Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.456.236
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
13 godina
Re: Grand Theft Auto V PC
tireN1337 kaže...
Diazz72 kaže...
tireN1337 kaže...

Kako to radi sa fizickom kopijom igre ? Ja kada kupim CD dobijem Product Key koji aktiviram na steamu i onda ubacujem CD-ove ili ? 

Ne, dobijes DVDove i key, ubacis DVD. instaliras i pri kraju ce te pitati key, uneses key, ulogiras se sa postojecim ili novim R* acc. i tjt.

A igra je vidljiva da igram na stimu ili ? Je l' ne znam je l rockstar povezan sa steamom, nikada nisam nistao kupovao od njih

NE.

16 godina
Grand Theft Auto V PC

sto ako se kupi box verzija igre i instalira na pc bez pristupa internetu, kako onda ide aktivacija?

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
mar123 kaže...

sto ako se kupi box verzija igre i instalira na pc bez pristupa internetu, kako onda ide aktivacija?

Ne znam, telefonm valjda.

13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Zadnji put kad sam kupio igru u kutiji (COD: Black Ops), CD je tu bio reda radi, sve sam trebao skinuti preko steama. Sad ne znam kako je s ovim, ali nekako mislim da im se više isplati da ti skineš sa njihovih servera nego da oni igru stavljaju na dva blue ray diska 

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/

0 0 hvala 0
15 godina
Roko567 kaže...

Zadnji put kad sam kupio igru u kutiji (COD: Black Ops), CD je tu bio reda radi, sve sam trebao skinuti preko steama. Sad ne znam kako je s ovim, ali nekako mislim da im se više isplati da ti skineš sa njihovih servera nego da oni igru stavljaju na dva blue ray diska 

Kakvi blu ray-evi? Daj čitaj temu ak ju već pratiš.... Na prošloj stranici imaš video unboxinga i prije je već barem 10 puta spomenuto da dolazi na 7 DVD-ova.

---Life is ours, we live it our way---
15 godina
Grand Theft Auto V PC

Moj frend naručio GTA na 87 CD-a

http://www.youtube.com/user/Brzi559
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Gremlin144 kaže...

Dobar je, jes mu reko da je dobar. 

Be Water My Friend
15 godina
bruslii kaže...
Gremlin144 kaže...

Dobar je, jes mu reko da je dobar. 

Ma reko sam mu da je mogo kupit na disketama :D

http://www.youtube.com/user/Brzi559
14 godina
odjavljen
Gremlin144 kaže...

Kako je to moguce ? :D

Darko
17 godina
DarkoKwon kaže...
Gremlin144 kaže...

Kako je to moguce ? :D

Trolovima je sve moguce.

11 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Znam da R* ima svoju racunicu al koj kuki nisu igru stavili na jednom memory sticku i bok...

Pot piss

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Izba Gun kaže...

Znam da R* ima svoju racunicu al koj kuki nisu igru stavili na jednom memory sticku i bok...

ma da trebali su na ssdu od 60 gb

11 godina
neaktivan
Gremlin144 kaže...

12 godina
Grand Theft Auto V PC

Pozdrav,

Ja sam uzeo sa g2a još prošle godine oko božića, bila je neka akcija i platio sam oko 35$..

Uglavnom, zanima me dali netko zna kada će nam poslati key pošto inače ne radim preload pa neznam kako to ide?

Hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Kolacic kaže...
Izba Gun kaže...

ma da trebali su na ssdu od 60 gb

Dobro si se sjetio!

Pot piss
14 godina
dexxa86 kaže...

Pozdrav,

Ja sam uzeo sa g2a još prošle godine oko božića, bila je neka akcija i platio sam oko 35$..

Uglavnom, zanima me dali netko zna kada će nam poslati key pošto inače ne radim preload pa neznam kako to ide?

Hvala.

Moj prijatelj je naručio isto sa G2a, no nedavno je dobio mail da to nije key za aktivaciju na steam/rgsc već nešto treće pa je zatražio refund.

12 godina
Cromaki kaže...
dexxa86 kaže...

Pozdrav,

Hvala.

Moj prijatelj je naručio isto sa G2a, no nedavno je dobio mail da to nije key za aktivaciju na steam/rgsc već nešto treće pa je zatražio refund.

Onda ću im i ja poslat mail da vidim što je to ali meni piše da je za steam acitvation, ali pitat ću pa ćemo vidjet..

13 godina
protjeran
Grand Theft Auto V PC

Upravo primio poziv od Sophoslaba da me ceka moj primjerak tj da ce mi ga poslati za Rijeku . Pitao sam ga kad igru biti moguce preuzet , rekao mi je da vjerovatno ce oni sutra igru dobiti i da ce biti spremna u srijedu tj 14.04 da ju preuzmem u poslovnici Rijeka . Moguce da im se dogodi da oni igru nedobe sutra pa ce onda igra kasniti malo cca cetvrtak petak . hype totalni 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
kenan.M kaže...

Imatel vi problema sa ovim preloadom? Ja dođem do 20 GB i onda pokrenem iduće jutro i odjednom mi je na 12GB preload i tako svaki put izgubim 5-6 GB...... To + ove očajne brzine i neću igru zaigrat 2godine.

Prekini Download, ugasi to gore na X, idi u direktorijum gde si instalirao igru i obrisi fajl x64.rpf.part. Sad pokreni na ikonicu GTA 5 i Download ce se nastaviti i tako svaki put kad imas problem, znaci samo prvo prekines download i ugasis taj prozor, tek onda brises fajl. Nadam se da sam pomogao :)

11 godina
neaktivan
dexxa86 kaže...
Cromaki kaže...
dexxa86 kaže...

Pozdrav,

Hvala.

Onda ću im i ja poslat mail da vidim što je to ali meni piše da je za steam acitvation, ali pitat ću pa ćemo vidjet..

Ovde ces dobiti da ubacis aktivacioni kod, samo se moras registrovati prvo na taj sajt  http://socialclub.rockstargames.com/activate

11 godina
neaktivan
tireN1337 kaže...
Diazz72 kaže...
tireN1337 kaže...

Kako to radi sa fizickom kopijom igre ? Ja kada kupim CD dobijem Product Key koji aktiviram na steamu i onda ubacujem CD-ove ili ? 

Ne, dobijes DVDove i key, ubacis DVD. instaliras i pri kraju ce te pitati key, uneses key, ulogiras se sa postojecim ili novim R* acc. i tjt.

A igra je vidljiva da igram na stimu ili ? Je l' ne znam je l rockstar povezan sa steamom, nikada nisam nistao kupovao od njih

I ako si je narucio na steamu moraces da je aktivras na RockStar sajtu kako bi igrao online.

16 godina
Grand Theft Auto V PC

Ha! Preload sa SC-a upravo završio. Počelo u subotu oko 4:00 i završilo sad. Brzine su bile od 6kb/s do 1,4 mb/s (t-com) i često je pucala veza s SC-om.

Koristio sam ovu metodu.

Odbrojavanje Odbrojavanje
Popis file-ova Popis file-ova
Start Start
... there is no spoon ...
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...
Diazz72 kaže...
 ...

Jao ja bi ovakvim klincima oduzeo svu tehniku4life.

Snimi kako skida , nabaci par debilnih komentara poput:

"Treba sad još da sačekamo taj crack koji se uploada"
, nije da se kurčim nego gledam kad bi netko sad imao 10 MB/s VJEROVATNO bi mu duže skidalo"

700 prikaza, 33 lajka, 3 dislajka 

"Imam jako jak net 60MB/s''

lik je očito nema pojma,po nekoj računici za 10 MB/s treba biti 100 Mbit-ni link veze a za tih 60 možda lik ima google fiber

11 godina
neaktivan
Xbox584 kaže...
KiCo77 kaže...
Diazz72 kaže...
 ...

Jao ja bi ovakvim klincima oduzeo svu tehniku4life.

Snimi kako skida , nabaci par debilnih komentara poput:

"Treba sad još da sačekamo taj crack koji se uploada"
, nije da se kurčim nego gledam kad bi netko sad imao 10 MB/s VJEROVATNO bi mu duže skidalo"

700 prikaza, 33 lajka, 3 dislajka 

"Imam jako jak net 60MB/s''

lik je očito nema pojma,po nekoj računici za 10 MB/s treba biti 100 Mbit-ni link veze a za tih 60 možda lik ima google fiber

Vjerovatno misli da ima 60 mbps(megabits per second) što nam daje 7.5MBps (megabytes per second) što i nije tako nevjerovatno brzo, ali svakako je više od standarda u HR.

...My life, My game, My rules...
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.4.2015 12:44 (SoynTech).
14 godina
Grand Theft Auto V PC

Meni se prikenja čim pogledam description "Ne zaboravite da Komentarisete, Lajkujete i Subskrajbujete!"

Nabacio sam report u svakom slučaju da što manje ovakvih debilizma zauzima prostor na googleovim diskovima.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Tko želi napraviti preorder box verzije, nek to napravi u Sancta Domenici, igra ukupno izađe 407,55 kn ako u košarici upišete promo kod "DAJ MI 5%", bez navodnika. :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Grand Theft Auto V PC

nakon koliko vremena se pojavi key na nuuvemu?

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Salim se ljudi stop pm :) malo sale nadam se bez ljutnje.Jos malo...Puno srece onima koji slave danasnji dan,zdravlja vama i vasoj porodici.Hristos Voskrse.

Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina
neaktivan

Meni je trebalo 2 minute da stigne.

Pot piss
15 godina
Grand Theft Auto V PC

uzeo sam i ja gta v sa csgo keyevima(23), da si igru instaliram na ssd ili na hdd? ssd mi dolazi u pon ili utorak

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice