsa sretno na 1080p

sup bro?
13 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...
DangerouS kaže...

Cek, cek, cek, nema sanse. Imas MSAA x4 barem upaljeno, inace je to premalo. 

Samozadovoljstvo uništava perfekciju. | LoL EUNE: iScream | http://eune.op.gg/summoner/userName=iScream
15 godina
GamerX9 kaže...
Stjepanj kaže...
DangerouS kaže...

Cek, cek, cek, nema sanse. Imas MSAA x4 barem upaljeno, inace je to premalo.

sup bro?
17 godina
Stjepanj kaže...
DangerouS kaže...

bome ni ja sa 7950, u biti na kolko fpsa on vrti to? jer mogu i ja sve to popalit al onda imam 30 fpsa max.

14 godina
neaktivan
mar123 kaže...
Stjepanj kaže...
DangerouS kaže...

bome ni ja sa 7950, u biti na kolko fpsa on vrti to? jer mogu i ja sve to popalit al onda imam 30 fpsa max.

30-40 stabilno tu i tamo frame drop zbog procesora koji je na 90-100% loada.

MSAA x4. 

Nije ultra da se razumijemo ali teksture, draw distance i sve te finese su jako lijepo popeglane tako da sam jako zadovoljan sa izgledom igre.

Evo u međuvremenu mi je uletjelo da prodam GTX660 i sad sa 7850 1gb mi vrti na medium full hd 60fps lock. Također nije ni približno low-u, igra stvarno izgleda solidno i na medium i na high. Uskoro će pasti 280x nadam se na sljedećoj plaći pa da osjetim i ultru, uz naravno novi i5.

17 godina
Grand Theft Auto V PC

pa sto ova igra ima low? meni je medium najmanje u postavkama, ima medium, high i very high.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
mar123 kaže...

pa sto ova igra ima low? meni je medium najmanje u postavkama, ima medium, high i very high.

Igra ima off/normal/high/very high/ultra. 

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
17 godina
Grand Theft Auto V PC

Imam problem koji se pojavio iznenada,do sad sam bez problema isao preko 2048 mb vram usage i tako negdje sam igrao 20-tak sati.

Pri kraju jedne misije krenuli crash to desktop,prvo sam mislio nesto radi modova,na kraju se ispostavilo radi vram usage.

R7 265 2GB vrama na 1680x1050,cim sam stavio neki settings file za low end compove igra uredno radi,cim probam mijenjati postavke i to da specificno bude ispod limita crasha,tj.loada i crasha.

Sad mi nije jasno dobro da crasha ako prelazim 2GB limit,ali podesim da ne prelazi i opet crash,a 20 sati prije toga uredno igrao sa 200 mb preko 2048 mb limita wtf ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
doky01akablava kaže...

Imam problem koji se pojavio iznenada,do sad sam bez problema isao preko 2048 mb vram usage i tako negdje sam igrao 20-tak sati.

Pri kraju jedne misije krenuli crash to desktop,prvo sam mislio nesto radi modova,na kraju se ispostavilo radi vram usage.

R7 265 2GB vrama na 1680x1050,cim sam stavio neki settings file za low end compove igra uredno radi,cim probam mijenjati postavke i to da specificno bude ispod limita crasha,tj.loada i crasha.

Sad mi nije jasno dobro da crasha ako prelazim 2GB limit,ali podesim da ne prelazi i opet crash,a 20 sati prije toga uredno igrao sa 200 mb preko 2048 mb limita wtf ?

kako znaš da je vram usage?

ja sam cijelu igru odigrao sa gtx550ti 1gb i sa postavkama koje dižu zahtjeve vrama na preko 2,1gb vrama, bez ikakvih problema, trzanja, rušenja...

17 godina
picajzla0707 kaže...
doky01akablava kaže...

kako znaš da je vram usage?

ja sam cijelu igru odigrao sa gtx550ti 1gb i sa postavkama koje dižu zahtjeve vrama na preko 2,1gb vrama, bez ikakvih problema, trzanja, rušenja...

Kad stavim neki settings file koji ide u My Documents/Rockstar Games za low end kompove ( on uzima cca 1 GB vrama ) igra normalno radi.

Onda dignem rezoluciju i neke postavke i pazim specificno da ne prijedem limit,udem ponovno u igru i opet crash to desktop.

13 godina
Grand Theft Auto V PC

upravo nabavio igru (btw svidja mi se kako je steam verzija skuplja 10€..)

igra je vrh - vjerojatno najbolja koju sam ikad igrao s ozbirom koliko su se developeri posvetili detaljima

misije su zabavne, pogotovo napucavanje u hodnicima iz prvog lica

cak je i dobro optimizirana - igram na 2560×1440 + 2xMSAA (s tim da je MFAA upaljen pa bi onda trebalo biti 4xMSAA sveukupno) + TXAA + shadows na softest i sve ostalo na najjacem (pod advanced graphics ugasen high resolution shadows) > FPS ne pada ispod 40, veliku vecinu vremena je iznad 50

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Grand Theft Auto V PC

Gdje bih mogao nabaviti najjeftinije igricu te jel možda netko ima viška key pa da prodaje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
hrčak kaže...

Gdje bih mogao nabaviti najjeftinije igricu te jel možda netko ima viška key pa da prodaje?

Pogledaj si na G2A ili Kinguinu, tamo su najjeftiniji.

Battleog - 191silvinjo
10 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Komp godinu dana star

AMD CPU X8 8320AM3+

Zalman CPU cooler 120mm fan

Gigabyte GA-970A-DS3P AM3 

Kingston ValueRAM 8GB

Sapphire radeon r9 280 3gb

Seagate SSHD 3,5'' 1TB

Forton Hyper 700w, 80+

trebo bi bez problema jel ?

3 0 hvala 0
14 godina
Grand Theft Auto V PC

definitivno

Ako sam nešto progriješio, ispravite me. :D Mlad sam, još učim! :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Grand Theft Auto V PC

Nikako mi ne želi instalirat patch. Skine se, ali piše instalation not found bla bla... Kako da to riješim?

Lijep da umreš!
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Grand Theft Auto V PC

Sta mislite otp na kojim postavkama i fps(prosjecno) cu moc igrati ?

Phenom II X4 b55

AMD R9 270 (2GB)

12GB RAM

komp nije bas neka zvijer ali eto ako bi mogli mi reci otp kako ce to ici

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice