jel uspio netko promjeniti skin na verziji 14.1.3 ?
Ovaj novi FM je totalna debilana..........ja stavim trening tjednima da treniraju defending, i match training defending positioning, dođe tekma kod kuće suparnički napadač napravi slalom pokraj mojih stopera/stabala u 30oj sekundi daje gol za 0:1 golman i igrači nisu ni mrdnuli.......sprdačina od igre
I onda do kraja tekme suparnik ne opuca po mom golu a ja imam 20 udarac i nijedan gol, nikad gore bačenih 220 kn
Jako je zalosno sto moram ovako pricati, ali ogromna je sreca sto su gusari ove godine poranili, pa nisam izletio masne pare za igru koja je, necu reci losa, ali mnogo losija od prethodnika. FM 13 srecom nisam nikako brisao, a svi save-ovi su mi u Cloudu :)
FM 13 je bio igriv tek negdje oko 12mj... kad su izdali pravi patch, ovo ostalo je bilo katastrofa.
FM 14 beta je bio genijalan i onda su sve ushrali...
FM 13 je bio igriv tek negdje oko 12mj... kad su izdali pravi patch, ovo ostalo je bilo katastrofa.
FM 14 beta je bio genijalan i onda su sve ushrali...
A koja bi bila razlika između bete i cijele igre?
U beti je sve funkcioniralo... kad su izdali prvi patch, stavio sam CWB na svoje bekove, svaki je imo po 5 golova 10 asistencija u roku 10 tekmi... onda su izdali jos jedan pa su bekovi lutali uokolo koda ih nema a gol pogodit ne moguce... patch poslije golman je redovito igro rukom van 16m i tako u nedogled. Ovaj patch je jos koliko, toliko ok...
Nevjerojatno kako me ozljede kose.......ovo na slici je još i kamilica kako znat biti, apsolutno svaka utakmica ozljeda.........neznam kako sam još uvijek prvi kad konstantno gubim prvotimce na tekmama......a i crvenih kartona se nakupilo. A onda dobijem najdebilniji gol u povijesti FMa....... stoperi/stabla stoje i bleje dok protivnik doslovno ušeta u gol nakon što se lopta odbila od stative, komedija od igre, neznam zašto ju još uvijek igram koliko je debilno nerealna, najnerealniji FM dosad, uvjerljiivo.
Imaš puno ozlijeda zato što ti je trenenig postavljen na very high ili high
Meni je ovaj FM vise zezancija, elem sad sam se poceo vise igrati s editorom, i posto volim Arsenal, skuzio sam da u igri postoji Highbury stadion, te uz malo editovanja, poceo sam s Arsenalom novu igru, na legendarnom stadionu :)
Ja sam mislio da su ovim novim 14.1.4 patchem nešto sredili,međutim i dalje sve isto.Najviše me nervira omjer šuteva i broj datih golova.Mislio sam da su to popravili međutim ništa.Svaku 3-u u takmicu ja bezbroj udaraca na gol,oni 3-4 i obavezno je nerješeno ili izgubim
Znači prijavio ja bug sa rezultatima (napisao sam na postu na prošloj stranici) na support u SEGA-u i frajer mi se dosta brzo javi i na kraju kaže da su sretni što su mi riješili problem, a ništa nisu riješili niti sam im to rekao lol. Znači ja i nakon zadnjeg patcha i kod potpuno nove kreirane igre (bez editora) imam iste bugove. Igra mi je trenutno skroz neigriva, jer nebitno što ja napravim u utakmici i kako se ona razvija, FM će na kraju utakmice izvaliti neki svoj random rezultat, uglavnom loš za mene. Osim toga ne mogu niti jedan team talk obavit osim onog prije tekme, nudi mi samo opcije "confirm changes" kao da sam neku izmjenu radio a ne završio poluvrijeme/tekmu. Za ne povjerovat...
Pozdrav, igram novi fm 14 ali mi nije posve jasan. Poceo sam igrat sa arsenalom, ali gubim utakmice bezveze i to od puno losijih klubova. Iako mislim da je arsenal dosta jak, mozda ne igram s dobrom taktikom. Ugl na utakmici moji ne upute par udaraca u gol. Prije sam igrao fm i moglo je se stosta naredit u postavkama, ali nisam dugo igrao pa sam zaboravio kako to ide. Da li se to moze nekako naredit, tj da krenu igrat . Ovako mi igra nema smisla, svaku utakmicu isto :D
Najbolje mi je to kad kažu kak je ovaj manager odličan, a kad odeš na SIgames forume gdje se prijavljuju bugovi, ima ih ko u priči, I to ne 1 ili 2 različita nego koliko hoćeš.
Samo znam da je ovo zadnji manager koji sam kupio. Nažalost isto sam rekao kod 13ice, ali valjda se neću opet navući i platiti 2015icu nakon ovako izbugirane igre. Ja se ne sjećam koji manager je bio tako bugiran kao zadnja 2.
Volim i ja da vizualno lijepo izgleda, i ubacili su hrpu dobrih stvari, no najbitniji dio a to je match engine je blago rečeno nikakav. Sve mi se čini da će FM2012 ostati još neko vrijeme verzija koju ću igrati.
Pozdrav, igram novi fm 14 ali mi nije posve jasan. Poceo sam igrat sa arsenalom, ali gubim utakmice bezveze i to od puno losijih klubova. Iako mislim da je arsenal dosta jak, mozda ne igram s dobrom taktikom. Ugl na utakmici moji ne upute par udaraca u gol. Prije sam igrao fm i moglo je se stosta naredit u postavkama, ali nisam dugo igrao pa sam zaboravio kako to ide. Da li se to moze nekako naredit, tj da krenu igrat . Ovako mi igra nema smisla, svaku utakmicu isto :D
nažalost to što se dalo uredit je sad katastrofalno urađeno i kad ti je tako s jakim arsenalom, trebaš si zamisliti kako je nama koji smo navikli igrati s malim klubovima da ih dovedemo do vrha.
ja sam se sa barcom prosetao tako da mi je tesko shvatljivo ako je arsenal ''toliko'' jak da je sa njim tesko. 1 poraz, 6 neodluceno i sve ostalo pobjede u nekih 50-60 utakmica u sezoni ako se ne varam, mozda i vise.
moja prva sezona sa njima je bila super a kupio sam samo stegena, 40 mil (nesto je islo na ruke, nesto na rate)
nisam imao problema sa napadom, doduse imao sam osjecaj da messi lose igra, ali statistika kaze ovako: 40(1) nastupa, 27 golova, 19 asistencija overall tako da sam zadovoljan. znao je i bolje u proslim managerima al ja sam zadovoljan. ako ne daje golove bar ih namista.
kao što rekoh jošu nekim prvim postovima, dok igraš s najboljima na svijetu onda to i ide donekle jer lako je s barcom i messijem gaziti. no taktički nedostaci se tek kad igraš sa slabima najbolje vide. tamo gdje jedan igrač ne može uzeti loptu i sve sam uraditi, već su taktički detalji bitni. tu nažalost ovaj manager ne može puno. arsenal jest jak, ali nema messija, a vidim da se večina iskusnih igrača muči i s drugim jačim klubovima.
kak se nekome uopće da igrati sa barcom i sličnim klubovima?jednostavno ne vidim izazov u tome
kak se nekome uopće da igrati sa barcom i sličnim klubovima?jednostavno ne vidim izazov u tome
igram sa barcelonom od prvog managera, to je klub za koji navijam i koji volim. ne moze mi dosadit.
razumijem i tebe i njega koji pita kako možeš. izazov je mizeran kad igraš s barcom, ali gušt igranja s ekipom koju voliš to možda kompenzira. recimo ja se uvijek patim s dinamom jer je to klub za koji navijam, ali frustracija koju sezonama trpim je druga priča. no ipak u manageru neke stvari radiš po svom pa redovno dočekaš proljeće. a jednom kad sam spojio deset sezona u komadu sam igrao finale istog. e sad, koji ćeš veći gušt? imaš izazov i igraš s ekipom koju voliš, mastercard!
meni je bitnije nac dosta mladih igraca i razvit ih u vrlo dobre ako ne i odlicne nogometasa. s tim da je veci trud nac spanjolce, ali ako nemas izbora potrazis po njemackoj kao sto sam nasao jednog mladog golmana. sto igrac mladi to bolje, lakse ga je razvit.
igram sa barcelonom od prvog managera, to je klub za koji navijam i koji volim. ne moze mi dosadit.
razumijem nedostatak izazova se odnosi na samo jednog konkurenta u ligi :) mada je meni čak teže igrati sa velikim klubovima, serija od 3-4 poraza i otkaz
Ja evo trenutno igram s Arsenalom, pisao sam vec ranije, kraj prve sezone, i Ozil koji je imao fenomenalnu godinu mi kaze da je zabrinut i da namjerava otici iz kluba jer se nisam plasirao u Ligu prvaka :S a zavrsio sam drugi na tabeli...
Brazilci instalirajte ponovo FM nakon ovog patcha nam se opet otključao...bar meni.. :)

Kupih Football Manager 2014 preko nuuvema, zakljucan je na brazilsku regiju, moze se aktivirati na steamu preko vpn-a. S obzirom da mi se neda zafrkavati s tim, prodajem key za 60kn (moze paypal, steam wallet ili tekuci racun), cijenu po kojoj je otprilike i kupljen.
Moze i zamjena za neku ok igru (ne zanimaju me keyevi iz bundleova, imam ih vise manje sve).
Javite se preko PP ako ste zainteresirani.
mislim, ali nisam siguran da je dolaskom zadnjeg patcha igra kupljena preko te stranice otkljucana, bar sam tako cuo
mislim, ali nisam siguran da je dolaskom zadnjeg patcha igra kupljena preko te stranice otkljucana, bar sam tako cuo
Tako je dobro si čuo ;)
pozdrav!
vidim da se razumite u novog managera, pa pošto sam ja totalni laik po pitanju toga, zamolila bih vas neke odgovore. naime, želim kupit originalan dvd dečku koji je na brodu i nema nikakog interneta te mu ga poslati. pitanje je, treba li mu internet za instalaciju, odnosno može li se igra pokrenuti i igrati bez početnog pristupa netu, uz pomoć samo kupljenog originalnog dvd-a?
puno vam hvala
pozdrav!
vidim da se razumite u novog managera, pa pošto sam ja totalni laik po pitanju toga, zamolila bih vas neke odgovore. naime, želim kupit originalan dvd dečku koji je na brodu i nema nikakog interneta te mu ga poslati. pitanje je, treba li mu internet za instalaciju, odnosno može li se igra pokrenuti i igrati bez početnog pristupa netu, uz pomoć samo kupljenog originalnog dvd-a?
puno vam hvala
Treba imati pristup internetu za instalirat bez obzira ima li dvd ili nema.
Edit- što je još gore, najmanje golova primaju momčadi koji igraju ultranapadački nogomet sa 2 STa i 3 AMa, tj skoro da nemaju vezni red a i obrambeni igrači su im puno gori od mojih, mislim, nema logike nikakve apsolutno. A i ova taktika koju igram evo već početak druge sezone ju uigravam ona još nije ni na pola napunjena
evo par screenova iz managera koje sam igrao:
ovdje sam nudio za Pogbu oko 15 milja funti, a oni meni ovo stavili kao ponudu:
[IMG]http://i.imgur.com/yz9EEpA.jpg[/IMG]
2 regena koja sam potpisao za jedan od klubova koje sam vodio:
[IMG]http://i.imgur.com/APGnupA.jpg[/IMG]
[IMG]http://i.imgur.com/xYvbG2B.jpg[/IMG]
ovdje sam snimio (nakon kaj mi je bio pun K udaraca iz daljine) statistiku iz jedne od utakmica - bez obzira sto sam sve moguce namjestio da NE pucaju iz daljine:
[IMG]http://i.imgur.com/sEYjITP.jpg[/IMG]
naravno igrao sam s Dinamom :P