FIFA 20

poruka: 9.102
|
čitano: 1.201.625
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
6 godina
neaktivan
Re: FIFA 20
Jbt, pa jacu su ekipe u 7-8 rangu vec 5-6..

2 0 hvala 0
5 godina
protjeran
FIFA 20

Kakav je ždrijeb dobio Šimek, cirkus. Tri moja frenda, niko nije ni Gold1 igrač. Tipujem da ipak ispada u drugom kolu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.4.2020 18:21 (Arminho).

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Evo... dao sam si vremena odigrat jedan ovaj ESL turnir. 

Prvo kolo neki bugar, nije se ni pojavio. 

Drugo kolo. Neki nas sa njemackom adresom. Povedem 1-0, gubim 1-2 i tu krene teski time waste. Jedva dodem do lopte, 2-2. Opet on 3-2. Opet nikak do lopte, vrti po liniji... pa odsprinta po crti do kornera i nazad. 3-3. Produzetak. Ja ne mogu gol dat, nema sanse... konekcija kaze fenomenalno, moji u mulju. kontra njegova, 3-4. Zadnji je napad bio moj. Krenem. Prebrojim, povratna... fake shot... sam pred golom, stativa. Hvala lijepo, dovidenja.

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
FIFA 20

Zasto je sime suspendiran?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 20

Jeli to netko dobio bananu? S cime je pretjerao?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 20

Lol, sta bi? 

0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan

Ovaj biser “the tournament” je brijao na najjace, Sime se uhvatio sa njime i dobili tusiranje. Mada, stigao sam procitati raspravu i Sime je nezasluzeno iskljucen. No dobro, sta je, tu je. Zamolio bi Upravu da vrati jednog od najaktivnijih clanova! Hvala/Graazie!

17 godina
neaktivan
FIFA 20

Evo još malo nepodudarnosti s majstorovim pricicama. Barem ako sam ja dobro razumio ovo bi morao biti najbolji rez tog mjeseca...

https://www.futwiz.com/en/fut-champions/user/arminho0307/395045

Kolko traje suzpenzija? Bolje da je mene suspendrao kad sam ga gospodina uvrijedio.

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.4.2020 21:22 (cicek).

0 0 hvala 0
11 godina
shtifke kaže...

Ovaj biser “the tournament” je brijao na najjace, Sime se uhvatio sa njime i dobili tusiranje. Mada, stigao sam procitati raspravu i Sime je nezasluzeno iskljucen. No dobro, sta je, tu je. Zamolio bi Upravu da vrati jednog od najaktivnijih clanova! Hvala/Graazie!

Yep sime definitivno nije zasluzio da ga se suspendira samo je usao u raspravu sa njime kao svi mi, nije mu nista krivo rekao

13 godina
neaktivan
FIFA 20

Koliko bi vas bilo zainteresirano da slozimo neku Bug ligu na PS4? Mislim da nas vecina igra na toj konzoli)

Moji prijedlozi za ligu:

-mogu igrati svi koji su na forumu bar 6 mjeseci da izbjegnemo padobrance

-igra se ponedjeljak i cetvrtak, mislim da se tada najmanje igraju Rivalsi (ili kako se suparnici za to kolo dogovore s time da moraju odigrati do utorka utakmice sto su ponedjeljkom i do petka utakmice od cetvrtka)

-igraju se odmah 2 utakmice izmedu protivnika, domaca i gostujuca (svako salje invite jednom da bi igrao doma)

-ako je rezultat izjednacen nakon 90 min neigraju se produzeci (buduci da FIFA u friendly modu nudi produzetke)

-bodovanje klasicno nogometno, 3 boda pobjeda, 1 remi, 0 poraz 

-pobjednik treba poslati screenshot rezultata, ako je remi salje ga domacin (bilo bi lijepo da budemo gospoda i ponasamo se  ljudski i nesaljemo lazne rezultate, mislim da to nece biti problem)

-ako bi nas bilo do 10 igrali bi dvokruzno (znaci sa svakim 2 puta domacu i gostujucu, sveukupno 4 tekme tokom sezone), ako bi nas bilo vise od 10 igrali bi jednokruzno(samo jednom domacu i gostujucu)

-zdrijeb bi bio na https://www.draftordergenerator.com/ da bude sasvim random

-ja bih mogao voditi tablicu s rezultatima i bodovima na google docs da je svima uvijek dostupna

-nema koristenja loan igraca

Ima li zainteresiranih?

Ima li netko nekih drugih prijedloga za poboljsati koncept?

Zainteresirani posaljite mi u privatnu poruku ime od PSN-a da vidim koliko nas ima i napravim popis da se mozemo međusobno dodati. 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
cicek kaže...

Evo još malo nepodudarnosti s majstorovim pricicama. Barem ako sam ja dobro razumio ovo bi morao biti najbolji rez tog mjeseca...

Kolko traje suzpenzija? Bolje da je mene suspendrao kad sam ga gospodina uvrijedio.

Problem je bio sto je on krenio traziti Simetove osobne podatke i napadati ga po toj osnovi i onda je slao neke druge svoje psihopata da igraju protiv njega.

10 godina
neaktivan
FIFA 20

Da se covek krsti i rukama i nogama.

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
zagid3 kaže...
cicek kaže...

Problem je bio sto je on krenio traziti Simetove osobne podatke i napadati ga po toj osnovi i onda je slao neke druge svoje psihopata da igraju protiv njega.

To sam jos vidio. Ma smece od covjeka... Kad im istekne suzpenzija fino svi ovog panja na ignore i amen.

17 godina
neaktivan
zagid3 kaže...

Koliko bi vas bilo zainteresirano da slozimo neku Bug ligu na PS4? Mislim da nas vecina igra na toj konzoli)

Moji prijedlozi za ligu:

-mogu igrati svi koji su na forumu bar 6 mjeseci da izbjegnemo padobrance

-igra se ponedjeljak i cetvrtak, mislim da se tada najmanje igraju Rivalsi (ili kako se suparnici za to kolo dogovore s time da moraju odigrati do utorka utakmice sto su ponedjeljkom i do petka utakmice od cetvrtka)

-igraju se odmah 2 utakmice izmedu protivnika, domaca i gostujuca (svako salje invite jednom da bi igrao doma)

-ako je rezultat izjednacen nakon 90 min neigraju se produzeci (buduci da FIFA u friendly modu nudi produzetke)

-bodovanje klasicno nogometno, 3 boda pobjeda, 1 remi, 0 poraz 

-pobjednik treba poslati screenshot rezultata, ako je remi salje ga domacin (bilo bi lijepo da budemo gospoda i ponasamo se  ljudski i nesaljemo lazne rezultate, mislim da to nece biti problem)

-ako bi nas bilo do 10 igrali bi dvokruzno (znaci sa svakim 2 puta domacu i gostujucu, sveukupno 4 tekme tokom sezone), ako bi nas bilo vise od 10 igrali bi jednokruzno(samo jednom domacu i gostujucu)

-zdrijeb bi bio na https://www.draftordergenerator.com/ da bude sasvim random

-ja bih mogao voditi tablicu s rezultatima i bodovima na google docs da je svima uvijek dostupna

-nema koristenja loan igraca

Ima li zainteresiranih?

Ima li netko nekih drugih prijedloga za poboljsati koncept?

Zainteresirani posaljite mi u privatnu poruku ime od PSN-a da vidim koliko nas ima i napravim popis da se mozemo međusobno dodati. 

Ja bi prvi bio za al sam na pcu. Inace sam o tome razmisljao kad je pocela karantena al me odagnalo ovo sto sam na pcu pa bi nas bilo mozda troje.

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.4.2020 0:51 (cicek).
10 godina
neaktivan
FIFA 20

Svašta, sime je tu godinama... a i našeg bloodbornea su suspendirali mislim da treba biti kazna 2 3 tjedna a ne cim udjes u raspravu ili napišeš nešto što im ne odgovara odma suspenzije daju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 20

ulog 150k

Moj PC  
0 0 hvala 0
5 godina
neaktivan
FIFA 20

Ima tko jos problema sa originom?

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
barracudacro kaže...

Kakvo je to pitanje? Origin je dizajniran tako da ljudi imaju problema...

Freak Show Inc.
17 godina
neaktivan
FIFA 20

[DINAMIČNI TUTORIALI] 

Ekipa nešto sam mislio danas kako da si pomognemo malo jedan drugome. Da krenemo sa serijalom pomoći kako biti bolji igrač. Znam da ima masu tutoriala na netu i svakakvog sadržaja, ali mislim da bi mogli smislit nekakav koncept.

Mislio sam da ne otvaramo podtemu, iako i to možemo, te da poruke unutar ove teme bude formatirana na neki specifični način. A pisali bi o nekim detaljima koje smatramo da su game changer i da su to stvari koje te čine boljim igračen. Zašto ovo? zato što se često stekne neka pogrešna navika i misliš da je to u redu i na tu foru gubiš tekmu za tekmom. Prvi dio poruke bi bio koja si divizija i koliko završiš u WL, tako da te bolji od tebe znaju ispraviti ako to prolazi samo u tim divizijama, a kasnije navedeš dva - do tri elementa za koje smatraš da su ti unaprijedili jako igru. To bi izgledalo nekako ovako:

[GAME CHANGER]

Divizija 5 i 6, WL - Gold 2-3, igram redovito FIFU 20, počeo FUT u kraju sezone 2019 (Ožujak) sa FIFOM 2019.

Obrana:

* U jockeyu se ne zalijeći prema igraču, ako on kontrolira loptu. Ostanu na mjestu ili lagano unatrag. Reagiraj na heavy touch. 

* Pokušaj u obrani da čitaš pas i da mjenjaš na igrača sa right stickom koji će tek primiti loptu, a ne da do zadnjeg trena čekaš na potez protivnika i minjaš na igrača kad mu je pas već u nogama 

*napad

Ako puno pasova gubiš u napadu i nemaš prostora u protivničkoj polovici pokušaj dozvat igrača sa R1 da ti priđe. Posebno na krilu. Često se pa oslobodi netko u sredini i brzo dođeš do napadača

To bi bilo u nekoj ovoj formi i sad bi trebalo smislitit način kako odgovoarati na ove poruke. Da se ne rasplinemo već da ostanemo u nekom formatu. Npr ako je dobra praksa da se potvrdi, a samo da se razglaba o lošoj navici i zašto ne to raditi. Ili da otvorimo novu temu, ali onda ne znam da li će to zaživiti. I da se sad tu ne nabroji 200 stvari jer znamo da je igra kompleksna. Ono što ti misliš da je baš to da si u zadnje vrijeme napredovao. I naravno bez priče o delayu, serverima, skripti, itd... Jer to muči svih nas bez iznimke....

Tehnika narodu!!!! ...narod kaže: Tko ne pije! Virovat mu nije! ...
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.4.2020 10:49 (daseparo).

0 0 hvala 0
5 godina
neaktivan
Friday kaže...
barracudacro kaže...

Kakvo je to pitanje? Origin je dizajniran tako da ljudi imaju problema...

Haha, ma znam ali mislio sam na danas, nije mi htio ici online ali proradilo je..

17 godina
neaktivan
daseparo kaže...

[DINAMIČNI TUTORIALI] 

Ekipa nešto sam mislio danas kako da si pomognemo malo jedan drugome. Da krenemo sa serijalom pomoći kako biti bolji igrač. Znam da ima masu tutoriala na netu i svakakvog sadržaja, ali mislim da bi mogli smislit nekakav koncept.

Mislio sam da ne otvaramo podtemu, iako i to možemo, te da poruke unutar ove teme bude formatirana na neki specifični način. A pisali bi o nekim detaljima koje smatramo da su game changer i da su to stvari koje te čine boljim igračen. Zašto ovo? zato što se često stekne neka pogrešna navika i misliš da je to u redu i na tu foru gubiš tekmu za tekmom. Prvi dio poruke bi bio koja si divizija i koliko završiš u WL, tako da te bolji od tebe znaju ispraviti ako to prolazi samo u tim divizijama, a kasnije navedeš dva - do tri elementa za koje smatraš da su ti unaprijedili jako igru. To bi izgledalo nekako ovako:

[GAME CHANGER]

Divizija 5 i 6, WL - Gold 2-3, igram redovito FIFU 20, počeo FUT u kraju sezone 2019 (Ožujak) sa FIFOM 2019.

Obrana:

* U jockeyu se ne zalijeći prema igraču, ako on kontrolira loptu. Ostanu na mjestu ili lagano unatrag. Reagiraj na heavy touch. 

* Pokušaj u obrani da čitaš pas i da mjenjaš na igrača sa right stickom koji će tek primiti loptu, a ne da do zadnjeg trena čekaš na potez protivnika i minjaš na igrača kad mu je pas već u nogama 

*napad

Ako puno pasova gubiš u napadu i nemaš prostora u protivničkoj polovici pokušaj dozvat igrača sa R1 da ti priđe. Posebno na krilu. Često se pa oslobodi netko u sredini i brzo dođeš do napadača

To bi bilo u nekoj ovoj formi i sad bi trebalo smislitit način kako odgovoarati na ove poruke. Da se ne rasplinemo već da ostanemo u nekom formatu. Npr ako je dobra praksa da se potvrdi, a samo da se razglaba o lošoj navici i zašto ne to raditi. Ili da otvorimo novu temu, ali onda ne znam da li će to zaživiti. I da se sad tu ne nabroji 200 stvari jer znamo da je igra kompleksna. Ono što ti misliš da je baš to da si u zadnje vrijeme napredovao. I naravno bez priče o delayu, serverima, skripti, itd... Jer to muči svih nas bez iznimke....

Sve je to super i logicni savjeti. Ali to sve opet nista ne znaci in game. Recimo ja sam primjecivao jasno da kad moram pobjediti ovo sve gore navedeno je nevažno. Kad bi izljetao s obranom lopta bi nasla nacin da dođe u moj posjed. Ili bi ovaj kojeg upravljam savrseno reagirao cjelu tekmu ili bi AI odradio savrseni interception. A kad me nije islo tad bi se maksimalno skockao i radio tocno to sto si napisao i lopta bi prolazila pokraj mojih igraca par cm i nitko ne bi reagirao. Po meni taktika je tu samo da se igramo s chemom i to je vise manje to. Nekad ne radi nista, a nekad radi sve. A ono najgore uvjeti u 90% tekmi su isti. Pritom ne mislim na gameplay vec na formacije i instrukcije. Ides na yt i utipkas 4231 i u prva tri videa imas 99% protivnickih formacija. U napadu vise manje ista trojka i isti super subs. Znaci neymar, mbape i WBY i s klupe uljecu kent i orsic. I tad netko kao ja koji se apsolutno ne razumije u instrukcije(jer ne rade ono sto pise) isprobam sve moguce varijante i tad imam 3 pobjede za redom protiv 4231 taktike s max 3 suta po mom golu. I mislis si to je to i odem spavat. I probudim se ujutro i sasvim druga prica i mentalitet ovih mojih mucenika na terenu.

I tu onda vidis razliku između dvije frakcije fifa igraca. Jedna su oni koji vjeruju da promjenom taktike i igraca mogu utjecati na izhod i vjerujem da mogu, ali je pitanje u kojoj mjeri i u kojoj situaciji. A druga frakcija u koju spadam sam je ona koja ne mjenja apsolutno nista jer je uvjerena da nema razlike i u velikoj vecini mi se tako i vrati. Isti rezultati bez obzira na taktiku i instrukcije. Redovito sam zavrsavao u G1 ili G2. G2 bi bio kad si nisam rasporedio tekme u 3 dana pa sam pokusao nagurati sto vise tekmi u jedan "string" igranja i tad bi jednostavno odigrao losije 2 ili 3 tekme prije nego bi ugasio i odmorio se. Dakle ja vjerujem da nakon onog preorder razdoblja vise nisam odigrao ni jednu tekmu u kojoj sam vidio pravo stanje stvari vec marketinski push da mi se usadi u glavu ideja poboljšavanja momcadi putem FP-a.

Stoga da sam u jednom trenutku namjerno pokupovao 3-4 ikone i slozio OP momcad al rezultat mi je bio opet isti. Tak da ja gađam jednu stativu(po tekmi?) više od elite igraca.

13 godina
FIFA 20

Igram zadnjih 2-3 dana ove friendly zbog zadatka.

Čak i u tim utakmicama skripta radi sve u 16 tako da sve što mi pokušavamo popraviti, poboljšati u svojoj igri pada u vodu.

Evo jedan primjer od jučer:

Tip u prvom napadu opali sa Kaneom sa 18m u desnu stranu po podu... Handanović je pokrivao tu stranu, kao bacio se, a ruka mu ostala nekako gore i lopta prođe ispod ruke u gol.

Ja pošaljem fenomenalnu loptu Ronaldu na desnu stranu, cijela obrana ispala, njegov de Gea izletio van, pokušao nešto, ali loptu nije uhvatio, ja pucam s Ronaldom, brat-bratu s 3-4m od gola i Ronaldo pošalje loptu pored gola.

Druga situacija slična... ja predriblam na lijevoj strani braniča i nabacim na Ronalda koji stoji k'o duh sam na desnoj strani na nekih 5m od gola... de Gea koji je pokrivao lijevu stranu gola, bio je na lijevoj stativi se teleportira na desnu stranu i obrani Ronaldov udarac koji je ovaj put išao točno u desnu stranu gola.

Sad se ja pitam... što mogu popraviti u svojoj igri?

Stvorim dvije mrtve šanse, pucam s jednim od najboljih igrača u igri i ne zabijem.

Kako ja mogu utjecati na išta?

Jedini savjet koji mogu dati vezano uz unapređivanje igre je vježba.

Puno igrati i učiti na greškama, što svojima, što tuđima.

Kad igrate protiv boljih protivnika onda učite od njih, gledajte s kojim igračima vas blokiraju, kako grade napad i sl.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 20

Zasto mi se desava da sjecka igra kad igram FUT, ne uvijek ali desava se cesto, da li je to do mog interneta ili sta?

Igram preko PC-a

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
picija21 kaže...

Zasto mi se desava da sjecka igra kad igram FUT, ne uvijek ali desava se cesto, da li je to do mog interneta ili sta?

Igram preko PC-a

Koliki ti je ping?

Ja ne ulazim u partiju ako je veći od 60 i ako varira jako mada ni to nije pravilo jer mi se čak i tada zna dogoditi to o čemu pišeš.

[19xx] 4ntraks
11 godina
picija21 kaže...

Igram preko PC-a

Serveri su im u kurcu

6 godina
neaktivan
Traje jos uvijek..

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Kakvi likovi igraju ovu igru to je strašno.

Igram jebene friendlies za zadatak i tek tu se vidi kakav ološ sve igra.

1. pacijent:

- zabijem mu gol iz prvog napada jer nema pojma. Pošto mi se ustvari te prijateljske ne igraju, i pošto sam odradio svoj gol igram tek toliko da ne umrem od dosade, s pola snage, kao da ipak bude zanimljiva utakmica meni i protivniku.

Pustim mu prvi gol, razmaknuo sam mu obrambene, ali on to nije skužio - misli da je dobar igrač.

Nakon toga idem probati obranu igrati s krilima i zajebavam se sa Gervinhom, više trčkaram oko njegovih igrača s njim nego što ozbiljno prijetim oduzeti mu loptu.

On doda na Benzemu, ja i dalje kontroliram Gervinha na 20m, jebe mi se da mi zabije 20 golova, i on zabije gol.

Znači, toliko sreće i oduševljenja kod čovjeka još nisam vidio.

Prvo je trčao sa Benzemom do sredine terena, onda me je šuškao s prstom na ustima, a za kraj proslava sa nekoliko igrača plešu neki ples.

To sve skupa je trajalo više od 30 sekundi, malo sam rekao.

Tu meni pukne film, jbga, ako te to veseli, izvoli sad pa igraj sam i veseli se koliko hoćeš.

Uzmem gumicu i povežem gljive i drkam po mobitelu.

Ali to nije sve... taj lik je toliko uživljen u partiju da u 70 radi izmjenu.... Dembele ulazi umjesto Kalua, a u 90 je vadio Guardiolu, ne sjećam se s kim ga je mijenjao :)

Pa ja ću se ubit hahahahaahaha

2. pacijent:

- zabijem mu u prva dva napada 2 gola, a on rage quita.

Aupičku materinu, pa čekaj dečko, pustit ću ti gol, jebo te ja nervoznog.

Meni super, dobio sam jednu utakmicu odrađenu, a igrao sam aktivno 2 minute :)

3. pacijent:

- pusti mi lik prvi gol mada to nisam tražio niti želio, ali ajde, zabio sam jer je bio uporan.

Pustim ja njemu odmah da zabije nakon toga i dalje nastavljamo igrati normalno.

Pošto je igrao presing, i bio malo grublji nego sam očekivao za friendly tekmu, igrao sam puno ozbiljnije, ali nisam mogao zabit za pobjedu da ga jebeš.

Imam nešto snimljeno, kasnije možda uploadam da vidite kako Ronaldo pada k'o pička na pod prilikom šutiranja na gol :)

Uglavnom, zabije mi on gol u 91' za pobjedu 3-2 i onda mi pokaže slavlje ono s rukom da je on bolji, da se ja smirim.

A jebem ti sve da ti jebem.

Eto, tri utkamice sam uspio sad popodne odigrati i to su protivnici s kojima sam se susreo.

Stvarno, uživancija je igrati protiv takvih likova.

Sve pravi, pošteni dečki, fer play igrači, nema šta, ljudine.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Ping mi je oko 50 većinom
11 godina
Skilledžija kaže...

Kakvi likovi igraju ovu igru to je strašno.

Igram jebene friendlies za zadatak i tek tu se vidi kakav ološ sve igra.

1. pacijent:

- zabijem mu gol iz prvog napada jer nema pojma. Pošto mi se ustvari te prijateljske ne igraju, i pošto sam odradio svoj gol igram tek toliko da ne umrem od dosade, s pola snage, kao da ipak bude zanimljiva utakmica meni i protivniku.

Pustim mu prvi gol, razmaknuo sam mu obrambene, ali on to nije skužio - misli da je dobar igrač.

Nakon toga idem probati obranu igrati s krilima i zajebavam se sa Gervinhom, više trčkaram oko njegovih igrača s njim nego što ozbiljno prijetim oduzeti mu loptu.

On doda na Benzemu, ja i dalje kontroliram Gervinha na 20m, jebe mi se da mi zabije 20 golova, i on zabije gol.

Znači, toliko sreće i oduševljenja kod čovjeka još nisam vidio.

Prvo je trčao sa Benzemom do sredine terena, onda me je šuškao s prstom na ustima, a za kraj proslava sa nekoliko igrača plešu neki ples.

To sve skupa je trajalo više od 30 sekundi, malo sam rekao.

Tu meni pukne film, jbga, ako te to veseli, izvoli sad pa igraj sam i veseli se koliko hoćeš.

Uzmem gumicu i povežem gljive i drkam po mobitelu.

Ali to nije sve... taj lik je toliko uživljen u partiju da u 70 radi izmjenu.... Dembele ulazi umjesto Kalua, a u 90 je vadio Guardiolu, ne sjećam se s kim ga je mijenjao :)

Pa ja ću se ubit hahahahaahaha

2. pacijent:

- zabijem mu u prva dva napada 2 gola, a on rage quita.

Aupičku materinu, pa čekaj dečko, pustit ću ti gol, jebo te ja nervoznog.

Meni super, dobio sam jednu utakmicu odrađenu, a igrao sam aktivno 2 minute :)

3. pacijent:

- pusti mi lik prvi gol mada to nisam tražio niti želio, ali ajde, zabio sam jer je bio uporan.

Pustim ja njemu odmah da zabije nakon toga i dalje nastavljamo igrati normalno.

Pošto je igrao presing, i bio malo grublji nego sam očekivao za friendly tekmu, igrao sam puno ozbiljnije, ali nisam mogao zabit za pobjedu da ga jebeš.

Imam nešto snimljeno, kasnije možda uploadam da vidite kako Ronaldo pada k'o pička na pod prilikom šutiranja na gol :)

Uglavnom, zabije mi on gol u 91' za pobjedu 3-2 i onda mi pokaže slavlje ono s rukom da je on bolji, da se ja smirim.

A jebem ti sve da ti jebem.

Eto, tri utkamice sam uspio sad popodne odigrati i to su protivnici s kojima sam se susreo.

Stvarno, uživancija je igrati protiv takvih likova.

Sve pravi, pošteni dečki, fer play igrači, nema šta, ljudine.

Taj drugi je najvjerojatnije dosao lud u utakmicu zbog ove dvojice hahaha

13 godina
picija21 kaže...
Ping mi je oko 50 većinom

To je OK ping, tako i ja imam pretežno 44-48 mi bude ping.

Znači nije do tvog neta nego, kako je kolega gore napisao, do njihovih servera.

Svima trza i sranja se događaju povremeno tako da se ne uzbuđuješ previše oko toga.

Danas pogotovo jer im je jutors Origin crko pa i sama FIFA pati zbog toga.

[19xx] 4ntraks
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice