Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.412.042
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
17 godina
odjavljen
Re: Grand Theft Auto V PC
Juka.sb kaže...

Kako rijesit bug u misiji kad sva trojica rade za fib? Znaci poslije blokade s smetlarskim kamionom..pobijem sve papane i odem po auto za bijeg i poslije tel razgovora kad se trebam prebacit na drugog lika u drugi auto igra se srusi...zna netko rjesenje? Tnx....

Mislim da će se svi složiti da bi trebao defragmentirati disk. To pomaže u svim slučajevima osim sa lošim amortizerima - onda samo intel procesor može srediti stvar.

Freak Show Inc.
17 godina
Grand Theft Auto V PC

Da samo prolistaš zadnjih par stranica vidio biš da je to pitanje postavljeno 654654354684684684684314354684768 puta...

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.4.2015 10:52 (doktor1).
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Da samo prolistaš zadnjih par stranica vidio biš da je to pitanje postavljeno 654654354684684684684314354684768 puta...

To meni govoris?! Prvo na mobitelu mi je problem traziti...drugo ako ti se neda makar copy/paste nemoj ni govoriti..nit sam tebe imenom naveo...a pogotovo na poslu listati po netu...

17 godina
Grand Theft Auto V PC

I narabvno, odmah jebeno pametovanje!

Moj PC  
8 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Friday kaže...
Juka.sb kaže...

Kako rijesit bug u misiji kad sva trojica rade za fib? Znaci poslije blokade s smetlarskim kamionom..pobijem sve papane i odem po auto za bijeg i poslije tel razgovora kad se trebam prebacit na drugog lika u drugi auto igra se srusi...zna netko rjesenje? Tnx....

Mislim da će se svi složiti da bi trebao defragmentirati disk. To pomaže u svim slučajevima osim sa lošim amortizerima - onda samo intel procesor može srediti stvar.

Tnx..to jedino nisam probao iako sumnjam da ce pomoci...probao sam 14.9...nove beta i omega...zasad mi najbolje rade uz omegu...na beti mi cesto izbaci na desktop kad koristim nisanjenje u autu i kad mjenjam likove i kad vozim auto sto brze idem to mi kao slow motion se dogadja....na omegi nemam tih problema..

13 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

I narabvno, odmah jebeno pametovanje!

Cek malo...si ti poceo ili ja? Iako ni to nije bitno...neg tvoj prek kurca komentar s 6483748849399...mogao si jednostavno rec imas rjesenje na 145 il 203...kojoj god vec stranici i sve 5 i super...samo sam pitao...jbt vise ne smijes nista ni pitat..a onda fuck i forum ako nemres nis pitat..isprika ostalima..neta trenutno nemam kod kuce..lapove prodao...meni nebi bio problem pastati...a da mi se neda nebi ni odgovarao...igra mi je predobra..konacno sam rijesio sve probleme oko settinga i sad me u ovoj misliji izje....ne znam vise sta da probam..i inace probam 1001 opciju prije nego pitam savjet jer mi nije tesko al kad ne ide...ne ide...

13 godina
Juka.sb kaže...

Uzmes bombu razneses se par puta i odes skip..

Finger Up :)
13 godina
neaktivan
Juka.sb kaže...
Friday kaže...
Juka.sb kaže...

Tnx..to jedino nisam probao iako sumnjam da ce pomoci...probao sam 14.9...nove beta i omega...zasad mi najbolje rade uz omegu...na beti mi cesto izbaci na desktop kad koristim nisanjenje u autu i kad mjenjam likove i kad vozim auto sto brze idem to mi kao slow motion se dogadja....na omegi nemam tih problema..

Kolega Friday ti je odlicno rekao! Prvo defragmentiraj disk. To ce svakako pomoci. Posto imas intel CPU ne bi trebao imati problema sa ovjesom na vozilima tako da je i to rijeseno.

Bas smo produktivni danas.

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
11 godina
protjeran

Juka ovo je dječiji forum, moraš shvatiti neke stvari :p

Uglavnom 3 puta ubij sebe (sticky bomb ili cime god hoces) i pojavit će ti se skip mission screen (space tipka) i to je to.

www.mmo-balkan.com
16 godina
odjavljen
Bastardo kaže...

Kolega Friday ti je odlicno rekao! Prvo defragmentiraj disk. To ce svakako pomoci. Posto imas intel CPU ne bi trebao imati problema sa ovjesom na vozilima tako da je i to rijeseno.

Ako ni to ne uspije, uvaženi kolega TheThing predlaže da pokreneš neki RAM optimizer (to ti nije neki problem naći, šljašte reklame na sve strane, obično se zove Super Mega Giga Dildo RAM Optimizer Pro 2015 Black Edition NoSTEAM) da se ti bitovi malo bolje poslože jer ipak to Windowsi katastrofalno loše rade (jbt, upališ komp, odmah 2.5-3 GB zauzeto od 8GB, strašno!)

My name is Legion... For we are many!
14 godina
odjavljen
Sum_of_all_fears kaže...
Bastardo kaže...

Ako ni to ne uspije, uvaženi kolega TheThing predlaže da pokreneš neki RAM optimizer (to ti nije neki problem naći, šljašte reklame na sve strane, obično se zove Super Mega Giga Dildo RAM Optimizer Pro 2015 Black Edition NoSTEAM) da se ti bitovi malo bolje poslože jer ipak to Windowsi katastrofalno loše rade (jbt, upališ komp, odmah 2.5-3 GB zauzeto od 8GB, strašno!)

Ti optimizeri su najbolja stvar na svijetu, vise oni zauzmu nego sam GTA sa steamom.

Darko
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Kakve vi gluposti pričate s optimizerima? To ništa ne valja, to su prevare.

Evo ti ovo

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
Moj PC  
15 1 hvala 0
14 godina
Grand Theft Auto V PC

Moj PC  
4 0 hvala 1
16 godina
Juka.sb kaže...

To meni govoris?! Prvo na mobitelu mi je problem traziti...

Da bar ja mogu igrat na mobitelu.

SVEMOGUĆI
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.4.2015 12:04 (Nisam Ja,Nisi Ti).
17 godina
odjavljen
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Kaže zenge da je igra savršeno optimizirana. On ju je uspio instalirati na vešmašinu. Morao ju je prvo rootati, doduše. Ali kaže nakon toga je sve radilo bez greške! Ima stabilnih 45 FPS-a

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
Friday kaže...
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Kaže zenge da je igra savršeno optimizirana. On ju je uspio instalirati na vešmašinu. Morao ju je prvo rootati, doduše. Ali kaže nakon toga je sve radilo bez greške! Ima stabilnih 45 FPS-a

Zenge kaze da je toliko optimizirano da jednostavnije misije mozes igrati i sa casio kalkulatorom!

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
14 godina
Friday kaže...

Može se protegnuti i do 60 FPS-a ukoliko redovito koristi Calgon

15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Ne znam šta kukate na optimizaciju ali meni na kanti s 4gb rama radi sasvim solidno bez ikakvog laga.

Jedino ako koristite hrpu programa u pozadini pa vam guta ram onda možda i imate problem i kukate na gta, probajte besplatan Razerov Game Booster, odlična stvar pogasi sve pozadinske procese.

http://www.razerzone.com/cortex/game-booster

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Bastardo kaže...
Friday kaže...
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Zenge kaze da je toliko optimizirano da jednostavnije misije mozes igrati i sa casio kalkulatorom!

evo sad sam isprobao na apple watchu i imam 60 fps LOCK

17 godina
odjavljen
zrimo kaže...

Ne znam šta kukate na optimizaciju ali meni na kanti s 4gb rama radi sasvim solidno bez ikakvog laga.

Jedino ako koristite hrpu programa u pozadini pa vam guta ram onda možda i imate problem i kukate na gta, probajte besplatan Razerov Game Booster, odlična stvar pogasi sve pozadinske procese.

Ram je danas toliko jeftin da u nekim pekarama uz kupljen burek dobiješ keks DDR3 od 4 gige...

Freak Show Inc.
14 godina
Friday kaže...

Rootana vešmašina Skoro sam sa stolca pao jebote....

---Life is ours, we live it our way---
15 godina
neaktivan
Friday kaže...
zrimo kaže...

Ram je danas toliko jeftin da u nekim pekarama uz kupljen burek dobiješ keks DDR3 od 4 gige...

Istina, ali ne mogu svi nadograditi ram zbog ograničenja matične, meni je na staroj Asus P5KPL max 4gb rama.

Znam da je vrijeme za prelazak tako da skoro ide neka nadogradnja, danas 8gb postaje minimum za gaming.

Ali eto ovo barem malo pomogne i oslobodi rama za GTA, na prvu ruku.

16 godina
vrinho kaže...
Friday kaže...

Rootana vešmašina Skoro sam sa stolca pao jebote....

Samo se ti smij :D Samsung već ima Android veš mašinu.

http://www.pocket-lint.com/review/131208-samsung-ww9000-review-connected-washing-machine-gives-app-control-a-new-spin/gallery?photo=2

EDIT: Igranje GTA San Andreas dok ser*š će konačno biti moguće i za one koje je strah slučajnog ispadanja mobitela i natapanja istog u WC školjci.

Moj Portfolio - http://3docean.net/user/tomislavn
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.4.2015 12:20 (mrsmith).
11 godina
protjeran
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Bastardo kaže...
Friday kaže...
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

te gey fore ostavi za temu rast misica i bildanje

16 godina
zmaz kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Bastardo kaže...
Friday kaže...
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

te gey fore ostavi za temu rast misica i bildanje

http://i.imgur.com/mK0rYuP.gif

SVEMOGUĆI
12 godina
neaktivan
Friday kaže...

Zalim za starim vremenima kad je plocica od 4 gige bila  oko 100kn jeftinija nego danas. :/

Kod mene nema problema sa fps.. very high postavke, no najvise pomaze monitor rezolucije 1440x900 :)

play2much
16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

I dobro zgurali su ga sa autom u more, odjavna špica a ja na 70,8% igre.

Što sad? Samo trke, skakanje padobranima, skupljanje pisama i djelova NLO-a ili čega li već?

Pa nije to valjda 30% igre kvragu?

p.s. onda je njima falilo ideja za misije. 5 puta rampagne na malo drugačiji način, skakanje padobranima po ne znam koliko puta na razno razne načine.....

Ili da ubijem Majka ili T.-ja pa da ima drugačiji završetak ili što?

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.4.2015 13:20 (Oldy).

1 0 hvala 0
17 godina
Grand Theft Auto V PC

Svi vi kojima igra trza na GTX970, HD7870 i sl. grafama koje sigurno mogu vrtit igru na high, ili da vam nestaju teksture

http://www.reddit.com/r/GTAV/comments/32q76p/python_script_to_verify_pc_install_integrity/

ovo je rjesilo moj problem....fale dva .part filea (x64)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm

1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

Kako je moguće da igra radi a fale neki fajlovi???

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
17 godina
Ako imas frisko defragmentiran disk onda mozes igrat bez obzira ako fale neki fajlovi.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice