Free MMORPG sa najboljom grafikom

poruka: 13
|
čitano: 3.521
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

hi

koja po vama bespl.mmorpg ima najbolju grafiku

Nevinašce

tateK

0 0 hvala 0
17 godina

ja sam igro dekaron i mogu ti reci da je grafika odlicna...barem meni

Cabal-trula grafika

Bloodymare- tako tako

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Perfect World International

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.8.2009 21:21 (netko_namo).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Free MMORPG sa najboljom grafikom
netko_namo kaže...

Perfect World International

Moram se složiti sa ovom tvrdnjom, zaista jedan od najboljih MMORPG-a trenutno, koncepcija, igrivost i začuđujuće community je odličan.

Btw, imam ju instaliranu - class Cleric. Smijeh

Thumbs up od mene.

Perfect World Int.

Alternativa bi eventualno bio Runes of Magic, nisam probao ali kao i za PWI cujem pozitivne komentare.

Runes of Magic

Cabal i ostale zaobiđi, Hard Core GRIND i beskonacno lupanje po monsterima za skillanje. Cabal sam igrao do levela 50-60 dok mi konacno mozak nije odrvenio...blah...Viče

From dying heaven To living hell
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.8.2009 22:16 (PureEntity).
17 godina
neaktivan

Taj perfect world jer on sigurno radi na windowsima 7? Imao sam cabal, rohan blood feud i requiem bloodymare i nijedna mi nije radila. Gledao sam malo gameplay igre i čini mi se jako dobra. Tako da me sad jedino zanima jer radi na winsima 7 da ne skidam bezveze.

Dobio sam puno novaca na lotu, sad mi više ne trebaš u životu. Bolje da sam cijeli život čavle jeo nego da sam tebe sreo-Lauš; Gamereport

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
kaiserus kaže...

Taj perfect world jer on sigurno radi na windowsima 7? Imao sam cabal, rohan blood feud i requiem bloodymare i nijedna mi nije radila. Gledao sam malo gameplay igre i čini mi se jako dobra. Tako da me sad jedino zanima jer radi na winsima 7 da ne skidam bezveze.

Pokušaj, pa vidi.

17 godina
neaktivan
netko_namo kaže...
kaiserus kaže...

Pokušaj, pa vidi.

Pa napisao sam da mi netko odgovori jer radi, da ne skidam bezveze. Ali na situ piše kada se ide downloadat client za xp ili vista/win 7 pa cu skinut.

Dobio sam puno novaca na lotu, sad mi više ne trebaš u životu. Bolje da sam cijeli život čavle jeo nego da sam tebe sreo-Lauš; Gamereport
17 godina
neaktivan
kaiserus kaže...

Malo je nezahvalno tvrditi da li ces imati problema ili ne, nikad se ne zna.

Ono sto mogu potvrditi 100% je da meni radi bez ikakvih problema, od game clienta do same igre - nisam naisao niti na jedan glich, bug ili rusenje pod win7 64bit. Sve funkcionira kako treba.

From dying heaven To living hell
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.8.2009 22:14 (PureEntity).
17 godina
neaktivan
PureEntity kaže...
kaiserus kaže...

Malo je nezahvalno tvrditi da li ces imati problema ili ne, nikad se ne zna.

Ono sto mogu potvrditi 100% je da meni radi bez ikakvih problema, od game clienta do same igre - nisam naisao niti na jedan glich, bug ili rusenje pod win7. Sve funkcionira kako treba.

Ja sam samo pitao, nisam tvrdio da mi nebude radilo. A što se tiče cabala, rohana i requiema na par foruma sam se raspitao, čak i na offical forumima i rijetko tko je rekao da mu igra radi na winsima 7. Pošto kažeš da tebi radi, kao što na situ prije downloada piše odabir verzije za xp ili vistu/win 7 onda će najvjerojatnije i meni radit.

17 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.8.2009 22:18 (netko_namo).
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

runesi su ok ali previše liče na WOW koji sam zbogradidosade ostavio ovo ljeto

Smijeh

tateK
16 godina
neaktivan

Perfect World International, definitivno. Iako je micropayment, sve šta se plaća moš pribavit u igri, tako da i nema potrebe. Proba san hrpu tih đabe mmorpg-ova, ali ovaj mi je iskočio iz gomile. Cabal je stvarno, ka šta je neko ode prije reka, samo udaraj bez kraja i početka. Iako su animacije spellova cool, dosadu kad moraš ubit 50 nekihstvarnočudnihstvorenja, i to vjerojatno ne samo jednom. I spama kolko oćeš, nekad nemaš di kliknit od svih tih botova.

Ali san odusta od tih zgubidanskih igrica, jer u zadnje vrime iman kronični nedostatak vrimena. Jedino šta si priuštin je privremena razbribriga tipa Plants vs. Zombies.

I never learned from a man who agreed with me. - Robert A. Heinlein
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Probao sam PWI i grafika je dobra.Ali kao sto je netko napisao to nije besplatna igra,neznam za ostale gore navedene.U igri postoji Cash shop i sve neke posebne i high end stvari se placaju goldom/zen-om.Mozes to kupiti za coinse u igri al da vas vidim ko ce pimpat lika na velikom levelu tako.Igrao sam prije Anarchy Online po meni jedna od najbojih MMORPG igara.mogao si igrati besplatno a neke posebne istance su se placale.Kako sam zagrizao na ta mmorpg sranaj ja fino narokam lika na  lvl 115 (max lvl j2 220 ) da bih shvatio da nikada necu moci biti dobar kao ostali u igri, necu moci imati dobra ili najbolja oruzja ili oklope a potrosio sam 6 mj na igranje.Poslije sam si fino platio jedan acc opa drugi itd. Uvijek mi je bilo zao ko psu sto nisam tako igrao odpocetka.Sada igram jedan drugi mmorpg i placam si 2 acc.Platis 3 ili 6 mj unaprijed i ispadne te 50-70 kn mjesecno i igras u miru i uzivas u svim carima igre.micropayments je zla stvar--zna svatko tko je igrao Travan.Za glupu igru u browseru ljudi placaju 200-500 kn mjesecno a meni su se smijali...

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice