Jbt totsi i pracenje marketa. TOTS ko i toty. Mozes imat srece da ga dobijes ili ne. Rade cu grindat za ikonu nego za totsa. TOTS ako uleti u paketu, uleti...

Jbt totsi i pracenje marketa. TOTS ko i toty. Mozes imat srece da ga dobijes ili ne. Rade cu grindat za ikonu nego za totsa. TOTS ako uleti u paketu, uleti...
ma kakvi tots i kurci i palci, igram jos maks mjesec dana, dolazi sunce, vadim motor iz garaze, dosta je bilo.
Svi to kažemo a vidjet ćeš svi ćemo drhtati hoće li upasti kakva tots kartica u packu, kao i svake godine....
Koje ikone si slozio prosle godine?
Zanetti, Crespo, Rijkaard. Kada su krenuli totsi i one crvene kartice sa svjetskog imao sam 22 bolje kartice od te tri.
Koja je fora s ovim svijetlo plavim paketima. Noćas dok sam igrao, 3x mi se pojavio po jedan različiti za kupit, no dok sam quicksellao par igrača, nema ih više za kupit, a pisalo je ispod 55min za svaki još -.- Danas pratim baš cijeli dan i niti jednom se nije pojavio nijedan taj plavi za kupit, samo ovi 'normalni' u pol cijene na promo.
Fora je u tome da je to lightnibg round... Odredeni broj izleti i kaj se pokupi, pokupi.
Fora je u tome da je to lightnibg round... Odredeni broj izleti i kaj se pokupi, pokupi.
ja sam otvorio u subotu i nedjelju oko 600k i dobio kurac. nije bilo srece jbg.
Najgora ideja je otvarati paketice sa coinsima
Neko otvara paketice, neko slaze SBC, neko ugura u 100 komada laportea pa popusi. Da je neisplativo, je... Ako nekoga veseli, njemu je ok.
Neko otvara paketice, neko slaze SBC, neko ugura u 100 komada laportea pa popusi. Da je neisplativo, je... Ako nekoga veseli, njemu je ok.
Sad me zanima tko je kupio Laportea?
Nitko, karikiram.
Tebi je najgora ideja, a ja od svog prvog sastava s klupom zajedno, nisam kupio 2 ili 3 igrača. Sve ostalo ili sbc ili iz packova uletilo. Ramos, VanDijk, Curtois, V.Junior, Griezman, Douglas Costa, Isco, Lacazette... I to uglavnom iz award packova, ono malo što sam kupovao packove, tu sam dobio k. u zube :D
ono malo što sam kupovao packove, tu sam dobio k. u zube :D
.
Iz moje perspektive da ali znam lika koji je coinsima otvarao packove i dobio dvije toty kartice, dvije icone i desetak 90+ kartica. Zaradio je više nego ja na marketu. Ja se usro a on lanksa otvori pack i samo mu iscuri. Različiti ljudi imaju različite ideje i različito su sretni u ovom sranju od igre...
Iz moje perspektive da ali znam lika koji je coinsima otvarao packove i dobio dvije toty kartice, dvije icone i desetak 90+ kartica. Zaradio je više nego ja na marketu. Ja se usro a on lanksa otvori pack i samo mu iscuri. Različiti ljudi imaju različite ideje i različito su sretni u ovom sranju od igre...
On je vjerojatno jedan od 100 koji tako prođu. Naravno da te moze posrat prime Gullit u packu koji si kupio no generalno je bacanje coinsa u vjetar. Barem moje skromno mišljenje, vidim da se dosta ljudi uvrijedilo.
On je vjerojatno jedan od 100 koji tako prođu. Naravno da te moze posrat prime Gullit u packu koji si kupio no generalno je bacanje coinsa u vjetar. Barem moje skromno mišljenje, vidim da se dosta ljudi uvrijedilo.
Tko bi se uvrijedio? Zašto?
Evo sad sam išao iz zajebancije kupit 2 ova packa 30rare, najbolji igrač od 60 itema, depay, kojeg već imam i to otkad sam krenuo igrat f19. Ostalo ne katastrofa nego jadno.
Tvoje mišljenje je kao i moje samo hoću reći da ima sretnih ljudi koji će reći kako se njima isplati otvarati packove coinsima. Ja da ih otvorim za 10 milja ne bih ništa dobio. Evo sada riješim sbc dobijem rare player pack i jebenog glika. Svih 11 kartica sam imao u klubu i da sam ih prodavao dobio bih ziher više jer osim glika ne znam mogu li i jednu dobijenu karticu prodati za 800 coinsa. Griješiš, nije se nitko uvrijedio. Sve je stvar perspektive. nekome se isplati, nekome ne. Kako rekoh gore, iz moje perspektive neisplativo.
Tvoje mišljenje je kao i moje samo hoću reći da ima sretnih ljudi koji će reći kako se njima isplati otvarati packove coinsima. Ja da ih otvorim za 10 milja ne bih ništa dobio. Evo sada riješim sbc dobijem rare player pack i jebenog glika. Svih 11 kartica sam imao u klubu i da sam ih prodavao dobio bih ziher više jer osim glika ne znam mogu li i jednu dobijenu karticu prodati za 800 coinsa. Griješiš, nije se nitko uvrijedio. Sve je stvar perspektive. nekome se isplati, nekome ne. Kako rekoh gore, iz moje perspektive neisplativo.
Ja sam dobio Izzo-a TOTW Gold. O tom sam gore pričao. A kupim danas ona dva packa za 55.000, dobijem k. labudovu, a eto riješim taj novi sbc, dobijem totw gold igrača. To mi je 4.i ovaj tjedan iz award packova. Zato me i vuče stalno kupovat packove, a tamo nula bodova. Najradije bi ih sve poprodao i stavio 100.000-150.000 na stranu i nek stoji, al kad trebaju malo malo za neke jače sbc-ove.
Ljudi u draftu ne zele igrat gostujuce tekme. Do tud je doslo. Koja komedija.
EDIT: Osvojim draft i dobijem premium gold pack i 2 mega packa. Pa daj nek idi u kurac
Ljudi u draftu ne zele igrat gostujuce tekme. Do tud je doslo. Koja komedija.
EDIT: Osvojim draft i dobijem premium gold pack i 2 mega packa. Pa daj nek idi u kurac
Taj draft je odavno izgubio svoj smisao nagrade su jednostavno preslabe i neisplative. Svaki put kad ga osvojim ja jedva vratim tih 15k coinsa ulozeno a nerijetko ne dobijem ni tih 15k vec 10 do 12k coinsa. Trebali su uz te pakete dijeliti i coinse jer se stvarno ne isplati igrati to jer je gameplay za 15 puta losiji od WL i rivalsa.
Prosli tjedan glik a jucer cassilas ajmoooooo
Mene jučer glik obradovao. Ipak je to 83 kartica koja će uz malo sreće otići za 3k coinsa. Male stvari čovjeka čine sretnim. Ajmooo....
Ja sam nakon par mjeseci dobio walkout i to Lloris.
Ja sam zadovoljan.
Igram draft , bilo je i i osvjanja i gubitaka a li na isto dode jer se nista ne dobije.
Kako je gadno kad covijek postane ovisan o necemu.
Jos kad imas fix ideje da neigras od nedelje do cetvrtka, tesko je..
Nema veze sve za crvenog van dijka. Cmon lets gooo :)
Crveni van Dijk?
Crveni van Dijk?
on sanjari da ce biti u totw ovaj tjedan
Bas gledam, nitko ga ziv ne spominje u totw najavi.
Jos 86,87 i 88 za seedorfa. U ikonu ide 88 Maldini iz baby icon sbca.
Odigrao draft, osvojio ga i izgubio zivce i 1000 coinsa jer nakon sto sam sve prodao uspio vratiti 14k jednostavno se ne isplati igrat to sranje od moda.