Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.567
|
čitano: 1.580.438
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
17 godina
Re: Grand Theft Auto V PC
ZC_Someone kaže...

Steam i retail verzija nisu 100% iste + igra je bila par puta patchana od islaska. Steam sad ide po nekom svom redosljedu i skida fajlove koje treba updejtati a kad dođe do nečega kaj već postoji to samo preskače. Ak ti je u folderu 55GB, u najgorem slučaju moraš skinuti dodatnih ~6GB.

Btw. ja sam GTA skidao na 250KB/s :)

Ti si živ? Sorry za offtopic.

18 godina
neaktivan

Da

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.12.2015 21:20 (ZC_Someone).
14 godina
Grand Theft Auto V PC

Savage je 50% off (975k) pa ugrabite ako hocete :D I jos neki kombiji i motor iz pacific heista

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Igrate li multiplayer?

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
KiCo77 kaže...

Savage je 50% off (975k) pa ugrabite ako hocete :D I jos neki kombiji i motor iz pacific heista

Ako moras skidat 60 gigi a imas spor net evo ja sam voljan pomoc . Vidim Avatar Rijeka a ja sam iz Rijeke a imam optiku doma i net 100/20 pa javi se u PM ako jos uvijek moras skidat a neda ti se cekat dugo . Voljan sam ti uzet laptop ili pc sta god ili hard i skinut igru . :D

14 godina
Adict kaže..
KiCo77 kaže...

Ako moras skidat 60 gigi a imas spor net evo ja sam voljan pomoc . Vidim Avatar Rijeka a ja sam iz Rijeke a imam optiku doma i net 100/20 pa javi se u PM ako jos uvijek moras skidat a neda ti se cekat dugo . Voljan sam ti uzet laptop ili pc sta god ili hard i skinut igru . :D

Hvala ti na ponudi ali ostavljao sam laptop preko noci da skida i eto skoro sam gotov. Al stvarno hvala ti eto sad znam ako nedaj boze zatreba jos koja reinstalacija haha, iako mislim da bi bilo vrijeme da i ja uzmem neki brzi net 

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
13 godina
protjeran
KiCo77 kaže...
Adict kaže..
KiCo77 kaže...

Hvala ti na ponudi ali ostavljao sam laptop preko noci da skida i eto skoro sam gotov. Al stvarno hvala ti eto sad znam ako nedaj boze zatreba jos koja reinstalacija haha, iako mislim da bi bilo vrijeme da i ja uzmem neki brzi net 

Eto ponuda stoji za bilo sta skinut . net mi je flat jos ako si na krnjevu pa mozda i lovis moj net dam ti sifru ;) 

10 godina
Taraba kaže...

na novim windozama 10 ova igra krepala, no nije i jedina koja je krepala, s njom su krepale i neke druge dok wow, age of conan, rift, shadow of mordor rade normalno, naravno da sam to pokusao rjesiti sa directx web installerom, ubacivanjem d3d nekoh dll u system32/64, aio instalacije, pa naokn toga opet ništa plus mi je otišao NVG Exp pa sam morao njeg ponovo osposobiti pa bristi iste te dll filove da bi se mogao shadoplay instalirati, ma sveopća ludnica, jedno drugo kolje ....

Ova greška ti je zato jer si pomiješao 32 bit i 64 bit fileove. Pobriši *.dll fileove koje si ubacio naknadno, skini i instaliraj ponovo directx i bit će ti sve u redu.

oh sry, zaboravih na ovu temu, da rješio sam, igra radi ali mi se sad neigra jer mi je fakat vruće i na pomisao da igram, svejedno hvala na odgovoru

lp

15 godina
neaktivan
stefkosss kaže...

Igrate li multiplayer?

Igram ja.

CutacFox na Social Clubu.

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Počelo je, kreću modifikacije za vozila :)

0 0 hvala 0
13 godina
Grand Theft Auto V PC

Jel to napokon izlaze modovi s pravim autima ili?

Bilo kuda Opel svuda! :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Da da :D

0 0 hvala 0
13 godina
Grand Theft Auto V PC

Napokon, sa koje si stranice saznao to, može link?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
11 godina
Grand Theft Auto V PC

Jel itko ima problem sa spajanjem na online? Točnije kad pokrenem launcher dobijem error "service unavailable" i samo mogu retry. Nekad mi samo pokrene story mode i to je to. Na statusu servera kod rockstara piše da je sve u redu sa serverima pa me zanima jel sam jedini, točnije i ja i buraz imamo isti problem. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Grand Theft Auto V PC

Kako riješiti redovite stutterove?

Fps mi je na nekih 20-30 ali svako malo zašteka na 2 sek i nastavi se.

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero, iPhone 3GS, Nexus S, Nexus 7, Htc 8S, iPhone 4, Galaxy S2, HTC Sensation, Lumia 625, N8, Dell Venue 8, Z1 Compact, Meizu m2 note
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
EZY-E kaže...

Tako da kupiš još 4GB RAMa i nešto jaču grafu koja bi to gurala na 40-50FPS.

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
13 godina
neaktivan
Deawood kaže...
EZY-E kaže...

Mozda 40 na najnizim mogucim postavkama. Ovaj PC je iz kamenog doba. lol

Samozadovoljstvo uništava perfekciju. | LoL EUNE: iScream | http://eune.op.gg/summoner/userName=iScream
15 godina
Grand Theft Auto V PC

Znaci i5 3340, HD7770 Ghz, 8GB RAM, sve na high,shadows soft   aliasing je na 4 MSSA 2x il tako nesta, gore mi kaze da trebam 2040mb VRAM-a a ja imam 1Gb i igrica ide glatko u benchu izmedju 40 i 75 FPS-a, znaci slobodno ignore suggested limits i odvrnite koliko mozete a da bude igrivo, nemojte gledat na to za vram

sup bro?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
GamerX9 kaže...
Deawood kaže...
EZY-E kaže...

Bolje ikako nego nikako.

Hvala bogu pa svaki Hrvat ima 4000-5000kn viška da potroši na komp.

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
13 godina
neaktivan
Deawood kaže...
GamerX9 kaže...
Deawood kaže...
EZY-E kaže...

Bolje ikako nego nikako.

Nije tu u pitanju kako igrati, nego ovo 40-50 FPS-a. Sa dual core procesorom i DDR2 memorijom ima srece da mu zeli do loadinga doci igra... O grafi ni necemo, koja je realno 50% slabija od minimalnih requirementsa.

Samozadovoljstvo uništava perfekciju. | LoL EUNE: iScream | http://eune.op.gg/summoner/userName=iScream
16 godina
protjeran
GamerX9 kaže...
Deawood kaže...
GamerX9 kaže...
Deawood kaže...
EZY-E kaže...

Bolje ikako nego nikako.

Nije tu u pitanju kako igrati, nego ovo 40-50 FPS-a. Sa dual core procesorom i DDR2 memorijom ima srece da mu zeli do loadinga doci igra... O grafi ni necemo, koja je realno 50% slabija od minimalnih requirementsa.

sori što nisam gejmer, sori -.-
pustilo me to odavno, zgadilo mi se trpiti sve prisutnije bugove u igrama danas

a ja trenutno igram peticu na kakvih 30fps samo se konstantno pojavljuje taj iritantni trzaj kojeg masa ljudi spominje, igram sa modom koji smanjuje grafiku na min, izgleda kao san andreas ali me to ne dira tolko

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero, iPhone 3GS, Nexus S, Nexus 7, Htc 8S, iPhone 4, Galaxy S2, HTC Sensation, Lumia 625, N8, Dell Venue 8, Z1 Compact, Meizu m2 note
13 godina
Grand Theft Auto V PC

Neka modanje pocne!   Izlaze polake modovi pravih auta

http://www.gtainside.com/en/gta5/cars/

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

pozdrav, trebam pomoc, spoiler alert
dosao sam do one misije di trebam ukrasti fire truck prije pljacke i getaway auto nabaviti, auto sam rijesio, i nasao fire truck, ali mi nikako ne pise kada parkiram na neko skrovito mjesto niti da tu mogu ostaviti, niti da nemogu, kao da nisam uopce u toj misiji, savjet?

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
1337Code_breaker kaže...

dosao sam do one misije di trebam ukrasti fire truck prije pljacke i getaway auto nabaviti, auto sam rijesio, i nasao fire truck, ali mi nikako ne pise kada parkiram na neko skrovito mjesto niti da tu mogu ostaviti, niti da nemogu, kao da nisam uopce u toj misiji, savjet?

To je Bureau raid? Ako da, onda ga moraš ostaviti ispod onog mosta kod Lesterove tvornice (Darnell Bros, garment factory).

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.8.2015 21:04 (Deawood).
15 godina
1337Code_breaker kaže...

Moras sakriti auto negdje u neku ulicu ili nesto i nazvati Michaela, pisat ce ti opcija getaway ili tako nesto.

VISCA BARCA
15 godina
neaktivan
jesam, ali ne pokazuje nista, kao da ga uopce netrebam, nikakav getaway nista, prosao sam vec vecinu igrice, znam kako treba biti, ali ne javlja ni da je dobro mjesto kad ga parkiram niti da je lose...
14 godina
Grand Theft Auto V PC

Opet sam se vratio free roamu hh.

Dont drink and drive...keep grass and fly !PEACE!
Moj PC  
0 3 hvala 0
14 godina
odjavljen
1337Code_breaker kaže...
jesam, ali ne pokazuje nista, kao da ga uopce netrebam, nikakav getaway nista, prosao sam vec vecinu igrice, znam kako treba biti, ali ne javlja ni da je dobro mjesto kad ga parkiram niti da je lose...

Dali si ga parkirao kod Lesterove tvornice?

14 godina
protjeran
Grand Theft Auto V PC

kako da instaliram isusov sweet fx "ilitiga"  reshade, probao sve moguce sto sam nasao na netu i ne radi da ga yebes. s reshedom sam uspio uci u meni i tam imam one informacije u pozadini no u igri se ne pali...

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy LP
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice