Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.409.971
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Meni vjerovatno nije pomoglo prelaženje misije nego novi save jer je stari vjerovatno bio corruptan pa u safe modu saveaj sa drugim likom, možda uspije.

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC

Michael i franklin se skrivaju nakon prve pljacke, mogu samo trevora imat...probat cu u save modu prec nesto i onda sejvat...neznam sta rec...potrosim 3000kn na komponente i igru i onda nemogu igrat

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Al me `ebe stutter, cijelu noć nisam oka sklopio, tražio fixeve. Evo jedna iz safe moda :P

Ovako ni na mobitelu nebi štekalo, a PC se pati, barem moj. Ovako ni na mobitelu nebi štekalo, a PC se pati, barem moj.
Be Water My Friend
Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
Re: Grand Theft Auto V PC

jeli itko imao ovaj problem http://i.imgur.com/JvOL2SC.jpg?1 znaci najjace mi se to vidi u daljini na stupovima i uzbrdicama,dali je mozda do postavki?   btw DOF mi je iskljucen

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.5.2015 10:04 (toma20).
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Tako nešto se i meni događa.. To je loadanje tekstura..

MiR
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
toma20 kaže...

jeli itko imao ovaj problem http://i.imgur.com/JvOL2SC.jpg?1 znaci najjace mi se to vidi u daljini na stupovima i uzbrdicama,dali je mozda do postavki?   btw DOF mi je iskljucen

Omerta23 kaže...

I meni se također to događa - klik. Čitao sam po forumima da je to problem koji valjda imaju svi/većina i da je to do Rockstara, tj. same igre, a ne do naših konfi jer se to događa i ljudima sa i7 + GTX 970. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.5.2015 10:53 (FanBoy).
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Da, ne znam zašto bi itko uopće i pomislio da to ima veze sa našim kompovima, problem je do igre naravno.

Meni to uopće ne smeta jer mi nije toliko uočljivo, niti se zamaram sa tim..

MiR
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
FanBoy kaže...

I meni se također to događa - klik. Čitao sam po forumima da je to problem koji valjda imaju svi/većina i da je to do Rockstara, tj. same igre, a ne do naših konfi jer se to događa i ljudima sa i7 + GTX 970. 

Nebi baš reko da je to istina...

Guru3d se guši od screenshotova korisnika iz GTA V i ljudi nemaju taj problem.. Isto tako ljudi koje pratim na flickru ljepe screenshotove bez ikakvih artefakata

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.5.2015 11:05 (doktor1).
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Možda treba povećati onaj Long Distance Scaling (ili kako se već piše/zove) pod Advanced Settings. 

MiR
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Omerta23 kaže...

Možda treba povećati onaj Long Distance Scaling (ili kako se već piše/zove) pod Advanced Settings. 

meni je to to max i isto mi je

11 godina
neaktivan
toma20 kaže...
Omerta23 kaže...

meni je to to max i isto mi je

Onda se pomiri s time kako je, jer nemozes nista napraviti

aka Megatr0n_HR/MarkoCvP
17 godina
Grand Theft Auto V PC

Osto sam bez Trevorove omiljene pile! Kako samo ponosno ulazi u taj stroj...

I sada je moro nabavit neko sranje!

Neznam nigdje ga nema! Nisam ga nikad parkiro u kupljenu garažu već samo onu garažu pokraj Trevorove kuće, (stare kuće u vukojebeni) i nakon šta sam parkiro u gradu išo sam rješit side quest i kada sam se vratio na isto mjesto više ga nije bilo. Pauk ga nije digo, u velikoj garaži nije, nije u Trevorovom stanu u centru... Još se samo nadam da je u vukojebini iako sumnjam

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
doktor1 kaže...

Osto sam bez Trevorove omiljene pile! Kako samo ponosno ulazi u taj stroj...

I sada je moro nabavit neko sranje!

Neznam nigdje ga nema! Nisam ga nikad parkiro u kupljenu garažu već samo onu garažu pokraj Trevorove kuće, (stare kuće u vukojebeni) i nakon šta sam parkiro u gradu išo sam rješit side quest i kada sam se vratio na isto mjesto više ga nije bilo. Pauk ga nije digo, u velikoj garaži nije, nije u Trevorovom stanu u centru... Još se samo nadam da je u vukojebini iako sumnjam

Meni je isto nestalo jedno Trevorovo vozilo koje sam parkirao u njegovu garažu. Isto nema kod policije ni na mapi... A sredio muscle car, spiskao sam skoro 100 000.

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel. CyberPunk is my thing...
17 godina
Grand Theft Auto V PC

Ma jebeš muscle, (iako njih preferiram u igri, a ne one Ferrarije, Fordove Audije, a ovaj model mi je posebno drag)

Ovo žuto tandrkalo sam sreo u pustinji, a ispred njega su se tukla dva lika, a auto je imo krvavu fleku na haubi... To se nemože kupiti novcem

Samo sam stavio crvene felge i nove gume...

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
toma20 kaže...

A ovo, jel netko ima ovaj problem također http://i.imgur.com/kE935Ip.png (tračnice gledat) ?

Javlja se s vremena na vrijeme, ovisno o vremenu.

I ovo isto (sjena od helića) http://i.imgur.com/Auk3MLV.png , jel vam se t0 d0gađa?

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.5.2015 12:42 (AngryBird).
13 godina
neaktivan
FanBoy kaže...
toma20 kaže...

Omerta23 kaže...

meni se to dogada na stupovima koji su udaljeni i transparentni, no kada ukljucim 2xmsaa to nestane i normalno je transparentan pa nema tih malih crnih kvadratica...a kada ukljucim fxaa u nv cp i ingame onda su slabije primjetni

12 godina
Grand Theft Auto V PC

Evo malo slika sta se kod mene vozi :) Btw sa Trevorom sam kupio tenk al ga nigdje nemogu nac

JDM :) JDM :)
Gas do daske,a kad maknem dasku onda još gasa.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Taj traktor se nalazi kraj kuće u blizini jednog svjetionika. Ako netko zna na što mislim, neka stavi sliku.

Možda se nalazi još negdje ali za to ne znam..

EDIT: evo pozicije 

MiR
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.5.2015 14:06 (Omerta23).
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Evo jedna sličica kako kewin_HR "čuva" auta kada treba da izvrši dostavu...

Lijepo Lijepo
Be Water My Friend
Moj PC  
8 1 hvala 1
13 godina
Grand Theft Auto V PC
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Još malo i možeš kupiti LS Golf Club ;)

MiR
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
KiCo77 kaže...

Jeli moguće da mi GTA V ruši internet?

Danas me već barem 15 puta (ne preuveličavam) izbacilo iz GTA Online, odem alt+tab i vidim ili iksic ili onu žutu zvjezdicu na ikonici za Wireless connection, zar je moguće da me nešto odspaja sa interneta svako malo?

Dok surfam sve normalno..

Jučer cijeli dan normalno igram, danas nisam uspio ni 10 minuta u sat vremena.. :@

EDIT: evo uspio sam neš i odigrat, bolje da nisam.

Completam daily objective, to mi je bio 7. zaredom, dok sam bio u air racu sam dobio poruku da sam completo weekly challenge i da sam dobio 100k$ i 15k RP, level mi se podigne na 47, vratim se u SP, level 46 bez 100k.

Pred par dana uzmem onaj 10% discount za Warstock, odem IG kupim Buzzarda, dobijem poruku da mi je vraceno 10% ilitiga 175k, para nigdje.

Izgleda da ću se brzo zasitit onlinea.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.5.2015 16:13 (KiCo77).
13 godina
Grand Theft Auto V PC

Ruši li se kome igra tijekom "Bury the Hatchet" misije. Kada kao Michael pobijem sve one Kineze u North Yanktonu te probam ući u auto (označen plavom točkom na mapi) igra se ruši.

Probao sam dva puta bez sreće.

Nevjerojatno je na kakve se sve lude načine ova igra skrši, nikad ovo nisam vidio.

EDIT: Riješio problem...

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.5.2015 18:05 (pr0n_addict).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FileFicho kaže...

Svaka cast :-). Jesi to preko Lester rijesio ili kako?

Pot piss
15 godina
Grand Theft Auto V PC

pokusao sve i svasta...usao u safe mode, podesio sve sta se da podesiti...neke stvari moraju ostati normal jer onda pali igru ispocetka i ne ulazi...teksture na normal (rigam kako su odvratne, mogao sam tako igrati i na X3 a ne bacati 2500kn na procesor, maticnu, ram i hladnjajk da bi poslije igra blokirala, tj social club) odigram u safe modu par misija, cak sam otkljucao opet michaela, presao 3-4 misije i sejvao i opet ne radi...

pokusao sam otvoriti igru iz launchera iz foldera, iz prve mi otvorio i usao u igru, medutim sa postavkama iz safe moda, idem presaltat teksture i opet restarta i freeza...i tako svaki put kasnije...

nema rjesenja, citam na support forumu da i drugi imaju problema takvih, nitko ne uspje skoro rijesiti, nekome sitnice neke pomognu, meni ne...R* suti i ne odgovara na ticket...

da li se tko susretnuo s tim problemom od vas? nije moguce da sam jedini -.-

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC

jel neko ima sličnih problema sa gtx 970..

znači uzmem novu gigabyte 970 G1 sve na max postavke fps 60, ugasim igru pokrenem drugi put opet 60fps, 3x pokrenem tj danas fps nema sanse da ide preko 33 ( 20-27 ) wtf???

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.5.2015 16:28 (psihoroba).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
psihoroba kaže...

jel neko ima sličnih problema sa gtx 970..

znači uzmem novu gigabyte 970 G1 sve na max postavke fps 60, ugasim igru pokrenem drugi put opet 60fps, 3x pokrenem tj danas fps nema sanse da ide preko 33 ( 20-27 ) wtf???

nemam nvidiu ali to mi nekako zvuci da je grafa zablokirala u power saving funkciji nakon sleep moda? probaj restart pc-a pa vidi... imao sam nekad davno slicni problem sa mojom grafom zbog drivera

15 godina
Grand Theft Auto V PC

ljudi koje sve fajlove treba iskopirati za save game? razmisljam izbrisati igru i ispocetka instalirati...

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice