Ja sad radim SBC-e od hybrid leagues (to sam rijesio), sad poceo rjesavati nations. Koja katastrofa od nagrada, ja ne mogu vjerovati da me ne ide toliko...
To se ti najvise isplati odma na pocetku kad su neki igraci koji imaju i ispod 84 ocjene i po 20k, kao sto je bio kondogbija na pocetku ove fife a prosle mislim da bakayoko. Vece sanse imas da njih dobijes i na njima zaradis nego sad kad moras gađat visoko za zaradu.
E jos jedan trik za ove koje igraju na PC-u. Jednom kad sam pizdio po ea help-u mi je lik rekao da bi na PC-u trebalo svaki dan cistit onaj chache. Tako da se ja s tim bavim prije nego krenem u WL.
Ko oce probat... Pogasis origin i sve sto je vezano uz njega, treba pogasit i onaj origin web helper. Onda napises u run, "%programdata%(obrises sve u origin folderu, OSIM MAPE "LOCAL CONTENT" TO NE BRISAT NI ZA ZIVU GLAVU), sljedece opet run i "%appdata%" (obrises sve u origin folderu i folder ostavis prazan) i na kraju "%localappdata% (isti princip, brises sve u orogin folderu i ostavis folder prazan). Nakon tog restartas i pokrenes sve vezano za fifu ko administrator.
Jos da napomenem to ce pocistit sve postavke u origin clientu pa ako imate ugasene notifikacije morate ponovno sve gasit, da vas ne izbaci nekad vaz samo zato jer se neko prijavio.
Ja cistim taj chache samo zato jer sam primjetio da ima manje sranja tipa da se igrac pogubi bezveze ili ono kad frajeri znaju u 1na1 sansi pretrcat loptu i pucat s okreta. Ako se mislite upustatu u to procitajte par puta prije ovaj "turorial" da nes ne zajebete u procesu. :D