Pa pisao sam to i prije peča... nije problem finess uopće bio, ustvari bio je, ali ne najveći problem ove igre.
Najveći problem ove igre je jebeni presing i jebeni AI - kad to dvoje staviš u kombinaciju igra igra za tebe.
Pa 100 puta sam igrao protiv igrača koji imaju namješteno da me jedan njihov igrač uvijek prati.
On dotle češka jaja i namiješta CDM-a da mi presiječe eventualno dodavanje.
Prvo što je potrebno da bi se ova igra popravila je potpuno isključiti presing ili da ovi što koriste presing imaju staminu samo 45 minuta.
Sljedeće poluvrijeme 0 stamine pa se jebi i neka ti igrači hodaju po terenu umjesto da trče.
I naravno, smanjiti AI asistenciju na pola... doduše, oni su već smanjivali AI s jednim od pečeva - sjetite se kako je tad igra radila, svaki pas, svaki udarac je AI blokirao, ako ne nogom, onda guzicom.
Što se mene tiče, mogu vratiti finess, ali ovo dvoje treba korigirati i to jako.
Doslovno dva posta prije si objasnjavao kako vec neznam kolko godina igras obranu samo s CDM-om i da igras taktiku press after possesion lost i sad pricas da to treba iskljuciti. :D
I kad ja tu istu stvar kritiziram se vrijeđas.
Sad cu se ja uvrijediti. ;)