Kako netko završi 100% igre kad fucking golf tereni koštaju 150 milja dolara? Od kud nabacite toliku lovu?
Btw ova Yoga je najgora misija potrgao sam i prste i touchpad dok je nisam dovršio. Hebeni Rock i Popstar nemaju svi miša hebo vas miš. :p
Kako netko završi 100% igre kad fucking golf tereni koštaju 150 milja dolara? Od kud nabacite toliku lovu?
Btw ova Yoga je najgora misija potrgao sam i prste i touchpad dok je nisam dovršio. Hebeni Rock i Popstar nemaju svi miša hebo vas miš. :p
Lesterove misije sa manipulacijom burze, svi mislie da će pljačke donijeti najveću zaradu a zapravo je muljaža na burzi najveći izvori kešovine. Ono što treba napraviti je samo odraditi prvu lesterovu misiju i nakon toga završiti priču. Nakon što se opljačka uspješno Union Depository, sva 3 lika bi trebala imat oko 100 miljona. Nakon toga sve sve te pare ulažu sa sva 3 lika na dionice koje lester kaže da treba. Imate na netu tutoriale na što ulagati da maximizirate profit.
Ja kad sam igro na X360 mislim da sam imo negdje preko milijardu USD sa svakim likom, i fino se moglo kupovat.
Lesterove misije sa manipulacijom burze, svi mislie da će pljačke donijeti najveću zaradu a zapravo je muljaža na burzi najveći izvori kešovine. Ono što treba napraviti je samo odraditi prvu lesterovu misiju i nakon toga završiti priču. Nakon što se opljačka uspješno Union Depository, sva 3 lika bi trebala imat oko 100 miljona. Nakon toga sve sve te pare ulažu sa sva 3 lika na dionice koje lester kaže da treba. Imate na netu tutoriale na što ulagati da maximizirate profit.
Ja kad sam igro na X360 mislim da sam imo negdje preko milijardu USD sa svakim likom, i fino se moglo kupovat.
+1 Kad smo prelazili na konzole isti sistem placka i pretakanje iz suplje u prazno i nkad nisam imao lovu..dok
nisam otiso kod komsije i video da ima $$$$$$
Igra je brutalica. Napokon uzivam u sandboxu kako spada.
Fino navecer oko 22, telka u pozadini, fino usertadio nastelan i super misije...ovo s mijenjanjem likova je bas fora, a i igra ko igra nije preduga ni nis.
Svida mi se takoder to sta se napokon moze istrazitvat mapa bez da te murja odma ganja na 5 zvjezdica
Jel ima neko problema da kad ode na LCN burzu i klikne na dionice neke i ne otvori mu te na koje je kliknuo? I nakon što kupi dionice da se one ne pojave u portifoliu nego samo novci nestanu? (Jogurt) Thx!
Evo ovako imam problema sa gta 5 znaci igram ga sa kompom po "moj pc" i sad okvirno mogu sve normal (nema low) bez vsync i sa 1920x1080 i radi na jedno 55-60+ fps ali imam problem sa objektima na daljinu npr planinama evo slika
Problem ti stvara premala VRAM memorija grafičke. Rezolucija ti "pojede" memoriju, provjeri u postavkama i obrati pozornost na zauzeće memorije prilikom promjene rezolucije pa ćeš vidjeti o čemu govorim.
Evo ovako sad sam stavio sve na minimum.. rezolucijua 800x600 i oko 850mb od 1028mb vram-a zauzeto i opet isto.. kad sam na Gta 4 forsirao vram na limit nije bilo nikakvih problema
Jel ima neko problema da kad ode na LCN burzu i klikne na dionice neke i ne otvori mu te na koje je kliknuo? I nakon što kupi dionice da se one ne pojave u portifoliu nego samo novci nestanu? (Jogurt) Thx!
Problem same igre, i oni koji su izuli i 60eur na steamu imaju taj problem. Unatoč tolikim odgodama igra ima takve bugove. Nije do jogurta, treba čekati patch koji će to popraviti. Isto kao što je i novi patch pušten jučer izazvao novo crashanje igre pri svakom pokušaju zaklona (Q tipka).
Ej decki sta je fora sa ovim garazama, kupio sam auto, vozao ga i na kraju nema mi tog auta, je li ga moram vratiti u garazu da bi ga mogao opet voziti ? Ili ga mogu slupati, zapaliti, ostaviti ono ce ponovo ostati u garazi ? Ili trebam nesto uraditi sto ne znam ?
Ej decki sta je fora sa ovim garazama, kupio sam auto, vozao ga i na kraju nema mi tog auta, je li ga moram vratiti u garazu da bi ga mogao opet voziti ? Ili ga mogu slupati, zapaliti, ostaviti ono ce ponovo ostati u garazi ? Ili trebam nesto uraditi sto ne znam ?
Jesi li ga osigurao? Ako jesi, mobitelom pozoveš insurance company. Ako nisi osigurao, kupiš novi.
Jel netko zna kako riješiti ovaj problem?
pokreni igru preko posebn dobivenog launchera.
Jel netko zna kako riješiti ovaj problem?
pokreni igru preko posebn dobivenog launchera.
Ili kupi original kad već ne znaš ni pročitati uputstva iz cracka...
O ovome sam pričao - oni su stavili titanice u SLI, najbrži proc koji postoji, rezoluciju da ti otpadnu jaja i igrali se sa postavkama. I onda mi sa svojim ragama trebamo zaključiti kako će se kod nas promjeniti framerate ako promjenimo postavke trave. A jebeš budale...
Isto kao što je i novi patch pušten jučer izazvao novo crashanje igre pri svakom pokušaju zaklona (Q tipka).
Niti jednom, a igrao sinoć preko 6h..
Evo, ja pokrecem GTA V na svom laptopu (pod Moj PC). On mi je predložio DX11. Ne primječujem razliku fps-a između DX10 i 11. Opcije Normal i High, fps 25-30, bitno da mi je igrivo. Koje opcije i slajderi najviše utječu na FPS? Doktor, Oldy, mislim da vi imate puno iskustva u opcijama grafike. Ima koji tweak za poboljšanje performansi?
Jel vama dok vozite auto i prijeđete preko trotoara/nogostupa auto kao da ne amortizira, opće se ne njiše, samo trzne gore i dolje, baš nerealno izgleda ?
O ovome sam pričao - oni su stavili titanice u SLI, najbrži proc koji postoji, rezoluciju da ti otpadnu jaja i igrali se sa postavkama. I onda mi sa svojim ragama trebamo zaključiti kako će se kod nas promjeniti framerate ako promjenimo postavke trave. A jebeš budale...
I još na povrh svega, performanse SLI-a ovise isključivo o driverima
hrcak provjeri karantenu, fali ti jedan dll, mozes ga ovdje skinut
Jel vama dok vozite auto i prijeđete preko trotoara/nogostupa auto kao da ne amortizira, opće se ne njiše, samo trzne gore i dolje, baš nerealno izgleda ?
Ne, meni suspenzija iznenađujuće realistično radi.
Čak se i opruge stišću.
Evo, ja pokrecem GTA V na svom laptopu (pod Moj PC). On mi je predložio DX11. Ne primječujem razliku fps-a između DX10 i 11. Opcije Normal i High, fps 25-30, bitno da mi je igrivo. Koje opcije i slajderi najviše utječu na FPS? Doktor, Oldy, mislim da vi imate puno iskustva u opcijama grafike. Ima koji tweak za poboljšanje performansi?
Grass Quality, MSAA, Post FX.
Što se tiče najboljeg omjera uloženo/dobiveno u smislu drastično bolji izgled, a zanemariv broj fps-ova manje, preporučio bih povisiti postavke za teksture (bez zajebancije), reflection quality i water quality.
Ne, meni suspenzija iznenađujuće realistično radi.
Čak se i opruge stišću.
To je zbog procesora. AMD-ovi su slabašni pa su morali zaključat neke mogućnosti. Na intelu je GTA 10 puta realniji od rfactora.
Ozbiljno?
To nisam očekivao. Intel FTW
Baš naprotiv, nakon mnogo čitanja o lošijoj fizici vožnje i oštećenju osto sam iznenađenj kako sve to dobro funkcionira! Osobno mi je draže nego one njihalice iz četvorke...
A i ovdje su svi kotači odsimulirani...
Evo prijelaz preko pruge...
Vidim da se ozbiljno shvaća ovog oko zaključavanja funkcija na AMD procesorima kada lete poruke Intel FTW...
Meni se voznja bas i nesvidja previse.. sa autima mozes mjenjat smjerove bez beda (onim brzim probajte naglo skretat ljevo desno ravno ce driftat ravno :O ) nema te neke tezine auta.. nije bas ugodno za vozit ful je akardicno i drift kao da nepostoji.. na PC je malo bolje nego na konzolama al i dalje po mom misljenju bzvz
A da igraš neku simulaciju vožnje?
A da igraš neku simulaciju vožnje?
Pa da ceka se GT7 koji nece jos brzo.. Znaci ok nek bude arkadicna voznja al nek bude zabavna i uzivanje ovdje nemos driftat tj ne ono klasicno driftanje nego onako da te u zavojima malo baci pa da proklizes kao sto si npr mogao u san andreasu?
Slažem se s kolegom iznad da je pre arkadna vožnja, ali to ne bi bilo izraženo da GTA IV nije imao onako "tešku" vožnju. Ja bih rađe imao vožnju iz GTA IV, ali nije ni ovo za baciti.
To je zbog procesora. AMD-ovi su slabašni pa su morali zaključat neke mogućnosti. Na intelu je GTA 10 puta realniji od rfactora.
Hm, nije mi vrag dao mira, baš sam išao gledat po you tube-u, evo jedan hcl video, ista stvar se događa na AMD-ovom fx 8 jezgrenom procesoru, tako da nebih rekao da je do "jačine" procesora, kad se penješ sa autom paralelno na trotoar/nogostup, auto se kao kocka popne u trenu, kao da opće nema opruge, a kad se penješ okomito, onda se vidi kako suspenzija radi i ublažava...
Evo to se vidi ovdje na 3.14min
Evo ovdje se još bolje vidi, na 0.55min, paralelno se popeo na nogostup, kad je desni kotač prešao, auto se nagnuo u trenu, kao da je fiksni, kao da nema opruge
Hm, nije mi vrag dao mira, baš sam išao gledat po you tube-u, evo jedan hcl video, ista stvar se događa na AMD-ovom fx 8 jezgrenom procesoru, tako da nebih rekao da je do "jačine" procesora
Veći broj jezgri ti ne jamči brže izvršavanje kôda.