FIFA 19

poruka: 7.924
|
čitano: 997.774
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
6 godina
neaktivan
Re: FIFA 19
SimeKZ kaže...

Bas gledam, nitko ga ziv ne spominje u totw najavi. 

Imam ja inside info da dolazi u novom totw, saznat cemo za 24h ionako.

Nego da se vratimo na ozbiljnije teme, jel spominjao neko da bi rađe kupio 88 Seedorfa umjesto radit ovog prime 91?

Meni se za cm poziciju sa extra staminom cini kompletnije rjesenja a uz to ima i fensi frizuru.

16 godina
FIFA 19

Tko je rekao da ova igra ne cijeni skill?

Sjebao sam gadno palac desne ruke na poslu, na bolovanju sam 10 dana, od muke i dosade sam iskombinirao tipke na gamepadu da nekak kljakavo mogu igrat, normalno pušim 80% vremena, al bitno da se igra, skill mi je otišao sa 1000 na 300 u rivalsima za tjedan dana.

Što se tiče ove rasprave oko Van Dijka, ne znam kakav je crveni, ja imam običnog, 88, meni bolje igra Juan Jesus crni iz SBC Fut Swap Dealsa, a 'samo' 84 je, pogotovo u skoku.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Deadeye kaže...
SimeKZ kaže...

Nego da se vratimo na ozbiljnije teme, jel spominjao neko da bi rađe kupio 88 Seedorfa umjesto radit ovog prime 91?

Meni se za cm poziciju sa extra staminom cini kompletnije rjesenja a uz to ima i fensi frizuru.

Ja sam napiso da mi u zahtjev ikone ide 88 Maldini kojeg, sam dobil u baby icon sbc. Za seedorfa, naravno. Kad uleti umjesto grizia, bit ce to bomba onda. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
13 godina
neaktivan
Deadeye kaže...
SimeKZ kaže...

Frizura je ista, tj i Optimus Prime ima dredove. Dosta ljudi preferira 88 verziju zbog boljih physical i defensive statsa, mislim da ima i bolju akceleraciju. Meni optimus prime djeluje kao bolji CAM, a 88 verzija kao kompletniji CM.

11 godina
FIFA 19

Kao sto sam vec prije pricao od kada je dosao frostbite engine igrica tone sve dublje i dublje sto se tice kvalitete gameplaya jer tu se pojavljuju problemi koji jednostavno nisu rjesivi ili su rjesivi ali oni ih ne znaju rjesiti ili ne zele to nikad necemo u potpunosti znati. Uglavnom moje misljenje je da sljedece godine nema smisla kupovati fifu 20 ako bude frostbite engine jer ce sigurno igra biti strgana kao sto je i sada i najpametniji potez je cekati da izadje fifa sa novim enginom i nadati se da ce novi engine nece imati probleme kao sto ima frostbite ili da ima jos vise problema a dok ne izadje fifa sa novim enginom i igra nam se nesto nogometno i dalje imamo starije fifa naslove za igrati i imamo pes lite koji je besplatan i ima bolji gameplay od fife.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
The_K kaže...

Kao sto sam vec prije pricao od kada je dosao frostbite engine igrica tone sve dublje i dublje sto se tice kvalitete gameplaya jer tu se pojavljuju problemi koji jednostavno nisu rjesivi ili su rjesivi ali oni ih ne znaju rjesiti ili ne zele to nikad necemo u potpunosti znati. Uglavnom moje misljenje je da sljedece godine nema smisla kupovati fifu 20 ako bude frostbite engine jer ce sigurno igra biti strgana kao sto je i sada i najpametniji potez je cekati da izadje fifa sa novim enginom i nadati se da ce novi engine nece imati probleme kao sto ima frostbite ili da ima jos vise problema a dok ne izadje fifa sa novim enginom i igra nam se nesto nogometno i dalje imamo starije fifa naslove za igrati i imamo pes lite koji je besplatan i ima bolji gameplay od fife.

Novi engine izlazi s novom generacijom konzola a to se neće dogoditi prije jeseni 2020 godine, možda i kasnije.

6 godina
neaktivan
TOTW je sranje, očekivao sam Mane, VVD i Trenta.. unutra samo TAA od 84!!

0 0 hvala 0
11 godina
movie kaže...
The_K kaže...

Novi engine izlazi s novom generacijom konzola a to se neće dogoditi prije jeseni 2020 godine, možda i kasnije.

Onda treba cekati fifu 21 ili fifu 22 jer ja ne vidim smisao u tome da dam 60eura za strganu igricu koju cu igrati godinu dana jer realno igra vrijedi jedva 30eura koliko je strgana.

13 godina
neaktivan
Gerro kaže...

tek u 16 izlazi totw,sve ovo prije su samo nagađanja

6 godina
neaktivan
ahaa ok ok, hvala na info :)
11 godina
neaktivan
FIFA 19

Dal imaju neki turniri ovdje interni?

Jel netko nesto organizira?

0 0 hvala 0
11 godina
nadimaknaforumu kaže...

Dal imaju neki turniri ovdje interni?

Jel netko nesto organizira?

Nema na forumu turnira jos od fife 14 ili 15. Imas ih u grupi na faceu

11 godina
neaktivan

nemam fejs.. sad cu ga ocito morat otvorit...  najbolji sam igrac na ovim prostorima!

17 godina
Gerro kaže...

Pa gdje si ga vidio? Koliko vidim nigdje nije objavljen novi TOTW. Obično se objavi oko 16h, i tako godinama..

13 godina
neaktivan
nadimaknaforumu kaže...

nemam fejs.. sad cu ga ocito morat otvorit...  najbolji sam igrac na ovim prostorima!

Drago nam je da si dosao u nase drustvo. Jako samo pocasceni tvojom prisutnoscu.

6 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 19

Bolesno dobar totw nakon vikenda kad sam ja G3. Genijalno. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 19

Skida mi upravo patch.

Evo i patch notes, ali lažu 100% jer patch nije 700 MB nego 2 GB.

Osim toga, ovih par pizdarija što su navodno promijenili ne može biti 2 GB da ga jebeš, a bogami i 700 MB je previše.

EDIT:

Sprdaju se na redditu da je 1.8 GB odvojeno za skriptu :)

Kažu neki da im skida 700 MB, a nekima 2 GB - bokte, više ne znaš s jebenim EA-om tko pije, a tko plaća.

Isti kurac mi se događa sa BF5 kad bude patch 4 GB, a meni skida 24 GB.

Idioti!

SIZE: 749MB

Patch 1.11

FIFA Ultimate Team (FUT):

Addressed the following issues:

• The stats displayed on an item would show a number over 99 after scoring a goal in situations where a Training Item had been applied before the match that pushed a stat over 99.
    • This had no impact on gameplay and was a visual issue only.

Visual/Presentation:

Made the following change:

• Updated the 2D portrait for Alphonso Davies, Samir Nasri and John Obi Mikel.

Addressed the following issues:

• In the Edit Teams screen, some leagues in the Club Transfers Detailed Search League filter were displaying debug text.
[19xx] 4ntraks
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina

Prelose nema rakitica bezveze sam se mucio u nedjelju jer sam mislio da ce on biti totw nakon sto je zabio gol u el classicu ali ocito nije dovoljno za EA. Bas bi lijepo stao u ovu novonastalu momcad budem sa njima igrao rivalse makar pao iz divizije 2 u 4 boli me k za rank zelim se malo zabaviti. Normalno Sheva i naingollan ce otici i umjesto njih ce doci Raketa i inform Mandzo samo sto trebam cekat jos sutra kad dodju nagrade da ih kupim jer mi ostalo jos samo 8k coinsa.

17 godina
The_K kaže...

Prelose nema rakitica bezveze sam se mucio u nedjelju jer sam mislio da ce on biti totw nakon sto je zabio gol u el classicu ali ocito nije dovoljno za EA. Bas bi lijepo stao u ovu novonastalu momcad budem sa njima igrao rivalse makar pao iz divizije 2 u 4 boli me k za rank zelim se malo zabaviti. Normalno Sheva i naingollan ce otici i umjesto njih ce doci Raketa i inform Mandzo samo sto trebam cekat jos sutra kad dodju nagrade da ih kupim jer mi ostalo jos samo 8k coinsa.

Zato van dijk dobije TIF karticu za zabijeni 5 i 6 gol na tekmi protiv prosječne momčadi. Očito je važniji peti gol na tekmi nego odlučujući u jednom od najvećih derbija na svijetu. Razumljivo, smeća gledaju što će financijski biti isplativije. Stvarno, tko ovo smeće kupi najesen idiot je epskih razmjera i nema se pravo buniti za ništa. Kako bi deda toni rekao: igraj pizda ti materina i šuti.

13 godina
FIFA 19

Odigrao 2 nakon novog patcha i isti kurac - ništa nisu dirali jebo im pas mater.

Sad ovu zadnju igram protiv tipa koji je valjda jučer kupio igru.

Ima jedno 5 posuđenih igrača tipa Ronaldo, Maradona, De Bruyne i par loših kartica - nisam snimio chem, a vjerujem da mu nije veći od 70 jer je u ekipi bilo svega i svačega.

Počne utakmica i lik me doslovno gazi, satire me, ne mogu mu prići na 40m, a on slaže akcije iz snova - odmah on povede 1-0 perfektnom akcijom da mu se lopta odbije na Maradonu na boku - pitaj boga što je Maradona na boku radio, al ajde i on nabaci na Ronalda i ovaj glavom pospremi školski.

Još on mene stišće par minuta tako i kornere mu daje iz kojih se ja ne mogu izvuć jer sve obijene lopte idu njemu nazad ili opet u korner.

Reko, dobro dečko, pička mu materina, dosta je sad bilo i uključim onog govno za presing cijelog tima.

Znači, kako sam to uključio dečka više nije bilo u utakmici.

Moji su podivljali kao i njegovi, ali s razlikom što ja sa svojima donekle znam upravljati.

On je do tog trenutka imao udarce 8/4, a ja 0/0.

Negdje u 60 minuti je sitsnuo ALT+F4 kod 3-1 za mene i udarci 20/14.

Ovo je čisti primjer da jebena igra igra sama i da nema apsolutno nikakve veze tko s njom upravlja.

Da daš mojoj mami kontroler koja nije u životu niti Tetris igrala, ona bi zabila nekom gol u prvoj utakmici jebeš mi sve ako ne bi.

+ kad tom jebenom presingu dodamo proklete jutubere koji uče ljude kako igru NE TREBA IGRATI sa njihovim vrlim taktikama i pizdarijama, dobijemo govno koje mi pije krv na slamku iz dana u dan.

Pa dokle više?

Ne znam otkud mi toliko strpljenje stvarno?

Moguće zbog jebačkih kartica što imam u klubu pa mi je gušt s njima igrati?

I što dolazim do jebenog golda u vikend ligi pa se veselim svakom jebenom četvrtku?

Nemam pojma, ali da mi pije krv na slamku, pa jebeno mi pije.

Neću izjaviti da neću kupiti sljedeću FIFU kao kolege iznad, ali tko zna, možda se to stvarno i dogodi?

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 19

Evo odigrao sam dvije tekme i dalje govno... Smece veliko... Ako sutra ne dobim nesto u paketicima sto ce me natjerat jebat se dalje s ovim smecem ide delete i praznjenje na indijcu u ea supp tako dugo dok ne dobim ban. Boli me vise kurac.

Igra je adaptirana da likovi ko onaj batson ili koji kurac vec je mogu silovat igru s najskupljim igracima, ubiti ne siluju je oni jer kad treba nesto napravit zaplivaju ili se osramote. Igra siluje sama sebe da ovaj sipa jos vise novaca na paketice.

Bas sam danas gledao video od tog kretena na YT i lik izjavi da on isto ne igra "gostujuce" tekme i da on to ne skriva. Pa jeboti pas mater, ima na svakoj poziciji najjacu karticu i 27 milja na banci i jos nema muda igrat protiv bilo koga, nemoj me jebat. Zbog takvih kretena smo tu di smo s tim smecem koje zovu najbolja nogometna igra ikad.

2 0 hvala 0
13 godina
FIFA 19

IF Morata i Witsel iz nagrada drafta. Nije lose. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina
neaktivan
FIFA 19

Iz vikend lige i rivalsa jedini board Hradecky. Kakve "nagrade".

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 19

Ja necu niti staviti sto sam ja dobio. Nikad nisam cuo za te igrace.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
FIFA 19

Kad vidim zvaljavce iz silvera da vuku Van Dijka i ostalo, dode mi se srat. Dok pogledas koja je jebena razlika u red pickovima izmedu g3 i 1. Nikakva. Sve je luck, pa daj nagradi igrace jebem ti sjeme te ti jebem. Otvorim 11 paketica plus 2 red picka ne dobijem meda. Ovim tempom necu seedorfa slozit nikad. Jos imam 87 i 88. Za to zajedn otreba 500k.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
SimeKZ kaže...

Kad vidim zvaljavce iz silvera da vuku Van Dijka i ostalo, dode mi se srat. Dok pogledas koja je jebena razlika u red pickovima izmedu g3 i 1. Nikakva. Sve je luck, pa daj nagradi igrace jebem ti sjeme te ti jebem. Otvorim 11 paketica plus 2 red picka ne dobijem meda. Ovim tempom necu seedorfa slozit nikad. Jos imam 87 i 88. Za to zajedn otreba 500k.

Radi toga se i ne trudim oko nekog rezultata u igri nego igram vise da se zabavim i to sve manje u zanje vrime...vikend ligu skoro i ne igram,za vikend nije igrivo bilo stalno trza ili neki k...samo sam izlazio iz igre skoro svaki match,katastrofa.

Na kraju vidim da dobijem u najjadnijim paketicima bolje stvari od nekih od vas koji zavrsavate u goldu,nidje veze.

Najjace igrace sto sam izvukao to ti je bilo u najjadnijim paketicima di dodju po 1 ili 3 rare.

Pa jebenog suareza (plavog) sam izvuka iz paketica di dodju 2 igraca od toga jedan rare,tad je kosta oko 900k.

Nidje veze ti paketici i rankovi nemaju,bas nidje veze.

Origin_Steam: hrka11
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.3.2019 11:14 (hrka11).
6 godina
neaktivan
FIFA 19

Nouuuu nema Dijka, ispricavam se svima koji su navijali da ga dobijem.

Ipak dobio sam jednog igraca za kojeg neznam sta cu. Vjerovatno neki sub ili u sbc.

Steta bio je i fekir unutra ali je ga je ovaj izgurao. Teorija ide i dalje zasada 87+ crveni kod gold 2 nagrada u 3/3 slucaja.

Ostale opet nisam izdrzao da ne otvorim, dobio 2 84, par 83 i dosta gold rare igraca, skupit ce se nesto coinsa sve skupa.

1 0 hvala 0
11 godina
FIFA 19

Oce se vracat cijene ovih igraca u normalu?

npr. imam dosta igraca rating 85-86 koji su isli za dobre cifre,sad neki od 85 idju za 5-6k,sto mi je smisno malo.

Origin_Steam: hrka11
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
hrka11 kaže...

Oce se vracat cijene ovih igraca u normalu?

npr. imam dosta igraca rating 85-86 koji su isli za dobre cifre,sad neki od 85 idju za 5-6k,sto mi je smisno malo.

ja mislim da nece, moze biti jos gore 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice