Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.715
|
čitano: 1.482.195
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
17 godina
Re: Grand Theft Auto V PC
strbi kaže...

instalirao gta s frendovog steama da isprobam prije kupnje, i zacudio sam se kolko mi igra laga..prvih par minuta je normalno, i prva misija nije lagala ali kasnije u gradu nenormalno...sve postavke sam stavio na normal (nemoze manje) i sve iskljucio, smanjio rezoluciju malo i ista stvar...nemogu vjerovati da mi igra toliko laga na hd7850 2gb, i5 3450 i 4gb ram-a, a vidim da ljudi igraju i na slabijim konfama...jel moguce da je to nesta do moje kante?

Upgrade-aj ram i defragmentiraj disk :)

13 godina
protjeran
strbi kaže...

instalirao gta s frendovog steama da isprobam prije kupnje, i zacudio sam se kolko mi igra laga..prvih par minuta je normalno, i prva misija nije lagala ali kasnije u gradu nenormalno...sve postavke sam stavio na normal (nemoze manje) i sve iskljucio, smanjio rezoluciju malo i ista stvar...nemogu vjerovati da mi igra toliko laga na hd7850 2gb, i5 3450 i 4gb ram-a, a vidim da ljudi igraju i na slabijim konfama...jel moguce da je to nesta do moje kante?

kak mislis u 2015g igrati nesto s samo 4gb rama?, ako ti samo win 7 64bita tokom loada koriste cca 2+gb... dakle ostao ti je suhi ku za igru...daj ljudi probudite se iz tamo 1999g...

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
15 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...
strbi kaže...

kak mislis u 2015g igrati nesto s samo 4gb rama?, ako ti samo win 7 64bita tokom loada koriste cca 2+gb... dakle ostao ti je suhi ku za igru...daj ljudi probudite se iz tamo 1999g...

ne pricaj bas gluposti 4gb rama su za vecinu igara i vise nego dovoljni..znam da trebam upgrejdat ali sam mislio probat da vidim kak bi sljakalo...morat cu kad dode placa piknut jos 4gb 

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
13 godina
protjeran
strbi kaže...

ne pricaj bas gluposti 4gb rama su za vecinu igara i vise nego dovoljni..znam da trebam upgrejdat ali sam mislio probat da vidim kak bi sljakalo...morat cu kad dode placa piknut jos 4gb 

ovdje ne pricamo o vecini igara vec ti pitas zasto ti gta5 rikava, pa pobogu jel tako tesko pogledati zauzece rama?

4,71gb tek pokrenuo igru.. 4,71gb tek pokrenuo igru..
velis 4gb dovoljno? dajte molim vas vi kaj lupate td...

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.5.2015 19:46 (Stjepanj).
15 godina
Grand Theft Auto V PC

zasto svima igra zauzima toliko GB? meni pise 1-1,2max. a nekag i 800-900MB...ne trolam, iduci put kad budem u igri cu staviti screenshot

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC

Meni kad se upali stoji na 1.7 gb i popne se do 2 gb...

Padobranci, mineri i djevice griješe samo jednom
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
RuskeGTT kaže...

zasto svima igra zauzima toliko GB? meni pise 1-1,2max. a nekag i 800-900MB...ne trolam, iduci put kad budem u igri cu staviti screenshot

meni zauzima cca 2,2gb gta5 i ostalo sistem win7 64b! vise manje sve na high/fullhd(gpu popunjen do makimalnih 3gb vrama)

13 godina
Zylvio kaže...

Dude, to su ti kitovi..

Malo kasnim ali evo nesto poucno, nisam ni ja znao donedavno:

Killer Whales

"Orcas, or killer whales, are the largest of the dolphins"

Znaci to jesu dupini :)

ASUS Z97-AR | i7 4790K 4.6GHz | 8GB Corsair Dominator Platinum 1866MHz | Gigabyte GTX 970 Gaming G1 | Corsair AX850 | Samsung SSD 840 EVO 250GB + HDD 1TB | Corsair H100i | NZXT H440 |
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.5.2015 20:03 (Marcuskac).
13 godina
protjeran
Grand Theft Auto V PC

jel zna netko di mi nestane moj upravo nabrijan auto, htio sam do garaze kakti ga spremiti i tamo mi slucajno zapocne neku misiju i auto mi nestane? itko? jel to bug ili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC

Ako nisi uspio do garaže i ako ga više nema tamo onda si ga popušio. Zadnja nada ti je car impound, ako ga tamo nema onda se pozdravi s njim. Ako si nabrijavao defaultni auto, bilo od Franklina, Trevora ili Michaela onda će on uvijek biti pred kućom. Njega ne možeš izgubiti, ostale da ako ih ne spremiš u garažu.

---Life is ours, we live it our way---
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.5.2015 20:24 (vrinho).
Moj PC  
2 0 hvala 2
11 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

ja sam maknuo 4gb rama kada sam testirao, ugl, igra mi radi isto sa 4gb i sa 8gb, 60fps, high 1080p, fxaa

aka Megatr0n_HR/MarkoCvP

1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
vrinho kaže...

Ako nisi uspio do garaže i ako ga više nema tamo onda si ga popušio. Zadnja nada ti je car impound, ako ga tamo nema onda se pozdravi s njim. Ako si nabrijavao defaultni auto, bilo od Franklina, Trevora ili Michaela onda će on uvijek biti pred kućom. Njega ne možeš izgubiti, ostale da ako ih ne spremiš u garažu.

je tx!, car impound vraca pilu...

edit. kaj se tice stekanja i padanje gpu usagea, grafu sam vratio na stock postavke i igra radi najnormalnije... ovaj gta ocigledno treba malo poliranja sto se tice nekih stvari, svakako je preporucljivo imati sto bolju konekciju, brz hdd(ako je igra na hdd ne na ssd-u) ostalo vise manje kaj god imate!lp

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.5.2015 20:57 (Stjepanj).
17 godina
Grand Theft Auto V PC

Na koliko vam bude iskoristivost procesora? Ja sam uzeo jučer i5 4460 i na njemu bi bude 100%, kao i na starom quad 6600. Doduše primjetio sam ogroman skok u performansama,pa mi iigra na postavkama na kojima mi je prije isla između 30 i 40 fpsa, sada radi na 60. Još sam digao rezoluciju i stavio grass na high, primjetio sam jedino dropove na 40 kada dođem do trave, no s obzirom da i dalje imam gtx 460 me ne čudi. Sve u svemu igra je gladna prcesora samo tako. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.5.2015 21:08 (lobotomac90).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Grand Theft Auto V PC

Evo moj prvi kratki filmić iz R* Editora..

https://m.youtube.com/watch?v=nWNP5vg_WM0

Nije previse vremens ulozeno al ok,nije tesko za skuzit...

Nadam se da vam se svida :)

Battlelog: Ratkapa16

2 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC

ima li koja interaktivna mapa ili stranica gdje se moze vidjeti gdje se nalaze odredene zivotinje, potopljene stvari, zanimljivosti, auti, collectibilsi i slicno? skinuo sam app na mobu, ali bi volio da vidim to na vecem ekranu (nije mi dovoljno 5,5" xD)

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Gago4 kaže...

Evo moj prvi kratki filmić iz R* Editora..

https://m.youtube.com/watch?v=nWNP5vg_WM0

Nije previse vremens ulozeno al ok,nije tesko za skuzit...

Nadam se da vam se svida :)

Ćuna prava pionirska 

RuskeGTT kaže...

ima li koja interaktivna mapa ili stranica gdje se moze vidjeti gdje se nalaze odredene zivotinje, potopljene stvari, zanimljivosti, auti, collectibilsi i slicno? skinuo sam app na mobu, ali bi volio da vidim to na vecem ekranu (nije mi dovoljno 5,5" xD)

http://gta-5-map.com/

Be Water My Friend
15 godina
Stjepanj kaže...

I ti voliš ovu ćuning driftalicu? Ako si drift freak sad stisni Shift i ~ da uđeš u konzolu i upiši tamo snowday. Nabrijao sam ju do kraja i danas sat vremena driftao po gradu i plašio sugrađane

---Life is ours, we live it our way---
16 godina
vrinho kaže...
Stjepanj kaže...

I ti voliš ovu ćuning driftalicu? Ako si drift freak sad stisni Shift i ~ da uđeš u konzolu i upiši tamo snowday. Nabrijao sam ju do kraja i danas sat vremena driftao po gradu i plašio sugrađane

Pa šta ne kažeš da se može driftat, ja samo čekam realistic handling mod da mogu bokom ići.

16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Jel se meni čini ili ova igra ima previše blura u sebi? I AA nije ne znam što :/

Igram na 4x MSAA + TXAA + 16 Antistropic, isključeni Depth of Field, Blur i FXAA, ali i dalje je previše blura za moj ukus i AA je poprilično loš na nekim stvarima.

Ima li neko rješenje za to? DSR još nisam isprobao, ali mislim da bi to ionak po perfromansama lupilo jako. Razmišljam da stavim SweetFX + Reshade da dobijem SMAA (budale ga izbacili jer je Nvidia masne novce platila da svoj AA strpaju u igru -.-)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Evo nakon 2 godine stanke zbog obaveza oko faksa vracam se i ja u svijet igara.

Pa evo posto nisam bas u toku jel moze par savjeta oko konfiguracije , jel uopce mogu pokrenut GTA 5 bez nekog laga i opcenito sta bi mi bilo najbolje(najpotrebnije) ili nuzno nadogradit  ?

Hvala unaprijed

1 x Procesor AMD Athlon II X4 635, socket AM3, BOX , 2Mb cache, 95W
1 x HDD WD 500GB, 5000AAKS, SATA II, Buffer 16MB, 7.200 rpm , 8,9 ms
1 x Asrock M3A770DE, AM3 - AMD 770 + AMD SB710, ATX, FSB2600, Dual C
1 x SILVERSTONE Strider 500W, Essential ST50F-ES AC 90-264V, 47/63Hz
1 x Gigabyte GZ-X1, midi tower, bez PS, crno, USB, Fire wire, 2×120m
1 x DDR3 4GB (2x2GB) Kingston, 1333MHz, CL9, KVR1333D3N9K2/4G
1 x DVD upisivač LG GH22NS, DVD±RW, 22x DVD±R ,8x DL , 40x CD-R
1 x XFX HD4870 1Gb DDR5 750MHz, Dual DVI, HDTV out, HDCP ready

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Grand Theft Auto V PC

Kupio garazu pa evo moje dve "street" jurilice

(naravno sve  custom made:), kako se inace odkljucavaju upgrejdovi za aute?

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.5.2015 1:44 (Stjepanj).
Moj PC  
1 2 hvala 0
15 godina
Stjepanj kaže...

Kupio garazu pa evo moje dve "street" jurilice (naravno sve  custom made:), kako se inace odkljucavaju upgrejdovi za aute?

Za svaku seriju moraš određen broj utrka pobijediti (prvo mjesto). Ja sam na sports seriji otključao sve, a ima serija ihihi

Be Water My Friend
13 godina
Lord_Marko kaže...

jel ima ko od jogurt verzije problema s random crashevima igre? crasha mi se vecinom kad ulazim u aute tjekom misije...

Jogurt se počeo ozbiljno raspadati nakon 4. updatea, a nakon 5. mi diže tlak na tristo pa sam odustao od igranja dok se to ne popravi ili dok ne kupim oriđiđi igru.

Cuga mi je ipak prioritet.

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina

taman kad dobim savjet od kolege kako "ustabilit" igru, ulozim s franklinom u lesterove dionice i onda poslje misije skuzim da para nema a bome ni dionica 

OLD FORDS NEVER DIE...THEY JUST GET FASTER /// Ride or die, remember? /// If Clarkson says that the Focus RS is brilliant, who am I to disagree..
17 godina
odjavljen
xG4M3 kaže...

Jel se meni čini ili ova igra ima previše blura u sebi? I AA nije ne znam što :/

isključeni Depth of Field, Blur i FXAA, ali i dalje je previše blura za moj ukus

To je fizikalno nemoguće.

17 godina
bruslii kaže...
Stjepanj kaže...

Kupio garazu pa evo moje dve "street" jurilice (naravno sve  custom made:), kako se inace odkljucavaju upgrejdovi za aute?

Za svaku seriju moraš određen broj utrka pobijediti (prvo mjesto). Ja sam na sports seriji otključao sve, a ima serija ihihi

Nisu vezani za serije i klase, mozes cak i s biciklom otkljucati apsolutno sve upgradeove (osim onih par specificnih (slipstream i sl.))

Potpis:
11 godina
Stjepanj kaže...
vrinho kaže...

edit. kaj se tice stekanja i padanje gpu usagea, grafu sam vratio na stock postavke i igra radi najnormalnije... ovaj gta ocigledno treba malo poliranja sto se tice nekih stvari, svakako je preporucljivo imati sto bolju konekciju, brz hdd(ako je igra na hdd ne na ssd-u) ostalo vise manje kaj god imate!lp

Haha, ja kad svoju kloknem na +250 clock i +300 memory uopće se ništa u igri ne dešava, točnije i dalje radi na stock clocku.

16 godina
neaktivan
Magibagi kaže...
Stjepanj kaže...
vrinho kaže...

Haha, ja kad svoju kloknem na +250 clock i +300 memory uopće se ništa u igri ne dešava, točnije i dalje radi na stock clocku.

Kako se nista ne dešava? Ja isto imam 970 i OC od +200 na clocku mi zalocka FPS na 55-60 (više od tog ne ide jer imam stavljen limit) s 4x MSAA, TXAA i  View Distanceom do kraja (pod advanced settings). U blizini trave ide na 45-50, ovisi naravno o sceni.

Što koristiš za OC? Potpuni sam noob u overclockanju, ali ako je meni uspjelo izvuć više od te igre, ne vidim kako tebi nebi :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.5.2015 10:10 (xG4M3).
17 godina
odjavljen
Magibagi kaže...

Onda ju nisi ni clockao

Freak Show Inc.
16 godina
Friday kaže...

Onda ju nisi ni clockao

:O :O
Moj Portfolio - http://3docean.net/user/tomislavn
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice