- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Meni je zadnja tri dana neigrivo. Moji igrači kao da imaju okove oko nogu. Popizdio sam i danas prodam Drogbu jer nije bio upotrebljiv. Kupim već opjevanog Dalglisha 92 i još je sporiji od Drogbe. U prve tri situacije jedan na jedan puca točno u golmana a finesse su takve da završavaju 7 metara preko gola. Spor do bola a ubrzanje ima kao traktor. Ne mogu s niti jednim igračem pobjeći. Ono užas. Lik puca točno u mene lopta se odbija dva metra ispred mogu stopera i on stoji. Ne mogu ga pomaknuti i onda samo odjednom izleti na loptu u prazno i dobijem gol. Lik pokušava odigrati povratnu i pogodi mog igrača u nogu i naravno lopta mu se idealno vraća i opet pokušava odigrati ali opet neprecizno, no tu je moj Boateng koji će si sam zabiti. Najbolja fora kako je lik uopće došao u tu situaciju. Moj stoper je imao loptu i ispred sebe 5 mojih igrača a on doda liku u noge? Dakle lik mi zabija ova dva smiješna gola za 1-0 i 2-1. Kako ostati normalan nakon toga?
Onda dođe tekma gdje liku u zadnjih 5 minuta zabijem dva takva krompira i okrećem tekmu da mi je neugodno. Ova igra nema veze s mozgom. Inače zadnja dva dana ne mogu igrati preko b neta jer se ne mogu logati u fut pa igram preko t coma. Tu mi je ping stabilnih 42 ali na b netu mi je bio do neki dan 22. Zovem b net službu i kaže mi lik da je kod njih sve ok pa da odem na google pa da guglam zašto ne mogu ući u fut. Kažem mu da je do subote sve radilo savršeno. Očito je preko vikenda bilo više korisnika na netu pa se ping povećao pa možda zato se ne mogu spojiti. Kad se i spojim i uđem u fut neće mi naći protivnika. Popizdio sam na lijepom objašnjenju i zatražio raskid te im otkazujem sve usluge koje imam kod njih.
evo kako ja liku zabijam u 88 minuti za pobjedu? Neugodno mi.
Pozz , zna neko neku stranicu gdje ima online turnira fifa 20 PC a da nije ESL ?
Kakvi likovi igraju ovu igru to je strašno.
Igram jebene friendlies za zadatak i tek tu se vidi kakav ološ sve igra.
1. pacijent:
- zabijem mu gol iz prvog napada jer nema pojma. Pošto mi se ustvari te prijateljske ne igraju, i pošto sam odradio svoj gol igram tek toliko da ne umrem od dosade, s pola snage, kao da ipak bude zanimljiva utakmica meni i protivniku.
Pustim mu prvi gol, razmaknuo sam mu obrambene, ali on to nije skužio - misli da je dobar igrač.
Nakon toga idem probati obranu igrati s krilima i zajebavam se sa Gervinhom, više trčkaram oko njegovih igrača s njim nego što ozbiljno prijetim oduzeti mu loptu.
On doda na Benzemu, ja i dalje kontroliram Gervinha na 20m, jebe mi se da mi zabije 20 golova, i on zabije gol.
Znači, toliko sreće i oduševljenja kod čovjeka još nisam vidio.
Prvo je trčao sa Benzemom do sredine terena, onda me je šuškao s prstom na ustima, a za kraj proslava sa nekoliko igrača plešu neki ples.
To sve skupa je trajalo više od 30 sekundi, malo sam rekao.
Tu meni pukne film, jbga, ako te to veseli, izvoli sad pa igraj sam i veseli se koliko hoćeš.
Uzmem gumicu i povežem gljive i drkam po mobitelu.
Ali to nije sve... taj lik je toliko uživljen u partiju da u 70 radi izmjenu.... Dembele ulazi umjesto Kalua, a u 90 je vadio Guardiolu, ne sjećam se s kim ga je mijenjao :)
Pa ja ću se ubit hahahahaahaha
2. pacijent:
- zabijem mu u prva dva napada 2 gola, a on rage quita.
Aupičku materinu, pa čekaj dečko, pustit ću ti gol, jebo te ja nervoznog.
Meni super, dobio sam jednu utakmicu odrađenu, a igrao sam aktivno 2 minute :)
3. pacijent:
- pusti mi lik prvi gol mada to nisam tražio niti želio, ali ajde, zabio sam jer je bio uporan.
Pustim ja njemu odmah da zabije nakon toga i dalje nastavljamo igrati normalno.
Pošto je igrao presing, i bio malo grublji nego sam očekivao za friendly tekmu, igrao sam puno ozbiljnije, ali nisam mogao zabit za pobjedu da ga jebeš.
Imam nešto snimljeno, kasnije možda uploadam da vidite kako Ronaldo pada k'o pička na pod prilikom .na gol :)
Uglavnom, zabije mi on gol u 91' za pobjedu 3-2 i onda mi pokaže slavlje ono s rukom da je on bolji, da se ja smirim.
A jebem ti sve da ti jebem.
Eto, tri utkamice sam uspio sad popodne odigrati i to su protivnici s kojima sam se susreo.
Stvarno, uživancija je igrati protiv takvih likova.
Sve pravi, pošteni dečki, fer play igrači, nema šta, ljudine.
To je još kamilica na kakve sam ja debile nailazio. Na kraju sam nazvao frenda koji nije igrao fut (igra druge modove) već pet mjeseci, jer su mu hakirali account, prodali sve igrače iz kluba u futu i sve ostalo razjebali što su mogli, i nagovorio ga da krenemo igrat te frendlije. Inače je odličan igrač i baš zbog toga smo se sinoć obadvojica smijali i gledali kako skripta radi na najjače. Znači on sa tek par gold igrača u novom klubu, ja sa svojim standardnim timom. Kad krene skripta, njegovi bronze, silver, igrači dodaju nepogrešivo precizne lopte, sa 59 shooting ocjenom kod napadača, zabijao je takve voleje da to nisu istine. I onda sljedeću tekmu skripta stane, ja zabijem 15 golova, on ne može jedan, ne može spojit dva dodavanja, ništa. Kaže on ovo nije ista ekipa.
I što je najžalosnije, vidjeli smo i kako pojedini 'alati' za market rade. Znači, mi na discordu, ja složim cijenu igraču, kažem mu da si u search stavi točno ime, special karticu odabere i točnu cijenu. Znači listat će mu samo tog igrača. Ja one sekunde kad stisnem list, on stišće search. Što se dogodilo - svaki igrač koji je bio brutalno ispod cijene da sam mu ga htio dat da mu pomognem, prodan je ODMAH. Znači u tisućinki sekunde od mog listanja, jer u desetinki sekunde je njemu trebao bit vidljiv pošto je maltene u isto vrijeme stiskao search po točno zadanom kriteriju. Nema teoretske šanse da netko tako vrhunski snajpa svaki put pošto se lista igrača refresha od 1sec a ne od 59.59. Znači ekipa na najjače koristi kojekakve alate za buynow koji koliko vidim koštaju po 15-30€.
Sve više mi se gadi ovaj mod i kancerogena smeća koja se bave svim tim 'pomagalima'.
@movie - igra toliko brutalno loše radi u zadnje vrijeme da je pes za ovo govno masterpiece fluidnosti. Meni lik ukliže s VVD-om, moj WBY ne pada, nego se samo popikne, ali igra toliku prednost daje jebenom smeću od vvd-a, da on prije ukliže, prokliže, ustane, i dođe do lopte pobjegle 2m dalje, nego moj igrač koji je samo popiknut, stoji na nogama i inercijom kretanja ide cijelo to vrijeme dalje u pravcu lopte, tj trči. S.m.e.ć.e.
@movie - igra toliko brutalno loše radi u zadnje vrijeme da je pes za ovo govno masterpiece fluidnosti. Meni lik ukliže s VVD-om, moj WBY ne pada, nego se samo popikne, ali igra toliku prednost daje jebenom smeću od vvd-a, da on prije ukliže, prokliže, ustane, i dođe do lopte pobjegle 2m dalje, nego moj igrač koji je samo popiknut, stoji na nogama i inercijom kretanja ide cijelo to vrijeme dalje u pravcu lopte, tj trči. S.m.e.ć.e.
To se i meni maloprije dogodilo. Lik mi ukliže i moj posrne i lopta je pored njega i ja ne mogu iskontrolirati igrača koji stoji kao trut da uzme loptu. Protivnički igrač koji je otklizao po travi diže se, okreće se prema meni i vraća se i uzima loptu a da moj igrač koji stoji pored nje nije svjestan lopte niti se pomaknuo. Za popizditi.
Meni je zadnja tri dana neigrivo. Moji igrači kao da imaju okove oko nogu.
I kod mene je slično.
Neki dan kad sam složio Gervinha mi je super radilo i napisao sam kako je kartica odlična, driblao sam sve živo s njim.
Brz, agilan, k'o mačka je išao s loptom.
Nakon toga dana, kao da mi na krilu igra Maguire, a ne Gervinho... nema više drbilanja, vrćenja, sve usporeno u pičku materinu - jedino mu je brzina postojana pa trčim s njim k'o jebeni Forrest Gump HAHAHAHAAHA
Isto i Griezmann... prva dva-tri dana je bio k'o zvrk, a kad je krenulo sranje sa serverima, neprepoznatljiv.
Danas sam unatoč pokvarenom Originu uspio odigrati par partija da završim jebene friendlies.
Nakon svake partije sam dobio objavu da nemam konekciju sa serverom, ali mi je priznalo sve pobjede i golove što sam trebao za zadatke.
Evo, sad prije 5 minuta sam završio jednu normalno i onda me izbacilo skroz iz igre - nema više igranja za mene danas.
To se i meni maloprije dogodilo. Lik mi ukliže i moj posrne i lopta je pored njega i ja ne mogu iskontrolirati igrača koji stoji kao trut da uzme loptu. Protivnički igrač koji je otklizao po travi diže se, okreće se prema meni i vraća se i uzima loptu a da moj igrač koji stoji pored nje nije svjestan lopte niti se pomaknuo. Za popizditi.
Maloprije? Meni n ne radi login cijeli dan, još puno prije od obavijesti na ea-ovom twitteru (na mobu sam gledao). Sad sjednem za komp, vidim da mi je origin ulogiran najnormalnije, upalim igru, izbaci mi da ne mogu online zbog age restrictiona. Ja stisnem ok, stisnem opet da uđe u fut, igra ipak upadne u fut, krene onaj loading screen sa totw igračima, i pukne sve, i origin, i igra odjednom. Sad više ne radi ni login na originu, kamoli da mogu prismrdit igri. Svašta sam im napisao na sva tri twitter profila.
Maloprije? Meni n ne radi login cijeli dan, još puno prije od obavijesti na ea-ovom twitteru (na mobu sam gledao). Sad sjednem za komp, vidim da mi je origin ulogiran najnormalnije, upalim igru, izbaci mi da ne mogu online zbog age restrictiona. Ja stisnem ok, stisnem opet da uđe u fut, igra ipak upadne u fut, krene onaj loading screen sa totw igračima, i pukne sve, i origin, i igra odjednom. Sad više ne radi ni login na originu, kamoli da mogu prismrdit igri. Svašta sam im napisao na sva tri twitter profila.
Ja sam igrao cijelo poslijepodne i budala idem probati ponovno igrati preko b neta i naravno ne radi. Vratim se na t com i sada se više ne mogu niti preko t coma logirati u fut. Crklo. Znači prije pola sata na marketu je bilo nešto preko milijun transakcija. Po tome se vidi da je sve voda.
Nisu. Nevjerojatno, za što mi novce dajemo? Uzmu svake godine od ove igre blizu 2 milijarde dollara a nisu u stanju pružiti solidno igračko iskustvo kupcima. Sramota.
Odigro ove swap kartice, te dobio Nedveda, posto je LW bio Son, a napad Mane moro sam ih se rijesit.. te je sad napad
Nedved Son Salah
Ja sam spreman za WL 🤙🏻🤙🏻
btw: kako mi je jedan s foruma kolega reko "moglo je i gore" iako sam ocekivo Ronalda iz Ikona 😅
Pozz ekipa.
Igram FIFU oko godinu dana (nikad prije nisam igrao neke sportske igre) i većinom igram singleplayer. Kad odigram online ljudi me gaze brutalno :D. Uglavnom, ne kužim kako mi likovi tacklaju kako god hoće. Najviše me frustrira znači ja sam ispred njegovog igrača skroz (znači lik mi je iza leđa i trči iza mene), shieldam loptu i trčim naprijed, lik me tackla bez beda. Opcija 2: idem lagano naprijed s loptom lik je u punom sprintu i s 5 metara se već baca meni u noge i uzima mi loptu, dok kad ja pokušam tacklat lik malo klekne na pol metra od sebe i to je to :D. Nada lje od likova sva dodavanja presjecaju, bacaju se na loptu 2 m dalje od njih, moj lik gleda loptu koja mu prolazi kraj noge brzinom da ne znam hoće li ga uopće proć i ništaaaaa :D.
Uglavnom, da li bi neko htio malo igrati samnom i dati mi par savjeta i općenito igrati. BTW igram na PS, imam 36 god (možda nemoš starog konja naučit novim trikovima :D), stari FERovac.
I za kraj u FUTu kupujem novog napadača i ne mogu se odlučiti HAZARD-ST-94 ili LEWANDWSKI-ST-96. Hazard 5 zvj skill (mada ne znam ni jedan trik 5 zvj :D), brži je i bolji agility i savršen mi odgovoara za chemistry. LEWA - malo sporiji, lošili agility i balance, i chemistry bi mu bio 8, ali je brutalan što se tiče snage i igre glavom...
Pozz ekipa.
Igram FIFU oko godinu dana (nikad prije nisam igrao neke sportske igre) i većinom igram singleplayer. Kad odigram online ljudi me gaze brutalno :D. Uglavnom, ne kužim kako mi likovi tacklaju kako god hoće. Najviše me frustrira znači ja sam ispred njegovog igrača skroz (znači lik mi je iza leđa i trči iza mene), shieldam loptu i trčim naprijed, lik me tackla bez beda. Opcija 2: idem lagano naprijed s loptom lik je u punom sprintu i s 5 metara se već baca meni u noge i uzima mi loptu, dok kad ja pokušam tacklat lik malo klekne na pol metra od sebe i to je to :D. Nada lje od likova sva dodavanja presjecaju, bacaju se na loptu 2 m dalje od njih, moj lik gleda loptu koja mu prolazi kraj noge brzinom da ne znam hoće li ga uopće proć i ništaaaaa :D.
Uglavnom, da li bi neko htio malo igrati samnom i dati mi par savjeta i općenito igrati. BTW igram na PS, imam 36 god (možda nemoš starog konja naučit novim trikovima :D), stari FERovac.
I za kraj u FUTu kupujem novog napadača i ne mogu se odlučiti HAZARD-ST-94 ili LEWANDWSKI-ST-96. Hazard 5 zvj skill (mada ne znam ni jedan trik 5 zvj :D), brži je i bolji agility i savršen mi odgovoara za chemistry. LEWA - malo sporiji, lošili agility i balance, i chemistry bi mu bio 8, ali je brutalan što se tiče snage i igre glavom...
Ovi što igraju s presingom cijelu utakmicu znaju presijecati lopte na način kako si napisao.
Doduše, to ovisi i o samoj kartici ponekad, neke su agresivnije od drugih, ali možeš i postavke svakog igrača podešavati u igri - način na koji će se braniti - agresivno ili ne.
Ja igram sve na balanced bez puno čačkanja po postavkama i ponekad se i meni dogodi isto kao tebi da lopta doslovno stoji mojem pored noge, ali on ne reagira.
Tacklovi su čudni ponekad, ali to ovisi o skripti.
Nekad brutalni klizeći u noge nije faul, a nekad ga ramenom dotakneš i dobiješ žuti.
Ovo da klekne na pola metra - jbga, to si prerano i prejako stisnuo tackle.... moraš naučiti pravilno stiskati, u pravom trenutku i pravu jačinu... kad stišćeš tackle, ako duže držiš tipku onda igrač jače udara, ako kratko, onda slabije.
Ti kad stisneš jako i držiš onda on napravi animaciju o kojoj pišeš.
Hazard i Lewa - jbga, ovisi koju ekipu imaš, ne možeš staviti Lewu sa Španjolcima ili Hazarda s Nijemcima.
A da moram odabrati, Hazard bi bio moj izbor.
Pozz ekipa.
Ovi što igraju s presingom cijelu utakmicu znaju presijecati lopte na način kako si napisao.
Doduše, to ovisi i o samoj kartici ponekad, neke su agresivnije od drugih, ali možeš i postavke svakog igrača podešavati u igri - način na koji će se braniti - agresivno ili ne.
Ja igram sve na balanced bez puno čačkanja po postavkama i ponekad se i meni dogodi isto kao tebi da lopta doslovno stoji mojem pored noge, ali on ne reagira.
Tacklovi su čudni ponekad, ali to ovisi o skripti.
Nekad brutalni klizeći u noge nije faul, a nekad ga ramenom dotakneš i dobiješ žuti.
Ovo da klekne na pola metra - jbga, to si prerano i prejako stisnuo tackle.... moraš naučiti pravilno stiskati, u pravom trenutku i pravu jačinu... kad stišćeš tackle, ako duže držiš tipku onda igrač jače udara, ako kratko, onda slabije.
Ti kad stisneš jako i držiš onda on napravi animaciju o kojoj pišeš.
Hazard i Lewa - jbga, ovisi koju ekipu imaš, ne možeš staviti Lewu sa Španjolcima ili Hazarda s Nijemcima.
A da moram odabrati, Hazard bi bio moj izbor.
Ma kužim ja to sve i nekako mi se balanced čini najbolje al je frustrirajuće. Nakad i moji naju presjeći nešto nemoguće i iznenade me.
Što se tiče napadača, kažem, LEWA bi imao chem 8 jer imam Giggsa (ICO) s lijeve pa bi s njim imao ok link. Ali igram s španjolcima (Messi, Modrić, Suarez, Vidal uskoro, pa bi Hazard bolje pasao).
Hvala na info. Ako si za neku igru tu i tamo (i ako igraš na PS) javi se, pa da nešto i naučim.
Hvala
Ma kužim ja to sve i nekako mi se balanced čini najbolje al je frustrirajuće. Nakad i moji naju presjeći nešto nemoguće i iznenade me.
Što se tiče napadača, kažem, LEWA bi imao chem 8 jer imam Giggsa (ICO) s lijeve pa bi s njim imao ok link. Ali igram s španjolcima (Messi, Modrić, Suarez, Vidal uskoro, pa bi Hazard bolje pasao).
Hvala na info. Ako si za neku igru tu i tamo (i ako igraš na PS) javi se, pa da nešto i naučim.
Hvala
Složi si birthday Rodriga, mislim da ima 5* week foot, a Hazarda staviš na CAM.
Ja sam na PC-u, a od mene baš i nemaš mnogo toga za naučiti jer sam njubara.
Znači Origin ne radi niti danas HAHAHAHAAHAH
Odem na twitter da vidim ima li kakvih novosti i prvo pitanje pročitam HAHAHAHAHHA
Nadam se da ste upoznati s pričom o EA Helpu i pointsima?
Sad ti je jasno zašto je igra takva. Lik vjerojatno nikada nije poslao pritužbu da je igra u banani ali je isti tren zaplakao da ne može kupiti fifia pointse. To je cijela konkluzija ove priče.
Sad ti je jasno zašto je igra takva. Lik vjerojatno nikada nije poslao pritužbu da je igra u banani ali je isti tren zaplakao da ne može kupiti fifia pointse. To je cijela konkluzija ove priče.
Ma ovo je sprdnja.
Nedavno je neki jutuber mislim, postavio pitanje na EA Help i nitko ga nije jebao 5%.
Onda je napisao novo pitanje gdje je rekao da mu FIFA ne radi i da ne može kupiti pointse - odgovor je dobio u roku 2-3 minute.
I tako je počela sprdnja s tom forom jer bot uredno odgovara kad pitaš za poinse, a ne jebe kad pišeš o ozbiljnim problemima.
Prije svega pozdrav za sve pošto sam novi na forumu :)
Za početak pitanje. Posle problema sa serverima itd, konačno su izgleda sredili. Uđem na acc preko Web app i nema nagrada za DV? Jel se još nekom to desilo, stižu kasnije zbog svega ovog ili ću morati kontaktirati EA? 😅
Za početak pitanje. Posle problema sa serverima itd, konačno su izgleda sredili. Uđem na acc preko Web app i nema nagrada za DV? Jel se još nekom to desilo, stižu kasnije zbog svega ovog ili ću morati kontaktirati EA? 😅
Danas je srijeda.
Nagrade četvrtkom idu.
Danas je srijeda.
Nagrade četvrtkom idu.
Otkad to???? Kad su to promijenili??
Nisu mijenjali ništa, nagrade za division rivals i vikend ligu uvijek idu četvrtkom.
Sad si me malo zbunio, više nisam ni ja siguran :)
Korona nas je svih uništila AHAHAHAHHAHA
Nisu mijenjali ništa, nagrade za division rivals i vikend ligu uvijek idu četvrtkom.
Sad si me malo zbunio, više nisam ni ja siguran :)
Korona nas je svih uništila AHAHAHAHHAHA
Ne znam zašto ali sam bio ubijeđen da su danas. Još gledam konačno sve radi, taman da vidim sta ima u paketima, od sinoć još planiram novu ekipu sastavljat kad ono.. Vec počeo skidat sve po redu i tek kad je kolega napisao da su četvrtkom i sam skontam 😅 Stvarno nas ubi Korona 🤣🤣🤣
Ma sprdam vas hahahahhahha
Sad sam igrao zadnje tri utakmice friendlies i to Swaps.
Zadatak je samo odigrati, nikakvi golovi, nikakve asistencije, uđeš, odigraš i gotovo.
Igram s likom, zabijem gol i on rage quita HAHAHAHAHAHAHA
Taj nikad neće ovaj zadatak završit :)
A u paketu dobio Alderweilerda... dobro sam proš'o