Football manager 2010

poruka: 416
|
čitano: 135.088
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Football manager 2010
Ramo kaže...
leo_819 kaže...
jedna stvar mi se ne sviđa a to je da nemozes voditi klub i reprezentaciju u isto vrijeme nego trebas dat otkaz u klubu da bu vodio repku, a dobra je da možeš vodit i mlađu reprezentaciju

Mozes sigurno, ja obicno poslije nekog velikog natjecanja (svjetsko, europsko) uzmem neku repku. Dosta izbornika zbog losih rezultata ostane bez posla, pa mozes birati. Naravno pitanje je hoce te izabrati...

nemožeš. prije se je moglo, ove godine se nemože

Jučer smo bili na rubu ponora, danas smo korak naprijed...
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.11.2009 1:53 (leo_819).
17 godina

Moze 100%. Ne znam koji ti manager igras, ali u Football Manageru 2010 mozes voditi reprezentaciju. Ja sam preuzeo nizozemsku nakon sto je poslije Svjetskog njihov trener dobio otkaz. Reprezentacija koja nema trenera, ako kliknes desni klik na nju imas opciju apply for job. I onda ako te odaberu postanes njihov izbornik. Mozda ima i neki drugi nacin, ali tako sam ja postao izbornik. Nemojte me sada zaj... da saljem print screen, uglavnom moze se, i nemojte siriti dezinformacije.

edit: Vodim Barcu i Nizozemsku trenutno.

92% tinejdžera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.11.2009 3:07 (Ramo).
16 godina
Football manager 2010

Uzmi oxford,cambridge,n.forest ili nekog iz naše lige  pa onda igraj a ne s barcom harat po europi. nikad mi nije bio gušt uzeti neku jaku ekipu i kupovat samo skupe provjerene igrače

kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiill frenzy
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Kill Frenzy kaže...

Uzmi oxford,cambridge,n.forest ili nekog iz naše lige  pa onda igraj a ne s barcom harat po europi. nikad mi nije bio gušt uzeti neku jaku ekipu i kupovat samo skupe provjerene igrače

Oduvijek igram samo s Barcom. Ali to ne znaci da pokupujem sve sto valja i tako igram. Zanimljivije mi je traziti mlade igrace, i razvijati svoje mladice nego kupovati. U proslom manageru sam imao preko milijarde transfer budget :-) Nisam trosio nista a svoje prodavao. Nesto kao Wenger. To mi je gust. Najvise love trosim na dobre trenere i skaute. U ovom manageru imam cilj da mi scouting knowledge bude 100%. I sad forsiram Barcine mladice, Busquets, Pedro, Bojan, Dos Santos, Henrique, Cacares, Gai...

92% tinejdžera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
Football manager 2010

onda stvarno neznam, obala bjelokosti je bila bez trenera, ja sam stavio apply for job, oni me prihvatili i pisalo mi je da moram dat otkaz u klubu da bi mogao trenirat reprezentaciju

Jučer smo bili na rubu ponora, danas smo korak naprijed...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pozz ekipa, ovako imam problem, skinuo sam prekjucer novi fm 2010 Reloaded, nisam ga instaliro preko deamona vec ovako obicno i trazio me cd, kako ga nisam sprzio skinuo sam si crack  i igra je normalno radila - ali pojavio se problem, nakon sto odigram prvu prijateljsku utakmicu, igra mi se izbaci i pise "Unable to find cd -blabla"

folder sa paketima u .rar-u koji sam skinuo sam obrisao, a sadrzaj sam extract-o (potom sam instaliro), jeli na tom obrisanom folderu bio .iso fajl pomocu kojeg bi preko deamon toolsa mounto? i jel postoji mogucnost da skinem taj iso. fajl? da ne skidam ponovo cijelu igru Smijeh

ako je, postoji li onda sansa sta da sprzim? ovaj extracted folder ili? heeeeeeelp please! :)

16 godina
neaktivan
tommmas kaže...

Pozz ekipa, ovako imam problem, skinuo sam prekjucer novi fm 2010 Reloaded, nisam ga instaliro preko deamona vec ovako obicno i trazio me cd, kako ga nisam sprzio skinuo sam si crack  i igra je normalno radila - ali pojavio se problem, nakon sto odigram prvu prijateljsku utakmicu, igra mi se izbaci i pise "Unable to find cd -blabla"

folder sa paketima u .rar-u koji sam skinuo sam obrisao, a sadrzaj sam extract-o (potom sam instaliro), jeli na tom obrisanom folderu bio .iso fajl pomocu kojeg bi preko deamon toolsa mounto? i jel postoji mogucnost da skinem taj iso. fajl? da ne skidam ponovo cijelu igru Smijeh

ako je, postoji li onda sansa sta da sprzim? ovaj extracted folder ili? heeeeeeelp please! :)

daj mi link od cracka pls

16 godina

Mozda to ovisi o tvojoj reputaciji. mozda da si jaci igrac ne bi ti nitko postavljao uvjete. igraj momak postani slavan !

17 godina
neaktivan
Football manager 2010

Ja sam se uspio s Hrvatskom plasirati u dodatne kvalifikacije, uz remi s Bjelorusijom (1:1) i poraz od Engleza (3:1). Zbog tog poraza, koji bi u stvarnosti bio realan, HNS nema povjerenja u mene. Ruku na srce, dobrano sam izmučio Engleze, ali su ipak bili nadmoćniji. Na kraju ispada da HNS nije zadovoljan sa mnom te moram pobijediti Irsku u dodatnim kvalifikacijama. Sva sreća da Južna Afrika traži menadžera pa ako ne uspijem s HR, s JAR-om ću na SP!

Iznenadio sam se koliko Hrvatska ima malo kvalitetnih igrača, a obrana je totalna banana. Lijevog braniča mi igra Čale pošto nema ama baš nitko ni blizu njegovim sposobnostima (koje su prosječne do slabe). Ostale pozicije su donekle osigurane s kvalitetnim igračima, ali zato na par pozicija igraju igrači koji nemaju kvalitetne zamjene.

Što se tiče same igrice, primijetio sam da ima par bugova.

- Ponekad se offside sudi za vrijeme izvođenja kornera.

- Ako ne prijavim igrača koji je ozljeđen, svi se čude.

- Nikako ne mogu obuzdati agresivnost igrača (čak i kad stavim da ne pritišću igrače i blago startaju) tako da su dvojica bila isključena u utakmicama, a već ih je oko 10 dobilo dva žuta u različitim utakmicama te su bili suspendirani sljedeću utakmicu.

Inače je igrica solidna i čini mi se da ću je još dugo igrati.

Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
leo_819 kaže...

onda stvarno neznam, obala bjelokosti je bila bez trenera, ja sam stavio apply for job, oni me prihvatili i pisalo mi je da moram dat otkaz u klubu da bi mogao trenirat reprezentaciju

E sad, to ne znam, mozda neke repke to uvjetuju, ne znam sto bi drugo moglo biti. Meni je iskreno dosadno voditi samo reprezentaciju, koliko bude 10ak utakmica godisnje ako nije neko Europsko ili svjetsko...

i_rambo_plache kaže...

Ja sam se uspio s Hrvatskom plasirati u dodatne kvalifikacije, uz remi s Bjelorusijom (1:1) i poraz od Engleza (3:1). Zbog tog poraza, koji bi u stvarnosti bio realan, HNS nema povjerenja u mene. Ruku na srce, dobrano sam izmučio Engleze, ali su ipak bili nadmoćniji. Na kraju ispada da HNS nije zadovoljan sa mnom te moram pobijediti Irsku u dodatnim kvalifikacijama. Sva sreća da Južna Afrika traži menadžera pa ako ne uspijem s HR, s JAR-om ću na SP!

Iznenadio sam se koliko Hrvatska ima malo kvalitetnih igrača, a obrana je totalna banana. Lijevog braniča mi igra Čale pošto nema ama baš nitko ni blizu njegovim sposobnostima (koje su prosječne do slabe). Ostale pozicije su donekle osigurane s kvalitetnim igračima, ali zato na par pozicija igraju igrači koji nemaju kvalitetne zamjene.

Što se tiče same igrice, primijetio sam da ima par bugova.

- Ponekad se offside sudi za vrijeme izvođenja kornera.

- Ako ne prijavim igrača koji je ozljeđen, svi se čude.

- Nikako ne mogu obuzdati agresivnost igrača (čak i kad stavim da ne pritišću igrače i blago startaju) tako da su dvojica bila isključena u utakmicama, a već ih je oko 10 dobilo dva žuta u različitim utakmicama te su bili suspendirani sljedeću utakmicu.

Inače je igrica solidna i čini mi se da ću je još dugo igrati.

Da, meni se isto par puta dogodio offside iz kornera  Iznenađen

Jesi pokusao ovo s agresivnosti rijesiti u player instructions, da im stavis normal tackle, ili cak easy ak su preagresivni?

17 godina
neaktivan
Ramo kaže...

Da, meni se isto par puta dogodio offside iz kornera  Iznenađen

Jesi pokusao ovo s agresivnosti rijesiti u player instructions, da im stavis normal tackle, ili cak easy ak su preagresivni?

U team instructions stavim more cautious pod tackling i stand-off more pod marking. I svejedno najčešće završim utakmicu s otprilike četiri-pet žutih.

Valjda to zavisi i do igrača... Samo užasno smeta kad mi trojica ne mogu igrati sljedeću utakmicu zbog nakupljenih kartona. I to vrlo bitnu utakmicu.

17 godina

To bi trebalo biti dovoljno. Jos jedino mozes pokusati ici na player instructions pa otvori advanced pa svim igracima rucno stavi tackling na normal ili easy. Znaci Tactics- player instructions- advanced i rucno namjesti. Ako to ne uspije onda ocito imas preagresivnu ekipu :-)

16 godina
Football manager 2010

Ja mislim da je to od igrača do igrača, ako ima dobro koncetraciju onda nebude jako radi prekršaje. Makar i ja zna završiti tekmu sa 4-6 žutih jer ja tek stavljam da hard, da zatvaraju i da ukližu. Sad to stavim prije utakmice, ali ne na sve igrače nego na neke koji su dostaj dobri, najviše na napadače i opasne u centru.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Da pojednostavnim....instaliraš i prilikom igranja image ti mora biti mountiran. Onda nece tražiti cd.
15 godina
neaktivan

uredu instaliro sam ga, ali kako da mountam kad nemam taj image? gdje se on nalazi?

meni normalno radi manager sve do prve prijateljske tekme, onda me izbaci.. ne znam sta da vise radim Plač

15 godina
neaktivan
Football manager 2010

jel vidi neko od vas možda neki skin sličan onome iz prošlog managera, jer je ovaj skin totalno nepregledan i uopće nemam volje igrat dok ne nađem neki normalan skin...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
smrad06 kaže...

jel vidi neko od vas možda neki skin sličan onome iz prošlog managera, jer je ovaj skin totalno nepregledan i uopće nemam volje igrat dok ne nađem neki normalan skin...

stavi dark skin, puno je bolji od onog blještavog...

15 godina
neaktivan
stipica_zd kaže...
smrad06 kaže...

stavi dark skin, puno je bolji od onog blještavog...

ma imam dark skin ali me hebe raspored po ekranu, prije je bilo puno preglednije...

15 godina
neaktivan
Football manager 2010

pozz svima...mene zanima npr. da li mozemo ja i frend igrat online managera??? ako moze molio bih nekoga da objasni....:))) tnx

0 0 hvala 0
17 godina
Moze se. Najjednostavnije ti je da odes u manageru na properties, pa na network i stisnes F1(help) Sve ti lijepo pise. Da sad ne objasnjavam, vidi tamo sta i kako, pa ako zapnes javi u cemu je problem.
15 godina
neaktivan

Najjednostavnije ti je da si ti i frend instalirate Hamachi.

16 godina
neaktivan
Korben kaže...

Najjednostavnije ti je da si ti i frend instalirate Hamachi.

tako je, baš sam jučer s bratom preko hamachija, igra radi bez problema i nije nimalo usporena (što je bio slučaj u prošlim verzijama)

17 godina

hehe iman manager vec negdi oko tjedan, tjedan ipo tako nesto

ma igra je super igran vec manager od 2005 ili tako nesto

btw igran sa barcom, 4-3-3 s tin da su ova 3 zadnja 2 krila i spica

kupija san davida silvu i akinfeeva, silva ko avion, akinfeev je sklon kiskevima, tipa 1-1 se ide zaj***vat pa popijen gol.....

ma super nema sta sve 5 :D

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
neaktivan
Football manager 2010

sto ti nije victor valdes dovoljno dobar? Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Football manager 2010

pozdrav po jos koji put skinuo sam crack napravio ga

i dobro mi ide i odjedanput unable to find disk

da li itko zna kako problem rjesiti

izbrisao san slucajno ono sto sam skinuo pa ne mogu nista ponovno instalirat itd

HVALA

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Football manager 2010

http://www.megaupload.com/?d=HGDN12YE evo steklo x ako nekoga zanima, meni se sviđa skinNamigiva

2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Football manager 2010

OVAK... Imam jedan frustrirajući problem. Bio bih iznimno zahvalan kad bi mi netko našao riješenje za isti. Častim makar pivom!

Kako pokrenuti taj fm 2010 na netbooku? ekran 11", atomov procesor i 1GB rama. Klasičan Hp-ov netbook. Naime, mogu ga normalno instalirati, no nakon što ga pokušam pokrenuti, on jednostavno ne reagira. Naknadno ga želim ponovno pokrenuti no izbaci mi poruku da je FM već pokrenut.

Pretpostavljam kako je stvar u ekranu i rezoluciji, no zar ne postoji neki sistem da se igra u window modu ( kao npr PES 2009 koji odlično funkcionira )

MOLIM POMOĆ !!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jokerr kaže...

http://www.megaupload.com/?d=HGDN12YE evo steklo x ako nekoga zanima, meni se sviđa skinNamigiva

sto se sve popravi osim skina?

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.11.2009 14:41 (stipica_zd).
17 godina
neaktivan
Jokerr kaže...

Zašto igraš s imperijalnim jedinicama za visinu i težinu i funtama? Zar nije lakše s metričkim jedinicama i eurima?

17 godina
stipica_zd kaže...

sto ti nije victor valdes dovoljno dobar? Smijeh

taj se ''diječko'' rodio šupalj... uostalom na manageru je dobar samo sto je drugi golman katestrofa, skarta njega doveja igora  di ces bolje :D

It's not who u are, it's who u know.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice