Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.408.821
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
10 godina
neaktivan
Re: Grand Theft Auto V PC
RuskeGTT kaže...

ljudi koje sve fajlove treba iskopirati za save game? razmisljam izbrisati igru i ispocetka instalirati...

Jesi probao vidjeti dali je problem u onim fajlovima sta su u downloadu znali davat glavobolje? To su ti oni koji imaju razlicite velicine i idu slovima od A-W. Meni su fajlovi pod 2 slova bili nepotpuni i trebo sam ih ponovno downloadat... pretrazi si moje postove (nema ih puno) i nac ces link sa programom koji kontrolira dali su ti fajlovi potpuni ili korumpirani, mozda pomogne.

Pot piss
14 godina
David87 kaže...

Daj koji k.... je ovo sad. Imam original igru...

Inače radio sam reinstall Windowsa, pa je moguće da je do toga, ali kak to riješit??? Ajde netko pametan!

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.5.2015 17:28 (David87).
15 godina
Grand Theft Auto V PC

jel slagao tko onaj sweet fx da malo još uljepšam ionako predivnu igru :)

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
psihoroba kaže...

jel neko ima sličnih problema sa gtx 970..

znači uzmem novu gigabyte 970 G1 sve na max postavke fps 60, ugasim igru pokrenem drugi put opet 60fps, 3x pokrenem tj danas fps nema sanse da ide preko 33 ( 20-27 ) wtf???

Jako čudno. Probaj ugasit Vsync i onda odmah opet upalit.

14 godina
David87 kaže...
David87 kaže...

Inače radio sam reinstall Windowsa, pa je moguće da je do toga, ali kak to riješit??? Ajde netko pametan!

Pa reinstaliraj igru.. ili ručno dodavaj šta treba u registrije (nemam pojma niš oko toga)

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
14 godina
KiCo77 kaže...
David87 kaže...
David87 kaže...

Pa reinstaliraj igru.. ili ručno dodavaj šta treba u registrije (nemam pojma niš oko toga)

Pa kak?? Di je nekakav installer da napravim repair, na netu ga nema, a dok sam ukucao ključ dobio sam automatski link setup-a od 180Mb, sad to ne mogu nigdje naći

12 godina
RuskeGTT kaže...

ljudi koje sve fajlove treba iskopirati za save game? razmisljam izbrisati igru i ispocetka instalirati...

Odes u my documents i kopiras Rockstar Games folder

Gas do daske,a kad maknem dasku onda još gasa.
14 godina
Grand Theft Auto V PC

Ja imam steam verziju pa nemam problema sa time.. 

Mozes probat u control panelu pod add or remove programs, ako nemas box verziju morat ces ponovo skidat..

Ne znam, cekaj odgovor od nekog drugog..

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC

ljudi, vratio sam patch 331, rebootao, isao sam updejtati ponovno na 350, naravno crkla veza kao kod svakog updejta...probao offline, radi

skinuo do kraja updejt 350 i usao i radi...vidjet cemo do kad...

ali ako se kome pojavi slicna greska, samo vratite stari patch i updejtajte opet...meni je pomoglo (opet, vidjet cemo iducih dana da li ce se pojaviti greska) a oni supci od R* nisu ni procitali ticket

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Grand Theft Auto V PC

Ma postavil sam pitanje na support, ali još ništa, a skidati ponovo 60Gb nema šanse...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

WIN + R i kucaj 'regedit' ili u search ukucaj 'regedit' > HKEYLOCALMACHINE > SOFTWARE > Wow6432Node > Rockstar Games > Grand Theft Auto V

i pogledaj dali ti se InstallFolder podudara s onim gdje si instalirao.

@Ruske - gle, sigurno nisi jedini koji je poslao ticket Rockstaru, imaju barem 100.000 nepročitanih ticketa, garantiram ti. Ma to je mala brojka...

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.5.2015 18:14 (Deawood).

0 0 hvala 0
14 godina
Deawood kaže...

WIN + R i kucaj 'regedit' ili u search ukucaj 'regedit' > HKEYLOCALMACHINE > SOFTWARE > Wow6432Node > Rockstar Games > Grand Theft Auto V

i pogledaj dali ti se InstallFolder podudara s onim gdje si instalirao.

@Ruske - gle, sigurno nisi jedini koji je poslao ticket Rockstaru, imaju barem 100.000 nepročitanih ticketa, garantiram ti. Ma to je mala brojka...

Da al ja ga uopće nemam u registriu, a neznam kak da ga manualno ubacim

16 godina
Grand Theft Auto V PC

Pozdrav ljudi. Neslavni crash to desktop me ubija u pojam na 1. Trevorovoj misiji.

Dakle, slijedim motoriste do kampa, maknem dvojicu na motorima, nakon toga riješim kamp i sada trebam sjesti u auto, no međutim tu se igra svaki put crasha, onaj neslavni "GTAV.exe has stopped working"..

Imate kakvih ideja?

I'm not crazy, my mother had me tested!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Ima li tko problema sa s usporavanjem igre, a da je FPS dobar?

Igra mi je radila odlično od izlaska, a prije par dana je počela laggati, ali na način da FPS ostaje dobar, ali se igra usporava na trenutke. "Glatko šteka" bi reko...

Guglanje me dovelo do toga da bi trebao prebaciti igru na SSD, to sam i napravio no nije pomoglo. Ne znam što da dalje radim, imam ok konfu, a ne mogu igrati ovako. :(

Welcome my son...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ako se radi od sutteringu dok okreces kameru onda moze pomoci ako mouse input promjenis na direct input. 

13 godina
Izba Gun kaže...
FileFicho kaže...

Svaka cast :-). Jesi to preko Lester rijesio ili kako?

Da, ona druga po redu. Prvo sam prije misije kupio DEB dionice i tu dobio 80% profita i onda poslije misije na RWC dobio 334%. 

13 godina
Grand Theft Auto V PC

Mene isto muči taj stuttering, imam stabilan FPS no jednostavno se ponekada sve kreće pomalo "isprekidano" bez padanja FPS-a.

Ne pojavljuje se stalno, dođe i ode. Baš iritantno.

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FileFicho kaže...
Izba Gun kaže...
FileFicho kaže...

Da, ona druga po redu. Prvo sam prije misije kupio DEB dionice i tu dobio 80% profita i onda poslije misije na RWC dobio 334%. 

Jel ti imaš pritup bawsaq?

17 godina
neaktivan
weks kaže...

Ako se radi od sutteringu dok okreces kameru onda moze pomoci ako mouse input promjenis na direct input. 

Nije do miša, već sam probao to, non stop se događa, a najprimjetnije je u vožnji.

Welcome my son...
16 godina
Grand Theft Auto V PC

Ja na Cluckin Bell ukesirao oko 3 milje sa Trevorovih 150k....samo je trebalo citat vijesti i tjt :D

Ona misija Merryweather Heist...tam vam je najbolje pricekat dan dva da dionica padne na dno, ali to i dosta ovisi o igri naime nemaju svi jednake dionice.
Meni je sa 170$ palo na 10$ i sad cekam da ponovno naraste, a frendu sa 40$ na 3 centa...ima i onih sa 150 na samo 120$ tako da nije bas uvijek tocno...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm

0 0 hvala 0
13 godina
St0ka kaže...
FileFicho kaže...
Izba Gun kaže...
FileFicho kaže...

Da, imam org igru. BAWSAQ nije siguran jer je online pa nije siguran rast/pad dionica

16 godina
FileFicho kaže...
St0ka kaže...
FileFicho kaže...
Izba Gun kaže...
FileFicho kaže...

Da, imam org igru. BAWSAQ nije siguran jer je online pa nije siguran rast/pad dionica

Jel i na originalu buggan stock market?

16 godina
Ne, ako mislis na onaj problem da kad kliknes na jednu dionicu otvori se neka druga jer meni se to s originalom rijesilo osim kod Franklina ?! Tako da i tu cekam patch

Probaj jogurt 3 update.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
16 godina
Grand Theft Auto V PC

Ma men je problem nastupio što bih trebao uložiti u debonaire a nemogu jer kad kliknem na debonaire prebaci me na neku drugu dionicu, i nikako doći do debonaira. A tu mi je 80% profita, a ja završio glavnu priču.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
St0ka kaže...
FileFicho kaže...
St0ka kaže...
FileFicho kaže...
Izba Gun kaže...
FileFicho kaže...

Jel i na originalu buggan stock market?

U kom smislu buggan?

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.5.2015 21:12 (FileFicho).
16 godina
St0ka kaže...

Ma men je problem nastupio što bih trebao uložiti u debonaire a nemogu jer kad kliknem na debonaire prebaci me na neku drugu dionicu, i nikako doći do debonaira. A tu mi je 80% profita, a ja završio glavnu priču.

Pa to sam i rekao, rjesenje je da ides po svakoj dok ne nades Debonair

11 godina
Grand Theft Auto V PC

jel se i vama crasha igra od novog updatea? Tieup 0014 CHK B ili mi izbaci gta v stop working..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FileFicho kaže...

U kom smislu buggan?

Da kad klikneš na jednu dionicu on ti otvori drugu.

Mitch kaže...
St0ka kaže...

Pa to sam i rekao, rjesenje je da ides po svakoj dok ne nades Debonair

E tu je problem. Ni jedna od ponuđenih ne vodi na Debonaire, pretpostavljam da bih ja moro kliknuti na neku od bawsaq dionica da bi me onda vratilo na lcn i otvorilo debonaire

16 godina
Ha jbg kupi original :)

Da se ne isplati ne bi to rekao...probaj i te updateove fixeve sta ja znam
16 godina
Grand Theft Auto V PC

Moguće da je jedan od updatea to ispravio, ja sam još na upd 2 a evo kolko vidim upravo releasen upd 5.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice