Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.456.236
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
17 godina
Re: Grand Theft Auto V PC
kenan.M kaže...
chingy-os kaže...
DarkoKwon kaže...

Ne znam je li neko lijepio ovo do sada, ali evo za one koji kazu da igra nece biti optimizovana.

http://www.gamersbook.com/News/Article/ID/2020/GTA-V-PC-Graphics-Options-Revealed

Vec je bila ta vijest,to sto ima 25 opcija je pohvalno,ali ne mora znaciti da ce svima raditi radi toga i da nece biti zahtjevna.

Igra je paralelno developana (kao i max payne 3) sa ps4/xbox verzijama tako da ocekujem odlicnu optimizaciju.

Moguce da ce raditi dobro ali MP3 je zatvoren tip igre,a gta otvoren tak da ne mora biti bas tako.

Mexx
16 godina
Grand Theft Auto V PC

Ako nekome treba platiti GTA V na Nuuvemu putem PayPala (jer nema PayPal account ili novce na tekućem/deviznom), može se javiti putem privatne poruke.

Registrirate se na http://www.nuuvem.com.br te pošaljete login podatke za Nuuvem pa se ulogiram na vaš account (iz Brazila/Venezuele) i platim putem PayPala igru.

Na vašem Nuuvem accountu se onda pojavi kupljena igra i pripadajući key koji aktivirate na Rockstar Social Clubu. Naravno, prije svega toga pošaljete novce za igru. :)

GTA V se aktivira na: http://socialclub.rockstargames.com/activate

Nuuvem FAQ za GTA V: http://www.nuuvem.com.br/pagina/faq-gta-v (za prijevod imate https://translate.google.hr)

Primjetio sam da mi je Social Club account jaaaako star, ima li netko stariji?

http://socialclub.rockstargames.com/member/destructocro [Member since : December 04, 2008]

Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Evo došao na steam countdown time ali po njihovom igra izlazi 14-tog u 20h? (snimljeno u 1:52h)

Edit: Sada u 1:56H skočilo na 3 dana valjda se još dogovaraju sa rocksarom.

GTA V Countdown GTA V Countdown
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.4.2015 1:57 (Iwan7SeVeN).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Kod mene je drugačije  

...My life, My game, My rules...
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.4.2015 1:58 (SoynTech).
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Sve je to bajno i krasno al moj Phenom II X4 955 nebu to dobro vrtil, a na najmanjim postavkama bome nebum odigral, rade cekat pa uzet nekog fx 8xxx pa onda sa 7970 to odigrat na "malo jacim" postavkicama i uzivat bez raznih fps dropova i ostalog sta ce vec bit :D

Borek
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
SoynTech kaže...

Kod mene je drugačije  

Available: 13 April

This game will unlock in approximately 2 days and 23 hours

Pada polako ali sigurno 

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.4.2015 2:21 (GaBe).
11 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Jeli ovo pomjeren na 13 . :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Ta muha na avataru izgleda toliko realno da sam pomislio da je na mom ekranu :(

Ovo će biti tri veoma teška i duga dana, ali po svemu sudeći zasluženo je bilo čekati malo više. Rockstar je naučio iz prošlih grešaka i ovo bi trebalo biti jedno sjajno iskustvo.

Na muci se poznaju junaci ; Ako ne počneš, nećeš ni završit ; Bez muke nema nauke.
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.4.2015 3:33 (CoLdPlay).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Grand Theft Auto V PC

Na kraju svega ispada da je rockstar ipak najbolja firma daasnjice sto se tice igara, em po zaradi em po kvaliteti igara. Jedina greska u povjesti im je bila gta iv port na pc i izgleda da su naucili lekciju. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
DarkoKwon kaže...
SiNkE.Zgb kaže...
DarkoKwon kaže...

Uvijek sam bio osoba koja skida sa torenta, nisam nikad kupio igru skuplju od 5 dolara, medjutim posto sam dobro poslovao zadnji mjesec, kesa se otvorila, bilo je jace od mene. Jebiga, neko pusi cigare, neko igra igre, nismo svi isti.

Neko kupi za 60ojra, neko za 27 pa mu ostane i za cigare i za ćevape

Ja volim kad mi je igra na steamu, a ne na 50 servisa.

ja vise volim 35 ojra u dzepu....a i koliko znam steam ima opciju add nonsteam game

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
12 godina
neaktivan
Azmo kaže...

Sve neki obožavatelji GTA serijala a nitko ne bi dao ni centa. Ako voliš nešto onda budite baje pa i kupi da podupreš firmu! To bi trebala bit filozofija. I da nema tolko pitanja "e kak če meni radit" tema bi imala 5 strana. Postoje zahtjevi na netu pa gugle u prste i gledat! :)

Gejmersaka industrija i previse zaradjuje na hardveru,svake godine -+ neki novi k***c izadje ajde daj lovu.Jos da im kupujm igre wtf... Ziveli pirati

17 godina
Grand Theft Auto V PC

GTA 5 PC will go live in the US on Monday

People expected the PC version to be graphically superior to the PS4/Xbox One version, but nobody expected to be so blown away with such a staggering difference.

It's not a Ubisoft-style quick port of the console version, it's been reworked thoroughly to offer an unmatched experience on PC.

They felt like it was designed with bourgeois (very high-end) computers in mind, but there are a lot of graphics options to make sure it runs on just about any hardware.

Runs "perfectly" on older hardware (Core 2 Duo + 9800GT). No mention of which settings or resolution though.

No element pop-up or clipping, unlike the console versions.

New lighting system with different light diffraction.

Some places were radically redesigned, for instance the Playboy Mansion's pool which used to be a rectangle and is now a wild river, complete with a stream a cave.
Supports 3D and dual/triple monitors.

Supports the PS4, Xbox 360 and Xbox One controllers natively.

GTA Online supports up to 30 players + 2 spectators.

New radio station "The Lab FM" with completely new tracks. "Self radio" station allows list to your own MP3s.

Rockstar Editor offers manual recording, but also always keeps a buffer of the last 30 seconds.

Rockstar Editor offers plenty of options for editing, such as camera angles, transitions, blurs, DOF, lighting saturation. You can also add sounds including all audio files from the game itself (including sound effects, music and dialogs).

"Director Mode" allows to change the time of the day, weather, pedestrian/car traffic density. You can be any character (human or animal) and you can teleport.

"The graphic overhaul doesn't stop at just textures or LOD, cause the studio has totally redone(?) the open world by changing radically some places, to magnify them thanks to the superior calcul power. For example the pool from the Playboy mansion, who was a simple rectangle become a river with current(flow?) and a cave. In the same way, many other places in Los Santos have been reworked to give a more immersive render."

Twice the draw distance.

20 new wild animals.

Recommended specs refer to 1080p 60 FPS.

First impressions are VERY positive. Better graphics are instantly noticeable.

They start the game on mount Chiliad and they can see Blaine county and even Los Santos, every little detail is visible.

It looks very clean and they are very impressed with the lighting system and the draw distance.

"Cars in the distance look like fireflies because of the car lights"

They used a similar rig (2x GTX 980 + i7-5930k + 16GB ram) as other testers with the settings on "absolute max"

They noticed that a few shadows from objects loaded too slow while gliding into a valley with the parachute.

When they arrived in the valley a member of the PR-Team "cheats himself a Kuruma".

Then he drives to Vinewood Boulevard in Los Santos and some textures looked a bit crappy but its only noticeable when they really search for it and not noticeable while playing.

Now they get to play:

Mouse and keyboard controls are much better than in GTA 4.

The menu for controls has a lot of options and you can change key bindings.

The game doesnt record video. It records what its happening in-game and you can change things like the camera perspective afterwards.

They made a scene in which Franklin shoots a gas station with a grenade launcher and the camera follows the projectile in slow motion and the gas station explodes.

In the Director Mode you have access to "all sets and characters" almost the whole portfolio of characters is available, like animals, police men, gang members, and soldiers. You can also import your GTAnline characters.

There is another article about technical details:

They used two GTX 980 with 4 GB Ram and a Samsung UHD Display.

The hardware guy knew from the fan noise that it was a multi GPU setup but he was surprised they didnt use Titan Xs and a i7-5960X.

"Holy ****, the draw distance is incredible. Without exaggeration: Something like this have PC gamers not seen before, and other gamers havent either."

FXMAA, MSAA and Nvidia TXAA.

He thinks long shadows are probably Contact Hardening Shadows and HBAO+.

There were hundreds of cars very far away and you could only barely see their lights because of the distance.

Pop-up not noticeable except for a few shadows and some vegetation.

He noticed some tiny stutters but that must be because of the SLI setup which is hard at work. "and noisy..."

"Sometimes it dropped to 45FPS but thats fine because hey its 4k!"

He was surprised by how smooth it runs.

Well optimized. Should run on 4K with 30FPS if you turn some settings off with a single GTX 980.

Details are incredible, even underwater.

There were very detailed plants, fish and whales. Also very well animated.

"We are just nit-picking though: The game looks great on PC!"

The interiors of cars were further improved for the PC version.

In the editor they changed camera perspective and scene, lighting, colour and focus effects, they added music and sound effects.

The editor records everything in-game in a certain radius around the player. The playback recording thingy is not locked to 30 seconds: It depends on how much is going on.

They saw a film made with the editor that was an ad for a car, an adrenaline-packed (?) motorcross video and an animal documentary with a stingray.

The tool is so powerful that the recent PC launch trailer was made with it.

Their build of the game wasnt finished but pretty close. I hope that this explains some minor problems. Hopefully the final version and updates further improve the performance.

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.4.2015 8:55 (doktor1).
Moj PC  
16 0 hvala 10
10 godina
neaktivan
Treba to prevest za one koji neznaju engleski.Najlakše je copy/paste.
Moj PC  
0 21 hvala 0
17 godina
ApretaH kaže...
Treba to prevest za one koji neznaju engleski.Najlakše je copy/paste.

Ne fantaziraj.

A ako hoćeš kreni sa prevodom.

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.4.2015 8:59 (doktor1).
11 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Najdrazi su mi ovi sto usporeduju max payne sa gta

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Ako želim čitati engleski odem na njihove forume,ovdje je riječ o hrvatskome forumu i mogao si ostavit link a ne englesko trkeljanje o grafičkim dojmovima igre na PC-u.
17 godina
neaktivan
ApretaH kaže...
Ako želim čitati engleski odem na njihove forume,ovdje je riječ o hrvatskome forumu i mogao si ostavit link a ne englesko trkeljanje o grafičkim dojmovima igre na PC-u.

koja hrpa nadrkanih Rvatina u rano jutro

http://www.youtube.com/heat4HD || battlelog: HeatPwnz || steam: sentinel2016
15 godina
neaktivan
Tony096 kaže...

Sve je to bajno i krasno al moj Phenom II X4 955 nebu to dobro vrtil, a na najmanjim postavkama bome nebum odigral, rade cekat pa uzet nekog fx 8xxx pa onda sa 7970 to odigrat na "malo jacim" postavkicama i uzivat bez raznih fps dropova i ostalog sta ce vec bit :D

Zašto misliš da nebu, ja sa svojim nemam nikakvih problema, niti jedna igra do sada mi ga nije zaposlila na 100% (sa postavkama na max), najviše dođe do 85-90% (cod advance warfare, crysis 3...), doduše ja igram na 1680x1050, ne podržava mi monitor više, tako da ja sam uvjeren da ću igrat gta V na max postavkama na toj rezi, ako će fps biti nizak, isključim anti aliasing i sve 5, mada istina, kod tebe komponente nisu baš uravnotežene, ta grafa je prejaka za x4 955, što ga čini bottleneck-om, pa ti se isplati uzeti neki fx...

11 godina
neaktivan
1BIT kaže...
Tony096 kaže...

Zašto misliš da nebu, ja sa svojim nemam nikakvih problema, niti jedna igra do sada mi ga nije zaposlila na 100% (sa postavkama na max), najviše dođe do 85-90% (cod advance warfare, crysis 3...), doduše ja igram na 1680x1050, ne podržava mi monitor više, tako da ja sam uvjeren da ću igrat gta V na max postavkama na toj rezi, ako će fps biti nizak, isključim anti aliasing i sve 5, mada istina, kod tebe komponente nisu baš uravnotežene, ta grafa je prejaka za x4 955, što ga čini bottleneck-om, pa ti se isplati uzeti neki fx...

A ne kazem da nebude vrtio GTA V, stvarno je oke procesor za te danasnje novce, vrti fino al kaj je je...nije to proc za 7970 grafu.

Igram na 1920x1080 rezi, bottleneck je u pitanja 100%, vjerujem da bi puno ljepse sve to vrtilo sa nekim fx-om kao sto i ti kazes da mi se isplati uzet neki fx.

Radi se o tome da sam bio u planu imat 955 i neku 2gb 256 bita cak i manje, a na kraju mi je uletila dobra ponuda za 7970 i jbga.. :D 

Sili me da joj piknem neki fx 6/8xxx i da frljim postavke u igricama hah

EDIT: javi ak bus isprobo sa 955 GTA V pa da mi kazes kak kod tebe gura ;)

Borek
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.4.2015 10:31 (Tony096).
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Imatel vi problema sa ovim preloadom? Ja dođem do 20 GB i onda pokrenem iduće jutro i odjednom mi je na 12GB preload i tako svaki put izgubim 5-6 GB...... To + ove očajne brzine i neću igru zaigrat 2godine.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Tony096 kaže...
)

Imas sada u Futuri-It fx 8300 za 1100 kn i 6100 oko 700 kn :)

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
13 godina
neaktivan
kenan.M kaže...

Imatel vi problema sa ovim preloadom? Ja dođem do 20 GB i onda pokrenem iduće jutro i odjednom mi je na 12GB preload i tako svaki put izgubim 5-6 GB...... To + ove očajne brzine i neću igru zaigrat 2godine.

Nemoj gasit komp.

I always tell the truth.Even when I lie.
15 godina
Grand Theft Auto V PC

ništa od infomarka, naručio sam preko nuveema

Poštovani,

napokon šaljemo mail u vezi prednarudžbe Grand Theft Auto V PC, no imamo nažalost lošu vijest.

Dobavljač nam je upravo potvrdio kako je njima Rockstar otkazao isporuku igre, što znači da nama
pošiljka sa igrom neće stići slijedeći tjedan kada je i službeni datum izlaska. Uspjeli smo
dogovoriti nabavu igre kod drugog dobavljača ali tek za kraj travnja, s obzirom da je prvi "val"
svugdje rasprodan, te će pošiljka sa igrom biti kod nas tek 29. travnja. Tog dobavljača smo
izbjegavali prvobitno jer cijena po kojoj nam je nudio igru je bila znatno viša nego kod prvog, no
sada smo primorani nabaviti po toj višoj cijeni i zbog toga je i cijena igre na našoj stranici
sada viša te iznosi 459,00 kuna, uz besplatnu dostavu.

S obzirom da ste igru prednaručili kod nas po cijeni od 419,00 kuna, vi naravno imate pravo na
kupnju igre po toj cijeni, ali morate računati na to da će igra biti kod vas na adresi tek 30.
travnja (mi ćemo poslati 29. travnja).

Ispričavamo se zbog ove velike neugodnosti. Veliki smo prihod upravo izgubili zbog situacije na
koju ne možemo utjecati, velika većina kupaca neće čekati do tog datuma igru, pogotovo nakon
toliko odgađanja od strane Rockstara. Nadamo se samo da nećete imati problema naručiti igru na
nekom drugom mjestu.

Lijep pozdrav

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tony096 kaže...

Ja se za svoju konfu nista nebrinem oko vrtnje gta v, sigurno cu moc bez problema vrtit sa tim procom i grafom solidnom.

14 godina
neaktivan
fear619 kaže...

ništa od infomarka, naručio sam preko nuveema

Poštovani,

napokon šaljemo mail u vezi prednarudžbe Grand Theft Auto V PC, no imamo nažalost lošu vijest.

Dobavljač nam je upravo potvrdio kako je njima Rockstar otkazao isporuku igre, što znači da nama
pošiljka sa igrom neće stići slijedeći tjedan kada je i službeni datum izlaska. Uspjeli smo
dogovoriti nabavu igre kod drugog dobavljača ali tek za kraj travnja, s obzirom da je prvi "val"
svugdje rasprodan, te će pošiljka sa igrom biti kod nas tek 29. travnja. Tog dobavljača smo
izbjegavali prvobitno jer cijena po kojoj nam je nudio igru je bila znatno viša nego kod prvog, no
sada smo primorani nabaviti po toj višoj cijeni i zbog toga je i cijena igre na našoj stranici
sada viša te iznosi 459,00 kuna, uz besplatnu dostavu.

S obzirom da ste igru prednaručili kod nas po cijeni od 419,00 kuna, vi naravno imate pravo na
kupnju igre po toj cijeni, ali morate računati na to da će igra biti kod vas na adresi tek 30.
travnja (mi ćemo poslati 29. travnja).

Ispričavamo se zbog ove velike neugodnosti. Veliki smo prihod upravo izgubili zbog situacije na
koju ne možemo utjecati, velika većina kupaca neće čekati do tog datuma igru, pogotovo nakon
toliko odgađanja od strane Rockstara. Nadamo se samo da nećete imati problema naručiti igru na
nekom drugom mjestu.

Lijep pozdrav

Ja uzeo u Sancta Domenici... Mislim da ovakva igra zalužuje da imam box verziju

Do sad nisam dobio mail s ovakvim sadržajem , i ako do sad nisam nadam se da ni neću.

Čak se nadam da bi možda mogla biti isporuka u ponedjeljak.

16 godina
Grand Theft Auto V PC

Testiranje igre 

SVEMOGUĆI
Moj PC  
10 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

@Brat od Habsa i Destructo

Hvala, budem vam poslao kasnije dana poruku ako cu trebati pomoc oko kupnje. Ipak je bolje ustediti tih 30-ak eura.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

zakon

Dakle 1080 60fps for me for sure :) imam i jaču konfu od recommended :)))

17 godina
Grand Theft Auto V PC

ja se nadam nekim medium postavkama na 1440x900 :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Bruno_K!ng kaže...
kenan.M kaže...

Nemoj gasit komp.

Nažalost to mi nije nikakvo riješenje jer ne mogu spavat dok mi je komp upaljen. Ako se ovo još jednom desi skinut ću preload sa torrenta.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice