Ja sam malo prije uzeo preko brazilaca. Key nisam dobio, nesto sto sam uspio skuzit preko google translatea nema im vise keyeva i spominje se sutrasnji datum. Ocu li ja dobit key prije izlaska? Hoce li imati preorder bonus?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
To su Adminova deca ako niste znali, Admin je zreo covek!
Da je zreo nebi reko... ali da, to su mu sinovi i kceri...
Ne lupaj svasta, to su njegova deca, znam coveka licno!
Po cemu zakljucejes da "nije zreo"?
Govoriš o sebi u trećem licu?
Još jedan DFQ!
Ja sam malo prije uzeo preko brazilaca. Key nisam dobio, nesto sto sam uspio skuzit preko google translatea nema im vise keyeva i spominje se sutrasnji datum. Ocu li ja dobit key prije izlaska? Hoce li imati preorder bonus?
Skoro sam ubedjen da ces sutra vec dobiti key i isto tako sam siguran daces imati Preorder bonus :)
Govoriš o sebi u trećem licu?
Još jedan DFQ!
Nisi ti bas onako "dobar"?
Po cemu zakljucejes da "nije zreo"?
Po zatucanom, ala šešelj razmisljanju... sve dok takav netko vodi neku grupu, dalje od toga nejde...
U sta se ova tema pretvara...
Znam ljude koji istog momenta dobili kljuceve sa Nuuvema ali sad vidim da se nesto desava pa ne daju kljuceve. Mozda su tranutno ostali bez kljuceva ali samo siguran da ce ih svi dobiti uskoro.
Jel ima jos neko da je malo duze cekao na kljuc na Nuuvem pa da je na kraju dobio?
Ja se nadam da cu key dobiti uskoro, po mogucnosti do utorka, lako za skidanje, skinut ce se kad tad :)
Nego mi je pre order bonus bitan. Ako jos netko ima kakvu informaciju sto se tice toga, neka slobodno podijeli, jer ja ne mogu docekat igru.
Vidim svi su uredno pokupovali igru, pa nebi im dao pare nakon ovakvog bezobrazluka ni da mi se igra ovaj retardirani online mod i da je za 10kn.
Nije to nista, pocni listati bf3 i bf4 teme pa ces vidit o cemu se tamo prica 
Kako ste vi sa GTA prešli na Šešelja?
Vidim svi su uredno pokupovali igru, pa nebi im dao pare nakon ovakvog bezobrazluka ni da mi se igra ovaj retardirani online mod i da je za 10kn.
Treba pricekat neko snizenje na steamu.Uzeo bi najvise za 30 eura posto je igrica stara godinu i pol.
RockStar je izdao zvanicnu informaciju da ce se moci igrati od Utorka od 13h, to jest tada ce otvoriti servere za PC igrace.
RockStar je izdao zvanicnu informaciju da ce se moci igrati od Utorka od 13h, to jest tada ce otvoriti servere za PC igrace.
Mislim da si zaboravio na vremenske zone. Za nas će se igra otključat u srijedu u 1 ujutru.
Mislim da si zaboravio na vremenske zone. Za nas će se igra otključat u srijedu u 1 ujutru.
Totalno si u pravu, tek sad vidim. Ali mi nije onda jasan ovaj brojac kada kliknem na GTA 5 ikonicu.
Igra je paralelno developana sa current gen (ps4,xbox1) konzolama te sadrži napredni movie editor + sve dlceve + recommended specke su 1080p 60fps. Mislim da igra zaslužuje 30tak eura od mene.
Nije to nista, pocni listati bf3 i bf4 teme pa ces vidit o cemu se tamo prica 
Hahaha znam kakva je tamo situacija. 
Zar nije 14. u 1 ujutro iliti utorak u 1 ujutro?
Zar nije 14. u 1 ujutro iliti utorak u 1 ujutro?
Ma objavili su da otkljucavaju servere u 13 u Utorak ali ne i nama. Ali jos ne razumem onaj brojac. 
A onda se GTA Online otključava u srijedu?
Di si to pročitao možeš molim te podijeliti sa nama?
A onda se GTA Online otključava u srijedu?
Tako je
http://www.hcl.hr/vijesti-otkriveno-vrijeme-kada-se-gta-5-za-pc-otkljucava-13128-17.html
http://www.hcl.hr/vijesti-otkriveno-vrijeme-kada-se-gta-5-za-pc-otkljucava-13128-17.html
Mogao si pročitato komentare ispod članka prije nego što si došao ovdje sa tom informacijom..
U HCLu su pogriješili očito, a ne znam otkud ti to uopće za te servere koji se nigdje ne spominju
Mogao si pročitato komentare ispod članka prije nego što si došao ovdje sa tom informacijom..
U HCLu su pogriješili očito, a ne znam otkud ti to uopće za te servere koji se nigdje ne spominju
Pa objavili su na Twiteru, idi proveri ali u pravu si
GTAV for PC will go live on April 14 at 12:00 AM BST (In the US, this is Monday, April 13, at 7:00 PM ET, 4:00 PM PT)"