http://www.hcl.hr/vijesti-najavljen-ghost-recon-future-soldier--3846-27.html
http://www.gametrailers.com/video/debut-teaser-ghost-recon/61744
evo nekoliko informacija i prvi teaser zvuci zanimljivo a i ocekuje se beta uskoro
ja osobno nisam igrao ghost recon igre ali ova bi mi mogla biti prva :)

. Taktička komponenta je drastično pojednostavljena, previše se inzistira pucačkoj akciji, eksplozijama i WOW trenutcima valjda da se privuku te CoD mase. Iako je u pitanju stealth igra gotovo nijednu misiju nije moguće preći u potpunoj tišini (kao duh) nego će te uvijek dočekati mnogo sirove pucačke akcije koja ne bi imala šta tražiti u jednoj ovakvoj igri.
. Kada već spominjem Ghostove, vrijedi reći da im je dosta dobar AI. Nikad ne smetaju a dosta su korisni, kada imaš jednog suborca iza leđa siguran si da neće biti nikakvih negativnih iznenađenja s te strane. Sinhronizirane i koordinirane akcije su vrhunske i mogu se postići odlični rezultati ali nije za pohvalu izostanak mogućnosti da suborce raspoređujemo kako mi želimo (ovo bi bilo pogotovo korisno u wave defense segmetnima). Ni protivnički AI nije loš, nisu pametni kao dijete od 10 godina ali nisu ni glupi kao u Sniper Eliteu V2, sviđa mi se što vas čak i pod cloackom primjete ako im se približite na bliže od 20m. Cover sistem odlično funkcioniše, oružja ima mnogo i mogu se detaljno kustomizirati raznim dodatcima i time prilagođavati svom stilu igranja, također tu su i neizostavni high-tech gadgeti koji otvaraju neke nove pristupe i igru izdvajaju iz mnoštva. Što se tiče priče toliko je stupidna da bi im bilo pametnije da smo ovdje jednostavno odrađivali nepovezane misije po čitavom svijetu nego što smo ovako rješavali nepovezane misije po čitavom svijetu
, likovi također klasični generični cool momci. Ali to smo sve i očekivali valjda, zna se šta je svrha ove igra (ako hoćete priču i likove eto vam ME). Grafika je prosječna ali su se stari lisci iz Ubisofta poslužili nekim cool trikovima pa je igra, kao kakva dobro našminkana žena, često izgledala mnogo ljepše nego što zaista jeste. Ali zato za animacije nemam nikakvih primjedbi, super su fluidne i vjerodostojne.