Najavljen je i FM25 i sve promjene koje nosi,najveca naravno novi match engine i prelazak na unity...
https://www.hcl.hr/vijest/football-manager-2025-dobit-ce-radikalnu-promjenu-za-koju-mnogi-nece-biti-spremni-217795/
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Football manager 25 je preskočen i FM26 na novom engineu (unity) dolazi 4.11 a beta tj early access stize 21.10
Ili da postoji mogucnost da kupis klub pa tu da sebi mozes povecati neke proracune, uzeti kredite, graditi stadione kad zelis.
Mislim da bi bilo zanimljivije od nekog zenskog nogometa.
Ili da postoji mogucnost da kupis klub pa tu da sebi mozes povecati neke proracune, uzeti kredite, graditi stadione kad zelis.
Pa postoji vec ovo. I povecanje kapaciteta i novi stadion. Ali samo ako rezultati i financije i brojevi prodanih karata podrzavaju business case. Navodno se cak moze dogoditi i takeover di novi owner upuca hrpu love u infrastrukturu i transfere, al to nisam osobno dozivio, igram uvijek samo s Tottenhamom pa tesko :P
sa vecim determination statom lakse pregovaras i nagovaras board da ti odobre zahtjev. pa ovisi kako si skill pointse stavio u svog managera
Znam da to ima, ali hocu mogucnost da mozda kupim klub (neki mali iz nizih liga) i da onda ja odlucujem koliko i sta ce se raditi. Ono prodam igraca za 5 mn i svih 5 odlucim sa ide za kupovinu novog zemljista za treninge, a ne da svako malo bude poruka da je to dovoljno razvijeno.
Pa to je realno nisi chairman u igri nego manager ne odlučuješ ti o tome nego uprava kluba. Odigrao sam masu saveova sa našim klubovima preko 20+ sezona sa nekima i na svima sam dobio stadion koje dobije ime po tebi ako si legenda kluba. S nekima treba više vremena s nekima dosta manje ali generalno svi to naprave kroz 20-30 sezona. Ali recimo ako naprave stadion u roku 5-10 sezona teško da će graditi tebi u čast ako ne odigraš još barem 20ak sezona.
Znam da to ima, ali hocu mogucnost da mozda kupim klub (neki mali iz nizih liga) i da onda ja odlucujem koliko i sta ce se raditi. Ono prodam igraca za 5 mn i svih 5 odlucim sa ide za kupovinu novog zemljista za treninge, a ne da svako malo bude poruka da je to dovoljno razvijeno.
Pa to bi vec bila neka druga igra, Football Owner 2026 Mislim da bi im opcenito bilo pametnije ispeglat neke stvari koje vec desetljecima ne rade kak spada nego se fokusirati na takve niche featurese. Npr dijalozi, obecanja, transfer pregovori su katastrofa i potpuno nemaju veze s mozgom. Ono kad igrac dobije ocjenu 7.8 za match, pa ga pohvalis nakon tekme, pa se naljuti jer on ne misli da je bio tako dobar i "I cannot let this go" i zeli transfer
i masa takvih slicnih ludosti
Ili da se napravi više validnih taktika a ne da svi igraju 4-3-3 gegenpress sa high lineon, high tempon i always press. U 4 godine iz 4 lige dodes u prvu i onda contendas za naslov jer je igra broken as fuck. Ili da popeglaju corner taktike kad bilo kakav iole prosjecan visoki igrac sa dobrin jumping reachon trpa 30+ golova po sezoni. Ili da aposlutno svi oče ić u Saudijsku arabiju, ono bivsi wonderkid iz Basel 2 potiše sa Arsenal, napuni 22 godine i dominira i onda jebeni Al Hilal ponudi i on je extremely interested za prelazak. Ili kad kupujes igrače klubovi traže x2 ili x3 transfer valuea, ali kad prodajes igrača onda u 90% slučajeva bude u value ili ispod transfer valuea. Ili da se malo fixa umor igrača, daš mu 2 tjedna resta odigra jednu utakmicu i opet je umoran. Ima tonu i tonu stvari koji se mogu napravit bolje
Ili da se napravi više validnih taktika a ne da svi igraju 4-3-3 gegenpress sa high lineon, high tempon i always press. U 4 godine iz 4 lige dodes u prvu i onda contendas za naslov jer je igra broken as fuck. Ili da popeglaju corner taktike kad bilo kakav iole prosjecan visoki igrac sa dobrin jumping reachon trpa 30+ golova po sezoni. Ili da aposlutno svi oče ić u Saudijsku arabiju, ono bivsi wonderkid iz Basel 2 potiše sa Arsenal, napuni 22 godine i dominira i onda jebeni Al Hilal ponudi i on je extremely interested za prelazak. Ili kad kupujes igrače klubovi traže x2 ili x3 transfer valuea, ali kad prodajes igrača onda u 90% slučajeva bude u value ili ispod transfer valuea. Ili da se malo fixa umor igrača, daš mu 2 tjedna resta odigra jednu utakmicu i opet je umoran. Ima tonu i tonu stvari koji se mogu napravit bolje
a oni trose vrijeme na zenski nogomet koji ce igrat manje od 10% igrača :(
ja bi samo htio bolji AI,kako protivnickog trenera,tako igrača na terenu.
Za sve ostalo tu su modovi (lige,face,stadioni,dresovi,licence,match engine itd...)