Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.715
|
čitano: 1.481.896
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
11 godina
Grand Theft Auto V PC

Ne znam zašto je tako, odem na MSI Afterburner, upišem kolki ću +core i +memory, stisnem kvačicu, odem u igru i dalje stoji 1404mhz kad je u igri. Koristim afterburner verziju 4.1.0.

EDIT: Evo digo sam prvo sada core +200, memory +300, igra se crasha taman kad treba loading završit. Zatim ostavio stock memory i ostavio +200 core i dalje se crasha. Hmm vjerojatno je do jogurt verzije.

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.5.2015 11:26 (Magibagi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Grand Theft Auto V PC
xG4M3 kaže...

Jel se meni čini ili ova igra ima previše blura u sebi? I AA nije ne znam što :/

Igram na 4x MSAA + TXAA + 16 Antistropic, isključeni Depth of Field, Blur i FXAA, ali i dalje je previše blura za moj ukus i AA je poprilično loš na nekim stvarima.

Ima li neko rješenje za to? DSR još nisam isprobao, ali mislim da bi to ionak po perfromansama lupilo jako. Razmišljam da stavim SweetFX + Reshade da dobijem SMAA (budale ga izbacili jer je Nvidia masne novce platila da svoj AA strpaju u igru -.-)

Stavi DSR 1440p i FXAA. Meni je to dalo daleko najbolje rezultate (i NVIDIA game performance guide se slaze)

13 godina
protjeran
Magibagi kaže...

Ne znam zašto je tako, odem na MSI Afterburner, upišem kolki ću +core i +memory, stisnem kvačicu, odem u igru i dalje stoji 1404mhz kad je u igri. Koristim afterburner verziju 4.1.0.

EDIT: Evo digo sam prvo sada core +200, memory +300, igra se crasha taman kad treba loading završit. Zatim ostavio stock memory i ostavio +200 core i dalje se crasha. Hmm vjerojatno je do jogurt verzije.

pa jesi podignuo power limit? inace g1 radi na 1330mhz u boostu u oc modu na 1350mhz, tebi tvoja radi na 1400mhz? jesi je overklokao ili nisi? boost klok ce ti takoder ovisiti o trenutnim temperaturama i power limitu, a gta5 abnormalno grije gpu/cpu...

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
11 godina
neaktivan
Necto kaže...
bruslii kaže...
Stjepanj kaže...

Kupio garazu pa evo moje dve "street" jurilice (naravno sve  custom made:), kako se inace odkljucavaju upgrejdovi za aute?

Za svaku seriju moraš određen broj utrka pobijediti (prvo mjesto). Ja sam na sports seriji otključao sve, a ima serija ihihi

Nisu vezani za serije i klase, mozes cak i s biciklom otkljucati apsolutno sve upgradeove (osim onih par specificnih (slipstream i sl.))

A ja kukam kao godina sto neka auta nemaju vise opcija za customati ih,igram sigurno preko 130 sati vec pojma nisam imao da se to tako otkljucava,nista onda ovaj vikend samo utrke sve moguce.

Hvala za info :)

14 godina
Grand Theft Auto V PC

Čini mi se da su svugdje cijene podivljale, nuveem je na 420kn blazeit, pa gdje da šogoru kupim gta 5 čim jeftinije?

Fuck me I am famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

jesam ali mi ne radi przilica zasto? :O 

11 godina
Stjepanj kaže...
Magibagi kaže...

pa jesi podignuo power limit? inace g1 radi na 1330mhz u boostu u oc modu na 1350mhz, tebi tvoja radi na 1400mhz? jesi je overklokao ili nisi? boost klok ce ti takoder ovisiti o trenutnim temperaturama i power limitu, a gta5 abnormalno grije gpu/cpu...

Nisam dizao power limit. Temperature su 60°c u loadu dosad najviše zabilježene (GPU), a proc 64°c. Otkad sam složio komp i probo testirat igre base clock mi je 1177mhz, a boost 1404. Barem tako piše u msi afterburneru, dakle to je stock bez diranja ičega. Uspio sam clocknut da se igra ne crasha bez dizanja power limita i to samo core clock na +160. Igra radi na 1560mhz bez artefakta i crashanja. Probat cu kad dođem s posla i power limit podignut, hvala na savjetu. 

EDIT: Stjepane, nemoraš TD lupat na moju prvu poruku o OC-u, čisto sam podjelio svoje iskustvo. Izgleda da je taj exe od jogurta koji sam prije koristio bio zbagan pa eto nek i drugi znaju ako naiđu na isti problem. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.5.2015 16:44 (Magibagi).
10 godina
Wack kaže...
Necto kaže...
bruslii kaže...
Stjepanj kaže...

Kupio garazu pa evo moje dve "street" jurilice (naravno sve  custom made:), kako se inace odkljucavaju upgrejdovi za aute?

Za svaku seriju moraš određen broj utrka pobijediti (prvo mjesto). Ja sam na sports seriji otključao sve, a ima serija ihihi

Nisu vezani za serije i klase, mozes cak i s biciklom otkljucati apsolutno sve upgradeove (osim onih par specificnih (slipstream i sl.))

A ja kukam kao godina sto neka auta nemaju vise opcija za customati ih,igram sigurno preko 130 sati vec pojma nisam imao da se to tako otkljucava,nista onda ovaj vikend samo utrke sve moguce.

Hvala za info :)

Ma ja kad odem na te utrke ili deathmatchove nikako da se priključit netko........traje sto godina, a otvoren invite za bilokoga

17 godina
odjavljen
ReverseFlash kaže...

Ma ja kad odem na te utrke ili deathmatchove nikako da se priključit netko........traje sto godina, a otvoren invite za bilokoga

Čitaj između redaka...

Freak Show Inc.
16 godina
guls kaže...

Čini mi se da su svugdje cijene podivljale, nuveem je na 420kn blazeit, pa gdje da šogoru kupim gta 5 čim jeftinije?

Ja kupio na g2play za 333kn. Izgleda neki popust traje. Kod stigao odmah.

EDIT: Kod uredno aktiviran na RSC.

Dajte mi odma ime crewa koji ima ovdje.

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.5.2015 15:19 (St0ka).
15 godina
Grand Theft Auto V PC

ljudi, nisam jos poceo 2. pljacku (brod), tj skupio sam sve potrebno, ali nisam usao u pljacku jos, vec mi se pojavila iduca za one FIB-ovce, jel moguce 2 odjednom? a tek sam na 30% igre

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
RuskeGTT kaže...

ljudi, nisam jos poceo 2. pljacku (brod), tj skupio sam sve potrebno, ali nisam usao u pljacku jos, vec mi se pojavila iduca za one FIB-ovce, jel moguce 2 odjednom? a tek sam na 30% igre

Yup, i ja sam se čudio zašto imam i od FIBa i Trevorov heist (tj. fail). 

Najprije sam riješil Trevorov pa onda od FIBa. 

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
10 godina
Friday kaže...
ReverseFlash kaže...

Čitaj između redaka...

Kad će ovu karikaturu netko izbacit zbog trolanja? Nit igra igru, niti priča o njoj, nigdje veze hahaha, ajde modovi radite svoj posao, karikatura samo trola, flejma i offtopičari

15 godina
ReverseFlash kaže...
Friday kaže...
ReverseFlash kaže...

Čitaj između redaka...

Kad će ovu karikaturu netko izbacit zbog trolanja? Nit igra igru, niti priča o njoj, nigdje veze hahaha, ajde modovi radite svoj posao, karikatura samo trola, flejma i offtopičari

Zelen si ti lik kad tako o Špelcu ideš pričat 

Batllelog: sudy_freak || Xiaomi MI3W crew || Jeftine igre - https://www.g2a.com/r/sudy_freak ||
14 godina
neaktivan
guls kaže...

Instant Gaming 40.63€ + 2€ (sveukupno oko 320kn) za PayPal, ja sam tamo kupio kada je igra bila izasla po 46€ stoga ovo je dobar deal, a i neznam gdje bi moglo biti jeftinije od toga.

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.5.2015 18:34 (Runiks).
10 godina
sudy_freak kaže...
ReverseFlash kaže...
Friday kaže...
ReverseFlash kaže...

Čitaj između redaka...

Zelen si ti lik kad tako o Špelcu ideš pričat 

Žut, zar ne vidiš?

12 godina
ReverseFlash kaže...
Friday kaže...
ReverseFlash kaže...

Čitaj između redaka...

ja ti nakon ovog nebi bio u koži

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Mogu s veseljem potvrditi da ce svima s radeonkom 290X, i7 i 16Gb rama igra raditi zadovoljavajuce!

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
Moj PC  
5 0 hvala 0
12 godina
Bastardo kaže...

Mogu s veseljem potvrditi da ce svima s radeonkom 290X, i7 i 16Gb rama igra raditi zadovoljavajuce!

sumnjam u to bez dva ssd-a u raidu i bez defragmentiranja istih

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
13 godina
neaktivan
SiNkE.Zgb kaže...
Bastardo kaže...

sumnjam u to bez dva ssd-a u raidu i bez defragmentiranja istih

pogledaj pod moj PC ... upravo zato imam 2 ssd-a

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
15 godina
neaktivan
jel ima više fps-a kad se igra kontrolerom ili na tipkovnici?
One ring to bring them all and in the darkness bind them
15 godina
The Unforgiven kaže...

Mislim da ovisi i o zvučnicima/sluškama.
Oni s USB sučeljem imaju puno lošiji framerate zbog toga što CPU drugačije enkodira zvuk.
Nego kad ide analogno putem 3,5mm sučelja.

Batllelog: sudy_freak || Xiaomi MI3W crew || Jeftine igre - https://www.g2a.com/r/sudy_freak ||
14 godina
odjavljen
The Unforgiven kaže...

Ja najveci fps imam kada igram na Wacom tabli za crtanje. 

Darko
14 godina
The Unforgiven kaže...

Komplicirate, a odgovor je tako jednostavan i logičan. Ako igraš sa kontrolerom igra te automatski prepoznaje kao konzolu i locka te na 30 fpsa!

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
15 godina
Grand Theft Auto V PC
Be Water My Friend
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.5.2015 23:45 (bruslii).
Moj PC  
3 0 hvala 2
15 godina
Grand Theft Auto V PC

Članak Q & A o igri.

Zanimljivost o modovima:

We have always appreciated the creative efforts of the PC modding community and we still fondly remember the awesome zombie invasion mod and original GTA map mod for GTAIV PC among many other classics. To be clear, the modding policy in our license has not changed and is the same as for GTAIV. Recent updates to GTAV PC had an unintended effect of making unplayable certain single player modifications. This was not intentional, no one has been banned for using single player modifications, and you should not worry about being banned or being relegated to the cheater pool just for using single player PC mods. Our primary focus is on protecting GTA Online against modifications that could give players an unfair advantage, disrupt gameplay, or cause griefing. It also bears mentioning that because game mods are by definition unauthorized, they may be broken by technical updates, cause instability, or affect your game in other unforeseen ways.

---Life is ours, we live it our way---
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.5.2015 0:13 (vrinho).
Moj PC  
0 0 hvala 2
11 godina
Grand Theft Auto V PC

Ozbiljno razmišljam da uzmem original i rješim se jogurt verzije. Jel na instant gaming najjeftinije? Il bi mogo proć ispod 300 kunića?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Magibagi kaže...

Ozbiljno razmišljam da uzmem original i rješim se jogurt verzije. Jel na instant gaming najjeftinije? Il bi mogo proć ispod 300 kunića?

Prema allkeyhop.com cijena je sad oko 40 eura cca 310 kuna. Malo je vjerojatno da će cijena baš naglo pasti, pa ne vidim smisla čekati par tjedana za tih dodatnih 20-30kn uštede.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
odjavljen
Magibagi kaže...

Nemoj kupovati, nije vrijedno para, ja bi je vratio da mogu. Predjes misije i to je to vise nikakvog sadrzaja nemas. Jedino ako zelis igrati bas Online onda ok.

Darko
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice