Football manager 2010

poruka: 416
|
čitano: 135.075
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Football manager 2010
adrian kaže...

OVAK... Imam jedan frustrirajući problem. Bio bih iznimno zahvalan kad bi mi netko našao riješenje za isti. Častim makar pivom!

Kako pokrenuti taj fm 2010 na netbooku? ekran 11", atomov procesor i 1GB rama. Klasičan Hp-ov netbook. Naime, mogu ga normalno instalirati, no nakon što ga pokušam pokrenuti, on jednostavno ne reagira. Naknadno ga želim ponovno pokrenuti no izbaci mi poruku da je FM već pokrenut.

Pretpostavljam kako je stvar u ekranu i rezoluciji, no zar ne postoji neki sistem da se igra u window modu ( kao npr PES 2009 koji odlično funkcionira )

MOLIM POMOĆ !!

pomoga bi da znan je li igra oriđiđi ili torrent

ja uvik igran manager u windowu, to ides preferences->display&sounds->Display mode->Windowed.

ako to ne upali onda ti je do rezolucije koju koristis na laptopu ili pc-u. Meni recimo nije tija FM2009 na pc-u ic u window mode sve dok nisan stavija na 1280x1024

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
neaktivan

Nije to moj ss,to sam samo kopirao,igram s "normalnim" jedinicama za visinu i sve ostalo...

15 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...
Jokerr kaže...

http://www.megaupload.com/?d=HGDN12YE evo steklo x ako nekoga zanima, meni se sviđa skinNamigiva

Zašto igraš s imperijalnim jedinicama za visinu i težinu i funtama? Zar nije lakše s metričkim jedinicama i eurima?

evo recimo ja igram sa metričkim jedinicama, ali u funtama jer tako već igram 11 god i drukčije nebi ni mogao... probao sam par puta u eurima ali jednostavno nemam osjećaj vrijednosti...

17 godina
neaktivan
Football manager 2010

Ja odustajem od igrice bar za neko vrijeme... Totalno me naživcirala!

Igram dodatne kvalifikacije s Hrvatskom protiv Irske i ono u prvoj utakmici dominiram, ali moji 'zlatni' napadači (Petrić i Olić) nikako da pogode gol nego j*bu oko 11 metara, a kad zapucaju lopta se odbije od braniča. Irci nemaju nijednu konkretnu priliku i onda Šimunić skrši Keana u 16-ercu te Irci zabijaju. Uz to mi se Budan (da Budan, ostali su ili ozljeđeni ili suspendirani) ozljedio u trećoj minuti...

Rekoh, ajde, igrali su u gostima, pa iako je bio visok koeficijent na pobjedu Iraca, nekako su dobili s 1:0, al doma ima da ih razvalim...

I dobro, krenem ja s uzvratnom utakmicom. Nakon desetak minuta mi se ozljedi Križanac. Nakon zamjene, obrana je izgledala ovako: Čale - Vejić (iz Hajduka) - Mijatović (ne znam ni ko je on) - Ćorluka. Nakon tridesetak minuta ne mogu vjerovati. Netko je opet napravio faul nad Keanom u 16-ercu. Ne znam ko je to bio jer sam po hitnom postupku izašao iz igrice.

Đabe sve one taktičke điđe-miđe prije i za vrijeme utakmice kad ti moronska obrana krši sve što stigne (da napomenem, stavio sam tackling na more cautious).

Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
adrian kaže...

OVAK... Imam jedan frustrirajući problem. Bio bih iznimno zahvalan kad bi mi netko našao riješenje za isti. Častim makar pivom!

Kako pokrenuti taj fm 2010 na netbooku? ekran 11", atomov procesor i 1GB rama. Klasičan Hp-ov netbook. Naime, mogu ga normalno instalirati, no nakon što ga pokušam pokrenuti, on jednostavno ne reagira. Naknadno ga želim ponovno pokrenuti no izbaci mi poruku da je FM već pokrenut.

Pretpostavljam kako je stvar u ekranu i rezoluciji, no zar ne postoji neki sistem da se igra u window modu ( kao npr PES 2009 koji odlično funkcionira )

MOLIM POMOĆ !!

pomoga bi da znan je li igra oriđiđi ili torrent

ja uvik igran manager u windowu, to ides preferences->display&sounds->Display mode->Windowed.

ako to ne upali onda ti je do rezolucije koju koristis na laptopu ili pc-u. Meni recimo nije tija FM2009 na pc-u ic u window mode sve dok nisan stavija na 1280x1024

torrent je igra. Pokušati ću sa ovim što si rekao pa da vidim... Hvala i javim kako je upalilo

15 godina
neaktivan
Football manager 2010

Napravio sam čudo sa Birminghamom u 3. sezoni djelim prvo mijesto sa Man. City, nakon 2 sezone mucenja i traženja taktike, sada igram 4 3 3.

Romero

Vanden Borre - Jorgensen - Papadopulos - Insua

Skjelbred - Sissoko - Badelj

Wagner Love- Jo - Neymar

FB support sa tkom naprijed

CB man tight mark

CM ball wining (srednji)

CM dvojica box to box

ST deep lying forward support dvojica koji mijenjaju mijesta

ST srednji CF attack

igra sa direktnim pasovima, presing i disciplinirani

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Football manager 2010

ljudi imali iko da posalje cd key za football manager 2010,,to mi trebaa da se moze igrati samo instalaciju izvrsite preko steama!!!

I nece biti problemaa nece traziti disc not found al samo treba instalirati preko steama,,alii cd key je potrebann na netu se nemoze nacii bez placanja!!! Hvala unaprijed

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

upravo se mora instalirat bez steama, torrent od reloadeda se skine i mounta u daemonu

15 godina
neaktivan
Football manager 2010

Poštovanje ljudi....

molio bih vas za nas laike a ljubitelje nogometa,taktika i vještine da stavite u jedAN post,tj objasnite ,kako se i gdje stavi skinuti patch, i logo packovi,te  skinovi koji se skinu sa balkana.com...znam da će možda biti smješno nekima ali eto za nas amatere koji bi isto voljeli imati uljepšani hehe fm...

znači te 3 stvari da neko objasni pod a,b,c,...

HVALA PUNO UNAPRIJED SVIMA KOJI ĆE POMOĆI...

netko je bio stavio upute uplodanja ali ja sam pomoću njih iša temu,skin instalirati,sve je kao prošlo ok,ali mi ju ne nudi u izborniku osim dvije standardne...i još sam primjetio da tamo gdje piše kopiraš u neki folder npr images meni ga nema uopće tamo di sam instalirao igricu...znam da ćete shvatiti,.. tipa: za slike igrača...kopiraj tu i tu ..a meni nema tog foldera uopće tamo di je igrica instalirana...

i još jedno pitanje: DA LI I VAMA UŽASNO DUGO BLICA KAD PADNE POGODAK!? a pratim tekmu na način da nema nikakvog prikaza ničega,poput prvog menadžera..

HVALA SVIMA

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ako nema tam tog foldera moras ga napravit.

meni nis ne blica

pravi manageri prate tekmu tak da je gledaju, pogledaj primjer mourinha, ne sjedi on doma u nekom kutu, nego je tam na klupi i daje upute igracima

17 godina
neaktivan
Šempja kaže...

Poštovanje ljudi....

molio bih vas za nas laike a ljubitelje nogometa,taktika i vještine da stavite u jedAN post,tj objasnite ,kako se i gdje stavi skinuti patch, i logo packovi,te  skinovi koji se skinu sa balkana.com...znam da će možda biti smješno nekima ali eto za nas amatere koji bi isto voljeli imati uljepšani hehe fm...

znači te 3 stvari da neko objasni pod a,b,c,...

HVALA PUNO UNAPRIJED SVIMA KOJI ĆE POMOĆI...

netko je bio stavio upute uplodanja ali ja sam pomoću njih iša temu,skin instalirati,sve je kao prošlo ok,ali mi ju ne nudi u izborniku osim dvije standardne...i još sam primjetio da tamo gdje piše kopiraš u neki folder npr images meni ga nema uopće tamo di sam instalirao igricu...znam da ćete shvatiti,.. tipa: za slike igrača...kopiraj tu i tu ..a meni nema tog foldera uopće tamo di je igrica instalirana...

i još jedno pitanje: DA LI I VAMA UŽASNO DUGO BLICA KAD PADNE POGODAK!? a pratim tekmu na način da nema nikakvog prikaza ničega,poput prvog menadžera..

HVALA SVIMA

Mislim da bi malo glupo bilo pisat ono sto vec ima sve fino napisano. pogledaj tu

Ništa nije tako neefektivno kao efikasno izvođenje aktivnosti koje nisu potrebne.
15 godina
neaktivan
Pinc kaže...

meni nis ne blica

pravi manageri prate tekmu tak da je gledaju, pogledaj primjer mourinha, ne sjedi on doma u nekom kutu, nego je tam na klupi i daje upute igracima

ma nisan ja napisa  pravog nego prvog menadžera ,aludirajući na inačicu igrice iz 90ih Smijeh kužiš... hvala svejedno...neda mi se stajati.. :P

16 godina
neaktivan
Šempja kaže...
Pinc kaže...

meni nis ne blica

ma nisan ja napisa  pravog nego prvog menadžera ,aludirajući na inačicu igrice iz 90ih Smijeh kužiš... hvala svejedno...neda mi se stajati.. :P

sory ja sam kriv,mislio sam da pise pravog

16 godina
neaktivan
Football manager 2010

jel mi može ko poslat link na PP sa stranice od kuda ste skinuli HNL patch za menagera

neznam šta da napišem

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ei...ja imam isto problem...vodim Real i već sam se ponudio i Brazilu i Italiji,oboje su me prihvatili...zatim mi dođe poruka gdje ja stavim accept offer jer mi nude taj posao i ništa se ne događa...tako oni meni 10 puta šalju tu poruku,ja prihvatim,ništa...igrao sam do sada sve managere i kod svih je bilo isto ali sam mogao voditi...treba li možda sto promjeniti ili??pomozite...

16 godina
neaktivan
Football manager 2010

Ev imas u algoritmu kupi igru za 299 kn i dobijes pravi original key :D.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
jebote hljeb kaže...

CD KEY

CD KEY

CD KEY

CD KEY

POMOZITE MOLIM VAS

ne treba ti nikakav cd key za igricu(bar ne za onu koju sam ja skinuo bio)....

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
jebote hljeb kaže...

PA KUPIO SAM IGRU I INSTLAIRAM ONAJ STEAM I SVE TO I ONDA SE POJAVI I TRAZI CD KEY !!

pa kako si uspio kupit igru bez cd keya?

Ništa nije tako neefektivno kao efikasno izvođenje aktivnosti koje nisu potrebne.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Football manager 2010

OPET PITANJE !?

Naime,skinuo sam si onaj megapack v2.0 nešto s 55 tisuća slika i to...i kopirao sam ga u documents/grapichs/players...njega i isto tako HNL neki pack i kad sam išao u preferences ono kliknuti confirm,kvačica sim tam, meni učita normalno novi skin,učitam mi logos pack, i učita mi hnl slike i to,ali mi ostali nitko nema sliku,znači li to da nemože u folderu graphics biti 2 packa kopirana..i mega i cro pack ili??? može li općenito u tim folderima logos,skins i to biti više solucija kopirano ili?

Možda glupo pitanje ali,ponavljam,laicima nije :))

HVALA PUNO

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Football manager 2010

Može li mi zko dati link sa pravim crackom Plsss

Zahvaljujem!!

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Šempja kaže...

OPET PITANJE !?

Naime,skinuo sam si onaj megapack v2.0 nešto s 55 tisuća slika i to...i kopirao sam ga u documents/grapichs/players...njega i isto tako HNL neki pack i kad sam išao u preferences ono kliknuti confirm,kvačica sim tam, meni učita normalno novi skin,učitam mi logos pack, i učita mi hnl slike i to,ali mi ostali nitko nema sliku,znači li to da nemože u folderu graphics biti 2 packa kopirana..i mega i cro pack ili??? može li općenito u tim folderima logos,skins i to biti više solucija kopirano ili?

HVALA PUNO

Ne znam moze li, pa zasto ce ti uopce 2 ... ostavi jedan koji hoces...

edit: kvacica pored use skin cache ne smije biti

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.12.2009 22:40 (Maximus).
17 godina
neaktivan
Ludak kaže...

Zahvaljujem!!

U ovoj temi od FM-a samo nemoguci zahtjevi ... jbte, ljudi rusite ugled svima nama koji vole ovaj serijal :P

16 godina
neaktivan
Šempja kaže...

OPET PITANJE !?

HVALA PUNO

moze link za ovaj megapack, ili bar reci di si ga naso

17 godina
neaktivan
Pinc kaže...
Šempja kaže...

OPET PITANJE !?

HVALA PUNO

imas na torrentima, potrazi pod football manager graphic

16 godina
Ludak kaže...

Zahvaljujem!!

Nema ga jer se igra bez njega. Samo ti cd/dvd treba biti u romu odnosno učitan u deamon toolsu ili alcoholu ovisno kaj koristiš.

15 godina
neaktivan
Pinc kaže...
Šempja kaže...

OPET PITANJE !?

HVALA PUNO

na fm-balkan.com....ili imaš ga i na fm-base-forums..pa sa desne strane ima ovaj novi patch 2 i ostale stvari među kojima i megapack 50 000 slika skužit ćeš..

15 godina
neaktivan
Football manager 2010

pomoć---patch 10.1.1. kad sam ga skinuo ne želi mi ga otvoriti nego traži ili neki program ono s liste ili web..pomoću weba ništa nije htjelo.a frend mi kaže da mi taj file skinuti nema extenzije. što da radim??? Plač laik sam uvik napominjem...skinuo sam normalno sve 71.3mb ništa nije zezalo..

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Šempja kaže...

pomoć---patch 10.1.1. kad sam ga skinuo ne želi mi ga otvoriti nego traži ili neki program ono s liste ili web..pomoću weba ništa nije htjelo.a frend mi kaže da mi taj file skinuti nema extenzije. što da radim??? Plač laik sam uvik napominjem...skinuo sam normalno sve 71.3mb ništa nije zezalo..

jesi siguran da se dobro skinuo file, jer ne bi smio zezat ... ako jesi, reci mi koji os (windowse) imas i na kojem jeziku?

16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
Ludak kaže...

Zahvaljujem!!

Nema ga jer se igra bez njega. Samo ti cd/dvd treba biti u romu odnosno učitan u deamon toolsu ili alcoholu ovisno kaj koristiš.

Ja imam dvd od managera,ali da li ga ikako mogu igrati bez cd-a odnosno dvd-a??

17 godina
neaktivan
Ludak kaže...
Jack Sparrow kaže...
Ludak kaže...

Zahvaljujem!!

Ja imam dvd od managera,ali da li ga ikako mogu igrati bez cd-a odnosno dvd-a??

ne, mozda da napravis image dvd-pa ucitas u virtuelni drive ...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice