Pozdrav ljudi imam pitanje dal mogu pokrenut GTA V i na kojim postavkama otprilike s kolko fps-a jer planiram ga kupit al naravno da se neisplati ako nece moc bit bar normal
FX6300 3,5hz
4gb rama
R7 260X 2gbddr5
na full HD
bi li to bilo igrivo tj ljepo izgledalo sve? :P
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
mene bas zanima zasto je vama svima tolko bitan taj bonus koji dobijete preorderom, tih bjednih milijun dolara u onlineu? pa to se zaradi vrlo brzo pogotovo sad kad su heistovi dosli.
pa nije bitan taj bonus uopce , nego bilo bi ga lijepo dobiti ... iskreno boli me uho za bonus samo da igra dode u ducane da mogu ici po nju i krenut igrat a ne da patim gledajuci twich i ekipu kako igra
Ekipa, jel bi išla igra na moj komp?
Sve na low, reza 1360x768
mene bas zanima zasto je vama svima tolko bitan taj bonus koji dobijete preorderom, tih bjednih milijun dolara u onlineu? pa to se zaradi vrlo brzo pogotovo sad kad su heistovi dosli.
Kad si već spomenuo, na šta ćete ga vi potrošit? Ja se još nisam odlučio
Kupujte s cjs cdkeys, kinguina il negdje...stvarno.
I da vam je ovo prva igra koju ste kupili u zivotu neka bude ova.
Radi fantasticno, kod mene lock na 60fps high 1080p, izgleda najbolje do sad, kao i NBA 2K14 samo izvan kosarke :D
A i gameplay je brutalan. Kao spoj boljeg GTA IV i boljeg JC2 na jos boljoj mapi :D
Jel može netko da mi da link za odgovarajući torrent čiji sadržaj je potpuno isti od onog koji skidam sa Rockstara? Jer nerijetko mi skidanje spuzne sa pune brzine na 50-100 kbsec
Ima tko?
Kad si već spomenuo, na šta ćete ga vi potrošit? Ja se još nisam odlučio
ja ga necu ni dobit vjerojatno jer nisam jos kupio igru.
ali kad sam dobio onih 500k na ps3 kad se djelilo odma sam uzeo najbolji stan, da to odma rjesim i onda sve ostale pare na aute trosio i na ostala prijevozna sredstva.
nego ako tu ima onih koji su igrali na konzolama online i malo su vise upoznati s igrom, mogli ste mozda vidjet da osim stanova moze se nac i kuce za kupovat, samo sto jos nisu dostupne za kupit, tako da kasnije mozda i to uvedu(sto bi bilo super).
trebam vase misljenje, posto sam napravio preorder u infomarku, koji nece do kraja mjeseca dobiti igru, pa sad ne garantiraju i da cu imati bonus ingame...
ako kupim u sophosu cim im dodu (cetv na dalje) da li bi trebao imati taj bonus? nisam napravio kod njhi preorder, nego bi dosao s kesom u ducan cim cujem da su dobili...
nego, lijepo ste se raspisali u ovih 10tak sati sta me nije bilo uz komp radi posla :D
i tek sam sad skuzio da moja grafa ima 2GB a ne 1 :D 270 X OC
hahaha koji si njub ruske falio si za 1gb skroz ;) ja mislim da ces dobiti bonus bez obzira jesi li radio kod njih preorder . Nisu dobili sigurno 2 verzije jednu u kojoj je bonus i daju je ljudima koji su napravili preorder a jednu u kojoj nije i prodaju je ljudima koji dodu sa kesom u ducan . Uostalom iz sophoslaba su mi rekli da napravim ponovo preorder pred tjedan dana jer im se ovo od prije pobrisalo valjda . A radio sam preorder u 10 mj negdje ... Ugl mislim da bi trebao dobiti bonus , ja također cekam igru da dode u Rijeku u wtc u sophoslab...
nadam se i ja bonusu, kako kazes, zasto ga ne dobiti, ako je moguce :) a infomark me lijepo zeznuo (doduse njegovi dobavljaci)
ocemo ici skupa po igru, kad izade :D?
a ocito cu morati ici u minus jer placu 15.5 cu tesko docekati
Igra tko na GTX 770 2 GB?
Dojmovi?
Vidim prema brzinski sastavljenom članku da bi na 1080p mogla gurati Ultra-Very High nešto oko 60 FPS-a.
Istina?
I da, gdje je najbolje kupiti?
Evo jedan CREW iskljucivo za moje Riječane . Posto se moze imati vise crewa nemojte zamjeriti koji nisu izz Rijeke .. No hard feelings
Ruske ovisi koliko godina imas pa cu vidjet ocemo li skupa po igru ici . Moram i vidjet kako radim ;)
Kupujte s cjs cdkeys, kinguina il negdje...stvarno.
I da vam je ovo prva igra koju ste kupili u zivotu neka bude ova.
Radi fantasticno, kod mene lock na 60fps high 1080p, izgleda najbolje do sad, kao i NBA 2K14 samo izvan kosarke :D
A i gameplay je brutalan. Kao spoj boljeg GTA IV i boljeg JC2 na jos boljoj mapi :D
Meni je također lock 60 FPS-a ali nekako mi se čini da je troma igra... Ne znam, valjda nisam navikao
Jel može netko da mi da link za odgovarajući torrent čiji sadržaj je potpuno isti od onog koji skidam sa Rockstara? Jer nerijetko mi skidanje spuzne sa pune brzine na 50-100 kbsec
Ima tko?
I mene zanima ovaj launcher je kriminalno los. Moram ga konstantno restartat ili brisat onaj .part file kako bi drzao brzinu na pristojnih 800 kbs...
Ima tko?
I mene zanima ovaj launcher je kriminalno los. Moram ga konstantno restartat ili brisat onaj .part file kako bi drzao brzinu na pristojnih 800 kbs...
PMed jer neznam smijem li tu stavljat te linkove
Meni na 1GHz 7850 2GB radi superfluidno na high, ali zelim 1440p ultra high :D
Ima tko?
PMed jer neznam smijem li tu stavljat te linkove
Nista nisam dobio....
Jer ima tko sa starudijom od 6870 XD
Izgleda da nije neka ozbiljnija zaštita u pitanju tako da jogurt stiže do ponedjeljka.
Izgleda da nije neka ozbiljnija zaštita u pitanju tako da jogurt stiže do ponedjeljka.
Di si to pročitao ?
Mapa je ogromna i stvarno detaljna.
Dva sata sam se vozikao i niti pola nisam istražio
A ja bas citao da ce im trebat 2 mj kao i za fifu 15 jer ne postoji offline nacin igranja :)
Vi koji ste kupili preko Steama, jeste plaćali PayPalom ili nekim drugim načinom? Visa je sasvim uredu pretpostavljam.
Da ne kupujem/skidam puste gigabajte, mogu li igrati na svom PC-u. Očekujem odgovor "ne", al eto, tko zna, možda postoji šansa kad svi kažu da je odlično optimizirana.
Može netko? Da je stabilan FPS na low postavkama, ja zadovoljan.
Konfiguracija pod Moj PC.

Dojmovi?
Vidim prema brzinski sastavljenom članku da bi na 1080p mogla gurati Ultra-Very High nešto oko 60 FPS-a.
Istina?
I da, gdje je najbolje kupiti?
Mislim da -da.
Vidi sta ja imam. Prosjek u MP je 75-80. Ne pada. Prezadovoljan sam.
BTW-
Kako online igrati sa frendom? ne mogu uopce poslati zahtjev da se joina,niti se ja mogu joinati.. Disabled je.. ??
Igra je čudo, rado bih ju kupio, ali problem je što je na laptopu ne mogu igrati, a kod kuće sam 3 dana mjesečno.. Možda tamo u 7. mjesecu kada faks prođe... :D
Sve mi je na max,i skuzio sam kad se Grass Quality sa Ultra stavi na High dobije se skoro 20 FPS-a. Nisam primjetio skoro nikakvu razliku u vutri.LOL ,Ako netko moze postati slike u razlici izmedju Grass Quality na High i Ultra bio bih mu zahvalan
Dojmovi?
Mislim da -da.
Vidi sta ja imam. Prosjek u MP je 75-80. Ne pada. Prezadovoljan sam.
Hvala, to je taman to.
~60 - ja sretan.
Naravno, riječ je o 1080p.
Bi li 980 bila dovoljna za GTA V u 4K na nekim very high-ultra detaljima?
Da ne kupujem/skidam puste gigabajte, mogu li igrati na svom PC-u. Očekujem odgovor "ne", al eto, tko zna, možda postoji šansa kad svi kažu da je odlično optimizirana.
Može netko? Da je stabilan FPS na low postavkama, ja zadovoljan.
Konfiguracija pod Moj PC.
Nema šansi. 5670 je prepreslaba, a još joj na to dodaš i slab CPU.. Ja se brinem kako će moj 6850 gta pokretati, a tu 5670, 6850 za doručak jede..