Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.414.214
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
16 godina
neaktivan
Re: Grand Theft Auto V PC

Za sve one koji imaju "failled to connect to the internet..." kod pokretanja Launchera,

probajte ovo sa reddita, meni je upalilo.

13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Grafički je igra prelijepa ali ako ćemo iskreno watch dogs izgleda bolje, šteta što ta igra ima niz drugih problema.

Moj PC  
3 8 hvala 0
16 godina
odjavljen
softwaremaniac kaže...

Bi li 980 bila dovoljna za GTA V u 4K na nekim very high-ultra detaljima?

Ne. Igra troši debelo preko 5GB VRAM-a i na tim detaljima je na oko 40 FPS.

16 godina
Tonči kaže...
softwaremaniac kaže...

Bi li 980 bila dovoljna za GTA V u 4K na nekim very high-ultra detaljima?

Ne. Igra troši debelo preko 5GB VRAM-a i na tim detaljima je na oko 40 FPS.

Smanjis MSAA i ici ce,negdje sam gledao na 4K bez MSSA trosi ravno 2 mb manje nego sto GTX 980 ima sa svim upaljenim osim MSAA

14 godina
Grand Theft Auto V PC

Sudy Freak- Da pricam o 1080p ..

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
kenan.M kaže...

Grafički je igra prelijepa ali ako ćemo iskreno watch dogs izgleda bolje, šteta što ta igra ima niz drugih problema.

Ako ćemo iskreno, ne, neizgleda bolje

13 godina
neaktivan
ReverseFlash kaže...
kenan.M kaže...

Jesil igro watch dogs? Texture su bolje u toj igri, druga je stvar što je fizika sjeb. i kad vozis auto imaš osjecaj da vozis kartonsku kutiju.

17 godina
Grand Theft Auto V PC

Watchdogs izgleda malo bolje na maxu, ali je igra sadrzajno premala da bi se to dalo usporediti.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm

5 0 hvala 0
15 godina
AdisTM87 kaže...
dv14 kaže...
dv14 kaže...

Da ne kupujem/skidam puste gigabajte, mogu li igrati na svom PC-u. Očekujem odgovor "ne", al eto, tko zna, možda postoji šansa kad svi kažu da je odlično optimizirana.

Može netko? Da je stabilan FPS na low postavkama, ja zadovoljan.

Konfiguracija pod Moj PC.

Nema šansi. 5670 je prepreslaba, a još joj na to dodaš i slab CPU.. Ja se brinem kako će moj 6850 gta pokretati, a tu 5670,  6850 za doručak jede..

Zahvaljujem, tako sam i mislio, ali onda kad je netko stavio video gdje igra ide na HD4000...

Ništa ne ostavljam nezavrš
17 godina
Grand Theft Auto V PC

Heh da, ali Intel HD 4000 ima zadnji DirectX, to jr bilo na 720p i ima Ivy Bridge :)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm

1 0 hvala 0
10 godina
kenan.M kaže...
ReverseFlash kaže...
kenan.M kaže...

Jesil igro watch dogs? Texture su bolje u toj igri, druga je stvar što je fizika sjeb. i kad vozis auto imaš osjecaj da vozis kartonsku kutiju.

Naravno da sam igrao, prešao od vrha do dna, i opet stojim pri izjavi da ne izgleda bolje od GTA

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.4.2015 0:35 (ReverseFlash).
17 godina
Grand Theft Auto V PC

Hoce jos biti kljuceva na  nuuvem-u za gta ?

Mexx
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
chingy-os kaže...

Hoce jos biti kljuceva na  nuuvem-u za gta ?

Pa odakle da mi to znamo? Vjerojatno hoće kad idu ko vruće kifle

15 godina
Grand Theft Auto V PC

defragmentacija je definitivno rješila 50% štekanja, ima još neka mjesta gdje zna zaštekat. Razmislite samo kolko kod nekog diska koji ima brzinu čitanja oko 15mb/s , da skače sa sektora na sektor kod igre od 60gb. SSD je sigurno ključ kod toga, da igra leti. Tako da ću si definitivno kupit jedan za lijepo igranje :) ipak je ssd oko 20 puta brži

http://www.youtube.com/user/Brzi559
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.4.2015 3:59 (Gremlin144).
Moj PC  
0 3 hvala 0
12 godina
Grand Theft Auto V PC

Igra odlicna al online katastrofalno napravljen za igranje s ekipom...kad napokon se uspijemo nac na jednim serveru svi sto je muka velika....odemo bacit neki race i nakon sto izadjemo iz racea ipet nas pobaca svakog na svoj server

zar to nikog nesmeta

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
Moj PC  
5 0 hvala 0
11 godina
Grand Theft Auto V PC

Može li mi netko reći koliko dugo ću morati čekati da mi dođe GTA V na steam acc ako ga popodne naručim i koliko dugo će se morati skidati?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
playjob kaže...

Može li mi netko reći koliko dugo ću morati čekati da mi dođe GTA V na steam acc ako ga popodne naručim i koliko dugo će se morati skidati?

Igra na steam dodje instant, cim platis. Koliko dugo ce ti skidati zavisi od brzine tvog interneta. Ja sam skidao 500kb/s, trebalo mi je preko 30 sati. Ako imas 1mb internet, ice duplo brze.

Darko
11 godina
DarkoKwon kaže...
playjob kaže...

Igra na steam dodje instant, cim platis. Koliko dugo ce ti skidati zavisi od brzine tvog interneta. Ja sam skidao 500kb/s, trebalo mi je preko 30 sati. Ako imas 1mb internet, ice duplo brze.

Inace mi skida 1.3MB/s, nadam se da ce i sad... Hvala

14 godina
Grand Theft Auto V PC

Jel se neko susreo sa ovim problemom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Nikako nemogu povezati Steam račun sa social clubom stalno mi javlja grešku da je serial već u upotrebi da li je imo ko takvih problema.Poslao upit na rockstar suport ali ne odgovaraju a ja nemogu pokrenut igru.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Zaba88 kaže...

neznam ako je isti problem , mene je izacivalo jer na ssd-u nisam imao dovoljno virtualne memorije

14 godina
nex987 kaže...
Zaba88 kaže...

neznam ako je isti problem , mene je izacivalo jer na ssd-u nisam imao dovoljno virtualne memorije

Na obicnom hardu mi je igra

14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

možda isto trebaš povećati virtualnu memoriju, bar je to meni riješilo problem izbacivanja, ima već na par foruma problem "gta v memory leak" gdje izgleda 8 gb rama nije dovoljno

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
nex987 kaže...

možda isto trebaš povećati virtualnu memoriju, bar je to meni riješilo problem izbacivanja, ima već na par foruma problem "gta v memory leak" gdje izgleda 8 gb rama nije dovoljno

znaci trebao bi kupit jos ram-a?

12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

GT740M 4GB, High-Very High postavke, 1080p, stabilnih 30 FPS-a, u 2 sata igre ni jedan jedini FPS drop. Prije sam rekao da su odradili yeben posao s optimizacijom, al sad im fakat lizem jaja zbog ovog . Vrijedilo je cekati.

Samozadovoljstvo uništava perfekciju. | LoL EUNE: iScream | http://eune.op.gg/summoner/userName=iScream
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.4.2015 8:18 (GamerX9).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

Ja se nikako ne mogu načuditi što ljudi imaju vrlo jake procesore a malo rama (uvjetno rečeno).

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V PC

Ej decki igra mi se GTA V, kupio sam igru, ali mi je graficka nvidea geforce 9800gt 512mb, izbacuje me iz igre i stopa iako je fps 40-60, to je uglavnom jer mi je vram 800/500 i pravi taj problem. Gledao sam gameplay na youtube sa istom grafickom od 1gb covjek igra na 60fps ladno, sto znaci da ne treba neka jaka graficka za GTA V. Je li mi mozete preporuciti neku niskobudzetnu graficku koja bi mi sluzila za gta V ? Processor mi je core 2 quad q9450. Budzet max 150 eura. Ne zelim davati previse jer mi se ne isplati nadogardjivati ovaj stari stroj, definitivno prelazim na konzole, ne da mi se smarati sa upgrejdovima. Ali hocu sada da kupim graficku i to ce biti zadnja komponenta sto cu uloziti u PC.

Je li mi mozete preporuciti nesto ?

Darko

1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zaba88 kaže...
nex987 kaže...

znaci trebao bi kupit jos ram-a?

Moja konfiguracija je slabija od tvoje ali uspijevam pristojno pokrenuti bez problema.

Ovdje se vodi cijela diskusija oko tog problema te ima svakakvih solucija od brisanja nekih .dll do pokretanja checksum-a itd., mozda ti pomogne.

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.4.2015 8:25 (robson).
17 godina
odjavljen
DarkoKwon kaže...

Ej decki igra mi se GTA V, kupio sam igru, ali mi je graficka nvidea geforce 9800gt 512mb, izbacuje me iz igre i stopa iako je fps 40-60, to je uglavnom jer mi je vram 800/500 i pravi taj problem. Gledao sam gameplay na youtube sa istom grafickom od 1gb covjek igra na 60fps ladno, sto znaci da ne treba neka jaka graficka za GTA V. Je li mi mozete preporuciti neku niskobudzetnu graficku koja bi mi sluzila za gta V ? Processor mi je core 2 quad q9450. Budzet max 150 eura. Ne zelim davati previse jer mi se ne isplati nadogardjivati ovaj stari stroj, definitivno prelazim na konzole, ne da mi se smarati sa upgrejdovima. Ali hocu sada da kupim graficku i to ce biti zadnja komponenta sto cu uloziti u PC.

Možda neka r7 260X sa 2 gb VRAM-a? Bolje pitaj u nekoj temi za odabir grafičke kartice: http://www.bug.hr/forum/topic/graficke-kartice/vodic-odabir-graficke-kartice/28804.aspx?page=683

17 godina
odjavljen
DarkoKwon kaže...

Uzmi 7850/7870 za 600-tinjak kn i miran si... Nema smisla uzimati nešto puno jače za taj tvoj stroj.

Freak Show Inc.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice