Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.408.047
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
11 godina
protjeran
Re: Grand Theft Auto V PC

meni je tako prije znalo biti kad sam imao nvidiju 5xxx

pregrijavala se i radila to

17 godina
Grand Theft Auto V PC

Evo tema za tehnikalije da se toliko ne psama ovdje..

Kolega će je spojit sa oovm temom

Uskoro i o fixevima...

Moj PC  
5 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
zmaz kaže...

jedan je ruski kljuc a jedan globalni

Hvala na ovome jako argumentiranome odgovoru,sa tvojime sam odgovorom shvatio sve razlike izmđu ruskog i globalnog ključa.

16 godina
neaktivan
doky01akablava kaže...

@Oldy koje postavke za GTX 860m i i7 ? 1920x1080 high ili very high,koliko fps dobijes ? Planiram uzeti GTX 850m 2GB GDDR5 verziju,ali cu igrati na 1366x768 pa me zanima jer je skoro ista kao GTX 860m

Skoro. Miroslav.

Je ali je i DDR3. 860M je DDR5. Poželjnije za gaming.

Evo točne postavke. Morao sam u sedmicu jer sam na njoj instalirao sa prvim crackom. 

Proc sam ograničio na high performance 99%-99% da manje grije. Ne dam mu u turbo. 

Možda da i ja ubijem launcher ili da dođem do patcha 1.01 možda bude i bolje ali i ovako je bolje od jednog gta IV smeća.

Na žalost morao sam to nazvati smeće kad je i dan danas. Mislim na optimizaciju naravno. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.4.2015 12:42 (Oldy).
11 godina
protjeran
Mic_zap kaže...
zmaz kaže...

jedan je ruski kljuc a jedan globalni

Hvala na ovome jako argumentiranome odgovoru,sa tvojime sam odgovorom shvatio sve razlike izmđu ruskog i globalnog ključa.

eto drago mi je da sam pomogao :)

inace nema razlike ijedan i drugi skidas igru preko rsc i jezik engleski i sve to isto

13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

zar nema drugog nacina da se rijesim onih mrtvih pixela osim iskljucivana msaa

treba mi msaa,fxaa uopce ne ispravlja jaggiese

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
njuska11 kaže...

zar nema drugog nacina da se rijesim onih mrtvih pixela osim iskljucivana msaa

treba mi msaa,fxaa uopce ne ispravlja jaggiese

Ja sam stavio komad duct tape-a.

Pot piss
14 godina
Grand Theft Auto V PC

napokon isprobah i radi solidno, optimizacija je svakako bolja nego što je bilo kod IV, grafika je simpatična iako sam po najavama očekivao puno više (eventualno da investiram u stroj sposoban za 4k ), u usporedbi sa IV vožnja mi je koma, fizika je nekako čudna i čini mi se da je HDD opaki bottleneck, u nekim trenutcima opako opadne FPS a HDD radi kao lud...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Probaj defragmentirati folder igre. Prevelika je da bi bila razbacana po hardu. 

Tj. hard zapisuje na prvo slobodno mjesto a to uvijek ne mora biti jedno do drugog ili trećeg nego napreskokce. 

0 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC

jeste isprobali prostitutku? jel vas napalilo išta :D

http://www.youtube.com/user/Brzi559
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
protjeran
KiCo77 kaže...

Ima koj brzi nacin za vidit online igrace u current sessionu (trenutno idem esc- online- players xD), naviknut sam na tab u MP igrama..

Stisnes Y ili Z i pokaze ti sve igrace na serveru .. 

16 godina
neaktivan
Gremlin144 kaže...

Je kada sam sam otišao sa 17 dolara u strip klub da vidim. Nisam uopće imao pojma koliko imam dolara. (Potrošio na taxije)

Veli mala, mali dođi ponovno kad buš imal peneza.

Izađem van kad neka žena veli da kao smrdim da se operem tako nešto. Reko da sa tak malo dolara i sam sebi smrdim. 

13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

post fx ako se stavi na high onda nema vise tog problema

samo neznam koliko sam graficki izgubio

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC

Bok kolege, ima li netko od vas problem sa sutteringom? tj. FPS dropovima?

Znaci desava mi se to da nevezano na kojim postavkama vrtim igricu (DX10,10.1,11... rezolucija... itd...) Igra ide relativno glatko prvih cca. 5 min, onda odjednom pocne taj suttering, do te granice da unistava igrivost.

Doslovce odjednom auto postane ne upravljiv te sve ostalo takoder.

Probao sam sa updateom drivera (AMD 15.4), ali nista nije pomoglo.

Temperature PC-a su uredu, clockove od grafe sam vracao na stock, defragmentirao HDD...

Stvarno neznam do cega je, citao sam po netu i naisao na OVO te se jasno vidi da dosta ljudi pati od istog problema, nevezano koliko je jaka konfiguracija.

Ima li netko rjesenje?

Rijec je o konfi 1. pod Moj PC.

1 Day U May
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.4.2015 13:23 (Brega55).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC

Evo ja imam jednu sliku iz igre pa me zanim jeli jos netko ima ovaj problem to seu vecini slucajeva dogodi kad izidjes iz kuce na ulicu uglavnom mi se to nalazi u donjem desnom djelu monitora ova velicina kvadrata kao sto je na slici.Usput  evo nekih slikica iz igre sto sam maloprije ima slucaj za vidjeti dva screen shota 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Grand Theft Auto V PC

Upadnite i možda osvojite komp s kojim ćete sigurno moć pokrenut GTA V :D

System Specifications
Chassis: Cooler Master Silencio 652S Mid Tower w/ Sound Dampening Panels
CPU: Intel Core i7-5960X Processor Extreme Edition (20M Cache, up to 3.50 GHz)
CPU Liquid Cooling: Cooler Master Nepton 120XL w/ 120mm Radiator and two Silencio Fans
Graphics Card: Two (2) XFX Black Edition Double Dissipation Radeon R9 290X 1050MHz 4GB 512-Bit GDDR5 in CrossFireX
Motherboard: GIGABYTE GA-X99-UD3P Champion Series DDR4 w/ 4-way CrossFireX support
Memory: HyperX Predator Memory Black 32GB DDR4 2800MHz
Power Supply: Seasonic X-1250 1250W ATX12V/EPS12V 80 Plus Gold Certified and Full Modular Active PFC
System Drive: AMD Radeon R7 Series 480GB 2.5-Inch SATA III 7mm Ultra Slim SSD
Storage Drive: Seagate Barracuda Desktop 3TB 7200RPM SATA 6 GB/s 64MB Cache 3.5” Internal Drive
Optical Drive: LG Electronics BH16NS40 Black 16x/16x/48x BD/DVD/CD Blu-Ray Disc Burner, M-Disc, BDXL, SATA
Custom Cables: Blue Multisleeved Premium Modding Cable
Accessories: Akust Technology Chassis Silencer Kit
Warranty: AVADirect Silver Warranty Package (3 Year Limited Parts and 3 Year Labor)

Peripherals
Keyboard: Logitech G910 Orion Spark RGB Mechanical Gaming Keyboard
Mouse: Logitech G502 Proteus Core Tunable Gaming Mouse
Mousepad: Logitech G440 Hard Gaming Mouse Pad
Headset: Logitech G430 Surround Sound Gaming Headset w/ Dolby 7.1

PC games (provided by Kinguin)
Grand Theft Auto V: Rockstar Games
Mortal Kombat X: Warner Bros. Interactive
Battlefield Hardline: Electronic Arts
The Witcher 3: Wild Hunt: Bandai Namco
Pillars of Eternity: Obsidian Entertainment / Paradox Interactive

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.4.2015 19:09 (pirat).
Moj PC  
1 1 hvala 1
14 godina
Gremlin144 kaže...

Ja sam probao prostitutku i odmah sam dobio volju :D

1969 Dodge Charger R/T WoT: DamageHigh : http://wotlabs.net/sig_dark/eu/damagehigh/signature.png
17 godina
Zamisli ove 800x600 likove dok odu u strip club... Minecraft softnjara xD.
Steam: ukay1000 Xfire: ukay1000 LoL: Cquencer Molten WoW Warsong: Steelrock (ally)
15 godina
Grand Theft Auto V PC

IGN - Grand Theft Auto 5 PC Review 10

GAMESPOT - Grand Theft Auto V (PC) - Review 9

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Ovaj loading time za gta online bi i najzdraviju i psihicki najstabilniju osobu doveo do ludila... Stvarno, ko je ovako usran online napravio zaslužuje bičevanje

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
dreadmoore kaže...

Evo ja imam jednu sliku iz igre pa me zanim jeli jos netko ima ovaj problem to seu vecini slucajeva dogodi kad izidjes iz kuce na ulicu uglavnom mi se to nalazi u donjem desnom djelu monitora ova velicina kvadrata kao sto je na slici.Usput  evo nekih slikica iz igre sto sam maloprije ima slucaj za vidjeti dva screen shota 

Imas par stranica prije o problemu u desnom kutu .

Stavi igru na SSD pa neces cekat toliko loading screen . ;)

16 godina
Grand Theft Auto V PC

ova tema ko da se zove benchmark gta v, samo se prica ko koje detalje ima i kolko fpsa ima u igri, mozda bude svaki 20. post koja slike iz igre i neki dojam, niko ne prica o tome sto sve ima u igri, sto je zanimljivo pronasao. samo pitanja o tome kako ce mi radit, kako vama radi itd.

mislim da bi bilo dobro da se otvori posebna tema za probleme u igri(mislim da takva postoji za gta iv) u kojoj ce se pisati o errorima da se ne spama ova, koja bi trebala sluzit upravo o dojmovima same igre. neznam kolko se slazete samnom.

Moj PC  
3 4 hvala 0
13 godina
dreadmoore kaže...

Prva opcija: Post FX ako imas na very high stavi na high i problem riješen. MSAA pritom možeš imati uključen. 

Druga opcija: Post FX ostavi kako imaš, a isključi MSAA.

14 godina
mar123 kaže...

ova tema ko da se zove benchmark gta v, samo se prica ko koje detalje ima i kolko fpsa ima u igri, mozda bude svaki 20. post koja slike iz igre i neki dojam, niko ne prica o tome sto sve ima u igri, sto je zanimljivo pronasao. samo pitanja o tome kako ce mi radit, kako vama radi itd.

mislim da bi bilo dobro da se otvori posebna tema za probleme u igri(mislim da takva postoji za gta iv) u kojoj ce se pisati o errorima da se ne spama ova, koja bi trebala sluzit upravo o dojmovima same igre. neznam kolko se slazete samnom.

Pa već ima takva tema i povezana je s ovom, ali izgleda da je ljudima ugodnije spammat ovdje.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Uhh uspomene uz Grove Street iz San andreasa i sad uđem a ono sve puno ljubičastih Ballas-a god damn it CJ

Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
Grand Theft Auto V PC

evo jos bolje ako ima, jer ovo je uzas, svaki drugi post je crasha mi zbog tog, steka mi, koje postavke da stavim, skidanje me hebe(sto ti ionako niko nemoze pomoc) itd.

sjecam se davno kad je izaso just cause 2, pa to je tema bila krcata dojmovima, slikama, stvarima koje ljudi pronadu u igri, ova igra je prepuna toga, ja sam ju presao 100% na ps3 i jos vjerujem da ima tog sto nisam vidio. Al ocito je bitnije pitat dal da sjene stavim na high il very high.

Moj PC  
0 7 hvala 0
17 godina
mar123 kaže...

sjecam se davno kad je izaso just cause 2, pa to je tema bila krcata dojmovima, slikama,

Evo ti slike... 

R* Editor je odličan za uzimanje screenshotova...

Sa editiranjem videa ću se pozavit kada pređem igru... A to će potrajat...

13 godina
Grand Theft Auto V PC

Dođeš u LS Customs kad te tamo dočeka besplatni Zentorno. :) Uz Zentorna još par fotografija iz igre.

Zentorno 4free Zentorno 4free
Moj PC  
4 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Evo jedne prigodne slikice 

STEAM - L3giONaR ORIGIN-L3Gi0naR UPLAY- L3giONaR
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.4.2015 15:16 (ApretaH).
Moj PC  
29 0 hvala 0
16 godina
mar123 kaže...

Da, deset tema samo zato jer se tebi ne čitaju tuđi problemi.

Imaš nekih problema sa igrom? Nemaš? Blago tebi. Idi igraj i šuti.

SVEMOGUĆI
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.4.2015 15:24 (Nisam Ja,Nisi Ti).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice