Football Manager 25

poruka: 11
|
čitano: 2.359
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Football Manager 25

Najavljen je i FM25 i sve promjene koje nosi,najveca naravno novi match engine i prelazak na unity...
https://www.hcl.hr/vijest/football-manager-2025-dobit-ce-radikalnu-promjenu-za-koju-mnogi-nece-biti-spremni-217795/

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Football Manager 25

Football manager 25 je preskočen i FM26 na novom engineu (unity) dolazi 4.11 a beta tj early access stize 21.10

7 godina
Volio bi kada bi uveli mogucnost da manager (mozda ne odmah nego kad stekne povjerenje) ima mogucnost da poveca kapacitet stadiona. Nakon neke sezone postane monotono pa ne bi bilo lose izgraditi neki manji klub od dna. Cesto uprave odbiju zahtjeve za nove stadione, a donesem im dosta novca od prodaje.

Ili da postoji mogucnost da kupis klub pa tu da sebi mozes povecati neke proracune, uzeti kredite, graditi stadione kad zelis.

Mislim da bi bilo zanimljivije od nekog zenskog nogometa.

0 0 hvala 0
14 godina
markma kaže...
Volio bi kada bi uveli mogucnost da manager (mozda ne odmah nego kad stekne povjerenje) ima mogucnost da poveca kapacitet stadiona. Nakon neke sezone postane monotono pa ne bi bilo lose izgraditi neki manji klub od dna. Cesto uprave odbiju zahtjeve za nove stadione, a donesem im dosta novca od prodaje.

Ili da postoji mogucnost da kupis klub pa tu da sebi mozes povecati neke proracune, uzeti kredite, graditi stadione kad zelis.

Pa postoji vec ovo. I povecanje kapaciteta i novi stadion. Ali samo ako rezultati i financije i brojevi prodanih karata podrzavaju business case. Navodno se cak moze dogoditi i takeover di novi owner upuca hrpu love u infrastrukturu i transfere, al to nisam osobno dozivio, igram uvijek samo s Tottenhamom pa tesko :P

~beware the beast, but enjoy the feast he offers~
13 godina
markma kaže...

sa vecim determination statom lakse pregovaras i nagovaras board da ti odobre zahtjev. pa ovisi kako si skill pointse stavio u svog managera 

7 godina
Igrao s a.villom i 5 godina skoro sve osvajao. Popunjenost na vrhu. Klub 600 mn u plusu i svaki put odbiju. Tek seste godine kad sam javio novinarima onda popuste.

Znam da to ima, ali hocu mogucnost da mozda kupim klub (neki mali iz nizih liga) i da onda ja odlucujem koliko i sta ce se raditi. Ono prodam igraca za 5 mn i svih 5 odlucim sa ide za kupovinu novog zemljista za treninge, a ne da svako malo bude poruka da je to dovoljno razvijeno.
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.10.2025 10:05 (markma).

0 0 hvala 0
13 godina
Football Manager 25

Pa to je realno nisi chairman u igri nego manager ne odlučuješ ti o tome nego uprava kluba. Odigrao sam masu saveova sa našim klubovima preko 20+ sezona sa nekima i na svima sam dobio stadion koje dobije ime po tebi ako si legenda kluba. S nekima treba više vremena s nekima dosta manje ali generalno svi to naprave kroz 20-30 sezona. Ali recimo ako naprave stadion u roku 5-10 sezona teško da će graditi tebi u čast ako ne odigraš još barem 20ak sezona.

1 0 hvala 0
14 godina
markma kaže...
Igrao s a.villom i 5 godina skoro sve osvajao. Popunjenost na vrhu. Klub 600 mn u plusu i svaki put odbiju. Tek seste godine kad sam javio novinarima onda popuste.

Znam da to ima, ali hocu mogucnost da mozda kupim klub (neki mali iz nizih liga) i da onda ja odlucujem koliko i sta ce se raditi. Ono prodam igraca za 5 mn i svih 5 odlucim sa ide za kupovinu novog zemljista za treninge, a ne da svako malo bude poruka da je to dovoljno razvijeno.

Pa to bi vec bila neka druga igra, Football Owner 2026  Mislim da bi im opcenito bilo pametnije ispeglat neke stvari koje vec desetljecima ne rade kak spada nego se fokusirati na takve niche featurese. Npr dijalozi, obecanja, transfer pregovori su katastrofa i potpuno nemaju veze s mozgom. Ono kad igrac dobije ocjenu 7.8 za match, pa ga pohvalis nakon tekme, pa se naljuti jer on ne misli da je bio tako dobar i "I cannot let this go" i zeli transfer  i masa takvih slicnih ludosti

~beware the beast, but enjoy the feast he offers~
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.10.2025 11:06 (Minneyar).
12 godina
Football Manager 25

Ili da se napravi više validnih taktika a ne da svi igraju 4-3-3 gegenpress sa high lineon, high tempon i always press. U 4 godine iz 4 lige dodes u prvu i onda contendas za naslov jer je igra broken as fuck. Ili da popeglaju corner taktike kad bilo kakav iole prosjecan visoki igrac sa dobrin jumping reachon trpa 30+ golova po sezoni. Ili da aposlutno svi oče ić u Saudijsku arabiju, ono bivsi wonderkid iz Basel 2 potiše sa Arsenal, napuni 22 godine i dominira i onda jebeni Al Hilal ponudi i on je extremely interested za prelazak. Ili kad kupujes igrače klubovi traže x2 ili x3 transfer valuea, ali kad prodajes igrača onda u 90% slučajeva bude u value ili ispod transfer valuea. Ili da se malo fixa umor igrača, daš mu 2 tjedna resta odigra jednu utakmicu i opet je umoran. Ima tonu i tonu stvari koji se mogu napravit bolje

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
TKScump kaže...

Ili da se napravi više validnih taktika a ne da svi igraju 4-3-3 gegenpress sa high lineon, high tempon i always press. U 4 godine iz 4 lige dodes u prvu i onda contendas za naslov jer je igra broken as fuck. Ili da popeglaju corner taktike kad bilo kakav iole prosjecan visoki igrac sa dobrin jumping reachon trpa 30+ golova po sezoni. Ili da aposlutno svi oče ić u Saudijsku arabiju, ono bivsi wonderkid iz Basel 2 potiše sa Arsenal, napuni 22 godine i dominira i onda jebeni Al Hilal ponudi i on je extremely interested za prelazak. Ili kad kupujes igrače klubovi traže x2 ili x3 transfer valuea, ali kad prodajes igrača onda u 90% slučajeva bude u value ili ispod transfer valuea. Ili da se malo fixa umor igrača, daš mu 2 tjedna resta odigra jednu utakmicu i opet je umoran. Ima tonu i tonu stvari koji se mogu napravit bolje

a oni trose vrijeme na zenski nogomet koji ce igrat manje od 10% igrača :(

ja bi samo htio bolji AI,kako protivnickog trenera,tako igrača na terenu.

Za sve ostalo tu su modovi (lige,face,stadioni,dresovi,licence,match engine itd...)

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 10:20 (Rocinante2112).
12 godina

I bolji AI svojih scouta, assistenta, boarda itd itd. Igran sa klubon koji ima stadion kapaciteta 17000 , prosjecna posjecenost je 16900 i onda mi board kaze da oni misle da nemamo dovoljan fan base za prosirit stadion , wat wat(a status je rich). Općenito je sve to sa boardon prepojednostavljeno, premalo opcija i nikakve fleksibilnost od njih nema. Generalno su transfer nego i contract nego prepojednostavljeni, jos bolje kad mi neki degenerični wonderkid regen od 16 godina traži status star player i 50k plaću. Općenito ta nefleskibilnost kod nego mi ide na zivce i stvarno bi tu tribalo truda uložit, jer ajmo bit iskreno svima je najdrazi offseason i tu se najvise vrime i truda ulaže. 3D match engine mi je nebitan, ionako igran u 2d dot modu, classic style. 

Šta još šta još, a triba uvest i reworkat traitove, jer ima dosta igrača koji imaju slične attribute al real life su kompletan drugačiji tip igrača. Triba reworkat peak jer igrači prebrzo sazriju i prebrzo počnu padat dok u real lifeu neki i sa 35 na leđima igraju ko mladići u igri 35 godišnjaci imaju 7 staminu i 8 pace xd. Uvest slično kao i kod mentalitya neki hidden attribute da se odredi jeli early ili late bloomer, od kad do kad će biti u peak i da na to utječe wear and tear, ozljede, trening itd itd. Najradije bi izbacija medije, ali ako već moraju biti tu neka bude interaktivnije, a ne uvik istih 5 pitanja 5 odgovora.  

Jedna sitnica, in game pollovi, uvik budu oko 60-40 a nemaju totalno veze sa vezon. Igraš sa Hajdukon, imas worldclass wonderkida Kazimira Srnu, sa 18 godina zabije 47 golova u ligi i onda poll dali treba napustit klub 60% kažu da, ili su glasači kompletni imbecili ili je to zbugano. 

Staviti te socialse interaktivnije. 

kad mi padne na pamet  nesto jos cu srat malo protiv najbolje igre ikad

e da, facepack, logopack, kitpack, stadiumpack, datapackovi.. sve sve sveee.. Osin liga, jer mi nije interestano da iman 7 šrilankansku ligu. Eventualno naše lige i engleze

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice