FIFA 22

poruka: 2.364
|
čitano: 543.253
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: FIFA 22
nazariodelima9 kaže...

I na konzoli i na test connection i na wi fi ili laptopu. Ide od 400-450/40. Na onoj proveri konekcije preko igre imam skor 95 od 100.

Na starom netu koji je bio 60-65/10 sam imao konstantan ping 34-36 i moglo je manje vise normalno da se igra. 
Kad sam presoa na 5 puta jaci paket na kablu, imao sam u starti ping 28-30 ali je posle nedelju dana samo prebacio na 40+ i ne sousta, sinoc je u ligi isao od44-46 pa preko 50-60. Haos, navukao sam nekako 12 pobeda ali sam nervni slom dobio. Svasta nesto sam probavao, resetovao, menjao u podesavanjima matchmaking ali kao zakucano i spaja me uglavnom sa Nemcima i Holandjanima i ponekad Italijanima. 

Koliki ti je ping na speedtestu? Brzina veze ne znači automatski da imaš savršenu konekciju. Ja recimo u uredu na optici imam brzinu 70/20 i ping 1. Na optici doma 200/100 i ping 1. Na kablu sam imao 200/20 i ping 12/14 a na t comu 30/5 i ping 40. Niti to ništa ne znači ali eto, nešto ipak govori. Inače kada sam prešao na kabel veza mi nije bila nešto naročito pa sam se igrao na t-comu koji je bio nekoliko puta sporiji. Onda sam nazvao A1 i rekao da nisam zadovoljan internetom pri igranju. Onda me lik pitao na čemu se igram. Kažem mu na PS5. Onda on kaže da se za PS5 treba nekaj preko njih podesiti pa je lik nešto podešavao. Neki portovi zahtjevaju neke druge vrijednosti nego što su uobičajene kod računala i PS4. Tako mi je objašnjavao. Čak mi je i nabrajao vrijednosti no ne znače mi previše niti sam ih popamtio. Nešto sam morao upisati i u svoj router. Slijedio sam uputstva lika. Nakon toga druga priča. Od tog dana sam se isključivo igrao na A1 jer je bilo ok. Najgore kaj ne poznajem dobro materiju a dok mi je lik govorio nisam zapisivao pa ti ne mogu detaljnije objasniti. U svakom slučaju ja bih na tvom mjestu nazvao davatelja usluga i rekao da im je internet veza za kurac i da se ne možeš normalno igrati pa ćeš vidjeti što će ti reći. Meni su u A1 riješili problem.

17 godina
FIFA 22

Evo, zbog ovakvih sranja jednostavno mi se više ne igra ovaj nogomet. U kojem paralernom svemiru golman izađe na tri metra s crte ako mu je protivnički igrač na 14 metara od gola a ispred njega njegova četiri obrambena igrača koja usput ne paze jedinog protivničkog igrača koji stoji među njima? Još tužnija je fotka broj dva na kojoj taj isti golman s ta tri metra radi paradu u prazno i baca se van svog peterca među svoje suigrače. Znači golman je u prazno letio daljnja tri metra. Kakvog ovo ima smisla? Ne treba napominjati da je lopta završila u golu jer golman svojim pozicioniranjem i krajnje smiješnom reakcijom ne može obraniti niti upućeni balon na gol a ne jedan solidan udarac loptom. Prešli smo na PS5, prešli su na nove napredne alate  dočaravanja što realnijeg nogometa i onda dobijemo ovakvo govno? Groznije od ovogo mi je kada mi lik uputi udarac sa 16m gotovo po sredini gola a moj golman to pokušava obraniti nogom ali je prekratak. pa nije to rukomet. Tko udarac sa 16 m brani nogom? Takav golman ne bi mogao braniti niti u 10 ligi. Pričali su da ih ograničava zastarjeli hardver PS4 i xboxa. U čemu je sadac problem? Što ih ograničava jer ovo je gore nego prije?

Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
FIFA 22

Ja krenem baciti DR... tocno sam na 50/90 milestone 3 progressa i nove investicije, plemeniti Noble i drkedrkedJones, zedni ugovora napoje se sa nove 42 tekme. 

Nadjem protivnika i taman pred prvo ispucavanje lik stisne pauzu i kvita. Rekoh, ok, ajde bar sam tekmu odigrao za milestone... e kurac, nista se nije brojilo ali su kurve skinule contracte igracima... kakvi govnjari... 

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Ne secka ni meni ali je lag katastrofa. Igrao sam godinama na 30-34-36 i razlika je nebo i zemlja. Pas u prostor, loota toliko putuje da protivnicki igrac i lopta stizu u isto vreme, lib pas takodje, dajem dugacku mom igracu koji je 3 metra ispred i lopta bukvalno leti kao balon i protivnik stize zajedno sa loptom, nikakvu prednost ne ostavrujem dok protivnik kad da u prostor, lopta prolazi pored mene kao i igrac dok ja ne mogu da pomerim odbrambenog par sekundi. Probelm je kad mene sa 50 ping spoji sa nekim ko ima 15, pa ti igrj. Ili iz prve ili jako dodavanje ali onda mu treba 3 sek da primiri loptu. 
Kod kornera, ja zovem da pridje pa ako me prati, uradis ono da utrcava na blizu stativu i centriras tu negde u taj prazan prostor, ako ne izadje sa golman, meni tu Rudiger utrci i cesto da gol ili glavom ili nogom.

13 godina
FIFA 22

Ovo jos nisam dozivio. Gol doslovno iz mrtvog kuta. Sve i jedna povratna mu prode kroz moje igrace. Gold Kounde drzi Moments Zolu pinanog u mjestu. Meni ovo nije jasno. 170 dodavanja. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 22

Zakaj danas nema marquee sbc?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
movie kaže...

Zakaj danas nema marquee sbc?

Nema MMa, izbacili prije vremena drugi tim kapetana. Ljudi ih dobili pa ih ne mogu koristit.

Top kompanija.

13 godina
FIFA 22

Prije dva dana je na PC-u bio nekakav update i kao svaki put nakon updatea prvih dan-dva igra je u totalnoj banani.

Nemam lag, ping mi je dobar, sve je super, ali u jednom trenutku (ako imam sreće jednom u partiji, ali obično 2-3 puta) igra se zamrzne i sve stane na 10-20 sekundi.

Onda kad krene, odvrti se cijela akcija kao ubrzani film.

Naravno, pošto ja ne igram, gotovo svaki put za vrijeme freeza dobijem gol.

Što se MM-a tiče, bilo mi je čudno da nema nikakvih SBC-ova, ali sam zabrijao da je petak pa sam na MM potpuno zaboravio :)

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

movie 

Na speedtestu na wi fi je upravo sad 466/48, preko kabela na ps4 je na test internet connection 350-400/35-38, zvao sam bio ljude iz kablovske, bili su, signal je odlican i na kraju krajeva, internet mi je dobar na svim uredjajima ali sto se tice konekcije i servera, negde je ocigledno prebacio i kaci me na neki server ko zna gde i to je to. Samo mi Nemci i Holandjani ulecu, ping ispod 42 ne ide a u igri ide i vise sigurno jer je lag kriminalan. Igram tako pa nekad imam zivaca pa igram a nekad samo izlazim. Problem mi je u tome sto znam da je bilo mnogo bolje ali ne znam gde je prebacio. Pre par meseci je bila neka daza, isto nekih 2-3 nedelje gde mi je 99% protivnika bilo iz Poljske. Ono je jos gore bilo. 
ma lik iz kablovske kad je bio pojma nema, treba da meri brzinu neta, paket mi do 500 a njegov uredjaj ima mogucnost do 200 da meri. Cirkus. Od tad mi se ustalila i povratioa veza na konzoli ali sto se tice same igra ostalo je isto. Ni da mrdne ispod 42 a malo kad ga ostavim, ode i preko 50.

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.4.2022 22:34 (nazariodelima9).
17 godina
nazariodelima9 kaže...

movie 

Na speedtestu na wi fi je upravo sad 466/48, preko kabela na ps4 je na test internet connection 350-400/35-38, zvao sam bio ljude iz kablovske, bili su, signal je odlican i na kraju krajeva, internet mi je dobar na svim uredjajima ali sto se tice konekcije i servera, negde je ocigledno prebacio i kaci me na neki server ko zna gde i to je to. Samo mi Nemci i Holandjani ulecu, ping ispod 42 ne ide a u igri ide i vise sigurno jer je lag kriminalan. Igram tako pa nekad imam zivaca pa igram a nekad samo izlazim. Problem mi je u tome sto znam da je bilo mnogo bolje ali ne znam gde je prebacio. Pre par meseci je bila neka daza, isto nekih 2-3 nedelje gde mi je 99% protivnika bilo iz Poljske. Ono je jos gore bilo. 
ma lik iz kablovske kad je bio pojma nema, treba da meri brzinu neta, paket mi do 500 a njegov uredjaj ima mogucnost do 200 da meri. Cirkus. Od tad mi se ustalila i povratioa veza na konzoli ali sto se tice same igra ostalo je isto. Ni da mrdne ispod 42 a malo kad ga ostavim, ode i preko 50.

Brzina interneta nema veze s pingom. Karikiram, imaš tv na kojem je odlična prelijepa slika ali ima velik odaziv tj input lag pa je na njemu igranje prava teretana, ako me shvaćaš. Ovo što si naveo nema veze s odličnim signalom već samo s brzinom tvoje internet veze

11 godina
protjeran
FIFA 22

Probao sam Fifu 22, i očekivano se navukao. Igrica je predobra i zarazna, kad se skupi ekipa onda neke turnire praviti i zabavljati se . Moram sad malo gledat kako ovi PRO igrači igraju i skužiti cake i fore kojih ima previše..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 22

Jucer 6-0, danas mi frajer stavi 5 komada iz 5 udaraca. Ova igra ne da nema smisla, nego nema smisla.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
FIFA 22

Sinoć sam odirgao 3-4 tekme fife nakon skoro 2 mjeseca i moram priznat da sam bio skroz miran. Ima i dalje većinu svojih mušica, ali se uopće nisam nervirao (vjerojatno jer bi da ponovno počnem više igrat i da uđe u konstantu) i puno sam strpljivije i koncentriranije igrao nego prije (očito utjecaj elden ringa).

Šta ima neki novi glitch/bug sa lobanjem i laganim udarcima koje golmani ne brane? Kad raspalim po golu ili kad protivnik raspali po mom golman brani, ali ako slučajno traljavo puknem ili protivnik loba iz kosa, golman se zblesira. Ne moram spominjat da sam imao asistenciju zbog koje bih ja osobno izašao iz igre, bio sam kod korner zastavice, okrenut prema tribinama i držao sam nabacivanje do kraja (da probam nabit njegovog igrača i izborit korner) ali naravno nisam nego sam na drugoj stativi pogodio svog igrača u trepavicu. Općenito igra me je častila, tu i tamo se moj golman zblesirao radi gore spomenutih stvari, ali svekupuno igra je bila na mojoj strani.

Paketi... imao sam ih desetak od prije, najveća kartica rating 83, a toliko je bitna da nisam ni zapamtio o kome se radi tak da tu nema promjene.

I am over 9000!!!

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 22

Predao 5 tekmi, r5 zavrsio. Nagrade nisu uopce.vrijedne spomena. Gameplay jos manje.

Polako je vrijeme da se igra odjebe.

Moj PC  
1 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
FIFA 22

Svake godine ista pjesma, dodju ljubicice a igra sjebanija vise nego prvih mjesec dana. 

0 0 hvala 0
10 godina
Shivi kaže...

Sinoć sam odirgao 3-4 tekme fife nakon skoro 2 mjeseca i moram priznat da sam bio skroz miran. Ima i dalje većinu svojih mušica, ali se uopće nisam nervirao (vjerojatno jer bi da ponovno počnem više igrat i da uđe u konstantu) i puno sam strpljivije i koncentriranije igrao nego prije (očito utjecaj elden ringa).

Šta ima neki novi glitch/bug sa lobanjem i laganim udarcima koje golmani ne brane? Kad raspalim po golu ili kad protivnik raspali po mom golman brani, ali ako slučajno traljavo puknem ili protivnik loba iz kosa, golman se zblesira. Ne moram spominjat da sam imao asistenciju zbog koje bih ja osobno izašao iz igre, bio sam kod korner zastavice, okrenut prema tribinama i držao sam nabacivanje do kraja (da probam nabit njegovog igrača i izborit korner) ali naravno nisam nego sam na drugoj stativi pogodio svog igrača u trepavicu. Općenito igra me je častila, tu i tamo se moj golman zblesirao radi gore spomenutih stvari, ali svekupuno igra je bila na mojoj strani.

Paketi... imao sam ih desetak od prije, najveća kartica rating 83, a toliko je bitna da nisam ni zapamtio o kome se radi tak da tu nema promjene.

Sretan Uskrs svima koji ga slave.

Zajebite ovo gore, igra je ostala smeće (a je mi dugo trebalo). Sinoć sam odigrao 3-4 tekme, a ono što je prelilo čašu je bila moja pobijeda 3:2, imao sam 39% posjeda, nisam mogao spojit dva dovanja, tri puta sam prešao centar i tri puta zabio jer je igra tako htjela. Lik me je doslovno guzio sa svih strana, fulao par mrtvaca, a ja zabijem za pobijedu u 92. minuti tako šta sam iskosa sa 16m pucao i golman je napravio ono šta rade movie-ovi golmani, pao na guzicu, a loptu odbio u gol. Meni je kroz utakmicu falio milimetar do živčanog sloma, a mogu mislit kak je protivniku nakon gola u 92. gdje je cijelo vrijeme dominirao.

Od ostalih tekmi sam uglavnom primjetio da ekipa izlazi ako krene gubit 2:0, ali sam igrao i protiv nekog trickstera. Pobijedio sam 5:1 (jedini koji je igrao do kraja), a lik cijelu tekmu forsira skilove, loptu iza obrane i uklizuje ko manijak, vidi se da pokušava koristit glitcheve/bugove, ali nije bio uspješan.

I am over 9000!!!
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.4.2022 10:37 (Shivi).
16 godina
FIFA 22

pitanje dali frend koji ima ps 4 verziju fifa 22  moze igrat sa mnom ako ja uzmem ps5 verziju?

Samobor je lepa varoš
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.4.2022 14:47 (geek_boy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
geek_boy kaže...

pitanje dali frend koji ima ps 4 verziju fifa 22  moze igrat sa mnom ako ja uzmem ps5 verziju?

Ne. Različite su verzije igre. Samo je market zajednički a svaka konzola igra za sebe.

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.4.2022 15:13 (movie).
16 godina
FIFA 22

postoji li koji alternativni store i cijena? bgt 529kn za ps4 verziju malo too much ....

Samobor je lepa varoš
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.4.2022 15:47 (geek_boy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
geek_boy kaže...

postoji li koji alternativni store i cijena? bgt 529kn za ps4 verziju malo too much ....

Pogledaj na njuškalu.

13 godina
FIFA 22

Idem igrat ovaj novi kup što su danas stavili i ne mogu mijenjati kameru - zaključano je na PRO?!?!?!??!

Da li je to tako za taj zadatak ili su opet nešto ujebali?

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Skilledžija kaže...

Idem igrat ovaj novi kup što su danas stavili i ne mogu mijenjati kameru - zaključano je na PRO?!?!?!??!

Da li je to tako za taj zadatak ili su opet nešto ujebali?

Tako je. Odigrao sam tri tekme i dobio vrtoglavicu. Jesu nešto ujebali ili nisu ne znam ali kameru ne možeš promijeniti. S obzirom da ne treba pobjeda izgleda da je to namjerno. Samo ne znam kako ću zabiti 5 golova iz centaršuta s ovom kamerom. Uspio sam zabiti 2 u  3 tekme. Teretana. Sva tri koja su mi došla napaljena na igru a ne  na rješavanje zadatka.

13 godina
movie kaže...

Tako je. Odigrao sam tri tekme i dobio vrtoglavicu. Jesu nešto ujebali ili nisu ne znam ali kameru ne možeš promijeniti. 

Kad bih stisnuo pauzu vratilo bi se na normalnu kameru koju inače koristim, ali čim padne gol ili neki prekid, vraćalo se na pro.

Nakon tri pauze možeš se slikat - nema mijenjanja više :)

Ja tako ne mogu igrat tako da ću taj zadatak odjebat ako je u toj kameri fora.

[19xx] 4ntraks
17 godina
Skilledžija kaže...

Kad bih stisnuo pauzu vratilo bi se na normalnu kameru koju inače koristim, ali čim padne gol ili neki prekid, vraćalo se na pro.

Nakon tri pauze možeš se slikat - nema mijenjanja više :)

Ja tako ne mogu igrat tako da ću taj zadatak odjebat ako je u toj kameri fora.

Odigrao po tvom receptu. Stisnem pauzu, kamera normalna pa gradim napad do gola. Pomoglo je. Sve odradio bez problema. No pickovi su majko moja. Najbolja kartica koju sam dobio je rare eriksen rating 82. Bile su neke kartice rating 84 ali ih imam pa moram uzeti onu koju nemam. Uglavnom sve dobijene kartice ne vrijede 5k coinsa zajedno. Opet me neće.

13 godina
FIFA 22

Uvijek ista prica.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Nikad lakse nije bilo sastaviti solidnu ekipu u fufi i nikad nije bilo lakse igrati diviziju 1. Stvarno ne igram cesto mozda par sati nedeljno i skupio za ovakav tim. Gameplay standardan kao i do sad, nekad su traktori, nekad sve leti. Uglavnom svake godine jedno te isto.
Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 22

Zadnjih mjesec dana posve sam izgubio interes za igrom. Da budem siguran da je tako stavio sam PS5 u oglasnik tako da povratka nema.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 22

Ja sam jučer složio Cantonu pa ću neko vrijeme guštat s njim, ali da igram manje nego prošlih godina, to je činjenica.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Nemoj prodavati, za mesec-dva kupices opet 😅
Svako prolece na Zvezdu mirise...
17 godina
ruya kaže...
Nemoj prodavati, za mesec-dva kupices opet 😅

Treća sreća. Već sam jednom prodao, sad slijedi drugi put pa kupovina po treći put na jesen. 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice