Gothic 3

poruka: 34
|
čitano: 9.534
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
RE: Gothic 3
1337Code_breaker kaže...

kako bi igra radila na ovim postavkama (laptop)

dual core 1,6 GHz

1 GB RAM

grafa je integrirka, neznam tocno model al je ATI 256 MB

Igra baš i nije optimizirana i mislim da bi trzala zbog integrirane grafičke kartice.

Ništa te ne košta da probaš.

Radio, ne radio, svira radio!
16 godina
neaktivan
RE: Gothic 3
Ryder kaže...
Spaz kaže...

Definitivno jedan od najboljih rpg-ova ikad.Mjeseci i mjeseci zabave.

Ma kakvi mjeseci i mjeseci zabaveIznenađen ja sam tu cijelu igricu prešao na hard u 5 dana. Prešao sam sve misije, od prve do zadnje u samo 5 dana!
Slažem se da je igrica jedan od najboljih RPG-ova ikad. Isplati ju se zaigrat!Smijeh

jesi jesi...

sa svim zivim cheatevima i 20 h igranja dnevno

18 godina
neaktivan
Gothic 3

Pozdrav ljudi!

Treba mi mala pomoć oko builda.

Igram sa magom i pumpam ancient knowledge i manu. Budući da mislim koristiti i štapove, da li mi se isplati stavljati što god u snagu i health? Inače štapove mislim koristiti jedino da završim borbu i uštedim manu.

DA STATUS REPORTA IS BUSTED

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gothic 3
molim vas gdje mogu nabaviti demo gothica 3 igrao sam gothic i toje carska igra 1 je jaddna ali dvojka ...
za one koji imaju demo 2-e pređite preko brda pokraj xardaksova dvorca iza njegovog dvorca je mrtvac (kostur )sa runs za oni koji bi nabavili 2 evo malo informacija

GOHIC rpg igra
Developer Piranha Bytes
Izdavač Egmont
Distributer Egmont
Xicat Interactive, Inc
Platforma Windows
Datum izdavanja 23. studeni 2001
PL 28 ožujka 2002
Žanr Akcija RPG
Za jednog igrača
Medij DVD
Zahtjevi sustava 400 MHz procesor, 128 MB RAM, 16 MB GPU-a, 700 MB slobodnog prostora na tvrdom disku, DirectX 7 ili više
Gothic je dobro primio kritike, postigavši prosječno 80% i 81/100 na Game Rankings 'i Metacritic.Glavni lik mora ispuniti zadatke i ubiti mnogo divljih životinja i čudovišta zaraditi bodove za vještine koje se koriste za povećanje osnovnih atributa, poboljšati vještine i naučiti obrt. Nekoliko vještina imaju samo jedan "stupanj" (puzanje, akrobacije), dok borbene vještine (jedno ručno oružje, dvo ručno oružje, lukove i samostrela) imaju dvije razine znanja. Ako Hero odluči da se Mage (ili uđe u močvari logora), on će biti u mogućnosti da biste saznali krugova Magic, ima 6 od njih. Glavni atributi su povećane u 1 ili 5 točaka koracima do 100. Međutim, ograničenje može biti nadmašio uz korištenje napitaka. Igra stavlja poseban naglasak na interaktivnosti okoliša. Na primjer, dok svatko u lovu na divlje životinje moe okupiti sirovo meso (predmet koji liječi oštećenja i može se prodati) od njih, to može biti pretvoren u meso s roštilja (mnogo učinkovitije) čineći korištenje štednjaka ili tavi. Isto tako, većina aktivnosti drugih likova mogu se vidjeti (svira glazbene instrumente, miješajući supu lonci, mokrenja i sl.)neke stvari može se obaviti glavni lik (iako s iznimkom kovanje oružja ili slićno te aktivnosti imaju malo utjecaja na igru ). Igra se odvija u srednjovjekovnom području u kojemu ljudi se bore izgubiti rat protiv orka.PiranhaBytes radi više od 4 godine na razvoj gotičke tehnologije. Engin je izrađen u potpunosti u kući.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice