FIFA 19

poruka: 7.924
|
čitano: 1.011.639
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: FIFA 19
acmilan2 kaže...

Ja sad radim SBC-e od hybrid leagues (to sam rijesio), sad poceo rjesavati nations. Koja katastrofa od nagrada, ja ne mogu vjerovati da me ne ide toliko...

To se ti najvise isplati odma na pocetku kad su neki igraci koji imaju i ispod 84 ocjene i po 20k, kao sto je bio kondogbija na pocetku ove fife a prosle mislim da bakayoko. Vece sanse imas da njih dobijes i na njima zaradis nego sad kad moras gađat visoko za zaradu.

E jos jedan trik za ove koje igraju na PC-u. Jednom kad sam pizdio po ea help-u mi je lik rekao da bi na PC-u trebalo svaki dan cistit onaj chache. Tako da se ja s tim bavim prije nego krenem u WL.

Ko oce probat... Pogasis origin i sve sto je vezano uz njega, treba pogasit i onaj origin web helper. Onda napises u run, "%programdata%(obrises sve u origin folderu, OSIM MAPE "LOCAL CONTENT" TO NE BRISAT NI ZA ZIVU GLAVU), sljedece opet run i "%appdata%" (obrises sve u origin folderu i folder ostavis prazan) i na kraju "%localappdata% (isti princip, brises sve u orogin folderu i ostavis folder prazan). Nakon tog restartas i pokrenes sve vezano za fifu ko administrator.

Jos da napomenem to ce pocistit sve postavke u origin clientu pa ako imate ugasene notifikacije morate ponovno sve gasit, da vas ne izbaci nekad vaz samo zato jer se neko prijavio.

Ja cistim taj chache samo zato jer sam primjetio da ima manje sranja tipa da se igrac pogubi bezveze ili ono kad frajeri znaju u 1na1 sansi pretrcat loptu i pucat s okreta. Ako se mislite upustatu u to procitajte par puta prije ovaj "turorial" da nes ne zajebete u procesu. :D

13 godina
neaktivan
FIFA 19

Svi koji smo napravili Ibru smo grdno pogrijesili, pa pogledajte imam losiji omjer golova i tekmi s njim nego s Mandžom...

Zanimljivo kako po njemu pljuju ljudi koji ga nemaju, a hvale oni koji su ga napravili. Pitam se kome vjerovati, onima koji su igrali s tom karticom ili onima koji su vidjeli statse?

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 19

2-1 me frajer vodi sa crvenim kartonom. Njegovi lete terenom nakon crvenog. Salah jebe i ne vadi. U jednom trenutku njegovi umiru, gotovo... Ja u roku 10min zabijem 6 komada, 6 jebeni komada... Kaj se dogodilo ja ne znam, al sam svejedno bio dominantan kompletnu tekmu.

EDIT: Ibra je po mojem SUBJEKTIVNOM dojmu preskupa kartica da bi mi sjedio na klupi i ulazio na 5chema. Jer ne mislim radit rošadu u ekipi radi njega. U to vrijeme kad je bio 300k coinsa mi je bilo puno. Niti sam ga mogo ukomponirat niti nista. Jos jednom, subjektivnom misljenje. Ne znam kaj se palis jbt. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.2.2019 13:42 (SimeKZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
SimeKZ kaže...

Ne znam jeste primijetili koliko je bolji bio pack luck u red pickovima ovaj tjedan kad je totw ruglo. Smijesno koliko su prozirni. 

Pa mene nije baš pogodilo s dobrim karticama... bolje sam kartice dobivao za silver gdje je max 84.

Jučer jedan 82 i jedan 84 - ne sjećam se koji igrači.

Ustvari cjelokupna nagrada od vikend lige mi je bila zakurac.

Fabinho samo od spomena vrijednih kartica.

ahh.. jadan.. samo si prime iconu dobio ovaj tjedan.

13 godina
zagid3 kaže...

Svi koji smo napravili Ibru smo grdno pogrijesili, pa pogledajte imam losiji omjer golova i tekmi s njim nego s Mandžom...

Zanimljivo kako po njemu pljuju ljudi koji ga nemaju, a hvale oni koji su ga napravili. Pitam se kome vjerovati, onima koji su igrali s tom karticom ili onima koji su vidjeli statse?

Pljuju po njemu jer ih maltretira u igri, a ne zato jer misle da je kartica loša.

Pazi, meni je Ibra bolji od Ronalda, ali to je moj subjektivni dojam.

Ti ćeš možda Ronalda imati na nekoj drugoj poziciji i znat ćeš s njim finte pa će ti biti najbolji.

Ja kod kartice gledam kako se ponaša u igri i bez lopte, a kod napadača ne volim kad promašuje mrtvace, boli me kurac za udarce iz okreta s 20m što zabija, a upravo je to razlika između Ibre i Ronalda - barem u mom slučaju.

Ibra posprema što mora pospremiti, a s Ronaldom nikad ne znaš kako će reagirati - prije će zabiti s 25m nego s 5m, a to mi ide na kurac.

[19xx] 4ntraks
13 godina
C3c1l kaže...

hahahahahah

Sve tri što sam dobio su prime.... jadan sam u pičku materinu :(

[19xx] 4ntraks
13 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
C3c1l kaže...

hahahahahah

Sve tri što sam dobio su prime.... jadan sam u pičku materinu :(

Prijatelju ja mislim da Mirko indijac vidi kako si jadan i ne mozes spojiti 3 partije u nizu pa ti ubaci svako malo nekog jakog da i sljedece godine opet puknes 59.99 eura na poluproizvod 

12 godina
FIFA 19

Dobio sam rak nakon sto sam zabio ovaj gol i ne kuzim kako sam pogodio precku jer sam napunio samo onu crtu

Frajer je imao u napadu raula,pelea i neymara i onda on meni ovakve golove zabija dok sam ja citavu utakmicu samo stative i precke gadjao. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
C3c1l kaže...

Prijatelju ja mislim da Mirko indijac vidi kako si jadan i ne mozes spojiti 3 partije u nizu pa ti ubaci svako malo nekog jakog da i sljedece godine opet puknes 59.99 eura na poluproizvod 

Znaš da ja nisam cicija i da uvijek uzimam najjaču verziju za 80€ :P

[19xx] 4ntraks
13 godina
The_K kaže...

Dobio sam rak nakon sto sam zabio ovaj gol i ne kuzim kako sam pogodio precku jer sam napunio samo onu crtu

Frajer je imao u napadu raula,pelea i neymara i onda on meni ovakve golove zabija dok sam ja citavu utakmicu samo stative i precke gadjao. 

Jedino sta bi htio je da nerfaju first time pass. Pa jbt led, jedno je udarac koje svima smeta... Ali zasto nikome ne smetaju first time ping pong dodavanja. To je veci kencer nego udarci. Samim tim bi se gameplay usporil i puno bi ugodnije bilo slagat akcije. Ovako dok mi likovi dodu sa kompletnom meta ekipom i krenu dodavanja iz prve, da je 15 Kantea i Gattusa na polju to se ne stize. 

17 godina
SimeKZ kaže...

2-1 me frajer vodi sa crvenim kartonom. Njegovi lete terenom nakon crvenog. Salah jebe i ne vadi. U jednom trenutku njegovi umiru, gotovo... Ja u roku 10min zabijem 6 komada, 6 jebeni komada... Kaj se dogodilo ja ne znam, al sam svejedno bio dominantan kompletnu tekmu.

EDIT: Ibra je po mojem SUBJEKTIVNOM dojmu preskupa kartica da bi mi sjedio na klupi i ulazio na 5chema. Jer ne mislim radit rošadu u ekipi radi njega. U to vrijeme kad je bio 300k coinsa mi je bilo puno. Niti sam ga mogo ukomponirat niti nista. Jos jednom, subjektivnom misljenje. Ne znam kaj se palis jbt. 

Pretjerao si ga Šime. Ibro je koštao oko 170k u trenutku izlaska a mene je koštao oko 150k jer sam sve kartice kupio prije po nižim cijenama. Da je bio 300k debelo bih razmislio bi li ga slagao. Ovako, 150k ili 170k koliko je koštao ako si taj trenutak kupovao kartice čini mi se fer cijena za takvu karticu. Isto tako, nije točno da mora igrati na 5 che. Meni igra na 10 che. Kad krene tekma unutra stavljam OTW Mahreza i riješen problem za mene. S njim sam isključivo igrao rivalse i ima prosjek preko gola po tekmi i 0.5 asista po tekmi. WL ne igram jer se vikendom moram družiti sa ženom.

13 godina
neaktivan
FIFA 19

I ja ga imam na 10 chm 

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 19

Evo napravio sam MM jer sam imao u klubu kartice pa me nije kostalo nista. Najbolje sta je doslo van su Zaha ili Fazio kak si uzmes.

0 0 hvala 0
13 godina
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Pretjerao si ga Šime. Ibro je koštao oko 170k u trenutku izlaska a mene je koštao oko 150k jer sam sve kartice kupio prije po nižim cijenama. Da je bio 300k debelo bih razmislio bi li ga slagao. Ovako, 150k ili 170k koliko je koštao ako si taj trenutak kupovao kartice čini mi se fer cijena za takvu karticu. Isto tako, nije točno da mora igrati na 5 che. Meni igra na 10 che. Kad krene tekma unutra stavljam OTW Mahreza i riješen problem za mene. S njim sam isključivo igrao rivalse i ima prosjek preko gola po tekmi i 0.5 asista po tekmi. WL ne igram jer se vikendom moram družiti sa ženom.

Isto kak ti ne volis imat kartice koje imaju vise ownera, tako ja ne volim da mi glavni igraci budu na 5chema. Ibra je na 10 a Mahrez na 5. No, no za mene i kraj price.

Ako sam taj tren kupova kartice. Znaci da je kasnije bio 200k plus. Opet kazem, da sam znao da ce heading bit OP nebi dvojio sekunde. Ovako je, ZA MENE, nepotreban... Jer mi istu stvar radi Suarez i sada Mbappe. Suarez je na 240/210 a Mbappe na 22/23... 

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.2.2019 15:36 (SimeKZ).
17 godina
FIFA 19

Jel ovo okey?

Tevez bi ulazio s klupe

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.2.2019 15:57 (toxic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 19

Prije Alba nego juanfran i nekako je preofenzivno. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Prije Alba nego juanfran i nekako je preofenzivno. 

kaj bi ti slozio da imas 500k na raspolaganju a vec u ekipi imas ramosa i semeda?

17 godina
FIFA 19

Navodno nas večeras ovako nešto slično čeka?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
movie kaže...

Navodno nas večeras ovako nešto slično čeka?

Uhh sta bih dao za Paulinha i Taliscu...

17 godina
zagid3 kaže...

Uhh sta bih dao za Paulinha i Taliscu...

Nije potvrđeno, samo pretpostavke ali vrlo vjerojatno će biti nešto slično. Taliscu bih i ja volio vidjeti u momčadi a niti protiv Hulka ne bih imao ništa protiv. Jebi ga, kad bi bilo tako sva tri su dobro došla.

8 godina
neaktivan
FIFA 19

Koliko vidim naziv promoa je Headliners...sumnjam da to ima veze s Kinezima ikakve

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
toxic kaže...

Jel ovo okey?

Tevez bi ulazio s klupe

Ja igram ovako.  ;)

Predjem u 4231,Tevez na srednji cam.

15 godina
FIFA 19

Ja imam ibru na 8 chem iskreno igra jednako dobro kao i na 5. Mislim jos napravit nakatu i nestu posto su doata jeftini za prime icone. Ugavnom odigram oko 3 tekme tjedno sad sam odigra 6 ovaj tjedan samo zbog sheve i opet zadnja tekma lik nabaci na pjanica koji nema chem znaci kad je tekma pocinjala svuda crveni link i zabije glavom sa 16m lopta prode preko ucl Hummels. 

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 19

Kako sloziti ovj sbc hybrid leagues nasao sam na  ytb svebosim zadnje ali ovu squad goals nekako da ispunim sa njegovim igracima squad 100 hemija kod mene 99 e nema sanse 100 ngurati svaki na svom mjestu sve sve ali nemoze moze li mi neko pomoci kako ga je slozio treba mi rare pack

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
mirkossam kaže...

Kako sloziti ovj sbc hybrid leagues nasao sam na  ytb svebosim zadnje ali ovu squad goals nekako da ispunim sa njegovim igracima squad 100 hemija kod mene 99 e nema sanse 100 ngurati svaki na svom mjestu sve sve ali nemoze moze li mi neko pomoci kako ga je slozio treba mi rare pack

Stavi te igrace u novi squad i odi na onu opciju TOTW di mozes igrat protiv trenutnog TOTW-a i prekini 10 utakmica s tom ekipom koja ide u sbc i svi ce ti imat loyality i 10 chem.

6 godina
neaktivan
FIFA 19

Pozdrav decki .. Nov sam u fifi 19 poceo prije 3 tjedna..trenutno sam na 9 pobjeda 6 poraza u wl. Cilj mi je do 14 pobjeda a ako bude kaj iznad super .. E sad mene zanima posto sam prosli vikend zavrsio sa 13 pobjeda u silver 1 falila mi jedna pobjeda za gold ,dal se dobiju veci rating igraci u pickovima i otprilike koji reting je za gold 1 ili nema pravila ? 

I ako netko ima neki prijedlog za dobrog desnog beka umjesto valencije , nisam zadovoljan s njim prema naprijed 0 a i prema otraga pliva ... 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 19

Gledajte ovo, pa je to normalno? Neznam sta su napravili ali moji igraci se ponasaju ko da je lopta kamen, jedva da se kotrlja kad pucam po golu. Onda se ja moram muciti protiv ovakvih igraca koji mi sparkiraju 5 igraca u kazneni prostor, a golman na golu lovi svaku loptu, cak i odbijanac od bloka jer valjda je veliki fizicar pa odma izracuna putanju koju ce lopta uhvatit nakon bloka. Gluposti samo takve. Uzas sta su napravili.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
truba95 kaže...

dal se dobiju veci rating igraci u pickovima i otprilike koji reting je za gold 1 ili nema pravila ? 

U kojem smislu rejting? Dali mozes malo pojasniti pitanje

12 godina
truba95 kaže...

Pozdrav decki .. Nov sam u fifi 19 poceo prije 3 tjedna..trenutno sam na 9 pobjeda 6 poraza u wl. Cilj mi je do 14 pobjeda a ako bude kaj iznad super .. E sad mene zanima posto sam prosli vikend zavrsio sa 13 pobjeda u silver 1 falila mi jedna pobjeda za gold ,dal se dobiju veci rating igraci u pickovima i otprilike koji reting je za gold 1 ili nema pravila ? 

I ako netko ima neki prijedlog za dobrog desnog beka umjesto valencije , nisam zadovoljan s njim prema naprijed 0 a i prema otraga pliva ... 

Trippier

17 godina
FIFA 19

Samo se nasmijem na ovakve situacije. Moj stoper ratinga 90 ovako reagira a njegov veznjak ovako. Doduše, nije mi se niti golman proslavio.  I kaj sad? Ja sam tu tekmu pogodio 4 stative a on mi spakirao tri gola, otprilike svi ovakvi. Na kraju sam zadovoljan kaj sam zabio dva gola kako se sve odvijala tekma.

Druga situacija, bez obzira kaj sam dobio ali smiješno mi je da mi igrači pucaju kontra logike? Pogledajte položaj tijela, od kuda aubi dolazi lopta, kako on dolazi na nju i puca van pameti lijevom nogom. Usput, gol se tretira kao autogol jer je jedva dotakla obrambenog igrača. Niti to nema smisla. Ništa u ovoj igri nema smisla. Prije nekoliko godina zbog ovakvih golova i udaraca sam se spredao s pesom. Tada je to u fifi bilo jako lijepo i prirodno. Točno sam osjetio taj udaraca a sada... užas

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.2.2019 22:24 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice