Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.412.266
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
13 godina
Re: Grand Theft Auto V PC
tpg kaže...

Dzabe sam dao lovu za igru.Igram je posteno dobri 20 minuta nakon toga je nemogu ce voziti autom koliko pada fps.Zna li se hocel R izbaciti kakav update,poludicu.

ja sam imao taj problem, reinstalirao sam winse i nanovo sve optimizirao.. igra mi sad radi 50-60 fps-a sve na very high,bez msaa i smanjio sam malo draw distance i shadows soft.

s tim da sam imao i ondaj problem errora odma po ulasku u igru , toga isto nema otkako sam nanovo windowse stavio. i da zamijenio sam ultimate sa home premium verzijom :)

Trazim ljude za BF4 squad + TS i timsko igranje. PP ako ste zaintersirani
11 godina
protjeran
DbrM3 kaže...
igor300 kaže...

Više ne znam šta da radim, stalno mi kad stisnem desni klik ili Q na ovj misiji (blitz play) stane igra i izbaci ovo

Grand Theft Auto V has stopped working. ako ne kliknem desni klik ili Q onda klasika pri kraju misije kad se likovi mjenjaju isto stane igra i tu poruku izbaci.

u čemu bi tu mogao biti problem? sve sam probao mjenjati update, dx11, visual cc

Imam isti problem, samo sto meni i kada nisam u misiji kliknem desni klik! Zastopa i GTA V Stoped working :( 

odi u postavke i auto ,pa prebaci da ti je pucanje iz auta space ili nest slicno ne desni od misa

11 godina
protjeran
GrimReaperKC kaže...
tpg kaže...

Dzabe sam dao lovu za igru.Igram je posteno dobri 20 minuta nakon toga je nemogu ce voziti autom koliko pada fps.Zna li se hocel R izbaciti kakav update,poludicu.

ja sam imao taj problem, reinstalirao sam winse i nanovo sve optimizirao.. igra mi sad radi 50-60 fps-a sve na very high,bez msaa i smanjio sam malo draw distance i shadows soft.

s tim da sam imao i ondaj problem errora odma po ulasku u igru , toga isto nema otkako sam nanovo windowse stavio. i da zamijenio sam ultimate sa home premium verzijom :)

ti si svjestan da imas pc 2-3 godine star a on 7-8 ?

12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Ako imam crash na nekim misijama, mogu ih znaci prekociti na isti nacin kao i onu blitz? Hoce li opet bit dostupne ?

play2much
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Jučer sam odigrao Blitz Play i nisam imao nikakav crash.
Bacao sam sticky bombs, mijenjao upravljanje između likova, desni klik...sve je radilo glatko.

tj. niti jednom mi se igra nije srušila ili zamrznula, barem ne za sada.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Grand Theft Auto V PC

Već par stranica čitam o tome koliko problema imate sa igrom, crashanje, problemi sa misijama itd... meni se još nijednom nije dogodilo da mi se igra sruši, šteka ili da nemogu preć određenu misiju.

Naravno radi se o oriđiđi  

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
tpg kaže...

badava. frend ima isti proc i msi r7 260x oc. proc sam mu clocknuo na 3,3 ghz i u igri nema apsolutno nikakvog pomaka. a i kakve god detalje stavis, fps je manje-vise uvijek isti...

12 godina
protjeran
Grand Theft Auto V PC

Ako netko ima da bi heisto sada neka me doda AdictCRO , trenutno finale drugog heista velika lova je u pitanju ;) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Idealist kaže...
tpg kaže...

badava. frend ima isti proc i msi r7 260x oc. proc sam mu clocknuo na 3,3 ghz i u igri nema apsolutno nikakvog pomaka. a i kakve god detalje stavis, fps je manje-vise uvijek isti...

Kod mene isto na mojoj konfi...sta god napravim nema pomaka na više od 25 fps

14 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

Ja igram 30+ fps (40+ van grada) na ovoj konfiguraciji i nije bitno jesam li pojacao neke detalje ili smanjio uvijek isti fps. Ali zato me izbacuje, nije cesto, ali izbacuje, sto zna nervirati ponekad. Vjerovatno ram koci. A i ova ASUS-ova graficka ima mnogo problema, moram je mijenjati za drugu graficku.

Darko
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.4.2015 9:39 (DarkoKwon).

0 0 hvala 0
12 godina
Jesus kaže...

Bacao sam sticky bombs, mijenjao upravljanje između likova, desni klik...sve je radilo glatko.

Piratima se to samo događa

15 godina
neno20st kaže...
Idealist kaže...
tpg kaže...

Kod mene isto na mojoj konfi...sta god napravim nema pomaka na više od 25 fps

mora da je grafa u pitanju. imas dosta bolji proc

14 godina
Grand Theft Auto V PC

Pitanje za one s originalom. Da li pričekati još pokoji patch ili nabaviti igru već sad? Vidim da podosta vas ovdje spominje razne probleme, a ne mogu procijeniti da li su vezani uz original ili "gratis"verziju. Online me ne zanima trenutno, bitno da SP radi kako spada.

20 Kupuj
13 Pričekaj još malo
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

Steam verzija ima te probleme s misijama, DVD verzija nema. 

Odeš u Tisak Mediju, 470kn i dobiš pre-order edition koji radi bez problema. 

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC
Ja imam original i nemam problema, osim što sasvim nasumce igra sama "stisne escape" ponekad i što je upravljanje letjelicama očajno (helić pleše bez smisla, nišanjenje i pucanje gotovo nemoguće) :P
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Možeš ti i tenka vozit, al čašu zgazit nećeš...

Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
Grand Theft Auto V PC

Da li ima netko problema s teksturama? Jučer igram i sve mi nestaje oko mene (zgrade, cesta, objekti...)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Tonči kaže...
osim što sasvim nasumce igra sama "stisne escape"

Stavi ovo na OFF

14 godina
neaktivan

Kao što je i kolega gore nedavno komentirao, ni ja se nisam susreo s niti jednim  crashom ili ikavim problemom u igri, stoga svi što se žale ili ne održavaju windowse kako treba pa im nesto uzrokuje probleme ili imaju preslabe konfiguracije, a igrali bi na high/very high pa im se igra ruši i uzrokuje glavobolje. Ako ti se igra sviđa po onome što si vidio slobodno je kupi, neces požaliti

16 godina
odjavljen
doktor1 kaže...
Tonči kaže...
osim što sasvim nasumce igra sama "stisne escape"

Stavi ovo na OFF

Radije naći što krade fokus i to ubiti. Hvala, nisam znao da je do fokusa jer je gubitak fokusa praktički nevidljiv u full-screenu, očito...

17 godina
odjavljen
Tonči kaže...

Radije naći što krade fokus i to ubiti. Hvala, nisam znao da je do fokusa jer je gubitak fokusa praktički nevidljiv u full-screenu, očito...

Jel nisi ti bio napravio neki c programčić koji takve procese hvata?

Freak Show Inc.
15 godina
Idealist kaže

mora da je grafa u pitanju. imas dosta bolji proc

Sa ovom mojom grafičkom sve ostalo radi u 60+ fps jedino u GTA V imam taj problem. Iskoristivost vrama je u postavkama oko 1.3 gb

16 godina
odjavljen
Friday kaže...
Tonči kaže...

Jel nisi ti bio napravio neki c programčić koji takve procese hvata?

Jesam. Baš zbog toga. https://github.com/tjukic/FocusThiefBuster

14 godina
Grand Theft Auto V PC

Nakon 13 dana čekanja te hebene pošiljke i čitanja kako uživate (barem većina) konačno sam i ja došao na taj red :)

See you in game Bugz

---Life is ours, we live it our way---
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Stavi ovo na OFF

To su tvoje postavke ili je slika sa interneta?

Ako su tvoje, jel možeš slikati sve postavke, da isprobam kako radi kod mene, jer imamo gotovo iste konfiguracije

16 godina
neaktivan

Hehe. Evo i meni danas stigla. Ko da nam je bila u istom košu:). Ajde uživaj. I ja ću sad

17 godina
odjavljen
The_K kaže...
Jesus kaže...

Piratima se to samo događa

Ma no - ja sam isprobao jogurt verziju i nikakvih problema... Kontam da ću uzeti box verziju, nekako me veseli imati tu kutijicu

Freak Show Inc.
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC
Moram reinstalirati windowse jer GTA ne radi od updatea pa me zanima kako osigurati da ne moram ponovno skidati GTA.
Igra je na drugom disku, ali svejedno.
Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Malo je gay, ali je lijepo

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Kako rijesit bug u misiji kad sva trojica rade za fib? Znaci poslije blokade s smetlarskim kamionom..pobijem sve papane i odem po auto za bijeg i poslije tel razgovora kad se trebam prebacit na drugog lika u drugi auto igra se srusi...zna netko rjesenje? Tnx....

Moj PC  
0 4 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice