Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.456.996
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
17 godina
Re: Grand Theft Auto V PC
DarkoKwon kaže...

Taj update koji nam nedostaje za pokretanje igre, hoce li on biti isto par GB ? Ili ce biti nesto kao 100mb i slicno ?

Možda i manji. Exe datoteke i neki dodaci eventualno (tako je barem nekad bilo).

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel. CyberPunk is my thing...
14 godina
odjavljen
Gremlin144 kaže...
Mitch kaže...

7850 odnosno 7870 je vrlo jak komad hardvera, makar cijena to ne govori.

Oce li 1gb verzija u kombinaciji s 960T i 8gb rama biti dosta za neko solidno (low-med) igranje?

14 godina
Grand Theft Auto V PC

Negdje sam pročitao da ćemo morat skidat još 2gb na dan izlaska.. samo se više ne sjećam gdje, možda i tu haha

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC

Nemojte se previše hajpati i veseliti da ne ostanete na kraju razočarani jer što zbilja za njih znači high? Koliko se vidi po slikama od settingsa ne postoji opcija koja mijenja sve postavke da budu automatski low, high, ultra.... Nego se pojedinačno mjenjaju. Gdje je onda ostatak TXAA, MSAA, FXAA, reflection i shadow quality... pa onda oni slideri za udaljenost.....Ima toga... Igračima će trebati sigurno nekih desetak minuta da to poslože da igra radi po njihovom ukusu. Ovaj njihov high ne znači mi ništa ali živi bili pa vidjeli. Što se tiče veličine terena i tekstura najviše će profitirati oni sa grafičkim karticama od 3-4+ GB dok bi oni koji imaju manje mogli imati problema. Uglavnom igru u punom sjaju očekujem tek nakon izdavanje NV/AMD drivera optimiziranih u potpunosti za GTA V a i nakon jednog-dva patcha od Rockstara.

---Life is ours, we live it our way---
Moj PC  
5 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Jel ovo igra sa crvenom ili zelenom naljepnicom?Pri tome mislim tko je više platio,ATI ili Nvidia?il će biti jedna od rijetko potkupljivih pa se neće sabotirat ništa posebno kao u Tomb Raider igri(TressFX).
11 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Jel se moze igra skinuti a da se pritom ne instalira direkt? Kada ubacim kod od nuuvem-a za aktivaciju u R*SC skine se exe file za dwld i pocne instalirati... Pitam jer bi igru radje skinuo na poslu (znatno veca brzina nego doma...gdje je zvijerka :-))

Pot piss

0 0 hvala 0
15 godina
Zar ne možeš skinuti na PC na poslu i kopirati na externi hdd i prebaciti na gaming komp. Bar tako za stean radi
Interested in all thing Android, also freelance programmer! Battlelog: https://battlelog.battlefield.com/bf4/user/ppero196/
17 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Samo se nadam da će ovih mojih 6 GB rama biti dosta. Tripple channel više nije lako kupiti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Zin8 kaže...
Gremlin144 kaže...
Mitch kaže...

Oce li 1gb verzija u kombinaciji s 960T i 8gb rama biti dosta za neko solidno (low-med) igranje?

Isuse i Bože, pa dokle više? Otkud da mi to znamo, igra još nije ni izašla?!

SVEMOGUĆI
11 godina
neaktivan

@jameshook On baca odmah install opciju, ja bi radje htio save. Hmmm, sutra cu uzeti eksterni i pokusat cu napravit install na njemu?! Do sad sam uvijek kupovao igre po ducanima, ovo mi je prvi put da kupujem online i da je toliko masovna.

Pot piss
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.4.2015 17:10 (Izba Gun).
15 godina

instaliraj na komp na poslu ako ima prostora i samo copy paste pomoću eksternog hdda u iste mape na svom PCu

Interested in all thing Android, also freelance programmer! Battlelog: https://battlelog.battlefield.com/bf4/user/ppero196/
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.4.2015 17:16 (jameshook).
17 godina
Gremlin144 kaže...
Mitch kaže...
Nba 2k15 ima skoro identicnu velicinu igre, zahtjeva sve isto i ja ga vrtim na 1080p 85fps high.

Tesko da ce igre na 1080p opcenito trebati ista vise sto se tice GPU jer teksture u zadnje vrijeme samo rastu na 1440p i 4k, a ne u detalje.

VRAMom je odlicno pokriven 2GB model i tu su profitirali oni koji su ga uzeli tipa ja.

znači ja više ne trebam kupovat novi komp, hell yea :D

ja bas kupujem istu svoju za 2x cf...onda sam def miran sto se tice kompa za gaming :)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
15 godina
neaktivan
Kako je Infomark shebao kao sto sam i predvidao, moze mi netko reci gdje kod nas pod hitno preorderat da se dobije i onaj bonus no uvijet je box verzija.

Dobije li se bonus ako se igra uzme u Svijet Medija ili Santa Domenica?

Naravno da sam prvo kontaktirao Svijet Medija no nema još odgovora od njih pa zato tu pitam.

Infomar je još jednom dokazao kako su loši i ne profesionalni.
First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
17 godina
Grand Theft Auto V PC

Na torrentima trenutno postoji samo preload za koji MOZDA jednog dana dodje crack. Uostalom, ovo ce imat toliko dobru multiplayer komponentu, a naslo se igre po 30-35€, ne razumijem zasto uopce raspravljate o torrent verzijama.

Moj PC  
1 3 hvala 0
11 godina
neaktivan
jameshook kaže...

instaliraj na komp na poslu ako ima prostora i samo copy paste pomoću eksternog hdda u iste mape na svom PCu

Ma nista ni od toga LOL, oba kompa na poslu su stare kante i njima je GTA V nesto nepredvidjeno tamo '70. Jedan ima XP, drugi W7 ali je toliko los hardver da izgleda da nebi ni igre iz 1492. mogao prihvatiti za instalaciju :D. Budem doma pokrenuo sve pa nek radi tih 25h (ako ide max...)

Pot piss
11 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

Na torrentima trenutno postoji samo preloadza koji MOZDA jednog dana dodje crack. Uostalom, ovo ce imat toliko dobru multiplayer komponentu, a naslo se igre po 30-35€, ne razumijem zasto uopce raspravljate o torrent verzijama.

Verzija je full unlocked, nije preload. Ima sve fajlove, kada pokrenem igru skine mi rockstar social club update i trazi da se ulogiram. Znaci na cracku se vec radi.

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.4.2015 17:52 (alien20).
11 godina
protjeran
Izba Gun kaže...
jameshook kaže...

Ma nista ni od toga LOL, oba kompa na poslu su stare kante i njima je GTA V nesto nepredvidjeno tamo '70. Jedan ima XP, drugi W7 ali je toliko los hardver da izgleda da nebi ni igre iz 1492. mogao prihvatiti za instalaciju :D. Budem doma pokrenuo sve pa nek radi tih 25h (ako ide max...)

ha ???

za intalaciju trebas pentium 3 sa 1gb rama i 60gb hdd-a ??

o cemu ti to ??

16 godina
Rhodin kaže...

Na torrentima trenutno postoji samo preload za koji MOZDA jednog dana dodje crack. Uostalom, ovo ce imat toliko dobru multiplayer komponentu, a naslo se igre po 30-35€, ne razumijem zasto uopce raspravljate o torrent verzijama.

Nije li na torentu retail verzija? Bar tako pise, pa se moze i tamo skinut ako recimo nekom nejde preko rgsc-a.

11 godina
neaktivan
zmaz kaže...
Izba Gun kaže...
jameshook kaže...

ha ???

za intalaciju trebas pentium 3 sa 1gb rama i 60gb hdd-a ??

o cemu ti to ??

Ma joh....da vidis ti te krntije na kojima radim....dobro da pokrecu i programe koje koristim za posao. 

Pot piss
16 godina
Grand Theft Auto V PC

Pa neces ti pokretat gta v na tom nego samo skinut i kopirat na eksterni nakon skidanja, netreba ti nikakav poseban hardver za to, trebas imat internet i usb prikljucak za eksterni disk.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Rhodin kaže...

Zato jer ne želim davat pare za igru staru 2 godine, makar ona imala holodeck grafiku.

11 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Mislim da se ne moze skinuti ta unlocked verzija, pa preko steama pokretati, jer steam ima zakljucanu preload verziju...

1 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V PC

Na Zavviu su skinuli cijenu s 38 na 35 funti a u košarici mi još stoji 38 a trebalo bi 35 zbog obećanja ako će se mijenjati cijena između preordera i datuma izlaska da će naplatiti po toj manjoj cijeni. Vi koji ste od tamo naručili što vam piše? Ima ta trgovina kakvi forum ili bilo gdje da se može raspravljati?

---Life is ours, we live it our way---
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Reddit - Found a fix for the Social Club download reset issues [x-post]

U biti idite u svoj rockstar folder i obrišite sve fileove sa istom veličinom. Ja sam sad upravo izgubio preko 20 gigabyti downloada jer sam imao 20 giga dupliciranih file-ova. RIP pc&internet, downloadam već 2 puna dana i tek sam na 11,7 GB a trebo bi bit već preko 40, bliže 50.

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
Raoul kaže...
Rhodin kaže...

Zato jer ne želim davat pare za igru staru 2 godine, makar ona imala holodeck grafiku.

koji su to principi, zašto jednostavno ne kažete da ste škrti i/ili siromašni i to je to..dok igraš piratsku verziju, sjeti se kakve si ''principe'' prosipao ovdje :P

Tread softly because you tread on my dreams.
16 godina
alien20 kaže...

Mislim da se ne moze skinuti ta unlocked verzija, pa preko steama pokretati, jer steam ima zakljucanu preload verziju...

Tako je, retail/warehouse/RGSC_Club je takozvana "otkljucana", a preload je ona sa Steama odnosno takozvana "zakljucana/kriptirana". Znaci, moze skinuti preload s torrenta (ako te Steam zaje**va) i poslije samo aktivirati/otkljucati igru sa Steam key-em.

BTW R* je potvrdio preko portala gamestar.de da igra nece imati "always online" DRM:

http://www.gamestar.de/spiele/grand-theft-auto-5/news/gta_5,45201,3084523.html

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.4.2015 18:53 (lovac82).
16 godina
neaktivan
Raoul kaže...
Rhodin kaže...

Onda nemoj ni igrati...

Btw preload napravljen preko steama te jedva cekam utorak.

Nabavio sam za 30$ dok se dalo nabaviti sa kineskog store-a te sam dobio i san andreas gift.

15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Kako sporo ovo ide sa RSC-a, pa jebote 300KB pa 80KB pa 400Kb... Pa kaj je to?!?!?

Ako ne mogu normalan downloader napravit kak bude igra onda radila ffs!

0 0 hvala 0
13 godina
Yamacha kaže...
Raoul kaže...
Rhodin kaže...

Onda nemoj ni igrati...

Btw preload napravljen preko steama te jedva cekam utorak.

Nabavio sam za 30$ dok se dalo nabaviti sa kineskog store-a te sam dobio i san andreas gift.

Hahhaha, da sigurno... kao da su svi ovdje od prvog dana kupovali igre... :D 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
11 godina
protjeran

prijatelj skinio sa torenta neku retail i pokrenuo loader upisao usr pass i fercera

tj odbrojava ,a ja se hebao preko laptoka :(()

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.4.2015 19:18 (zmaz).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice