Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.412.739
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
17 godina
Re: Grand Theft Auto V PC
U hebote 23%

Pa Android je manje fragmentiraniji :D

(sala, ali opet...to mora bit max 4%)
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Pitanjce; zna li netko gdje se može kupiti fizička verzija GTA V, znači u Algoritmu je nema (kažu kad je došla da se prodala za 48h). Svijet medija je nudio za 449 HRK, dođem kod njih, kaže još nam nije došla ni jednom, pa se ja pitam gdje je mogu nabaviti?

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.5.2015 16:01 (Master11).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Master11 kaže...

Pitanjce; zna li netko gdje se može kupiti fizička verzija GTA V, znači u Algoritmu je nema (kažu kad je došla da se prodala za 48h). Svijet medija je nudio za 449 HRK, dođem kod njih, kaže još nam nije došla ni jednom, pa se ja pitam gdje je mogu nabaviti?

LINK

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Naručeno preko Sancta Domenice...
Koliko se treba čekati u praksi da mi dostave robu (vidio sam da piše 1-3 radna dana ali mene zanima u praksi; koliko su brzi)? 

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.5.2015 22:27 (Master11).
Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina
Grand Theft Auto V PC

http://imgur.com/a/a5KOF seljo tuning 

Moj PC  
10 0 hvala 0
14 godina
Grand Theft Auto V PC

pitanje..

kolega je kupio navedenu igru u tisku (onu kutiju sa mislim 7 dvd-a) i instalirao igru,prešao je i rekao mi je posuditi jer nema više vremena igrati tj. neda mu se igati online.

e sada,zanima me dali ja mogu igru instalirati u svoj komp,staviti isti seriski kljuc i igrati igru?! ili? koja je procedura?

hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
lange kaže...

pitanje..

kolega je kupio navedenu igru u tisku (onu kutiju sa mislim 7 dvd-a) i instalirao igru,prešao je i rekao mi je posuditi jer nema više vremena igrati tj. neda mu se igati online.

e sada,zanima me dali ja mogu igru instalirati u svoj komp,staviti isti seriski kljuc i igrati igru?! ili? koja je procedura?

hvala

Nemožeš,jedino ako ti kolega da šifru svojeg Social Club accounta jer je taj key vezan za profil.Na svojem profilu nečeš moć igrat.

STEAM - L3giONaR ORIGIN-L3Gi0naR UPLAY- L3giONaR
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

pozz ljudi, nabavio novi monitor, i sad u igri mi je refresh rate zakljucan na 59hz , znaci vsync je isto max 59 fps. jel ima tko slican problem

u drugim igrama mi normalno vsync na 60 zakljuca

0 0 hvala 0
12 godina
Grand Theft Auto V PC

Kao da ces osjetit razliku u jednom fps-u...

Gas do daske,a kad maknem dasku onda još gasa.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

nije zbog razlike 1 fpsa nego cisto informativno, sad skuzio da zapravo windows 8.1 fullhd rezoluciju zakljuca na 59.9 hz a igra prikazije 59 zaokruzeno. mislio sam da mi je nesto do kabela il koj vrag vec, no to je vec za drugi topic, sve 5

1 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC
Padobranci, mineri i djevice griješe samo jednom
Moj PC  
0 0 hvala 2
17 godina
Grand Theft Auto V PC

Ja nisam još ni stare igrao, na story 60% sam trenutno, baš guštam u igri od dana kada je izašla. Nego kakav je online? vidio sam da je bilo nekih problema u startu, ali nisam se previše na to osvrtao kada me nije ni zanimalo dok ne pređem priču. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Ja sam sa update 1 onaj od prvog dana kad je i izašao crack došao na 82,9% igre to je nakon padobranca.... Sada sa update 4 i crack nemam više pojma koji igra mi se smrzava kod ulaska u auto ili kod traženja zaklona.

Sada i da hoću ponovno doći do 82,9% ili i više nema j.... šanse. 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC
Moj PC  
28 0 hvala 2
13 godina
protjeran

HAHAHAHAHAHpa ti nemoj gledati ispred sebe...

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

haha dobra snimka :D

dali ima tko problem ako je radio one epsilon program misije u story mode, pa na misiji bearing the truth, kad se mora onaj odvratni epsilon outfit nosit 10 ingame dana, ja ga obuko, otiso save game u krevet s mihaelom i bez save game samo escape da prekine, prodje 6 sati, i tako vec preko 60 puta, naci duze od 10 dana, i izadjem van iz sobe no nista se ne dogadja, ne updejta se misija. ne kuzim.

na turtorialima kazu 40 puta save exit i odma cim izadjes iz sobe ti dodje sljedeci korak. mehh

0 0 hvala 0
14 godina
Grand Theft Auto V PC

El ima netko problem sa freezanjem igre? Pa ne mogu ni 5 minuta igrat i već se PC smrzne, error...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Kakve su ti temparature, jesi OC proc ili grafu

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

zasto mi igra pocne trzat nako 15-20 minuta igranja, i to najvise prilikom brze voznje

Evo grafikona iz MSI-a, jel moze biti do page file-a, jedino je on na max  (dvaput sam minimiziro igru pa je zato memory i core clock pao, da ne bi bilo zabune)

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.5.2015 12:54 (next'24).
Moj PC  
0 1 hvala 0
10 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Koga ubiti?? 

Trevora ili Michaela?  

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.5.2015 16:46 (pirat).

0 19 hvala 0
16 godina
DbrM3 kaže...

Koga ubiti?? 

Trevora ili Michaela?  

Stavi to pod spoiler format dok još ljudi nije vidjelo 

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.5.2015 15:37 (Alex Mercer).
14 godina
Grand Theft Auto V PC

U 2 godine otkako je izašla igra si nisam to spoilao i evo ovog specijalca ..  jaoo

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
11 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DbrM3 kaže...

Koga ubiti?? 

Trevora ili Michaela?  

Nemoraš ni jednog ubiti.

Be Water My Friend
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.5.2015 16:02 (bruslii).
13 godina
protjeran
Grand Theft Auto V PC

odite svu i zasto imate potrebu ista napisati o kraju, nabijem vas

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
Moj PC  
12 1 hvala 0
12 godina
Grand Theft Auto V PC

Zašto nema modova za aute jos uvijek?

Gas do daske,a kad maknem dasku onda još gasa.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Stjepanj kaže...

Bolje to nego da si neko misli da je Deathwish da ubiš Franklina.

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Prelose. Bas to 2 godine ne gledam ni videe na jutubu svaki dan po sat vremena se igram jer nemrem dulje i sad ovaj doleti...

mojpismonosa
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Deawood kaže...
Stjepanj kaže...

Bolje to nego da si neko misli da je Deathwish da ubiš Franklina.

upravo to sam ja pomislio kad sam igro prvi put na ps3, al reko riskirat cu jer ne zelim ubit nikog od svojih "prijatelja" i na kraju ispadne odlicno. mislim odluka da ubijes jednog od ove dvojice je najgluplja odluka ikad, jer svi negativci koji su te *ebali kroz igru prezive a jedan od glavnih likova ti umre.

13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

A što kad vas pred kraj otmu one seksi izvanzemaljke,koju prvo jebat

Razvlačim da se čini kako ovaj post ima smislaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.

1 0 hvala 0
10 godina
Grand Theft Auto V PC

jel i vi isto imate velik bottleneck. Meni je grafa 80%-95%, ponekad padne čak i do 70%. Overclockao sam cpu na 4.1ghz. Prije je bilo još gore!

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice