Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.715
|
čitano: 1.481.371
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
13 godina
protjeran
Re: Grand Theft Auto V PC
Dragička kaže...

Probaj stavit na 60 hz ako ti je monitor takav meni je isto po defaultu bilo na 75  i neigrivo je bilo...

kak mislis neigrivo ako stavi na 75hz, 60, 300hz kaj god...?

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
11 godina

Meni je na mom PC-u s vsyncom i sve nafrljeno do kraja (advanced graphics isto), lockan fps na 45 bio. Doduše na piratskoj verziji. Usporedi sa svojom konfom i ima smisla zašto ti dropa do 28 čak. 

12 godina
Grand Theft Auto V PC

haha jel itko naisao na ono mjesto di su frajeri samo u gacama? znaci samo dolaze ubijes ih sve opet se stvore lol

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
toma20 kaže...

haha jel itko naisao na ono mjesto di su frajeri samo u gacama? znaci samo dolaze ubijes ih sve opet se stvore lol

Ja jesam, ako mislis na one sto zive u nekom naselju ogradjenom drvenom ogradom i sve kuce(kolibe) su drvene isto. Ne mozes vjerovat sta sve nadjes u ovoj igri. 

Hajduk živi vječno!
16 godina
Grand Theft Auto V PC

Može ovca gregor bit u gaćama mogu i oni.

Btw trevor nije fora u gaćama nego u haljinici. Tu već podvaljuju neku skrivenu poruku. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.5.2015 0:05 (Oldy).

0 0 hvala 0
15 godina
A jeste uradili ono: kad naiđete na random lika koji želi prijevoz do određene lokacije pa onda imate mogućnost da ih odvedete u planinu kod nekih naoružanih seljaka, to sam sa trevorom uradio.
Be Water My Friend
16 godina
bruslii kaže...
A jeste uradili ono: kad naiđete na random lika koji želi prijevoz do određene lokacije pa onda imate mogućnost da ih odvedete u planinu kod nekih naoružanih seljaka, to sam sa trevorom uradio.

da to je kult koji daje pare trevoru ako im doveze ljude, ja to uvijek napravim.

17 godina
Grand Theft Auto V PC

SP mod za ostavljanje auta gdje god poželite, potrebno ih je samo spremiti tipkom koju vi odredite - u mom slučaju tipka "INS" tj. Insert

Ove dvije datoteke raspakirajte u root of GTA V, Script Hook V & scripts - moje datoteke koje koristim.

2 slike Michaelove "vanjske" garaže i jedna iznutra

-- CONFIGURE THE KEYS BELOW. Further down you find a list of the codes
local savekey = 45 -odaberete tipku kojom želite spremiti vaše vozilo
local reloadkey = 46 -ne koristim tu tipku
local disablemodkey = 44 -ako želite isključiti mod, isto ne koristim
local modenabled = true -- SET TO false if you don't want the persistence to be enabled by default - does not affect saved
                  --vehicles, this only applies to the 'persistent' ones you drove, which can cause problems in missions

-- CONFIGURE THE PATH WHERE THE FILE WILL BE SAVED. NOTE: Make sure Windows allows writing there.
-- 99.9% of the problems will be due bad data on the line below OR Windows permissions nonsense.
-- IMPORTANT!: Double-check the slashes (/) (they're NOT backslashes (\) ) and the LAST SLASH too!
-- IMPORTANT!: The path must be between quotation marks ("). Use the default value for reference.
local savepath = "G:/Dokumenti/Documents/Rockstar Games/" -OVDJE MORATE STAVITI LINK NA VAŠ GTA V SAVEGAME

-- CHOOSE A COOL TEXT TO APPEAR IN THE LICENSE PLATES OF YOUR SAVED VEHICLES! (Max. 8 dig.)
-- IMPORTANT!: The text must be between quotation marks ("). Use the default value for reference.
local platetext = "NAJBRZI" -OVDJE NAPIŠITE ŠTO ŽELITE DA VAM PIŠE NA REGISTARSKIM TABLICAMA
local useplates = true --change to false if you don't want the plates to change

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
Moj PC  
2 0 hvala 7
13 godina
protjeran
Grand Theft Auto V PC

kako da si povecam fov da mi je jos veci nego sto se moze u igri namjestiti??? jel treba nekaj skidati?LP

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
S tim FOV modom će te banat na GTA Onlineu.S razlogom.
STEAM - L3giONaR ORIGIN-L3Gi0naR UPLAY- L3giONaR
15 godina
mar123 kaže...
bruslii kaže...

da to je kult koji daje pare trevoru ako im doveze ljude, ja to uvijek napravim.

Ozbiljno ili zezaš?

Koliko dobije para?

MiR
16 godina
neaktivan
Omerta23 kaže...
mar123 kaže...
bruslii kaže...

Ozbiljno ili zezaš?

Koliko dobije para?

$1000 po glavi i nakon 4 dostavljene osobe započne misija u kojoj možeš skupiti $125,000.

15 godina
Grand Theft Auto V PC

hmmm, fora.. Ali nisam primjetio da mi se nudio izbor odvesti te autostopere u kamp.

Ok, dali se onda mogu odvesti i druge osobe tipa suvozači auta kojeg ukradem?

MiR
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Omerta23 kaže...

hmmm, fora.. Ali nisam primjetio da mi se nudio izbor odvesti te autostopere u kamp.

Pojavi se A (Altruist camp) na mapi kad pokupiš nekoga.

Ne, samo random encounteri i mora ih pokupiti Trevor.

16 godina
neaktivan
Najbrži kaže...

Misliš Frenklin-ove garaže

Nego Update 5 je izašao, ima li promjena, kakvi su dojmovi ?

13 godina
protjeran
ApretaH kaže...
S tim FOV modom će te banat na GTA Onlineu.S razlogom.

ma treba mi samo za SP!

15 godina
Looka kaže...
Omerta23 kaže...

Pojavi se A (Altruist camp) na mapi kad pokupiš nekoga.

Ne, samo random encounteri i mora ih pokupiti Trevor.

Aha, ok.. Iako neki likovi koje prevoziš daju dobre informacije, tipa savjet za kupovina/prodaja dionica i slično..

MiR
15 godina
1BIT kaže...
Najbrži kaže...

Govoriš o originalu?

MiR
17 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

evo par slikica sa crewom sa online-a

hmmm hmmm
cartoon heist :D cartoon heist :D
dopeljam im auto da mu stavim naoruzanje a oni zatvore ducan :( dopeljam im auto da mu stavim naoruzanje a oni zatvore ducan :(
biciklijada sa ekipom po planini je predobra biciklijada sa ekipom po planini je predobra
kako nastaju auti :D kako nastaju auti :D
parkirao čovjek parkirao čovjek
nemožeš više ni privatnosti imati danas nemožeš više ni privatnosti imati danas
http://www.youtube.com/heat4HD || battlelog: HeatPwnz || steam: sentinel2016
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.5.2015 10:55 (Scrappy).
Moj PC  
9 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Omerta23 kaže...

Govoriš o originalu?

Pirat je u pitanju

Ma nemogu naći changelog info/release notes, šta se nalazi u tom update-u...

Stavio sam ga, čini mi se da su popravili stuttering, još uvijek je prisutan, ali veoma rjetko (tokom brze vožnje autom), ali sam primjetio dosta veće zauzeće vram memorije, od mojih 2Gb na R9 270, prije se popunilo oko 1.5Gb, sad dođe do 1.95Gb, a postavke u igri su mi podešene da zauzimaju 2.3Gb (uključena postavka ignore sugested limits) i nisam ih mjenjao prije update-a i poslje, mada nemam nikakvog problema zbog toga...

EDIT:

našao, vidim za pirate kasni update skoro dva tjedna...

Kaže: - Fixes to improve game stability and other minor fixes.

hvalili su se kako je igra ispeglana tokom izlaska, a sad još u petom updateu imaju improve game stability, znači još ju peglaju

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.5.2015 12:26 (1BIT).
17 godina
1BIT kaže...
Najbrži kaže...

Tako je, vidiš u koje doba sam pisao, pogreške su vrlo moguće. Više sestra i mlađi buraz igraju već ja. Svako ima svog lika, sestrin je Michael, burazov Trevor, moj Frenklin.

Dobar je i ovo mod za vozila, žmigavci i paljenje/gašenje motora.

Realistic Vehicle Controls LUA (in-game menu + hotkeys) 1.3.1

U notepadu možete promijeniti tipke kojim želite aktivirati žmigavce, paliti/gasiti vozilo

11 godina
1BIT kaže...

Evo jutros skinuta igra (original), kupio u nedjelju, i naravno stavljen je update 5, barem mislim, skidalo se preko noći. Na prvu sam se šokiro koliko dropa fps naspram jogurt verzije, a onda sam samo reverto settingse u nvidia control panelu i podesio ih opet i sad radi od 50-60fps. Sve na max osim advanced graphics. Vsync ON.

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.5.2015 12:35 (Magibagi).
13 godina
Grand Theft Auto V PC

Nisam pratio neko vrijeme ovu temu, mozda je i bilo pitanje u vezi crash na misiji kada se trebam vratiti u onaj kamion za smece poslije obracuna sa policijom, kada treba da udje u kamion igra se svaki puta crasha. Da li ima neki fix, neko rjesenje, ili je to do .

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.5.2015 13:51 (MrRango).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
MrRango kaže...

Nisam pratio neko vrijeme ovu temu, mozda je i bilo pitanje u vezi crash na misiji kada se trebam vratiti u onaj kamion za smece poslije obracuna sa policijom, kada treba da udje u kamion igra se svaki puta crasha. Da li ima neki fix, neko rjesenje, ili je to do .

Triput se ubiješ i onda preskočiš na sljedeći checkpoint.

13 godina
protjeran
Grand Theft Auto V PC

Ovo mogu legalno snimiti u svoj gta5(original)??????

https://www.gta5-mods.com/scripts/open-all-interiors

reko da provjerim da me nebi zbanirali! igram samo singleplayer!

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.5.2015 15:20 (Stjepanj).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Stjepanj kaže...

Ovo mogu legalno snimiti u svoj gta5(original)??????

https://www.gta5-mods.com/scripts/open-all-interiors

reko da provjerim da me nebi zbanirali! igram samo singleplayer!

http://www.bug.hr/master/vijesti/rockstar-single-player-modifikacije/142838.aspx

12 godina
MrRango kaže...

evo rjesenja: http://steamcommunity.com/app/271590/discussions/0/611703999962444566/

prvi komentar vam sve objasnjava! a ukoliko ne znate lokacija auta se promjeni tako da odete gdje ste parkirali i premjestite na novu lokaciju kako pise. cak ga onda mozete i zamjeniti za neki drugi!

12 godina
Grand Theft Auto V PC

u singleplayeru sam kupio auto i eksplodirao je i naravno sada ga nema u garazi ni kod policije za netko di bi mozda jos mogao biti? ili je gotov 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

hjoj sami problemi sa ovom igrom... graficka mi bila na servisu te sam imao zamjensku gt 740 i nije me zezao gta v, sad dobio natrag gtx 660 koja je 5 puta bolja i imam stuttering nakon 10 do 20 minuta, pocne zvuk skripat i trzat iako je fps 60

battletag:MasnaKrvavic#2275
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.5.2015 20:00 (dado16).
16 godina
neaktivan
toma20 kaže...

u singleplayeru sam kupio auto i eksplodirao je i naravno sada ga nema u garazi ni kod policije za netko di bi mozda jos mogao biti? ili je gotov 

U singleplayeru jednom kad ode bok...

U online je skroz druga prica

mojpismonosa
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice