Taj update koji nam nedostaje za pokretanje igre, hoce li on biti isto par GB ? Ili ce biti nesto kao 100mb i slicno ?
Možda i manji. Exe datoteke i neki dodaci eventualno (tako je barem nekad bilo).
Taj update koji nam nedostaje za pokretanje igre, hoce li on biti isto par GB ? Ili ce biti nesto kao 100mb i slicno ?
Možda i manji. Exe datoteke i neki dodaci eventualno (tako je barem nekad bilo).
Oce li 1gb verzija u kombinaciji s 960T i 8gb rama biti dosta za neko solidno (low-med) igranje?
Negdje sam pročitao da ćemo morat skidat još 2gb na dan izlaska.. samo se više ne sjećam gdje, možda i tu haha
Nemojte se previše hajpati i veseliti da ne ostanete na kraju razočarani jer što zbilja za njih znači high? Koliko se vidi po slikama od settingsa ne postoji opcija koja mijenja sve postavke da budu automatski low, high, ultra.... Nego se pojedinačno mjenjaju. Gdje je onda ostatak TXAA, MSAA, FXAA, reflection i shadow quality... pa onda oni slideri za udaljenost.....Ima toga... Igračima će trebati sigurno nekih desetak minuta da to poslože da igra radi po njihovom ukusu. Ovaj njihov high ne znači mi ništa ali živi bili pa vidjeli. Što se tiče veličine terena i tekstura najviše će profitirati oni sa grafičkim karticama od 3-4+ GB dok bi oni koji imaju manje mogli imati problema. Uglavnom igru u punom sjaju očekujem tek nakon izdavanje NV/AMD drivera optimiziranih u potpunosti za GTA V a i nakon jednog-dva patcha od Rockstara.
Jel se moze igra skinuti a da se pritom ne instalira direkt? Kada ubacim kod od nuuvem-a za aktivaciju u R*SC skine se exe file za dwld i pocne instalirati... Pitam jer bi igru radje skinuo na poslu (znatno veca brzina nego doma...gdje je zvijerka :-))
Interested in all thing Android, also freelance programmer! Battlelog: https://battlelog.battlefield.com/bf4/user/ppero196/
Samo se nadam da će ovih mojih 6 GB rama biti dosta. Tripple channel više nije lako kupiti.
Oce li 1gb verzija u kombinaciji s 960T i 8gb rama biti dosta za neko solidno (low-med) igranje?
Isuse i Bože, pa dokle više? Otkud da mi to znamo, igra još nije ni izašla?!
@jameshook On baca odmah install opciju, ja bi radje htio save. Hmmm, sutra cu uzeti eksterni i pokusat cu napravit install na njemu?! Do sad sam uvijek kupovao igre po ducanima, ovo mi je prvi put da kupujem online i da je toliko masovna.
instaliraj na komp na poslu ako ima prostora i samo copy paste pomoću eksternog hdda u iste mape na svom PCu
znači ja više ne trebam kupovat novi komp, hell yea :D
ja bas kupujem istu svoju za 2x cf...onda sam def miran sto se tice kompa za gaming :)
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Na torrentima trenutno postoji samo preload za koji MOZDA jednog dana dodje crack. Uostalom, ovo ce imat toliko dobru multiplayer komponentu, a naslo se igre po 30-35€, ne razumijem zasto uopce raspravljate o torrent verzijama.
instaliraj na komp na poslu ako ima prostora i samo copy paste pomoću eksternog hdda u iste mape na svom PCu
Ma nista ni od toga LOL, oba kompa na poslu su stare kante i njima je GTA V nesto nepredvidjeno tamo '70. Jedan ima XP, drugi W7 ali je toliko los hardver da izgleda da nebi ni igre iz 1492. mogao prihvatiti za instalaciju :D. Budem doma pokrenuo sve pa nek radi tih 25h (ako ide max...)
Na torrentima trenutno postoji samo preloadza koji MOZDA jednog dana dodje crack. Uostalom, ovo ce imat toliko dobru multiplayer komponentu, a naslo se igre po 30-35€, ne razumijem zasto uopce raspravljate o torrent verzijama.
Verzija je full unlocked, nije preload. Ima sve fajlove, kada pokrenem igru skine mi rockstar social club update i trazi da se ulogiram. Znaci na cracku se vec radi.
Ma nista ni od toga LOL, oba kompa na poslu su stare kante i njima je GTA V nesto nepredvidjeno tamo '70. Jedan ima XP, drugi W7 ali je toliko los hardver da izgleda da nebi ni igre iz 1492. mogao prihvatiti za instalaciju :D. Budem doma pokrenuo sve pa nek radi tih 25h (ako ide max...)
ha ???
za intalaciju trebas pentium 3 sa 1gb rama i 60gb hdd-a ??
o cemu ti to ??
Na torrentima trenutno postoji samo preload za koji MOZDA jednog dana dodje crack. Uostalom, ovo ce imat toliko dobru multiplayer komponentu, a naslo se igre po 30-35€, ne razumijem zasto uopce raspravljate o torrent verzijama.
Nije li na torentu retail verzija? Bar tako pise, pa se moze i tamo skinut ako recimo nekom nejde preko rgsc-a.
ha ???
za intalaciju trebas pentium 3 sa 1gb rama i 60gb hdd-a ??
o cemu ti to ??
Ma joh....da vidis ti te krntije na kojima radim....dobro da pokrecu i programe koje koristim za posao.
Pa neces ti pokretat gta v na tom nego samo skinut i kopirat na eksterni nakon skidanja, netreba ti nikakav poseban hardver za to, trebas imat internet i usb prikljucak za eksterni disk.
Zato jer ne želim davat pare za igru staru 2 godine, makar ona imala holodeck grafiku.
Mislim da se ne moze skinuti ta unlocked verzija, pa preko steama pokretati, jer steam ima zakljucanu preload verziju...
Na Zavviu su skinuli cijenu s 38 na 35 funti a u košarici mi još stoji 38 a trebalo bi 35 zbog obećanja ako će se mijenjati cijena između preordera i datuma izlaska da će naplatiti po toj manjoj cijeni. Vi koji ste od tamo naručili što vam piše? Ima ta trgovina kakvi forum ili bilo gdje da se može raspravljati?
Reddit - Found a fix for the Social Club download reset issues [x-post]
U biti idite u svoj rockstar folder i obrišite sve fileove sa istom veličinom. Ja sam sad upravo izgubio preko 20 gigabyti downloada jer sam imao 20 giga dupliciranih file-ova. RIP pc&internet, downloadam već 2 puna dana i tek sam na 11,7 GB a trebo bi bit već preko 40, bliže 50.
Zato jer ne želim davat pare za igru staru 2 godine, makar ona imala holodeck grafiku.
koji su to principi, zašto jednostavno ne kažete da ste škrti i/ili siromašni i to je to..dok igraš piratsku verziju, sjeti se kakve si ''principe'' prosipao ovdje :P
Mislim da se ne moze skinuti ta unlocked verzija, pa preko steama pokretati, jer steam ima zakljucanu preload verziju...
Tako je, retail/warehouse/RGSC_Club je takozvana "otkljucana", a preload je ona sa Steama odnosno takozvana "zakljucana/kriptirana". Znaci, moze skinuti preload s torrenta (ako te Steam zaje**va) i poslije samo aktivirati/otkljucati igru sa Steam key-em.
BTW R* je potvrdio preko portala gamestar.de da igra nece imati "always online" DRM:
http://www.gamestar.de/spiele/grand-theft-auto-5/news/gta_5,45201,3084523.html
Onda nemoj ni igrati...
Btw preload napravljen preko steama te jedva cekam utorak.
Nabavio sam za 30$ dok se dalo nabaviti sa kineskog store-a te sam dobio i san andreas gift.
Kako sporo ovo ide sa RSC-a, pa jebote 300KB pa 80KB pa 400Kb... Pa kaj je to?!?!?
Ako ne mogu normalan downloader napravit kak bude igra onda radila ffs!
Onda nemoj ni igrati...
Btw preload napravljen preko steama te jedva cekam utorak.
Nabavio sam za 30$ dok se dalo nabaviti sa kineskog store-a te sam dobio i san andreas gift.
Hahhaha, da sigurno... kao da su svi ovdje od prvog dana kupovali igre... :D
prijatelj skinio sa torenta neku retail i pokrenuo loader upisao usr pass i fercera
tj odbrojava ,a ja se hebao preko laptoka :(()