FIFA 19

poruka: 7.924
|
čitano: 998.063
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 19
movie kaže...
The_K kaže...

Ja ne kuzim nakon 5mjeseci igre oni nisu popravili bug da mi igrac odjednom random promijeni poziciju. Dns sam skoro dva puta izgubio vodstvo jer mi je Son igrao cdm a fabinho lm. Ne kuzim zasto je to tako tesko popraviti pa u svakoj fifi u svakom pesu do sada nije toga bilo sto znaci da se moze popraviti. Odmah mi pritisak skoci kad stisnem L1 da mi lijevo krilo protrci prema naprijed i onda ja skuzim veliku celavu glavu i odmah odustajem od toga i vracam loptu nazad. Igrao sam protiv frajera nekog vodio fino 4-1 meni igraci promijene pozicije i primim dva gola u toku kad sam popravljao to sranje od buga da mi se vrati sve u normalu jer mi za cudo bozije son ne zna igrat cdm a fabinho krilo u tih 20min ja ne mogu otici na lijevo krilo vec sam forsiran graditi sve preko desnog.

Očito nitko nije prijavio a oni nisu svjesni propusta.

Nije mi jasno zasto se obojica bunite, ocito je da tehnologija za to jos nije dostupna!!

11 godina
zagid3 kaže...
movie kaže...
The_K kaže...

Ja ne kuzim nakon 5mjeseci igre oni nisu popravili bug da mi igrac odjednom random promijeni poziciju. Dns sam skoro dva puta izgubio vodstvo jer mi je Son igrao cdm a fabinho lm. Ne kuzim zasto je to tako tesko popraviti pa u svakoj fifi u svakom pesu do sada nije toga bilo sto znaci da se moze popraviti. Odmah mi pritisak skoci kad stisnem L1 da mi lijevo krilo protrci prema naprijed i onda ja skuzim veliku celavu glavu i odmah odustajem od toga i vracam loptu nazad. Igrao sam protiv frajera nekog vodio fino 4-1 meni igraci promijene pozicije i primim dva gola u toku kad sam popravljao to sranje od buga da mi se vrati sve u normalu jer mi za cudo bozije son ne zna igrat cdm a fabinho krilo u tih 20min ja ne mogu otici na lijevo krilo vec sam forsiran graditi sve preko desnog.

Očito nitko nije prijavio a oni nisu svjesni propusta.

Nije mi jasno zasto se obojica bunite, ocito je da tehnologija za to jos nije dostupna!!

Pa taj propust im se desio prije mjesec ili dva na njihovom turniru. Trebali bi znati za to.

17 godina
neaktivan
hrka11 kaže...
cicek kaže...

... suarez trpa u malu mrezicu samo pritiskom shuta...

E sta taj more promasit nemas pojma...samo pritiskom shuta ces dodat golamnu u ruke,ako napunis dovoljno samo ces pogodit opet golmana,tek ako pogodis stranu i ispravno napunis onda ces pogodit gol...bgmi tap in ako si na to mislio nema veze s ovim igracom,ja ga imam vec preko 350 utakmica i koliko je samo ispromasivao i dodao lopti golmanu,ajme majko.

Mislio sam da ce mi s njim iz blizine bit dovoljan tap in ali kurcina rodjo.

Ma suareza sam uzeo samo kao primjer jer znam da ima visoki composure i finishing.

Skilledžija kaže...

Ne vrijedi ti se raspravljat s cicekom jer taj nije pucao iz blizine u ovoj FIFI... naime on je gličer i roka finess sa 20m pa ne zna kako izgleda kad s igračem uđeš u šesnaesterac, kamoli peterac.

Ti si u tom silveru najpametniji i sve znas, uopce me strah kakve su to akcije ako muku mucis do 8 pobjeda, daj si pet.

movie kaže...
cicek kaže...

E decko dragi, ako toliko volis nogomet kao sto pricas morao bi znati da je tanka linija izmedu prosjecnog i odlicnog napadaca. Logicno je da svaki napadac mora znat zabit gol, al tu se pojavljuje ona rijec "Clinical" finisher. U fifi ti je za to ekvivalent composure u dribling statsima. E sad npr suarez ima veci composure i finishing nego morata, neznam tocno kolko suarez ima u igri al ajmo rec da ima 90 da nam bude lakse kasnije racunat. Bez timed finishinga 9 od 10 udaraca suarez trpa u malu mrezicu samo pritiskom shuta i to ti je tvoje arkadno  jer od tebe ne trazi nista osim pritisak gumba, a timed finishing od tebe trazi nekvu praksu i daje ti pravo na gresku da promasis. U stvarnom svijetu tu ti je ta mirnoca koju osoba ima pomjesano s kvalitetom terena, ometanjem od strane branica i jos x faktora koji utjecu na ljudsko bice da promasi ili zabije, pozitivno ili negativno. E sad to trazit od linije koda je nemoguce i nadobudno. A timed finishing ti ocarava bar tu opciju da promasis jer si eto promasio zeleno. Da se mene pita ja bi stavio opciju di igra od tebe trazi taj timed finishing pod obavezno ali onda vecina igraca nebi mogli biti konkurentni da ga jebes jer jednostavno mentalni sklop im ne dozvoljava takve manevre. 

A pravu pravu simulaciju igre poput nogometa ces docekat negdje oko penzije jer smo jos desetljecima od tog da se sport ko nogomet adekvatno izsimulira. Pogle samo rukomet koji je jos apstraktniji za izsimulirat, pogledaj verziju rukometne simulacije na razini je onih madarskih igrica koje su imale one zute diskete, a trenutno je to najvise sto im tehnologija pruza, a naravno da bude dostupno financijski barem malo vecem broju amaterskih korisnika. 

Da je to sranje i obavezno u igri, tko bi me natjerao da ga koristim? Kada sam u ziceru stisnem L1 R1 i puknem pored golmana. Kada sam na 16 m stisnem punom u kontra kut. Apsolutno nemam potrebe koristiti to arkadno sranje u kojem očito uživaš. S druge strane to sranje nije pošteno jer netko ima briljantnu vezu a netko sranje internet vezu. Sad ti majstore sa sranje vezom i velikim lagom budi konkurentan nekome tko nema laga? Meni zbog veze neki put i obično dodavanje postaje izazov. Koliko vidim ovy i ekipa zabijaju 10/10 s tim sranjem dok ja zabijam 7/10 bez tog sranja. Stoga ne znam što si mi htio reći? Logično je da će bolji igrač iskoristiti više zicera od lošijeg, iako se i o tome može diskutirati kroz prizmu ove igre.

Jedino pošteno gdje bi se vidjelo neko znanje igrača je da nam se omogući online igranje s manualnim postavkama pa da te onda vidim bez ikakve pomoći ai-a. Pričati o mentalnom sklopu i nekoj umješnosti korišenja tog sranja kada vidimo da su ga svi savladali u 10 dana je smiješno. Onaj tko ne zna igrati, ne zna igrati ovako ili onako. Onaj tko zna igrati sve je pohvatao jako brzo. Dao bih se kladiti da će ovo sranje nestati u sljedeće izdanju fife. Manual postavke stvorile bi veći jaz između onih koji znaju i onih koji ne znaju od ovog arkadnog sranja i to bi bio put ka realnijem nogometu.  Nemoj mi samo reći kako mogu i sada igrati online na manual. Da, mogu ali protiv tebe koji igraš s pomoći ai. To nije fer. Da pod obavezno stave manual pola igrača odustalo bi od igre, stoga nemoj mi prodavati fore o težini ovog arkadnog sranja.

Što se rukometa tiče izgleda tako kako izgleda samo zbog jedne stvari. Igru nije razvijao ozbiljan studio niti igra ima ikakav potencijal. Sport koji se ozbiljno igra u pet zemalja ne može biti globalno popularan u gaming zajednici. Mislim da je košarka kompleksnija za napraviti pa vidi kako izgleda taj sport kada se posla primi ozbiljan razvojni studio. U pravu si, simulaciju nećemo nikada dočekati, ne zato što je to nemoguće već zato što igru treba igrati što veći broj igrača jer profit je jedino mjerilo uspješnosti neke igre. Stoga igru treba približiti svim dobnim skupinama. Kako ćeš to napraviti ako ne na način da svatko može svakoga dobiti i da se svatko može osjećati kao pobjednik. U tom slučaju simulacija nije opcija.

Imao sam i ja problema s vezom i lijepo sam malo proguglao sta je i otvorio portove i nakon toga je okej. E sad ti pises ko bi te natjerao, ako bi stavili da je obavezno timed finishing, znaci obavezno moras dva puta pritisnuti kad sutas, to te bi natjeralo jer bi se nesto desilo kad bi zakasni drugi put pritisnut. Neznam igrac bi pao ili bi neznam sutnuo loptu ko da je crveno. Nemoš o tome raspravljati kad sam ne mali broj puta pogodio stativu ili precku kad je gol bio prazan, to je nest drugo dal je skripta ili obicni bug nemam pojma. 

Eto ja sam si stavio ubacaje na manual jos na pocetku jer mi je islo na kurac da sam mogao ubaciti samo na prvu stativu ili na rub sesnajsterca i okej mi je tak nekad znam prepunit da odide u pm al bar mi svaku drugu loptu nije courtoa pokupio. A da svi igraju manual bilo bi ti potpuno isto ko i sad samo bi puno utakmica zavrsavalo bez golova jer ova ekipa koja je nize nebi odigrala ni jednu cijelu utakmicu. E i taj jaz koji si spomenuo ne pase fifi jer ce izgubit dosta igraca koji ce si misliti, ovo mi je tesko bla bla. Ja s tim timed finishingom zabijam skoro pa redovito, ako ne zabijem 1na1 sansu s zelenim nebi je zabio da loptu natrpan u top na pet metara i opalim, jer jednostavno nisam smio zabiti. Ne mali broj puta sam pogodio s zelenim golmana u ruku i tek kad bi se lopta odbila bi on napravio svoji animaciju.

Rukometne igre se niko nije primio jer s ovom tehnologijom koju si mi sad mozemo priustiti ko potrosaci, nebi mogli ni instalirati takvu igru a sta im vrijedi proizvod ako ga nemogu prodati u toj kolicini koja se trazi od video igre. E a za nba neznam jer zadnji sam igrao kad je jos Shaquille igrao, tak da tu nemam blage di su i kak su.

17 godina
cicek kaže...

Imao sam i ja problema s vezom i lijepo sam malo proguglao sta je i otvorio portove i nakon toga je okej. E sad ti pises ko bi te natjerao, ako bi stavili da je obavezno timed finishing, znaci obavezno moras dva puta pritisnuti kad sutas, to te bi natjeralo jer bi se nesto desilo kad bi zakasni drugi put pritisnut. Neznam igrac bi pao ili bi neznam sutnuo loptu ko da je crveno. Nemoš o tome raspravljati kad sam ne mali broj puta pogodio stativu ili precku kad je gol bio prazan, to je nest drugo dal je skripta ili obicni bug nemam pojma. 

Eto ja sam si stavio ubacaje na manual jos na pocetku jer mi je islo na kurac da sam mogao ubaciti samo na prvu stativu ili na rub sesnajsterca i okej mi je tak nekad znam prepunit da odide u pm al bar mi svaku drugu loptu nije courtoa pokupio. A da svi igraju manual bilo bi ti potpuno isto ko i sad samo bi puno utakmica zavrsavalo bez golova jer ova ekipa koja je nize nebi odigrala ni jednu cijelu utakmicu. E i taj jaz koji si spomenuo ne pase fifi jer ce izgubit dosta igraca koji ce si misliti, ovo mi je tesko bla bla. Ja s tim timed finishingom zabijam skoro pa redovito, ako ne zabijem 1na1 sansu s zelenim nebi je zabio da loptu natrpan u top na pet metara i opalim, jer jednostavno nisam smio zabiti. Ne mali broj puta sam pogodio s zelenim golmana u ruku i tek kad bi se lopta odbila bi on napravio svoji animaciju.

Rukometne igre se niko nije primio jer s ovom tehnologijom koju si mi sad mozemo priustiti ko potrosaci, nebi mogli ni instalirati takvu igru a sta im vrijedi proizvod ako ga nemogu prodati u toj kolicini koja se trazi od video igre. E a za nba neznam jer zadnji sam igrao kad je jos Shaquille igrao, tak da tu nemam blage di su i kak su.

A zašto misliš da bih išao stiskati dva puta i zašto bi mi igrač pao ako stisnem samo jednom? Hoćeš reći da bi trebali poništiti sve vrste udaraca po golu i ostaviti samo ovo sranje? OK, daljnja rasprava je suvišna. Što se portova tiče, majstore ja imam dvije internet veze u kući. Kombiniram što je bolje i što je s manjim lagom. Neću sada raditi antireklamu firmama ali jedna je čisti drek a druga kako kada. Nisam debil da bi mi morao objašnjavati što napraviti s portvima ali trebao bi shvatiti da u nekim naseljima postoji stara infrastruktura i da možeš otvarati i zatvarati što hoćeš ali problem postoji. O kakvoj jebenoj tehnologiji pričaš u rukometu? Pa košarka u kojoj postoji nebrojeno više situacija te poteza i svega ostalog izgleda jako lijepo i ne treba ti atomska centrala za pokretanje iste. Dovoljan je PS4. Ne znam zašto smatraš da za jedan jednodimenzionalan sport kakav je rukomet treba atomska fizika? Nitko ozbiljan neće raditi rukomet jer za njega ne postoji interes. Početak i kraj priče. Glavna tržišta poput amerike, japana, engleske, pa sada velika tržišta poput rusije, kine, indije ne interesira rukomet a većina nikada nije niti čula za njega. To je jedini razlog.

10 godina
neaktivan
FIFA 19

Timed finish je po meni malo veća debilana. Trebali su ga stavit samo u kick off i to na nacin da svaki put kad je zeleno da lopta ide u okvir pa da se tamo ljudi malo izive.

Ako nastave ovim stopama, sta je sljedece? Gamebreaking shot jednom u poluvremenu kada skupis za njega?

I am over 9000!!!

2 0 hvala 0
17 godina
Shivi kaže...

Timed finish je po meni malo veća debilana. Trebali su ga stavit samo u kick off i to na nacin da svaki put kad je zeleno da lopta ide u okvir pa da se tamo ljudi malo izive.

Ako nastave ovim stopama, sta je sljedece? Gamebreaking shot jednom u poluvremenu kada skupis za njega?

Nislim da bi trebali staviti da se stisne tri puta pa da se onda vidi tko zna igrati a tko ne zna. Svaki debil zna stitnuti jednom, gotovo svaki debil zna stisnuti dvaput ali malo bi ih bilo koji bi imali timinga za stiskanje tri puta. To bi bila prava stvar. Konačno bi se vidjelo tko zna igrati a tko ne zna... naravno štit je obavezan a i game breaking shot bi bio lijepa inovacija na putu do simulacije.

Do tada EA nas šopa s novim karticama. Mislim da će ovo biti najbespotrebnije kartice u povijesti futa a imaju jaku konkuenciju.

https://www.futhead.com/news/fifa-19/2082/fifa-19-who-will-be-in-winter-otw-players/

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.1.2019 18:38 (movie).
13 godina
FIFA 19

Nikad nisam mislio da cu ovo rec' ali bi htio da se sljedecim patchom vrati finess jer ovo gubi svaki smisao. Probijati bedem od 8 igraca u obrani nema smisla niti logike. Upravo sam odigro 5-4 tekmu jer ja jednostavno nisam mogo branit njegove long shotove sa Ronaldom... 5 komada mi je spremio sa njim. Jedan sa Gattusom na ledima. Nevjerovatno kaj su napravili od igre. Doslovno su doveli do exploitanja jos vecih bugova i glitcheva u igri. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
movie kaže...
cicek kaže...

A zašto misliš da bih išao stiskati dva puta i zašto bi mi igrač pao ako stisnem samo jednom? Hoćeš reći da bi trebali poništiti sve vrste udaraca po golu i ostaviti samo ovo sranje? OK, daljnja rasprava je suvišna. Što se portova tiče, majstore ja imam dvije internet veze u kući. Kombiniram što je bolje i što je s manjim lagom. Neću sada raditi antireklamu firmama ali jedna je čisti drek a druga kako kada. Nisam debil da bi mi morao objašnjavati što napraviti s portvima ali trebao bi shvatiti da u nekim naseljima postoji stara infrastruktura i da možeš otvarati i zatvarati što hoćeš ali problem postoji. O kakvoj jebenoj tehnologiji pričaš u rukometu? Pa košarka u kojoj postoji nebrojeno više situacija te poteza i svega ostalog izgleda jako lijepo i ne treba ti atomska centrala za pokretanje iste. Dovoljan je PS4. Ne znam zašto smatraš da za jedan jednodimenzionalan sport kakav je rukomet treba atomska fizika? Nitko ozbiljan neće raditi rukomet jer za njega ne postoji interes. Početak i kraj priče. Glavna tržišta poput amerike, japana, engleske, pa sada velika tržišta poput rusije, kine, indije ne interesira rukomet a većina nikada nije niti čula za njega. To je jedini razlog.

Vidim da lajes prije nego procitas do kraja sta sam ti napisao pa onda nema smisla s tobom raspravljat. Ponjavljam, kad sam ja zadnji put igrao nba neznam nit na kojoj konzoli samo znam da je shaq igrao jos i ne pratim sad i ne mislim s tobom o tome raspravljat. A sta se tice rukometa rukomet se igra na razradene akcije, krizanja, kontre, hrvanja i pizde materine i igra se puno brze nego nogomet i trenutna tehnologija nema sta tu radit a da na kraju budu u profitu. A ovaj prvi dio mi se neda komentirat jer ti neznas razgovarat drugacije nego "a sta ako ja", sta koji kurac ti? Stavili su taj timed finishing tamo, dal je to pozitivno ili ne, nebitno jer je tu. Ja ga koristim od pocetka i kad idem u 1na 1 sansu i kad pogodim zeleno lopta prohuja pokraj golmana i ovaj se ne snade. Koristim u igri sta su mi dali i amen. Pokousavam iskoristiti svaku opciju maksimalno da bi poboljsao svoj rank ili nagrade u WL, nebitno.

Sam si rekao da ne zelis arkadnu igru, sta bi morali staviti da ti sutas i da se onda okrece rulet sta ce se desit ili kaj ne kuzim? Mora biti nekvog pravila jer je to izprogramirano a ne jebena stvarnost, ako oces stvarni nogomet uzmi loptu i odi na igraliste, a ne mi tu nabrajas sta nije dobro a ne nudis nikvo rjesenje, nit ne razmislis o tome sto ti neko drugi odgovori, samo kritiziras i tjeras nekvi inat, ko ove panjine iz zivog zida.

Neces koristit timed finishing, nemoj boli me k, al nemoj onda srat kad ti golman obrani ili sta vec. Ako su ga stavili stavili su ga i ima nekvi jebeni utjecaj i tocka.

Ja sam isto iz mjesta di je stara infrastruktura i kad sam ih pitao za optiku su mi se smijali i rekli nece to tako skoro kod tebe. Al vidi otvorio sam portove i od onda je dobro, istina zna nekad jebat kad su promo eventi i serveri su prenatrpani al onda ne igram nego cekam da se malo oslobode veze, nakon 23h ni za vrijeme TOTY eventa nisam imao problema s vezom. Neda mi se vise raspravljat o tome jer ne vodi nicemu.

Nego, zna mozda neko kad pocinje lunarna nova godina? Cisto da znam dal mi se isplati sutra uzimat undtradable pakete.

17 godina
Shivi kaže...

Ako se sjecate ovog : 

onda znate sto je igra.. sve ostalo je racku...

13 godina
SimeKZ kaže...

Nikad nisam mislio da cu ovo rec' ali bi htio da se sljedecim patchom vrati finess jer ovo gubi svaki smisao. Probijati bedem od 8 igraca u obrani nema smisla niti logike. Upravo sam odigro 5-4 tekmu jer ja jednostavno nisam mogo branit njegove long shotove sa Ronaldom... 5 komada mi je spremio sa njim. Jedan sa Gattusom na ledima. Nevjerovatno kaj su napravili od igre. Doslovno su doveli do exploitanja jos vecih bugova i glitcheva u igri. 

Nisam tekme dobio od kad je doso patch... zapravo lazem... jednu sam dobio. WL me sve strah uopce pocinjat igrat jer ne vidim smisao u dobivanju golova na kontru i polu kontru svaki jebeni put. Ako netko ima ideju koju postavu postavit uz kakve instrukcije bio bi zahvalan. Pormijeniti ovako gameplay nakon pola godine je najveci idiotizam ikad.

13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
SimeKZ kaže...

Nisam tekme dobio od kad je doso patch... zapravo lazem... jednu sam dobio. WL me sve strah uopce pocinjat igrat jer ne vidim smisao u dobivanju golova na kontru i polu kontru svaki jebeni put. Ako netko ima ideju koju postavu postavit uz kakve instrukcije bio bi zahvalan. Pormijeniti ovako gameplay nakon pola godine je najveci idiotizam ikad.

Ja igram sa hrvatskom momcadi i sviđa mi se patch, golovi su puno razvrsniji. Igram div3.

Prešao sam sa 4231 u 4312, instrukcije su mi Perisicu(ST) get in behind, Mandzukicu(ST) Stay central, od veznih samo Rakitic ima kao centralni CM Stay back while attacking.

Sa dva napadaca i kombinatorikom uvijek nađem rupe u obrani, mozda da probas sa dva ST, pretpostavljam da igras kao svi 4231 formaciju. 

13 godina
zagid3 kaže...
SimeKZ kaže...
SimeKZ kaže...

Ja igram sa hrvatskom momcadi i sviđa mi se patch, golovi su puno razvrsniji. Igram div3.

Prešao sam sa 4231 u 4312, instrukcije su mi Perisicu(ST) get in behind, Mandzukicu(ST) Stay central, od veznih samo Rakitic ima kao centralni CM Stay back while attacking.

Sa dva napadaca i kombinatorikom uvijek nađem rupe u obrani, mozda da probas sa dva ST, pretpostavljam da igras kao svi 4231 formaciju. 

Nahh... 41212 igram. Golov su daleko od raznovrsnosti. Probao sam 4312, trebo bi opet. Golovi jesu raznovrsni ali je uporno igranje na odbijance, ne znam, mozda je takav dan... ali od jedno 10 komada kaj sam primil u 4-5 tekmi 8 je bilo iz odbitka. Uopce nije bitno od kud, bitno da samo opali loptu a sve ostalo ce se pobrinut AI i pospremit loptu u gol. Vise sam ispizdil jbt. 

Probat cu sve balanced, osim Kante i Gattuso Stay back... Cak cu probat i bekove ukljucit u napad da dobijem na sirini, pa da vidimo kaj bude.

13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
zagid3 kaže...
SimeKZ kaže...
SimeKZ kaže...

Cak cu probat i bekove ukljucit u napad da dobijem na sirini, pa da vidimo kaj bude.

Meni su bekovi uvijek na balanced, vise dobijem s njima u napadu nego sto gubim u obrani.

6 godina
neaktivan
FIFA 19

Jel uzeo neko Dumfries-a iz Sbc-a?

0 0 hvala 0
17 godina
cicek kaže...

Vidim da lajes prije nego procitas do kraja sta sam ti napisao pa onda nema smisla s tobom raspravljat. Ponjavljam, kad sam ja zadnji put igrao nba neznam nit na kojoj konzoli samo znam da je shaq igrao jos i ne pratim sad i ne mislim s tobom o tome raspravljat. A sta se tice rukometa rukomet se igra na razradene akcije, krizanja, kontre, hrvanja i pizde materine i igra se puno brze nego nogomet i trenutna tehnologija nema sta tu radit a da na kraju budu u profitu. A ovaj prvi dio mi se neda komentirat jer ti neznas razgovarat drugacije nego "a sta ako ja", sta koji kurac ti? Stavili su taj timed finishing tamo, dal je to pozitivno ili ne, nebitno jer je tu. Ja ga koristim od pocetka i kad idem u 1na 1 sansu i kad pogodim zeleno lopta prohuja pokraj golmana i ovaj se ne snade. Koristim u igri sta su mi dali i amen. Pokousavam iskoristiti svaku opciju maksimalno da bi poboljsao svoj rank ili nagrade u WL, nebitno.

Sam si rekao da ne zelis arkadnu igru, sta bi morali staviti da ti sutas i da se onda okrece rulet sta ce se desit ili kaj ne kuzim? Mora biti nekvog pravila jer je to izprogramirano a ne jebena stvarnost, ako oces stvarni nogomet uzmi loptu i odi na igraliste, a ne mi tu nabrajas sta nije dobro a ne nudis nikvo rjesenje, nit ne razmislis o tome sto ti neko drugi odgovori, samo kritiziras i tjeras nekvi inat, ko ove panjine iz zivog zida.

Neces koristit timed finishing, nemoj boli me k, al nemoj onda srat kad ti golman obrani ili sta vec. Ako su ga stavili stavili su ga i ima nekvi jebeni utjecaj i tocka.

Ja sam isto iz mjesta di je stara infrastruktura i kad sam ih pitao za optiku su mi se smijali i rekli nece to tako skoro kod tebe. Al vidi otvorio sam portove i od onda je dobro, istina zna nekad jebat kad su promo eventi i serveri su prenatrpani al onda ne igram nego cekam da se malo oslobode veze, nakon 23h ni za vrijeme TOTY eventa nisam imao problema s vezom. Neda mi se vise raspravljat o tome jer ne vodi nicemu.

Nego, zna mozda neko kad pocinje lunarna nova godina? Cisto da znam dal mi se isplati sutra uzimat undtradable pakete.

Da, u pravu si. Treba pričekati 2119 godinu da se pojavi tehnologija koja će moći prikazati tako kompleksan sport kao što je rukomet. Ipak imamo tu jedno križanje koje se vrti cijelu tekmu i bezbroj dodavanja na 9 metara. Gledajući taj sport koji igra ozbiljno pet država, košarka po kompleksnosti izgleda kao atomska fizika. Daj shvati, rukomet nikoga ne interesira i zato ga neće nitko ozbiljan ili pametan raditi. Zar stvarno misliš da jedan amer, englez, japanac, kinez ili indijac želi igrali rukomet? Ta igra ma kako dobro napravljena bila ne bi imala niti približnu prodaju kao jedan pes koji je po tom pitanju predmet sprdnje godinama.

Znači tebi je nebitno je li neka novina u igri dobra iili loša, pozitivna ili negativno, smislena ili besmislena? Idemo je crpiti i zabijati nerealne golove jer kao što vidim neki bi bili i spremni ubiti za pobjedu a kako onda neće koristiti propuste igre da bi pobijedili. Ako nešto nema smisla ili je loše ili ne doprinosi kvaliteti igre, o tome treba govoriti. Zašto sutjeti? Platio si proizvod i od njega očekuješ sve najbolje. Ja često pošaljem mail u kojem kritiziram neke stvari. Nije neki problem a osjećam obvezu kao ljubitelj nogometa i igre da iznesem svoje mišljenje. Inaće većina nas je igru kupila da bi je igrala u svoje slobodno vrijeme a ne da bi pikali kada serveri nisu preopterećeni. Naravno da se niti s tim ne mogu pomiriti.

Uvijek mi je drago kada mi netko sugerira da idem na livadu igrati nogomet ako želim realnost. Jeben argument protiv loše igre. Kako je netko primjetio, kada rasprava ne krene kako si zamislio onda počneš vrijeđati. U jednom si u pravu, s tobom nema smisla raspravljati. U krivu si što se tiče moga plakanja u igri. Ja uopće ne komentiram svoje igranje niti igram previše da bi to bilo bitno isticati. Smatram da mogu iznijeti svoje mišljenje jer sam platio igru i ne želim je igrati ovakvu kakva je. Ovdje sam uglavnom plakao zbog loše sreće u packovima.

FIFA 19  Lunar New Year 08 February – 11 February 2019

17 godina
SimeKZ kaže...

Nahh... 41212 igram. Golov su daleko od raznovrsnosti. Probao sam 4312, trebo bi opet. Golovi jesu raznovrsni ali je uporno igranje na odbijance, ne znam, mozda je takav dan... ali od jedno 10 komada kaj sam primil u 4-5 tekmi 8 je bilo iz odbitka. Uopce nije bitno od kud, bitno da samo opali loptu a sve ostalo ce se pobrinut AI i pospremit loptu u gol. Vise sam ispizdil jbt. 

Probat cu sve balanced, osim Kante i Gattuso Stay back... Cak cu probat i bekove ukljucit u napad da dobijem na sirini, pa da vidimo kaj bude.

Da, baš sam i ja to danas primjetio. Golove zabijam i primam isključivo iz odbijanaca? Da ne pričam kako u 90 minuti nasumično ubačena lopta završava u golu nakon nerealnog udarca glavom. Igrao sam 4-3-2-1 i 4-1-2-1-2 (2). Postavke imam od ovya. Većina tekmi mi je bila bez golova do 90 minute. Onda ili primim ili zabijem. Kad naletim na lošijeg lika zabijem mu dva ili tri gola bez beda ali boljima od sebe jako teško. Kako kažeš, svi stoje otraga i čekaju krivo dodavanje ili presječenu loptu. Ja presječem recimo 10 lopti a njih 7 se vrati protivniku jer ne mogu iskontrolirati loptu. Onaj prvi dodir je isto tako šugav. Svi mi imaju problem s primanjem lopte i ako ti je lik za vratom a uvijek je, uvijek isčeprka loptu. Nemam neko mišljenje nakon dva dana ali ako ništa pada manje golova. Mislim da će opet dobiti na cijeni brzi i jaki igrači. Brzi da probiju stranu a jaki da skoče u 16m. Vidim da se većina igrača s kojima sam danas igrao upravo tako ponašala.

13 godina
neaktivan

Ako imate coinsa i zelite uloziti dugorocno (2-4 tjedna), Joan Jordan je dobra investicija. Trenutno ga se moze kupiti za 26k, sutra ce ga se vjerojatno moci snipat ispod 25k, a takve kartice (rating 84, šanjolac, laliga, IF) se krecu oko 40k. 

Ako bude neki sbc, mozda i prije poskupi.

Ja sam ulozio sve coinse koji su mu trenutno likvidni (slika).

11 godina
FIFA 19

Mene nakon patcha bas ide dosao sam na 2000 bodova a krenuo sam od 1700 i nesto ne sjecam se. Meni je bolje nego prije jer sad da bi se zabio taj finese mora se namjestiti i opaliti sa igracem koji zna pucati iz daljine. Zabio sam 2 gola pod precku sa Shevom i jednom zviznuo u raslje sa Kokeom sa nekih 25m to je sto se tice golova iz daljine koje sam zabio u zadnja dva dana. A golove inace postizem kombinacijama kratkim i dugim dodavanjima. Bolje mi je trenutno stanje gameplaya jer prije ja iskombiniram boga i isusa samo da zabijem gol mucim se nekih 30min i onda dodje protivnik i iz jedne sanse mi zvizne iz prve iz okreta sa 25,30m i zabije gol to mi je islo tako na k jer je sav moj trud pao u vodu ja sam se mucio kao isus da zabijem a on je samo opalio bezveze. Ti finese udarci prije uopce mi nisu imali smisla sjecam se da sam znao sa Boatengom iz bayerna znao zabiti golove sa 25m. To je inace bilo poslije kornera kad se odbije lopta i ja sam odmah isao pucat tako da slucajno ne izgubim loptu i protivnik mi baci kontru. Tu mi nije bilo logike kako stoper sa 58 longshots moze pogoditi raslje sa 25m oba dva puta sam bio iznenadjen kako je to on uspio zabiti. Sjecam se isto jedne situacije kad sam sa Sonom promasio dva zicera i onda sam opalio sa 30m bezveze sa njime i pogodio raslje, gledam i mislim si jebem ti igricu ona mene hoce uvjeriti da je u pravom nogometu lakse zabiti sa 30m nego sa 7,8m. Isto mi je glupost bila sto sam primjetio kod svojih protivnika da su cesto radili. Mnogo njih je moglo par puta uci u moj sesnaesterac i imat priliku 1na1 ali oni su odabrali to da se vrate na 25m i zviznu jednu finesu iz okreta sto meni nije imalo smisla jer to nikad nisam vidio u pravom nogometu.

Nemojte misliti da branim gameplay i da mislim da je dobar i dalje je smece i dalje nije balansirano ali smatram da je bolja situacija nego prije. Mozda ste vi svi koji ste pucali finese sa 30m samo trebate prilagoditi opet nauciti kako uci u protivnicki sesnaesterac jer ste se navikli samo pucat cim dodjete na 30,25m. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
FIFA 19

Prvih 90' je moj Mbappe. Sad da ja nisam, zabio taj gol ja ne znam kaj bi bilo. On je uredno 2 puta prosetal do kroz moju obranu koda ih nema. Umro sam od smijeha. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
movie kaže...
cicek kaže...

Da, u pravu si. Treba pričekati 2119 godinu da se pojavi tehnologija koja će moći prikazati tako kompleksan sport kao što je rukomet. Ipak imamo tu jedno križanje koje se vrti cijelu tekmu i bezbroj dodavanja na 9 metara. Gledajući taj sport koji igra ozbiljno pet država, košarka po kompleksnosti izgleda kao atomska fizika. Daj shvati, rukomet nikoga ne interesira i zato ga neće nitko ozbiljan ili pametan raditi. Zar stvarno misliš da jedan amer, englez, japanac, kinez ili indijac želi igrali rukomet? Ta igra ma kako dobro napravljena bila ne bi imala niti približnu prodaju kao jedan pes koji je po tom pitanju predmet sprdnje godinama.

Znači tebi je nebitno je li neka novina u igri dobra iili loša, pozitivna ili negativno, smislena ili besmislena? Idemo je crpiti i zabijati nerealne golove jer kao što vidim neki bi bili i spremni ubiti za pobjedu a kako onda neće koristiti propuste igre da bi pobijedili. Ako nešto nema smisla ili je loše ili ne doprinosi kvaliteti igre, o tome treba govoriti. Zašto sutjeti? Platio si proizvod i od njega očekuješ sve najbolje. Ja često pošaljem mail u kojem kritiziram neke stvari. Nije neki problem a osjećam obvezu kao ljubitelj nogometa i igre da iznesem svoje mišljenje. Inaće većina nas je igru kupila da bi je igrala u svoje slobodno vrijeme a ne da bi pikali kada serveri nisu preopterećeni. Naravno da se niti s tim ne mogu pomiriti.

Uvijek mi je drago kada mi netko sugerira da idem na livadu igrati nogomet ako želim realnost. Jeben argument protiv loše igre. Kako je netko primjetio, kada rasprava ne krene kako si zamislio onda počneš vrijeđati. U jednom si u pravu, s tobom nema smisla raspravljati. U krivu si što se tiče moga plakanja u igri. Ja uopće ne komentiram svoje igranje niti igram previše da bi to bilo bitno isticati. Smatram da mogu iznijeti svoje mišljenje jer sam platio igru i ne želim je igrati ovakvu kakva je. Ovdje sam uglavnom plakao zbog loše sreće u packovima.

FIFA 19  Lunar New Year 08 February – 11 February 2019

Ne, nego mene zivcira kad ti navedem nesto kao primjer i sad ti meni pilis tu nba i rukomet. Rekao sam ti da nisam igrao nba jos od tita nit ga pratim nit me ne interesira. 

Gle, ea je to implementirao nutra ko jedan od glavnih featura i nece micat to ma da se mi na trepavice postavimo. Vidis da su jedva maknuli one mrtve skarice na pocetku i sad ovaj finese. E sad ti tvrdis da je los timed finishing, ja velim da je ok. Znaci ako ga ti ne koristis sam sebi uskracujes taj glich bug feature kako got zelis to zvat, koji ti mora a i nemora pomoci, meni je vise pomogao nego odmogao. E sad mene vise zivvciraju propusti obrane koji su isto glitchevi a dese se samo zbog loseg programiranja jer su prenatrpali objekt, u ovom slucaju polygon igraca, animacijama i ko zna sta jos se umjesa u to sve plus nase komande i ovaj strokira i eto glupog gola, a nije tvoja greska nego evo drekec. Neznam od kud ti ovo za ubijanje za pobjedu tak da me se to ne tice. Al gle neces postat bolji u nicem ako neces ici iz krajnosti u krajnost i ako ne zelis prihvatit promjene i adaptirat se tim promjenama najbolje sto mozes.

Mene isto srce pece kad znam da ce sad kad krene sljedeci promo opet biti sve u kurcu i cekat cu ko vampir ponoc da odigram to sto sam platio. I takoder sam im se zalio po tom pitanju al mogu jansvaki dan njima slat goluba pismonosu oni ce mi pobacat 2-3 klisej odgovora i cao. 

Jbg paketici ni mene ne maze ,makar znam da sto posto u cet srozaju mogucnosti u paketima na minimum posto ne mozemo vidjeti pack probability u tim "dobivenim" a u biti krvavo zaradenim paketicima. 

11 godina
FIFA 19

Bome su sjebali te golmane ovo je vec treci put nakon patcha da ja za vrijeme kornera namjestim golmana da uhvati loptu i on je ne zeli hvatat vec samo stoji kao idiot i onda ga protivnik nadskoci i zabije prazan gol glavom. Nezz kako cu se sada braniti od kornera jer sjecam se prije koliko god igraca ja stavio na prvu protivnik ce uvijek sve nadskocit i zabit gol.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 19

Ne znam kaj se treba u ovakvim situacijama..  Jedino platit psihijatar. Pogodio sam valjda 4 stative, ne znam n isma kolko. On je opuco dovoljno puta... Uzas, uzas, uzas... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
SimeKZ kaže...

Ne znam kaj se treba u ovakvim situacijama..  Jedino platit psihijatar. Pogodio sam valjda 4 stative, ne znam n isma kolko. On je opuco dovoljno puta... Uzas, uzas, uzas... 

Napravi Shevu zabija zicere kao iz sale a posto si rekao da si navijac Milana obozavat ces ga

13 godina
The_K kaže...
SimeKZ kaže...

Napravi Shevu zabija zicere kao iz sale a posto si rekao da si navijac Milana obozavat ces ga

Mbappe Suarez dvojac je odlican, ne promasuju oni zicere... nego jednostavno kad ne mozes, ne mozes... Nadam se sutra necem u nagradama, pa bi mozda i mogo shevu slozit.

8 godina
neaktivan
FIFA 19

Drugi tjedan zaredom u tradeable awardsima 

1 0 hvala 0
6 godina
neaktivan
FIFA 19

I meni dobre nagrade, untredable. David Silva, Varane i neki TOTW nebitan. 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 19

Ja sam dobio IF Gomeza. 200k

Ali zato me ubija sa Savićem, znaci u svakom paketu ga dobijem, jebo ih Savić.

edit:

Crveni uletili Nelson Semedo i Di Maria

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.1.2019 9:06 (C3c1l).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
C3c1l kaže...

Ja sam dobio IF Gomeza. 200k

Ali zato me ubija sa Savićem, znaci u svakom paketu ga dobijem, jebo ih Savić.

edit:

Crveni uletili Nelson Semedo i Di Maria

Ovak ja sam dobio od crvenih :Semeda i Poulsena

U packovima sam dobio: Bonuccia, Kouliballya, Ozila i Mkhtyriana

A U rivalima sam uzeo pare

8 godina
neaktivan
FIFA 19

u crvenima skoro najbolje što se moglo dobit dobio, Di Mariu i Gimeneza

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Ovo je frend s PC na novom patchu..

Slika je mala i sugava...  33/22 on a protivnik 7/3 koji je dobio 1:2

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.1.2019 9:35 (DadoZG).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice