Hvala puno decki, ovaj allkeyshop sam i gledao, dobro je ima dosta stranica, al se nisam mogao odlucit za koju. 1 euro mi ne igra ulogu ako stranica ima bolji feedback.
EDIT: Sto mislite o ovoj stranici?
Hvala puno decki, ovaj allkeyshop sam i gledao, dobro je ima dosta stranica, al se nisam mogao odlucit za koju. 1 euro mi ne igra ulogu ako stranica ima bolji feedback.
EDIT: Sto mislite o ovoj stranici?
Ja bi rado prednarucio igru ali me brinu zahtjevi...Nisam siguran hocu li moci ugodno igrati na 1080p sa trenutnom konfiguracijom na nekim medium/high postavkama.
Mi koji cemo skinuti sa torrenta cemo vam javiti , kako stvari stoje ;)
Ja bi rado prednarucio igru ali me brinu zahtjevi...Nisam siguran hocu li moci ugodno igrati na 1080p sa trenutnom konfiguracijom na nekim medium/high postavkama.
ako ti neces moc na medium onda to nije optimizirana igra i nije vrijedna kupnje.
ako ti neces moc na medium onda to nije optimizirana igra i nije vrijedna kupnje.
Nije problem ni spustiti rezoluciju na 1600*900 ako je ogromna razlika izmedu high i mediuma...Naravno sve ovisi o optimizaciji!Nadam se da ovaj put nece napraviti istu gresku
To možda pali kod FPS-a, ali rezolucija puno više pridonosi izgledu nego filtri/razne opcije.
Ali da ti ne budeš mogao igrati na medium na Full HD kako spada, onda je optimizacija stvarno u kurcu.
To možda pali kod FPS-a, ali rezolucija puno više pridonosi izgledu nego filtri/razne opcije.
Ali da ti ne budeš mogao igrati na medium na Full HD kako spada, onda je optimizacija stvarno u kurcu.
A uskoro ce se sve saznat!Ne planiram prednaruciti kad jos nisu ni izasli zahtjevi sto mi je jako glupo jer igra izlazi uskoro.
CPU: Pentium II 400MHz (Pentium III 700MHz recommended)
GPU: Voodoo3 3000 AGP (GeForce 3 Ti or Radeon 7500 recommended)
RAM: 192MB (384MB recommended)
HDD: 1GB
:)
Ako ce vam stekati igra... uvijek ju mozete downgrade-ati pomocu ovog alata:
http://www.hialgo.com/main.html
Ukratko, stavite vecu rezoluciju i detalje na npr. high ili very high u igri i pomocu alata HiAlgo SWITCH smanjite rezoluciju na 50% (s tim da ce GUI/HUD u igri i omjer slike ostati nepromijenjen). Vjerujte, bolje vam je tako (pomocu ovog alata) nego na klasicni nacin smanjiti rezoluciju i staviti na very low detalje jer ne samo da ce vam na klasicni nacin igra izgledati losije vec cete imati i potencijalne nuspojave odnosno ne rade sve igre kako bi trebale kada promijenimo rezoluciju.... nekada je problem HUD, nekada black barsi, nekada aspect ratio, nekada ne vidite ono sto biste trebali vidjeti, nekada su objekti/NPC-i i sl. udaljeniji ili blizi, a nebi trebali biti i sl. sto je jasno vidljivo na http://www.wsgf.org/
Nez šta cvilite cjelo vrijeme. Nije vam palo na pamet da igra možda neće imat sistemske zahtjeve pošto nisu ni objavili?
A mora imati samo što ih mogu objaviti taman i dva dana prije izlaska....
pa vidit ce te zahtjeve kad budete kupovali igru. Za one koji kupe box verziju uglavnom postoje sistemski zahtjevi na straznjoj strani kutije.
pa vidit ce te zahtjeve kad budete kupovali igru. Za one koji kupe box verziju uglavnom postoje sistemski zahtjevi na straznjoj strani kutije.
No shit Sherlock!
Ljudi bi htjeli unaprijed znat da li ce im moci na njihov PC,a siguran sam da su neki i planirali nadograditi PC ;)
@lovac hvala puno,nisam znao za to...sasvim sigurno cu isprobati! :)
jos ima tri tjedna do release-a, vjerojatno ce objavit tjedan ili dva prije izlaska.
jos ima tri tjedna do release-a, vjerojatno ce objavit dan ili dva prije izlaska.
ispravak
jos ima tri tjedna do release-a, vjerojatno ce objavit sat ili dva prije izlaska.
Ne bi se čudio ni ovome...
Meni to sve nekako smrdi ili na odgodu, ili na katastrofalnu optimizaciju, u svakom slučau ne valja...Jer da su sve odradili kako spada vjerujem da bi se već hvalili zahtjevima da im ljudi što više kupuju igru.
Meni to sve nekako smrdi ili na odgodu, ili na katastrofalnu optimizaciju, u svakom slučau ne valja...Jer da su sve odradili kako spada vjerujem da bi se već hvalili zahtjevima da im ljudi što više kupuju igru.
pa očito su zahtjevi takvi da bi rijetki kupili igru.....
Ako je za vjerovati pričama da će ovo biti najbolja igrica IKADA napravljena za PC (glede sadržaja, mogućnosti, modova, grafike itd...) nije ni čudo da nema zahtjeva.
Ako je za vjerovati pričama da će ovo biti najbolja igrica IKADA napravljena za PC (glede sadržaja, mogućnosti, modova, grafike itd...) nije ni čudo da nema zahtjeva.
svaka nova AAA igra je po izdavackim kucama tehnolosko i umjetnicko cudo...
Sudeci po Rockstaru, vjerojatno namjerno stvaraju tenziju i usmjeravaju PC zajednicu da "nestrpljivo" ocekuju vijesti...Cime stvaraju Hype...
Sudeci po Rockstaru, vjerojatno namjerno stvaraju tenziju i usmjeravaju PC zajednicu da "nestrpljivo" ocekuju vijesti...Cime stvaraju Hype...
al ova igra je vec izasla, prije godinu i pol za old gen konzole, i onda poslije za next gen, tako da svi znaju sto ocekivat, sto igra donosi itd. na pcu ce to samo puno puno bolje izgledat. i zato svi govore da ce to bit najbolja pc igra ikad, i ja koji imam oko 300 sati na ps3u mogu to potvrdit.
Meni se cini da bi igra mogla radit na svemu, ali zasjat na jacim racunalima.
To i modanje i svasta nesto je ono sto me uvjerava da ce potencijalno trebat zivotinja od racunala da to upogoni, sa mogucnoscu da radi i na dosta slabijim racunalima na nacin na koji radi na PS3.
Iskreno ja se ne brinem, ono sto me brine je hoce li port biti dobar, tj. hoce li to licit na PC igru ili na port. Ako ce licit na PC igru, briga me za sve ostalo. Cak i da jos uvijek imam staro racunalo bio bih zadovoljan.
Nesto me zanima, dal da cekam da igra izade ili da je prednarucim? Mislim ono, dal cu dobit nesto dodatno ako prednarucim preko one stranice (link je na vrhu ove stranice) ili je isto kao i verzija na dan izlaska?
mislim da ako prednarucis dobijes 1milijun $ u online
Ja se nadam da će se dobiti milijun ako nije prednaručeno preko R*.
Niti jedan naslov se nemože usporediti sa GTA V u PC verziji i to samo na temelju onoga što znamo da nas čeka u igrici (tako da Rockstar nema šta previše stvarati hype, mogu nas samo ugodno iznenaditi sa nečime što neznamo da će se naći u igrici).
Pa pogle ovo.Witcher dao sistemske za igru koja dolazi za PET mjeseci,a ovaj rockstar jos uvijek odugovlaci.Nemaju sta kad je igra na konzolama izasla i sve se vidjelo.Ja nisam gledao nista na yt,niti igrao jer ne zelim si pokvarit car.
To je GTA.
Nema toga što možeš pogledati da si pokvariš čar.
Iskreno zalim sve koji su napravili preorder igra a zahtjeve ne znaju. Nesto slicno ko sa GTA IV. Rokstar se igra, ali boli ih đon, konzole su zaradile brdo... sad mogu sta hoce. Ostaviti PC za kraj samo neozbiljna firma moze napravit.
Meni sve ovo smrdi na otkazivanje igre