Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.412.422
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
14 godina
Grand Theft Auto V PC

Jel ikome stigla fizička verziju igre? Navodno se nakon instalacije mora još 5 giga skinuti.

---Life is ours, we live it our way---
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Re: Grand Theft Auto V PC
vrinho kaže...

Jel ikome stigla fizička verziju igre? Navodno se nakon instalacije mora još 5 giga skinuti.

nije da se zadnjih 10 stranica prica o tome

oko 300mb ima još za skinuti

edit: osim ako nisi mislio na DVD :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.4.2015 20:16 (Rasho).
17 godina
Zadnji put sam nekaj igral na 800x600... 1999. Half Life. Povijest se ponavlja.
Steam: ukay1000 Xfire: ukay1000 LoL: Cquencer Molten WoW Warsong: Steelrock (ally)
15 godina
midzan21 kaže...

Whoa, samo ću to reći... 800x600 sve na Normal i svi slideri na najmanjem te obavezno DX11 i dobivam solidnih 45-50FPS-a. Ja sam lagano šokiran tom optimizacijom igre. Al totalno šokiran. Igram sad će treći sat, i još uvijek se zafrkavam po postavkama i free roamu.

Jedino još ne vidim sve bonuse iako je regana igra i na SC (preorder pokloni), barem ne kod SP likova, budem upravo usao u MP da probam.

Čekao sam nekog s takvim specsima, da čujem jeli igrivo. :)

HTC 8X :)
14 godina
Rasho kaže...

nije da se zadnjih 10 stranica prica o tome

oko 300mb ima još za skinuti

edit: osim ako nisi mislio na DVD :D

Pa fizičkom verzijom i mislim na DVD verziju. Ima link na GTA forums za taj patch pa mislim da ću ga odmah skinuti jer vidim da ljudima prek onog Rockstar social cluba ide za racku.

---Life is ours, we live it our way---
10 godina
Grand Theft Auto V PC

Jel može netko da mi da link za odgovarajući torrent čiji sadržaj je potpuno isti od onog koji skidam sa Rockstara? Jer nerijetko mi skidanje spuzne sa pune brzine na 50-100 kbsec

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC

GTA 5 in 4K - 11 Minutes of Gorgeous Gameplay

2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

A kako bese se kupuje preko kineskog proksija?

0 0 hvala 0
16 godina
Grand Theft Auto V PC

Pojavio mi se error code 2 na Social Club-u... Kliknio retry i sad radi perfektno na max brzini...

Nedao im dragi Bog da mi se preko noći pojavi taj error i da manual moram kliknit' retry...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Grand Theft Auto V PC

SVEMOGUĆI
Moj PC  
13 0 hvala 2
12 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

12 godina
protjeran
Grand Theft Auto V PC

Za crack sam malo iztrollao jer je dosadno na poslu , naravno da nije dosao  ja sam jedan od onih koji ceka fizicku verziju u smislu kutijicu . danas zvao sophoslab kazu petak ako ne onda ponedeljak sta mi se nesvida nikako , kod njih sam se pribiljezio za prednaruđbu . Sancta domenica također kaze petak a pon nije spominjao . Jos cu ih zvati u cetvrtak pa cu napisat novosti ako ih bude bilo . Jelly sam na vas sta ju vec igrate al bit cete i vi na mene kad mi dode kutijica sa 7 DVDova 

Moj PC  
1 1 hvala 1
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Ja čekam crack, ovo se skinulo za 4 sata s torrenta, ako mi bude radilo kako treba, možda i kupim igru..

R.I.P. Tito Vilanova 25.04.2014. | Mes Que Un Club
Moj PC  
4 2 hvala 0
11 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Kako se narucuje preko kineskog proksija?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
kratos091 kaže...
midzan21 kaže...

Whoa, samo ću to reći... 800x600 sve na Normal i svi slideri na najmanjem te obavezno DX11 i dobivam solidnih 45-50FPS-a. Ja sam lagano šokiran tom optimizacijom igre. Al totalno šokiran. Igram sad će treći sat, i još uvijek se zafrkavam po postavkama i free roamu.

Jedino još ne vidim sve bonuse iako je regana igra i na SC (preorder pokloni), barem ne kod SP likova, budem upravo usao u MP da probam.

Čekao sam nekog s takvim specsima, da čujem jeli igrivo. :)

Naravno da je igrivo, inače kako bi sad bio u free roamu :P Nije slideshow, ali kad sam vrtio uz GTA i OBS onda je bio lagani slideshow (texture su se gubile). Broadcasting sa Steama je cak dobro radio (frend je malo gledao, planira kupit igru kad bu na popustu)

My website/blog: http://markoidzan.from.hr
12 godina
protjeran
Grand Theft Auto V PC

Ajmo ekipa neki ts server da se mozemo skupiti , zajebavat , cakulat i igrat ovu igru skupa . netko je spomenuo crew da ce se raditi , bilo bi lijepo kad bi to objavili pa da uđemo mi iz teme ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.4.2015 20:53 (doktor1).
15 godina

Evo malo sam se igrao sa postavkama i namjestio sam si kako mi najbolje odgovara. Testirao sam sa Frapsom 10 min i dobio: Min/Max/Avg 40/80/62.

Postavke u screenshotima.

BF Nick: Xtreme_Switch
14 godina
midzan21 kaže...

Evo mojeg iskustva. Već prije samom ulaska u igru sam dobio poruku od rockstara da je frekvencija mog procesora manja od minimuma i da proceedam na vlastitu odgovornost, "Ok".

Dočekalo me isto ko i tebe, 800x600 i sve na min, i tako sam prešao onu uvodnu misiju. Kad 22'' to rastegnu imam osjećaj ko da igram 10 godina staru igru.

I onda sam malo po malo povećavao rezoluciju, i uspješno došao do 1080p i fps je dosta stabilan, oko 55 i uglavnom ne pada ispod 30.

Jedini žešći drop koj sam imao je u onlineu, odbrojavanje na početku utrke, vozilo se po kiši, 16 igraca - 3,2,1 go  - svi krenemo, malo zašteka -, dođem do prvog zavoja,  munja opali i zašteka mi i odletim u pm. Al to mi se samo jednom desilo haha

I malo žešće je igrat ovaj race avionima dok smo svi noobovi. U početku nisam znao kako uopce  upravljam, a nisam bio jedini, pa je to bio žešći vatromet, trening kamikaza, feeling ko u battlefieldu kad eksplozije frcaju oko tebe, i na chatu spam sa suicidom XD

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
16 godina
neaktivan
vrinho kaže...
šaki01 kaže...
vrinho kaže...

Vidim po komentarima dobra je optimizacija i ni blizu scenarija GTA 4 i moći ću bez brige igrati. Sad samo čekati 3-6 radna dana da stigne jer je tek danas Zavvi poslao, jebem im sve po spisku i s njihovim preorderima fizičke verzije.

I meni isto danas poslali. I ništa od onog Pre-Order price promise

Kad sam im slao upit prošli tjedan pitao sam ih i zašto je viša cijena i danas se u odgovoru ispričavaju i da će u roku 3-5 radna dana vratiti tu razliku. Piši im, promise is a promise.

Jesam, pito sam ih danas u vezi toga.čekam odgovor. Nadam se da ce nam doc za 3-6 dana.tako bar piše za Hrvatsku na stranici.

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.4.2015 21:11 (šaki01).
14 godina
Grand Theft Auto V PC

HCL stream 

Sad je pri kraju instalacija pa će krenuti uskoro igrati 

http://valid.canardpc.com/2gp8dx

0 0 hvala 0
12 godina
Grand Theft Auto V PC

Nece skida mu se update

Gas do daske,a kad maknem dasku onda još gasa.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Grand Theft Auto V PC

meni je sad ovaj gta malo čudan..kad sam instalirao i namjestio postavke..direct x 11..1080..sve na normal..igra mi je jako bila ružna..nije bila fluidna..trzala...oko likova su mi bili ko neki pixeli..objekti su samo odjednom nestajali il bili deformirani..nije bila kak spada..san andreas mi bio bolji po grafici..gruba usporedba..i vrtila se na nekih 25 fps..rijetko kad do 30..a sad nakom par igranja i namještanja i vraćanja na prvobitne psotavke..igra je čudo..grafika..pokreti..objekti u pozadini..sve divno krasno..a vrti mi se na 50 do 65 fps..ne pada ispod..i nema drastičnih padova..sve je tu negdje..idealno se igra i lijepo po ovome optimizirano

može to ko objasnit??

ps sry kaj sam sliko postavke mobom

sadašnje postavke sadašnje postavke
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

0 9 hvala 0
17 godina
Grand Theft Auto V PC

Po 150 milijarditi put...

Moj PC  
9 0 hvala 0
16 godina
Grand Theft Auto V PC

Jel cd key s nuuvema za RGSC ili STEAM ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Zanima me da li bih mogao pokrenuti igru sa svojom konfiguracijom pod moj pc, znam da tema nije za konfiguracije ali da čujem neka mišljenja. Proc i grafa su clockirani. Po onim testovima prije par stranica vidim da neki pentiumi i i3 dual core pokreću na medium 1080p sa oko 30 fps, a mislim da je moj proc jači od nekih najslabijih u tom testu. Neznam da li se isplati ići na q9400 ili q9550 za 500-600kn.

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.4.2015 21:37 (ale329).

0 0 hvala 0
17 godina

I onda kazu za RDR da je PC neprofitabilna platforma :)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
16 godina
Grand Theft Auto V PC

Ako je ovo istina,kapa dolje Rockstaru ! :)

GTA 5 PC Gameplay On Intel HD Graphics 4000 (Playable FPS )

Moj PC  
2 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice