Grand Theft Auto V PC

poruka: 8.714
|
čitano: 1.412.908
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
14 godina
Re: Grand Theft Auto V PC
SimeKZ kaže...

Iskreno zalim sve koji su napravili preorder igra a zahtjeve ne znaju. 

Bezvezna tvrdnja. Prednaručio sam još prije 2 mjeseca i kakvi bi to zahtjevi trebali biti da ju ne mogu igrati? Previše ljudi paničare kao da će minimalni zahtjevio biti neki i7 i GTX 780ti.

12 godina
protjeran
drakula789 kaže...

Meni sve ovo smrdi na otkazivanje igre

Ajde suti bolje je

http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/XxC4R3ONxX/
16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Ne vidim zasto vi ne vidite kad bi izbacili sistemske zahtjeve, da bi ova tema bila puno "tisa" i manje razvikana.

Ovako se dize hype i nabija se interes za igru.

To vam je ona ne postoji negativan publicitet! U svakom slucaju im je pametnije da ne izbace sistemske zahtjeve :D

mojpismonosa
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Mojpismonosa kaže...

Ne vidim zasto vi ne vidite kad bi izbacili sistemske zahtjeve, da bi ova tema bila puno "tisa" i manje razvikana.

Ovako se dize hype i nabija se interes za igru.

To vam je ona ne postoji negativan publicitet! U svakom slucaju im je pametnije da ne izbace sistemske zahtjeve :D

ma joj tek bi onda bilo 300 upita na vjecito pitanje "Kolko cu imat FPS-a ne ovoj konfiguraciji"  :D

http://www.snabbox.org/
13 godina
vrinho kaže...
SimeKZ kaže...

Bezvezna tvrdnja. Prednaručio sam još prije 2 mjeseca i kakvi bi to zahtjevi trebali biti da ju ne mogu igrati? Previše ljudi paničare kao da će minimalni zahtjevio biti neki i7 i GTX 780ti.

Sjetimo se dobro GTA IV, kojega u ono vrijeme nisu kompovi od 10 soma kuna mogli vrtit uznad 30fps. 

Nisu niti zahtjevi toliko bitni koliko je optimizacija koja je bila kriminalna na zadnjem naslovu. Ja se nadam da nece tako bit jer u godinu dana su mogli svasta dobroga napravit. No, ovo ne izdavanje SQu je smijesno u jednu ruku. 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
14 godina
Grand Theft Auto V PC

Šta ste toliko zapeli za taj system requirements ?

Iz neke zdrave logike čovjek bi zaključio da će biti potreban quad core procesor, gtx 5xx+ / ati 6xxx i 4 gb rama za ugodno igranje. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
SimeKZ kaže...
vrinho kaže...
SimeKZ kaže...

Sjetimo se dobro GTA IV, kojega u ono vrijeme nisu kompovi od 10 soma kuna mogli vrtit uznad 30fps. 

Nisu niti zahtjevi toliko bitni koliko je optimizacija koja je bila kriminalna na zadnjem naslovu. Ja se nadam da nece tako bit jer u godinu dana su mogli svasta dobroga napravit. No, ovo ne izdavanje SQu je smijesno u jednu ruku. 

nije bilo do kompova( tada je bilo vec mocnih i5 i i7), vec iskljucivo do neiskoristenosti Gpu-a(tada nije ni bilo dovoljno jakog) danas evo zadnje sto se sjecam na r9 280x na max detaljima i rezi, gpu je padao i na 40%, sto u zivotu nisam vidio nesto tako lose, cak ni kad mi je komp bio u najgorem stanju!!lp

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
14 godina
Grand Theft Auto V PC

Ja mislim da bi ovu temu trebalo lockati dok rockstar ne objavi nešto službeno. Već zadnjih 5 strana ista prica

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Moj PC  
14 1 hvala 1
15 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Iskreno zalim sve koji su napravili preorder igra a zahtjeve ne znaju. Nesto slicno ko sa GTA IV. Rokstar se igra, ali boli ih đon, konzole su zaradile brdo... sad mogu sta hoce. Ostaviti PC za kraj samo neozbiljna firma moze napravit.

Nije najjači, ali ne sekiram se da će me moj stroj iznevjeriti 

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Evo vam tu  https://support.rockstargames.com/hc/en-us/articles/203428177

Pa tko hoće da mu pošalju mail kada objave zahtjeve... ;)

0 1 hvala 0
16 godina
Grand Theft Auto V PC

ja mislim da se svi koji imaju grafu od 1000+ kuna netrebaju brinut dal ce moc pokrenut i bar na medium ugodno igrat ovu igru, vjerujem da ce na maxed out moc oni s najjacim grafama, al to je normalno za ovakvu igru. a sto se tice optimizacije mislim da se greska kao s gta iv nece ponovit. iako su oni tu gresku kasnije ispravili s update-ovima, jer sa vec 4. ili 5. updateom sam ja igru pokrenuo s grafickom 2600 pro na low detaljima i igro bez trzanja, da to je kriticno al je i ta graficka kriticna a pokrenula je takvu igru. rockstar nas nakon gta iv nije razocaro s nijednim portom, pa mislim da nece ni s ovim.

a iskreno neznam ni sto bi vam znacilo da objave zahtjeve, kad opet neznate oce to ic ili ne zbog optimizacije, mogu oni napisat da je dovoljna r9 270 za max igranje, a na kraju ce to bit za low.

Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Ipak cu ja pricekat da igra izađe, pogledat sistemske zahtjeve i provjerit PC gameplaye i bit siguran, jer ovako naslijepo je to kocka. Lova je skoro skupljena, a kasnije kad se sve poslozi lako za kupnju igre hehe. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Cromaki kaže...

Šta ste toliko zapeli za taj system requirements ?

Iz neke zdrave logike čovjek bi zaključio da će biti potreban quad core procesor, gtx 5xx+ / ati 6xxx i 4 gb rama za ugodno igranje. 

Itekako je bitno..... pitanje je sto podrazumijevas pod tim "ugodno", nekomu je 30-40 FPS i medium ugodno igranje, a netko se ne moze zadovoljiti niti s 40-60 FPS-a i high detaljima. Osim toga, kakva je to "zdrava logika"..... cini mi se da je bas suprotno od toga sto ti navodis ako cemo koristiti bas 100% cistu logiku (dakle, bez marketinskih trikova koje koriste izdavaci/developeri/proizvodaci CPU/GPU-a i sl. stvari). U tom smislu, najlogicnije bi bilo da bi gra trebala raditi relativno dobro na prakticki bilo kakvoj PC konfiguraciji (barem na 30 FPS-a i low detaljima) uzevsi u ovzir cinjenicu da se ista igra pokrece na prastarim PS3/360 konzolama (hardver iz 2005 god, samo 512 MB rama odnosno vrama itd).

Vidjet cemo, no ukoliko ce optimizacija biti barem priblizno dobra kao u Max Payne 3-ci (praksa nam ofc pokazuje da je svaki sljedeci naslov proizvodaca zahtjevniji od prethodnog) i ukoliko ce biti prisutni kojekakvi slideri kao npr. za gustocu prometa (vehicle density koji na nizoj vrijednosti moze rasteretiti posao CPU-u) i sl.... tada bi igra mogla biti igriva i na jeftinijim/slabijim konfiguracijama (makar uz nize detalje i nesto nizi FPS).

EDIT:

R* ima obvezu objaviti sluzbene "system requirementse" najkasnije 13-og ovog mjeseca

klik

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.1.2015 3:59 (lovac82).
14 godina
neaktivan
mar123 kaže...

ja mislim da se svi koji imaju grafu od 1000+ kuna netrebaju brinut dal ce moc pokrenut i bar na medium ugodno igrat ovu igru, vjerujem da ce na maxed out moc oni s najjacim grafama, al to je normalno za ovakvu igru. a sto se tice optimizacije mislim da se greska kao s gta iv nece ponovit. iako su oni tu gresku kasnije ispravili s update-ovima, jer sa vec 4. ili 5. updateom sam ja igru pokrenuo s grafickom 2600 pro na low detaljima i igro bez trzanja, da to je kriticno al je i ta graficka kriticna a pokrenula je takvu igru. rockstar nas nakon gta iv nije razocaro s nijednim portom, pa mislim da nece ni s ovim.

a iskreno neznam ni sto bi vam znacilo da objave zahtjeve, kad opet neznate oce to ic ili ne zbog optimizacije, mogu oni napisat da je dovoljna r9 270 za max igranje, a na kraju ce to bit za low.

kao fan gta serijala mogu ti reći da gta 4 (kojeg i sad ponekad zaigram) i dan danas ne radi dobro, ja sa svojim kompom (moj pc) ne mogu igrati na max, a gpu i cpu većinu vremena lade muda.... i baš zbog toga nemam namjeru radit nikakve prednarudžbe nego mi je plan čekati još godinu, hrpu patcheva, akcije i odigrati ko čovjek...

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.1.2015 9:24 (Checola).
16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
mar123 kaže...

ja mislim da se svi koji imaju grafu od 1000+ kuna netrebaju brinut dal ce moc pokrenut i bar na medium ugodno igrat ovu igru, vjerujem da ce na maxed out moc oni s najjacim grafama, al to je normalno za ovakvu igru. a sto se tice optimizacije mislim da se greska kao s gta iv nece ponovit. 1.) iako su oni tu gresku kasnije ispravili s update-ovima, jer sa vec 4. ili 5. updateom sam ja igru pokrenuo s grafickom 2600 pro na low detaljima i igro bez trzanja, da to je kriticno al je i ta graficka kriticna a pokrenula je takvu igru. 2.) rockstar nas nakon gta iv nije razocaro s nijednim portom, pa mislim da nece ni s ovim.

1.) Ja sa svojim PCijem ne mogu GTA IV igrat na 60fps maxed out.

2.) Koji je port rockstar izdao poslije GTA IV? Max Payne 3 nije port već je odvojeno developan za ps3, xbox i pc. L.A Noire je jedini rockstarov port poslije GTA IV i lockan je na 30fps 

13 godina
protjeran
Grand Theft Auto V PC

S obzirom da imas gpu cip star skoro 4godine nije ni cudo kod mene je mrvu bolja situacija;)!lp

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Grand Theft Auto V PC

l.a. noire isto imao problema sa laggom na nekim djelovima mape. max mi je ok išao i na starom kompu, mogao bi ga opet zaigrat.

samo da ne ukenjaju gta. ne mora ni radit na high/ultra, nek bude i medium al bez faking frame droppova

Ne predaj se nikad osim kad moraš!

2 0 hvala 0
16 godina
Grand Theft Auto V PC

hmm neznam zasto nemozete igrat gta iv na max, jer ja sam sa gtx 570 i i5 2500k igro na max sa 50-60 fpsa u fhd-u.

Moj PC  
0 6 hvala 0
14 godina
neaktivan
mar123 kaže...

hmm neznam zasto nemozete igrat gta iv na max, jer ja sam sa gtx 570 i i5 2500k igro na max sa 50-60 fpsa u fhd-u.

i ja još uvijek vjerujem u djeda mraza......

13 godina
Grand Theft Auto V PC

preso sam GTA V na xboxu , al bez obzira na to odigrati cu i na PCu... Cisto mi se J*** kako ce raditi na High/ Medium ... Ako bog da da vrti na Low.... jer neigram ju radi grafike nego  radi lutanja po ogromnoj mapi i puno mogucnosti .... 

Finger Up :)
Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Nije mi jasno, ako ju igraš na Xboxu i svejedno ti je kako će izgledati, zašto ju ne nastaviš igrati na Xboxu?

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
chutac kaže...

Nije mi jasno, ako ju igraš na Xboxu i svejedno ti je kako će izgledati, zašto ju ne nastaviš igrati na Xboxu?

Radi toga, sta neam vise xbox... A drugi razlog je komande ljepse mi se zavaliti za fotelju i korisiti Mouse i tastaru... A i jos jedan razlog i da imam jos xbox , igrao bi na pcu radi toga, sta ce biti iz prvoga lica i imati navodno dodatnih auta i stvari .. 

Finger Up :)
10 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Pozdrav!

Znam da nisu jos izbacili system rec. ali vas svejedno molim misljenje bi li ovaj laptop (http://www.centro.hr/detalji_proizvoda.ab881fa9de784bc1b127ea8dd12e3064.lenovo-prijenosno-racunalo-ideapad-z50-70-intel-core-i7-4510u-8gb-1tb-freedos-15-6-fullhd-nvidia-geforce-gt840m-4gb-59432057-59-432057.aspx) mogao igrati GTA V barem na medium settings?

0 0 hvala 0
15 godina
VorikS kaže...

Pozdrav!

Znam da nisu jos izbacili system rec. ali vas svejedno molim misljenje bi li ovaj laptop (http://www.centro.hr/detalji_proizvoda.ab881fa9de784bc1b127ea8dd12e3064.lenovo-prijenosno-racunalo-ideapad-z50-70-intel-core-i7-4510u-8gb-1tb-freedos-15-6-fullhd-nvidia-geforce-gt840m-4gb-59432057-59-432057.aspx) mogao igrati GTA V barem na medium settings?

Moći ćeš

http://www.youtube.com/user/Brzi559
10 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Ok, hvala na brzom odgovoru :)

0 0 hvala 0
16 godina
Grand Theft Auto V PC

nema teoretske sanse.

Moj PC  
1 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
VorikS kaže...

Pozdrav!

vidoviti milan kaže da ćeš moći, ali do izlaska igre moraš nossiti jedne te iste gaće i čarape počevši od danas, te po izlasku iste pri instalaciji, gaće držati na glavi, a čarape na rukama i tako barem 3 tjedna ne smiješ skidat, nakon toga imaš zagarantiran fps od bar 53,67 pri max detaljima na tom laptopu

16 godina
mar123 kaže...

nema teoretske sanse.

Ako nije sarkazam,elaboriraj zasto nece moci ?
GT 840m pokrece solidno FC4 na High na rezi na kojoj je namijenjena ( 1366 x 768 ) a i7 je overkill za tu grafu i rezoluciju..

EDIT : vidim da se sad radi o full HD rezoluciji,e to je sad vec pitanje kako ce ta grafa izvuci igru na fHD rezoluciji :/

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.1.2015 18:21 (doky01akablava).
10 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V PC

Ma nije mi toliko rezolucija ni bitna, nego mi je bitno da cu je moci igrati.

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Grand Theft Auto V PC NICKOVI, Grand Theft Auto V - Tehnikalije, Vaši GTA V video uratci
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice