Pa Android je manje fragmentiraniji :D
(sala, ali opet...to mora bit max 4%)
Pitanjce; zna li netko gdje se može kupiti fizička verzija GTA V, znači u Algoritmu je nema (kažu kad je došla da se prodala za 48h). Svijet medija je nudio za 449 HRK, dođem kod njih, kaže još nam nije došla ni jednom, pa se ja pitam gdje je mogu nabaviti?
Pitanjce; zna li netko gdje se može kupiti fizička verzija GTA V, znači u Algoritmu je nema (kažu kad je došla da se prodala za 48h). Svijet medija je nudio za 449 HRK, dođem kod njih, kaže još nam nije došla ni jednom, pa se ja pitam gdje je mogu nabaviti?
Naručeno preko Sancta Domenice...
Koliko se treba čekati u praksi da mi dostave robu (vidio sam da piše 1-3 radna dana ali mene zanima u praksi; koliko su brzi)?
http://imgur.com/a/a5KOF seljo tuning
pitanje..
kolega je kupio navedenu igru u tisku (onu kutiju sa mislim 7 dvd-a) i instalirao igru,prešao je i rekao mi je posuditi jer nema više vremena igrati tj. neda mu se igati online.
e sada,zanima me dali ja mogu igru instalirati u svoj komp,staviti isti seriski kljuc i igrati igru?! ili? koja je procedura?
hvala
pitanje..
kolega je kupio navedenu igru u tisku (onu kutiju sa mislim 7 dvd-a) i instalirao igru,prešao je i rekao mi je posuditi jer nema više vremena igrati tj. neda mu se igati online.
e sada,zanima me dali ja mogu igru instalirati u svoj komp,staviti isti seriski kljuc i igrati igru?! ili? koja je procedura?
hvala
Nemožeš,jedino ako ti kolega da šifru svojeg Social Club accounta jer je taj key vezan za profil.Na svojem profilu nečeš moć igrat.
pozz ljudi, nabavio novi monitor, i sad u igri mi je refresh rate zakljucan na 59hz , znaci vsync je isto max 59 fps. jel ima tko slican problem
u drugim igrama mi normalno vsync na 60 zakljuca
Kao da ces osjetit razliku u jednom fps-u...
nije zbog razlike 1 fpsa nego cisto informativno, sad skuzio da zapravo windows 8.1 fullhd rezoluciju zakljuca na 59.9 hz a igra prikazije 59 zaokruzeno. mislio sam da mi je nesto do kabela il koj vrag vec, no to je vec za drugi topic, sve 5
Nove misije za online zanimljivo
Ja nisam još ni stare igrao, na story 60% sam trenutno, baš guštam u igri od dana kada je izašla. Nego kakav je online? vidio sam da je bilo nekih problema u startu, ali nisam se previše na to osvrtao kada me nije ni zanimalo dok ne pređem priču.
Ja sam sa update 1 onaj od prvog dana kad je i izašao crack došao na 82,9% igre to je nakon padobranca.... Sada sa update 4 i crack nemam više pojma koji igra mi se smrzava kod ulaska u auto ili kod traženja zaklona.
Sada i da hoću ponovno doći do 82,9% ili i više nema j.... šanse.
HAHAHAHAHAHpa ti nemoj gledati ispred sebe...
haha dobra snimka :D
dali ima tko problem ako je radio one epsilon program misije u story mode, pa na misiji bearing the truth, kad se mora onaj odvratni epsilon outfit nosit 10 ingame dana, ja ga obuko, otiso save game u krevet s mihaelom i bez save game samo escape da prekine, prodje 6 sati, i tako vec preko 60 puta, naci duze od 10 dana, i izadjem van iz sobe no nista se ne dogadja, ne updejta se misija. ne kuzim.
na turtorialima kazu 40 puta save exit i odma cim izadjes iz sobe ti dodje sljedeci korak. mehh
El ima netko problem sa freezanjem igre? Pa ne mogu ni 5 minuta igrat i već se PC smrzne, error...
Kakve su ti temparature, jesi OC proc ili grafu
zasto mi igra pocne trzat nako 15-20 minuta igranja, i to najvise prilikom brze voznje
Evo grafikona iz MSI-a, jel moze biti do page file-a, jedino je on na max (dvaput sam minimiziro igru pa je zato memory i core clock pao, da ne bi bilo zabune)
Koga ubiti??
Trevora ili Michaela?
Koga ubiti??
Trevora ili Michaela?
Stavi to pod spoiler format dok još ljudi nije vidjelo
U 2 godine otkako je izašla igra si nisam to spoilao i evo ovog specijalca .. jaoo
Koga ubiti??
Trevora ili Michaela?
Nemoraš ni jednog ubiti.
odite svu i zasto imate potrebu ista napisati o kraju, nabijem vas
Zašto nema modova za aute jos uvijek?
Bolje to nego da si neko misli da je Deathwish da ubiš Franklina.
Prelose. Bas to 2 godine ne gledam ni videe na jutubu svaki dan po sat vremena se igram jer nemrem dulje i sad ovaj doleti...
Bolje to nego da si neko misli da je Deathwish da ubiš Franklina.
upravo to sam ja pomislio kad sam igro prvi put na ps3, al reko riskirat cu jer ne zelim ubit nikog od svojih "prijatelja" i na kraju ispadne odlicno. mislim odluka da ubijes jednog od ove dvojice je najgluplja odluka ikad, jer svi negativci koji su te *ebali kroz igru prezive a jedan od glavnih likova ti umre.
A što kad vas pred kraj otmu one seksi izvanzemaljke,koju prvo jebat
Razvlačim da se čini kako ovaj post ima smislaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
jel i vi isto imate velik bottleneck. Meni je grafa 80%-95%, ponekad padne čak i do 70%. Overclockao sam cpu na 4.1ghz. Prije je bilo još gore!