FIFA 19

poruka: 7.924
|
čitano: 998.584
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
FIFA 19

Jbt totsi i pracenje marketa. TOTS ko i toty. Mozes imat srece da ga dobijes ili ne. Rade cu grindat za ikonu nego za totsa. TOTS ako uleti u paketu, uleti... 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: FIFA 19
C3c1l kaže...

ma kakvi tots i kurci i palci, igram jos maks mjesec dana, dolazi sunce, vadim motor iz garaze, dosta je bilo.

Svi to kažemo a vidjet ćeš svi ćemo drhtati hoće li upasti kakva tots kartica u packu, kao i svake godine....

17 godina
zagid3 kaže...

Koje ikone si slozio prosle godine? 

Zanetti, Crespo, Rijkaard. Kada su krenuli totsi i one crvene kartice sa svjetskog imao sam 22 bolje kartice od te tri. 

16 godina
FIFA 19

Koja je fora s ovim svijetlo plavim paketima. Noćas dok sam igrao, 3x mi se pojavio po jedan različiti za kupit, no dok sam quicksellao par igrača, nema ih više za kupit, a pisalo je ispod 55min za svaki još -.- Danas pratim baš cijeli dan i niti jednom se nije pojavio nijedan taj plavi za kupit, samo ovi 'normalni' u pol cijene na promo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 19

Fora je u tome da je to lightnibg round... Odredeni broj izleti i kaj se pokupi, pokupi. 

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Fora je u tome da je to lightnibg round... Odredeni broj izleti i kaj se pokupi, pokupi. 

ja sam otvorio u subotu i nedjelju oko 600k i dobio kurac. nije bilo srece jbg.

13 godina
neaktivan
FIFA 19

Najgora ideja je otvarati paketice sa coinsima

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 19

Neko otvara paketice, neko slaze SBC, neko ugura u 100 komada laportea pa popusi. Da je neisplativo, je... Ako nekoga veseli, njemu je ok. 

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Neko otvara paketice, neko slaze SBC, neko ugura u 100 komada laportea pa popusi. Da je neisplativo, je... Ako nekoga veseli, njemu je ok. 

Sad me zanima tko je kupio Laportea?

13 godina
FIFA 19

Nitko, karikiram. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
zagid3 kaže...

Tebi je najgora ideja, a ja od svog prvog sastava s klupom zajedno, nisam kupio 2 ili 3 igrača. Sve ostalo ili sbc ili iz packova uletilo. Ramos, VanDijk, Curtois, V.Junior, Griezman, Douglas Costa, Isco, Lacazette... I to uglavnom iz award packova, ono malo što sam kupovao packove, tu sam dobio k. u zube :D

13 godina
neaktivan
jopis kaže...
zagid3 kaže...

ono malo što sam kupovao packove, tu sam dobio k. u zube :D

.

17 godina
zagid3 kaže...

Iz moje perspektive da ali znam lika koji je coinsima otvarao packove i dobio dvije toty kartice, dvije icone i desetak 90+ kartica. Zaradio je više nego ja na marketu. Ja se usro a on lanksa otvori pack i samo mu iscuri. Različiti ljudi imaju različite ideje i različito su sretni u ovom sranju od igre...

13 godina
neaktivan
movie kaže...
zagid3 kaže...

Iz moje perspektive da ali znam lika koji je coinsima otvarao packove i dobio dvije toty kartice, dvije icone i desetak 90+ kartica. Zaradio je više nego ja na marketu. Ja se usro a on lanksa otvori pack i samo mu iscuri. Različiti ljudi imaju različite ideje i različito su sretni u ovom sranju od igre...

On je vjerojatno jedan od 100 koji tako prođu. Naravno da te moze posrat prime Gullit u packu koji si kupio no generalno je bacanje coinsa u vjetar. Barem moje skromno mišljenje, vidim da se dosta ljudi uvrijedilo.

16 godina
zagid3 kaže...
movie kaže...
zagid3 kaže...

On je vjerojatno jedan od 100 koji tako prođu. Naravno da te moze posrat prime Gullit u packu koji si kupio no generalno je bacanje coinsa u vjetar. Barem moje skromno mišljenje, vidim da se dosta ljudi uvrijedilo.

Tko bi se uvrijedio? Zašto?

Evo sad sam išao iz zajebancije kupit 2 ova packa 30rare, najbolji igrač od 60 itema, depay, kojeg već imam i to otkad sam krenuo igrat f19. Ostalo ne katastrofa nego jadno.

17 godina
zagid3 kaže...

Tvoje mišljenje je kao i moje samo hoću reći da ima sretnih ljudi koji će reći kako se njima isplati otvarati packove coinsima. Ja da ih otvorim za 10 milja ne bih ništa dobio. Evo sada riješim sbc dobijem rare player pack i jebenog glika. Svih 11 kartica sam imao u klubu i da sam ih prodavao dobio bih ziher više jer osim glika ne znam mogu li i jednu dobijenu karticu prodati za 800 coinsa. Griješiš, nije se nitko uvrijedio. Sve je stvar perspektive. nekome se isplati, nekome ne. Kako rekoh gore, iz moje perspektive neisplativo.

16 godina
movie kaže...
zagid3 kaže...

Tvoje mišljenje je kao i moje samo hoću reći da ima sretnih ljudi koji će reći kako se njima isplati otvarati packove coinsima. Ja da ih otvorim za 10 milja ne bih ništa dobio. Evo sada riješim sbc dobijem rare player pack i jebenog glika. Svih 11 kartica sam imao u klubu i da sam ih prodavao dobio bih ziher više jer osim glika ne znam mogu li i jednu dobijenu karticu prodati za 800 coinsa. Griješiš, nije se nitko uvrijedio. Sve je stvar perspektive. nekome se isplati, nekome ne. Kako rekoh gore, iz moje perspektive neisplativo.

Ja sam dobio Izzo-a TOTW Gold. O tom sam gore pričao. A kupim danas ona dva packa za 55.000, dobijem k. labudovu, a eto riješim taj novi sbc, dobijem totw gold igrača. To mi je 4.i ovaj tjedan iz award packova. Zato me i vuče stalno kupovat packove, a tamo nula bodova. Najradije bi ih sve poprodao i stavio 100.000-150.000 na stranu i nek stoji, al kad trebaju malo malo za neke jače sbc-ove.

13 godina
FIFA 19

Ljudi u draftu ne zele igrat gostujuce tekme. Do tud je doslo. Koja komedija. 

EDIT: Osvojim draft i dobijem premium gold pack i 2 mega packa. Pa daj nek idi u kurac 

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.3.2019 22:40 (SimeKZ).
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
SimeKZ kaže...

Ljudi u draftu ne zele igrat gostujuce tekme. Do tud je doslo. Koja komedija. 

EDIT: Osvojim draft i dobijem premium gold pack i 2 mega packa. Pa daj nek idi u kurac 

Taj draft je odavno izgubio svoj smisao nagrade su jednostavno preslabe i neisplative. Svaki put kad ga osvojim ja jedva vratim tih 15k coinsa ulozeno a nerijetko ne dobijem ni tih 15k vec 10 do 12k coinsa. Trebali su uz te pakete dijeliti i coinse jer se stvarno ne isplati igrati to jer je gameplay za 15 puta losiji od WL i rivalsa.

6 godina
neaktivan
Juce iz dosade počeo slagat Seedorfa, i odradim one bronze, srebrne, i dođem do 87,88 i Ikona.. naravno nisam imo vise coinsa da nastavim, rekoh daj da prodam nešto i odem igrat draft, dobijem 3 tekme, i igram zadnju finalnu, tip me dobije 4-2, ali vidila se ogromna razlika, tip je frik definitivno, i ajd nema veze, počnem pakete otvarati i neko sranje dobijem, Otvorim drugi paket kad ono Lehmann unutra (85) i zamjenim ga za ikonu, i da EA je super, volim ih, ne znam sta vama smetaju 😝 prošli četvrtak Ronaldo, sinoć Lehmann.. ajmoooooo 🤪

1 0 hvala 0
11 godina
Gerro kaže...
Juce iz dosade počeo slagat Seedorfa, i odradim one bronze, srebrne, i dođem do 87,88 i Ikona.. naravno nisam imo vise coinsa da nastavim, rekoh daj da prodam nešto i odem igrat draft, dobijem 3 tekme, i igram zadnju finalnu, tip me dobije 4-2, ali vidila se ogromna razlika, tip je frik definitivno, i ajd nema veze, počnem pakete otvarati i neko sranje dobijem, Otvorim drugi paket kad ono Lehmann unutra (85) i zamjenim ga za ikonu, i da EA je super, volim ih, ne znam sta vama smetaju 😝 prošli četvrtak Ronaldo, sinoć Lehmann.. ajmoooooo 🤪

Prosli tjedan glik a jucer cassilas ajmoooooo 

17 godina
FIFA 19

Mene jučer glik obradovao. Ipak je to 83 kartica koja će uz malo sreće otići za 3k coinsa. Male stvari čovjeka čine sretnim. Ajmooo....

Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
protjeran
FIFA 19

Ja sam nakon par mjeseci dobio walkout i to Lloris.

Ja sam zadovoljan.

Igram draft , bilo je i i osvjanja i gubitaka a li na isto dode jer se nista ne dobije.

This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina
neaktivan
FIFA 19

Kako je gadno kad covijek postane ovisan o necemu.

Jos kad imas fix ideje da neigras od nedelje do cetvrtka, tesko je..

Nema veze sve za crvenog van dijka. Cmon lets gooo  :)

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 19

Crveni van Dijk? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Crveni van Dijk? 

on sanjari da ce biti u totw ovaj tjedan 

13 godina
FIFA 19

Bas gledam, nitko ga ziv ne spominje u totw najavi. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Ma koja fifa , nakon sto sam imao 5 poraza u nizu u subotu , nisam je ni upalio da igram.

Samo sbc i tjt.
This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 19

Jos 86,87 i 88 za seedorfa. U ikonu ide 88 Maldini iz baby icon sbca. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
FIFA 19

Odigrao draft, osvojio ga i izgubio zivce i 1000 coinsa jer nakon sto sam sve prodao uspio vratiti 14k jednostavno se ne isplati igrat to sranje od moda.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice