FIFA 19

poruka: 7.924
|
čitano: 996.738
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 19
dr4zh3n kaže...

u crvenima skoro najbolje što se moglo dobit dobio, Di Mariu i Gimeneza

sere te jako! 

6 godina
neaktivan
FIFA 19

Sta da menjam, nemam ideju, mozda da dam Campbella za Figa i uradim taj SBC posto vec imam Varane-a? Svakako bih dao Campbella, steta sto nije neki izbor ikona. 

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 19

Jebeno je kak nekom daje skaom i kapom, neko ne moze board dobit. 

Kaj se tice crvenih Poulsen i Gimenez. 

U jednom rare gold packu, 6 rare mega packova i 2 rare players electrum kak se vec zovu ( oni 12 6 12 ) jedan jedini walkout i to Matic, ostalo nije vrijedno spomena. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 19

Ovo je moja postava. Tu se vise manje nema sto mijenjati nego samo jace igrace uzeti, eventualno alex sandro IF ili tako nesto.

Lafont ovr 90 kao golman ne bi smio imati ni 1 kakve golove dobiva to smece.

Kovačić
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
FIFA 19

Ja sam untradable nagrade od rivalsa ostavio za sutra kad izadje promo. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
acmilan2 kaže...

Ovo je moja postava. Tu se vise manje nema sto mijenjati nego samo jace igrace uzeti, eventualno alex sandro IF ili tako nesto.

Da sam na tvom mjestu zamijenio bi pozicije mertensa i cutronea jer ce ti mertens puno vise koristiti kao cam jer ima bolja dodavanja i viziju dok cutrone je bolji napadac od njega jer ima bolji finishing, jaci je i veci sto znaci da ako ubacis loptu bolje ti je imati cutronea u sesnaestercu nego mertensa.

17 godina
SimeKZ kaže...

Jebeno je kak nekom daje skaom i kapom, neko ne moze board dobit. 

Kaj se tice crvenih Poulsen i Gimenez. 

U jednom rare gold packu, 6 rare mega packova i 2 rare players electrum kak se vec zovu ( oni 12 6 12 ) jedan jedini walkout i to Matic, ostalo nije vrijedno spomena. 

Kod mene normalan dan u uredu. Uletio sokratis a ostalih se niti ne sjećam. Najvrijednija stvar koju sam dobio u svim tim packovima je draft token. Bar nešto...

13 godina
acmilan2 kaže...

Ko igra obranu ? 

12 godina

Alex Sandro - Manolas - Koulibaly - Joao Cancelo

Cutronea sam stavio na CAM jer nije brz dok s Mertensom jos tu i tamo mogu koga protrcat.

Kovačić
13 godina
acmilan2 kaže...

Alex Sandro - Manolas - Koulibaly - Joao Cancelo

Cutronea sam stavio na CAM jer nije brz dok s Mertensom jos tu i tamo mogu koga protrcat.

U veznoj liniji jebemu :D :D Ovoga sam svjestan.

12 godina

Pa napisao si ko igra obranu :P

Bentancur je CDM, Kluivert LM, Callejon RM i CAM Cutrone. 

Kovačić
17 godina
FIFA 19

Znači ovo me ubija. Lik zvodi korner, lopta je kratka. Igrač mu pritrči i preko glave pošalje parabolu preko mog golmana koji sjeda na guzicu. Naravno ja markiram lika koji puca ali on nekako uspije ubaciti tu parabolu koju bi svaki golman 1 Zgb lige uhvatio s jednom rukom no ne i golman kojeg je Liverpool platio 70 milja eura. Sad opet najviše golova primam na tu prvu stativu nakon kornera. Odjednom se ne možeš od toga obraniti. I ja ih zabijem na sličan način ali jebeš takav nogomet u kojem pobjeđuje onaj koji je imao više sreće kod izvođenja kornera.

Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina
FIFA 19

Kupio sam Joan Jordan karticu 84, kolega je tu neki napisao jucer mislim, za 26000 coinsa. Ne toliko zbog zarade koliko stimanja te sredine Rakitic - Vidal - Modric. Raketa mi nekad tolko digne tlak da je to strasno, ima dobre statse, ali zbog toliko male agresive i brzine imam osjecaj da steka dosta. Uglavnom varira, nekad odigra super tekmu, dok mi nekad zasere 5 passeva jer je spor pa ekipa dobije napad. Procitao sam na Redditu da Vidal postane zvijer nakon kaj mu se aplicira Shadow chem, odnosno upgrade-a mu se Pace i Def. Lik je odlican, doslovno dodatni stup obrane s visokom efikasnocu, a nije los za progurati loptu dalje.

Sto se tice Joan Jordan-a (sa Shadow chemom), stavio sam ga 2 tekme umjesto Rakete, i super je odradio sve, tackle ima 89, pace mu je preko 85 i pas takodjer preko 80, s tim da mu dominira vision, short i long pas, tj. meni najbitnije za CM-a. Shot isto preko 80 kaj nije lose, bar postoji sansa ako dodje u priliku.

U spici sam imao Gerard Morena, karticu 86, nije bio los, ali sam ga ipak zamjenio s Griezmannom i osjeti se drasticno poboljsanje u napadu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.1.2019 13:47 (Tkozna).

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Pozz dečki igra možda netko na PS4 Fifu 19 ak ima nekog nek pošalje svoj nik pa da bacimo koji frendly .

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Nisam profi player kak čitam većina vas drma WL u gold 1,2,3 ja sam malo lakši noob 😅😅
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.1.2019 14:13 (drc532).

0 0 hvala 0
12 godina

Meni najveci uspjeh bio gold 3, a taj vikend je bilo psovki koje nikad nisam izgovorio prije, a TV i PS4 i dalje citavi ostali. Dodaj ti mene: Krutkobain

Kovačić
10 godina
neaktivan
Eh ja se već počeo smijati nekim duelima u Fifi i nerealnosti dosta psovki i udaranja
13 godina
FIFA 19

Meni je frisko stigo novi joystick, pa i mozes zamislit kako ide WL... Gold 1 mi je za sada najvise kaj sam stigo, nadam se elite svaki put... al svaki put pojedem govno :D 

Citam sad na redditu od FIFAe jedan thread gdje je postavljeno pitanje da li je itko u ovoj FIFAi izvuko ikonu. Koliko sam uspio procitat ima ekipe koja u 9 godina igranja nije jednom povukla Ikonu niti bilo koga od Ronalda, Messia, Neymara... Neki cak nikad nisu IF izvukli u paketu sve dok se nije pojavila WL. Meni je to fascinantno da 10 godina igras igru i u niti jednom trenu da igra nije nagradila ikonom ili necim drugim. Prosle godine kad sam otvoril Del Piera sam mislil da je kraj svemira... I onda shvatim da je toliko rijetko otvorit ikonu da to nije normalno. Youtubere ne racunam jer je to usrani marketing.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
SimeKZ kaže...

Youtubere ne racunam jer je to usrani marketing.

Ja sam ove godine otvorio Zanettija, Socratesa i Neymara... zamisli što bi tek bilo da sam jutuber :P

[19xx] 4ntraks
11 godina
SimeKZ kaže...

Meni je frisko stigo novi joystick, pa i mozes zamislit kako ide WL... Gold 1 mi je za sada najvise kaj sam stigo, nadam se elite svaki put... al svaki put pojedem govno :D 

Citam sad na redditu od FIFAe jedan thread gdje je postavljeno pitanje da li je itko u ovoj FIFAi izvuko ikonu. Koliko sam uspio procitat ima ekipe koja u 9 godina igranja nije jednom povukla Ikonu niti bilo koga od Ronalda, Messia, Neymara... Neki cak nikad nisu IF izvukli u paketu sve dok se nije pojavila WL. Meni je to fascinantno da 10 godina igras igru i u niti jednom trenu da igra nije nagradila ikonom ili necim drugim. Prosle godine kad sam otvoril Del Piera sam mislil da je kraj svemira... I onda shvatim da je toliko rijetko otvorit ikonu da to nije normalno. Youtubere ne racunam jer je to usrani marketing.

Ja igram fifu od fife 14 znaci fifa 19 mi je sesto izdanje i najbolji igrac kojeg sam dobio neracunajuci tots pack je Bale. Dobio sam ga u dvije fife mislim da su bile fifa 16 i fifa 17 i kostao je oko 250k. On je najskuplji igrac kojeg sam dobio.

17 godina
neaktivan
FIFA 19

Opet nista konretno danas. Veratti i dost(mislio sam da je VVD). A u crvenima sam upoznao 2 nova igraca za koje nikad prije nisam cuo, sve u svemu odlicno. :D

0 0 hvala 0
17 godina
The_K kaže...
SimeKZ kaže...

Ja igram fifu od fife 14 znaci fifa 19 mi je sesto izdanje i najbolji igrac kojeg sam dobio neracunajuci tots pack je Bale. Dobio sam ga u dvije fife mislim da su bile fifa 16 i fifa 17 i kostao je oko 250k. On je najskuplji igrac kojeg sam dobio.

Ja igram od 2012 i najskuplji igrač kojeg sam dobio bio je hazard od nekih 9 milijuna coinsa i neymar od 6.5 milijuna coinsa. Ibro od 4 milijuna i tako to ali sve je to bilo prije price rangesa. . Otkako je postavljeno novo pravilo s cijenama nisam dobio ništa. Dali su mi prošle godine u 6 mjesecu kada više nisam niti igrao TOTS Salaha kada mu je cijena bila oko 300k coinsa. Zadnje tri fife u jeku sezone dobio sam samo jednom karticu vrijednu 200k. i to je to.

14 godina

Jel gamepad u jednom komadu ?

13 godina
MGloc kaže...

Jel gamepad u jednom komadu ?

Ako mene pitas... je, u jednom je komadu... samo se zna na malo jacu vibraciju ugasit, upiknem ga u restart button, ponovno povezem i on opet radi dok ne dode do jace vibracije. Nije mi se dalo bakcit kaj mu je. Odlucio sam si uzet novi, koji ce bit rage free i dmg free... jbg, skupa skola... al ko ga jebe. Od kad igram PES i FIFU ovo je tek drugi razbijeni joystick. Prvi je bio od Xboxa 360 kod frenda u stanu sam ga bacil u pod i puko mi feder na RT tipki. Igralo se s njim i dalje, samo kaj sam tad jos bil tolerantant na pizdarije i nije se moglo kupit novo :D 

13 godina
Skilledžija kaže...
SimeKZ kaže...

Ja sam ove godine otvorio Zanettija, Socratesa i Neymara... zamisli što bi tek bilo da sam jutuber :P

Evo mali update :)

Morat ću jubitu kanal otvorit i samo pakete otvarat.

Jedina caka je što je paket untradable i sad sam na 100 muka kako ga ukomponirat u neku od ekipa???

Ako ne bude išlo biti će za neku drugu ikonu SBC, jbga, tko može može :)

[19xx] 4ntraks
13 godina
Skilledžija kaže...
Skilledžija kaže...
SimeKZ kaže...

Jedina caka je što je paket untradable i sad sam na 100 muka kako ga ukomponirat u neku od ekipa???

Fascinantno jbt. 

17 godina
FIFA 19

Sad sam skoro infarkt dobio. Uvijek pratim par igrača. Sada malo gledam Hazarda 93. Cijelo vrijeme ide za 1 050 000 coinsa a danas je porastao preko 1 100 000 coinsa. I onda se dogodi da je na bidanju u par minuta bilo par kartica. Gledam kako jedna kartica odlazi za 800k coinsa a dvije za 900k coinsa. Nemam jebenog coinsa da se uključim. Uglavnom nikad lakše ne bih došao do 500k coinsa u par minuta jer već za desetak minuta ljudi su ga kupovali buy now za 1 100 000 coinsa. Kaj se dogodilo, nemam pojma. Možda kakav problem sa serverima pa se nije moglo bidati? To mi se dogodilo par puta. Hoću bidati i neda mi. Sve sam coinse uložio u live kartice i sada sam blokiran još barem desetak dana. No ovo su bile prilike koje se rijetko ukazuju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Skilledžija kaže...

Daj satnicu kada otvaraš, što si taj dan jeo, na koju si se stranu počešljao, koju si majicu imao te jesi li istukao ženu ili ne? Sve nam reci. Nemoj ništa zatajiti. Možeš mi u privatnoj poruci reći i brojeve za eurojackpot za ovaj petak. Bio bih ti jako zahvalan.

11 godina
protjeran

U koje tocno kartice si ulozio?

This time next year we'll be millionaires
13 godina
movie kaže...

Daj satnicu kada otvaraš, što si taj dan jeo, na koju si se stranu počešljao, koju si majicu imao te jesi li istukao ženu ili ne? Sve nam reci. Nemoj ništa zatajiti. Možeš mi u privatnoj poruci reći i brojeve za eurojackpot za ovaj petak. Bio bih ti jako zahvalan.

Sve isto kao i dosad... kad dođem s posla, prije ručka zapalim cigaru i otvaram pakete.

Sve ikone sam dobio u to vrijeme, jedino Neymara sam dobio na nekom SBC-u oko ponoći.

Znači od 16:30-16:45 h je uredovno vrijeme za dobivanje ikona :)

[19xx] 4ntraks
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice