Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.408.047
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
10 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Ljudi jel i vama prek Social cluba skidalo vrlo sporo ( 200-250kb/s) 

Inace mi skida po 800-900 kb/s i jel se moze to kak prek Social Cluba ubrzat?

Hvala

0 0 hvala 0
14 godina
Grand Theft Auto V PC

Gdje je provjereno uzeti najjeftinije?
Base-host sam mislio, 355 kn.

Batllelog: sudy_freak || Xiaomi MI3W crew || Jeftine igre - https://www.g2a.com/r/sudy_freak ||
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Grand Theft Auto V PC
chutac kaže...
Post fx na razinu ispod.
Meni bio na very high i imao sam problem, na high nemam.

Bilo mi je na high, sad sam stavio na normal ali i dalje isto. 

Slikaj svoje postavke pa ću probati staviti isto, pa da usporedim.

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.4.2015 10:27 (FanBoy).
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Post FX se koristi samo za deph of field i motion blur, ne znam za vas ali meni su te postavke samo sminka, izgledaju dobro na screenshotovima ali poprilično ometaju gameplay. Ko ne želi to nek stavi post fx na najmanju moguću vrijednost.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
kenan.M kaže...

Post FX se koristi samo za deph of field i motion blur, ne znam za vas ali meni su te postavke samo sminka, izgledaju dobro na screenshotovima ali poprilično ometaju gameplay. Ko ne želi to nek stavi post fx na najmanju moguću vrijednost.

PostFX opcija utječe i na kvalietu FXAA opcije te na kvalitetu magle...

12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Je li moguće da samo ja imam problem s tim titranjem? Negdje sam pročitao da je to normalno za open world igru?

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

E ljudi jos malo cu i ja da zaigram igru (ako bude radila)  

Nego da vas pitam. Jel low PC grafika ekvivalentna last gen konzolama tj ps3/xbox360, i sta bas jede resurse grafike a sta ne. Cuo sam da senke dosta uticu na FPS?

0 0 hvala 0
17 godina
njuska11 kaže...

I ovaj problem me muči znači mrtvi pixeli u donjem desnom kutu

Isključi MSAA i problem će biti riješen!

@Comi123 - KLIK

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.4.2015 10:51 (doktor1).
13 godina
neaktivan
Dal netko zna kad ce bit dostupna igra na nuuvemu??
11 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Na IGNu igra dobila 10/10, mislim nije igra losa, po meni je cistih 9/10, ali brat bratu nije ni 10/10. Mene recimo smeta sto nemogu igrati 3rd person pa da mi prebaci u 1st kad aim, eto vec nije 10/10.

0 5 hvala 0
13 godina
Mquany kaže...

Na IGNu igra dobila 10/10, mislim nije igra losa, po meni je cistih 9/10, ali brat bratu nije ni 10/10. Mene recimo smeta sto nemogu igrati 3rd person pa da mi prebaci u 1st kad aim, eto vec nije 10/10.

Kad kreneš tako sitničariti o igri, odmah ti je jasno gdje je postavljena ljestvica :D. Za mene je čista desetka.

Tread softly because you tread on my dreams.
10 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Pitanjce za vas koji ste rjesili malo veci postotak u igri, dali se emisije na talk-radio postajama mjenjaju s vremenom, tj. dali imaju uvijek iste razgovore ili je nesto kao na San Andreasu? Weezel se konstantno azurira i dosta su smjesni, pa me zanima dali je tako i sa ostalim?!

Pot piss

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja zadovoljan, igra extra glatko radi na mojoj konfi, fps od 45 do 60, sve default postavke samo sam prebacio na dx10 radi trzuckanja na dx11.  rezolucija full hd.

Nikakvih problema sa sjenama ili sl. driveri za grafu zadnji.

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.4.2015 11:43 (Y2K2).
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Postavio sam vec pitanje u temi Savjeti za nadogranju racunala ali tamo nitko ne odgovara, valjda su svi ovdje :D

Dakle, koji bi mi RAM preporucili da je raspoloziv odmah u Rijeci (dakle Links) od 8GB u 2x4 kitu za GTA V. Na linksovim stranicama vidim G.Skill RipjawsX, Ares i Sniper i ne znam koji je bolji za moju konfiguraciju: Phenom II 960T i Radeon 6950 2GB jer mi na sadasnjem RAM-u od 4GB jako lagga igra.

Hvala :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Grand Theft Auto V PC

Pozdrav ljudi evo nakon svih problema napokon uspio pokrenuti igru. Koje postavke da stavim?

CPU: AMD X4 975 4Ghz

GPU: Sapphire HD 7870 

RAM: 12GB 1333MHz

Hvala

Oh, you say you want to succeed? Well I say go and fucking fail.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Grand Theft Auto V PC

Pas mater.

Probao sam mijenjati dva .exe fajla u root folderu.
Probao sam sa svime, probao onaj gta setup no kad ga usmjerim na mjesto gdje je igra, kaže mi da je premalo prostora.
A svi fajlovi su na tom disku.

Batllelog: sudy_freak || Xiaomi MI3W crew || Jeftine igre - https://www.g2a.com/r/sudy_freak ||
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.4.2015 18:29 (sudy_freak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
lordlojkus kaže...

Postavio sam vec pitanje u temi Savjeti za nadogranju racunala ali tamo nitko ne odgovara, valjda su svi ovdje :D

Dakle, koji bi mi RAM preporucili da je raspoloziv odmah u Rijeci (dakle Links) od 8GB u 2x4 kitu za GTA V. Na linksovim stranicama vidim G.Skill RipjawsX, Ares i Sniper i ne znam koji je bolji za moju konfiguraciju: Phenom II 960T i Radeon 6950 2GB jer mi na sadasnjem RAM-u od 4GB jako lagga igra.

Na tvoju matičnu ide DDR2 memorija a to ti je najbolje na njuškalu kupiti jer ju baš i nema po dučanima a i skupa je. 

http://valid.canardpc.com/2gp8dx
16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Veseli da igra može još bolje raditi sa patchom 1.01. Jbga ja na jorgutu nemam toga. Valjda. :p

cj nije doma cj nije doma

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ivanjino96 kaže...
lordlojkus kaže...

Na tvoju matičnu ide DDR2 memorija a to ti je najbolje na njuškalu kupiti jer ju baš i nema po dučanima a i skupa je. 

OK zaboravio sam reci da u pitanju nije konfa pod Moj PC. Maticna u kompu za koji trazim je Gigabyte 990XA-UD3

13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Oni koji koriste MSAA 2x u igri, neka također uključe MFAA (Multi-Frame Anti-Aliasing) u Nvidia Control panelu. Tako se dobije još bolji antialiasing (u rangu MSAA 4x), a performance hit je nikakav :) Nvidia TXAA treba bit ugašen onda btw (previše zamagli grafiku i objekte)...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Grand Theft Auto V PC

@Oldy koje postavke za GTX 860m i i7 ? 1920x1080 high ili very high,koliko fps dobijes ? Planiram uzeti GTX 850m 2GB GDDR5 verziju,ali cu igrati na 1366x768 pa me zanima jer je skoro ista kao GTX 860m

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
lordlojkus kaže...
Ivanjino96 kaže...
lordlojkus kaže...

OK zaboravio sam reci da u pitanju nije konfa pod Moj PC. Maticna u kompu za koji trazim je Gigabyte 990XA-UD3

Ima i HG spot u rijeci , nije samo links . A ja sam uzeo g.skillove u hgspotu bili su a 100 kn jeftiniji nego Links . Links zaobilazim jer napucavaju cijenu . 

11 godina
Grand Theft Auto V PC

Jel imas netko rjesenje za GTA% stopped working u onoj Blitz Play misiji...

Kad dodem do onog gateway auta,franklin nazove michaela,onda se radnja prebacuje na micheala,i bam,stoped working.....za vrijeme prebacivanja,kamera je jus uvijek onako u zraku,dok se učitava..

Battlelog: Ratkapa16

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

fhd high sve dx11 sada valjda preko 40-60 fps-a sa isključenim vsyncom. 

Namam patch 1.01

Općenito imam dojam da šteka tamo gdje još nisam prošao na mapi. To je bilo i ranije u GTA koliko se sjećam.

Nadalje primjedba auti jesu prelagani da a vožnja motora je za k.... :)

1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Gago4 kaže...

Jel imas netko rjesenje za GTA% stopped working u onoj Blitz Play misiji...

Kad dodem do onog gateway auta,franklin nazove michaela,onda se radnja prebacuje na micheala,i bam,stoped working.....za vrijeme prebacivanja,kamera je jus uvijek onako u zraku,dok se učitava..

Samo da si procitao predhondu stranicu , sazno bi kako :)

12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Ljudi gledam na g2a igricu i zanima me koja je razlika između ruskog keya i global keya?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Jel moguce da sam danas kupio igru i dok sam ju aktivirao na social klubu da mi je pisalo da cu dobiti onaj bonus sto se tice novaca?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Evo u ovome je kod mene problem: klik

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

jedan je ruski kljuc a jedan globalni

14 godina
Grand Theft Auto V PC

Ima koj brzi nacin za vidit online igrace u current sessionu (trenutno idem esc- online- players xD), naviknut sam na tab u MP igrama..

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice