FIFA 19

poruka: 7.924
|
čitano: 1.058.582
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 19
movie kaže...
zagid3 kaže...

Neymar trenutno 530k, a vjv nece uci u TOTY i vrati ce se na 600k. Kupite da ga dok je jeftin.  

Mene nosi zadnjih par WL. Ovo je ucinak ovog sto sam dobio u packu, drugog sam prodao.

Dok god igrači glasuju u omjeru 60/40 za neymara, messia i ronalda nema zime. Ovo mi je sada glupo. Do sada su uvijek toty kartice bile 11 najboljih igrača po izboru FIFE a ove godine svatko može glasovati za toty igrače i onda s 40% udjela još sudjeluje EA Sports. Po meni nema zime za neymara jer će se toty momčad slagati komercijalno. Do sada je uvijek najbolje ocjenjena toty kartica bila onog igrača koji je bio proglašen za najboljeg igrača na tom istom izboru. Dakle, koga interesira jedan modrić? Mislim da po prvi put najbolji igrač svijeta neće biti i najbolje ocijenjena kartica.

Nisam pratio stanje glasova u zadnje vrijeme tj. danas. Jucer su Messi, Ronaldo i Mbappe bili daleko ispred Neymara sto se tice glasova, pa sam sudio po tome.

Cak je i Salah bio ispred Neymara na toj listi.

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.1.2019 22:03 (zagid3).
17 godina
zagid3 kaže...

Nisam pratio stanje glasova u zadnje vrijeme tj. danas. Jucer su Messi, Ronaldo i Mbappe bili daleko ispred Neymara sto se tice glasova, pa sam sudio po tome.

Cak je i Salah bio ispred Neymara na toj listi.

Moguće. Niti ja ne kažem da sam u pravu ali znaš kako to ide. Pet najtraženijih kartica u igri će vjerojatno dobiti i najviše glasova bez obzira bilo to zasluženo ili nezasluženo. Svima odgovara.

13 godina
neaktivan

Mislim da su htjeli napraviti neki mix igraca koji su bili najbolji tokom godine i onih koje igraci fife žele. Ali nepotrebno, valjda zeli napravit hype za taj TOTY pa da prodaju paketice.

13 godina
neaktivan
hrka11 kaže...

Kolega daj savjet za zaradu :)

Poslusa sam te s kokeom i saulo i zaradio oko 200k,sad samna 400k sta dalje za zaradu?

:)

Neznam jeli ovo upuceno meni, ali buduci da sam pisao da treba kupiti Saula,Kokea kad su bili jeftini odgovorit cu i posto nitko drugi ne odgovara.

Trenutno mi od dugorocnih investicija izgledaju dobro IF Digne (13,25k) i IF Gotze (19,5k). Dva su razloga jedni od jeftinijih informova za svoj rating, te uskoro(tjedan dana do 10tak) bi trebali izaci POTM za Premier i Bundes ligu.

No ja cesto promasim IF investicije i ostanem na 0. Tipa trenutno imam 500k u IF Perrinu i ako ih sad prodam bit cu nakon poreza na nuli.

Ako zelis uloziti u POTM, dobro bi bilo kupiti high rated igrace iz timova protiv kojih su Son i Salah zabili, buduci da ce netko od njih najvjerojatnije biti POTM,a cesto bude SBC sa igracima iz klubova protiv kojih je POTM igrac zabio.

Od kratkorocnih investicija neznam sto sad kupiti, najbolje da ti odgovori kolega Movie mislim da on ima najveci transfer profit od mojih prijatelja na PSN-u.

Sada bi bilo pametno kupiti ekipe buduci da ljudi prodaju sve u iscekivanju TOTYa. Npr. Mbappe se blizi cijeni od 300k na PS4.

9 godina
neaktivan
FIFA 19

Ovaj fut champions me jebe iz vikenda u vikend.. startao sam s 11-0 omjerom i isao sam igrati sad navecer dodem do 13-1, taj jedan poraz je bio prihvatljiv, ali onda slijede dva poraza zaredom od preglupih ekipa, a o golovima da ne pricam, odbijanje lopte na 2 metara, bobby firmino baca moje ramose i varane na strane, mane obicni prolazi ko hulk i takva sranja, raspizdilo me totalno, tako da nastavljamo sutra s 13-3, ali vec vidim da nista od elite 3, opet pocinju sranja i standardno gold1 zavrsavanje..... jebote ea da te jebo

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
playertwo kaže...

Ovaj fut champions me jebe iz vikenda u vikend.. startao sam s 11-0 omjerom i isao sam igrati sad navecer dodem do 13-1, taj jedan poraz je bio prihvatljiv, ali onda slijede dva poraza zaredom od preglupih ekipa, a o golovima da ne pricam, odbijanje lopte na 2 metara, bobby firmino baca moje ramose i varane na strane, mane obicni prolazi ko hulk i takva sranja, raspizdilo me totalno, tako da nastavljamo sutra s 13-3, ali vec vidim da nista od elite 3, opet pocinju sranja i standardno gold1 zavrsavanje..... jebote ea da te jebo

Ja sam upravo zavrsio najcudniju tekmu ikad :D 4:0 sam ga poveo u prvih 30min i lik stisne pauzu reko sad ce rage quit kad vraga uvede tri icona vjerojatno na posudbi i na kraju sam u produzecima jedva izvuko 6:5 :D elite je jos u igri al moram 4 tekme za redom dobit. 

17 godina
zagid3 kaže...

Od kratkorocnih investicija neznam sto sad kupiti, najbolje da ti odgovori kolega Movie mislim da on ima najveci transfer profit od mojih prijatelja na PSN-u.

Sada bi bilo pametno kupiti ekipe buduci da ljudi prodaju sve u iscekivanju TOTYa. Npr. Mbappe se blizi cijeni od 300k na PS4.

Zadnja tri tjedna jako slabo pratim market. Otišao sam na put i odmorio se od fife. Koliko sam zakržljao govori podatak da sam zaboravio prodati pogbu na vrijeme, što mi se nikada prije nije dogodilo. Ovaj toty bit će prvi nakon kojeg neću ništa zaraditi iz jednostavnog razloga, ne interesira me. Prošle godine sam u ovom periodu zaradio preko dvije milje. Kupit ću dva do tri igrača i to je to. Stvarno ne znam, što sam mu već i rekao kako se trenutno kreću cijene niti u što bi trebalo ulagati. Polako se hladim od igre. Zadnji put sam aktivno igru igrao početkom 12 mjeseca. Uspjeli su nemoguće, zgaditi mi igru.

17 godina
FIFA 19

Upravo sam zdramo lika i izdominirao koji ima pun kufer crvenih kartica + rui costa, zola i tevez...

ali s obzirom da je uvoj lizi gdje i ja pretpostavljam da pojma nema..

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 19

Da li da prodam sve i da slozim Teveza ?Morao bih skoro sve " bolje " igrace da prodam ?!

Casemira,Sona,IF Taliscu...

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.1.2019 12:18 (goust78).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
goust78 kaže...

Da li da prodam sve i da slozim Teveza ?Morao bih skoro sve " bolje " igrace da prodam ?!

protiv mene su do sad igrala 3 teveze i nista nisu napravili... nisam siguran da je to tako "super" kartica

12 godina
FIFA 19

Sad sam odigrao tesko strganu utakmicu. Frajer ubaci loptu ja idem izbit sa alonsom on nabaci modricu loptu na glavu modric udara loptu glavom i moj alonso kupi tu loptu sa glavom i sprema je meni u gol. Odlican glavomet izmedju njega i modrica samo steta sto alonso nije igrao za njih. Uspijem neko izjednaciti i onda njegov mbappe pada u mom sesnaestercu tako sto se zabio u mene izgleda da moram svakom suparnickom mbappeu kupit naocale tako da vidi jeli netko ispred njega tako da ja ne dobijem penal bez veze i onda u 80min uspijem imat 1na1 i frajer me skrsi sledja na 20m i onda moj igrac dobiva crveni karton a ja sam dobio slobodan udarac i ja normalno pogodim precku iz slobodnjaka i onda sam se mogao jebat jer sam imao igraca manje samo zato jer strgana igrica ne zna tko je igrac koji je skrsio.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
playertwo kaže...

Ja sam shvatio da tu uopce ne igra toliko skripta, momentum ili nesto 10to. Igra najveci ulogu konekcija. Konekcija je alfa i omega ove igre. Kak je neko gore poviše napisal, igra trazi brze reakcije, brzinu u dodavanju i raznisljanju unaprijed.

A sve to pada u vodu kada kontrole nisu responzivne. 95% utakmica gubim jer mi kasne kontrole. Tocno vidim po kretanju mojih igraca. Uzmem za primjer Griezmanna, lik je agilan, brz, vižljav... No, u jednom trenu on postaje trom, na moj pritisak Xa, napuni se dodavanje ali reakcije nema. Stisne opet, ali on meni registrira prvo dodavanje, a ovo drugo dodavanje prisvoji igrac kojem je isla lopta i ja gubim loptu. 

Drugi primjer je obrana, jako puno koristim jockey i stand tackling. Tocno vidim gdje ide lopta i gdje ce ic. Krenem na nju, stisnem kocku igrac nista, u trenu kad lopta vec prode mog igraca on napravi standing tackle. I tako u nedogled kako u napadu tako i u obrani. 

Krenuo sam, sa 8-0 pa 8-1... Sad sam na 14-6 i razočaran sam jer znam da je trebalo bit minimalno 17-3 i mirno trazenje Elite 3 ranga. 

Konekcija je mama, a nju ocito imaju samo otocka pristava gamad i Švabe. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
9 godina
neaktivan
toxic kaže...

Upravo sam zdramo lika i izdominirao koji ima pun kufer crvenih kartica + rui costa, zola i tevez...

U kojoj si div. ?

9 godina
neaktivan
FIFA 19

moja epizoda u ovogodisnjoj fifi je gotova, nakon jucerasnjih 13-3, danas smo dosli do 14-7.. igrica je tesko sranje, quick sellao cijelu ekipu, sve kaj sam gradio ovih 3,4 mjeseca, nemam zivaca vise gutat njihove gluposti i finesse simulatore i rebound partye..

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
playertwo kaže...

Ja sam shvatio da tu uopce ne igra toliko skripta, momentum ili nesto 10to. Igra najveci ulogu konekcija. Konekcija je alfa i omega ove igre. Kak je neko gore poviše napisal, igra trazi brze reakcije, brzinu u dodavanju i raznisljanju unaprijed.

A sve to pada u vodu kada kontrole nisu responzivne. 95% utakmica gubim jer mi kasne kontrole. Tocno vidim po kretanju mojih igraca. Uzmem za primjer Griezmanna, lik je agilan, brz, vižljav... No, u jednom trenu on postaje trom, na moj pritisak Xa, napuni se dodavanje ali reakcije nema. Stisne opet, ali on meni registrira prvo dodavanje, a ovo drugo dodavanje prisvoji igrac kojem je isla lopta i ja gubim loptu. 

Drugi primjer je obrana, jako puno koristim jockey i stand tackling. Tocno vidim gdje ide lopta i gdje ce ic. Krenem na nju, stisnem kocku igrac nista, u trenu kad lopta vec prode mog igraca on napravi standing tackle. I tako u nedogled kako u napadu tako i u obrani. 

Krenuo sam, sa 8-0 pa 8-1... Sad sam na 14-6 i razočaran sam jer znam da je trebalo bit minimalno 17-3 i mirno trazenje Elite 3 ranga. 

Radi se o tome da dosegnes svoj matchmaking maksimum dođeš do +8 (znaci igraci koji imaju 8 pobjeda vise od poraza) i onda igras stalno s njima i igraš pobjeda,poraz,pobjeda,poraz i tjt.

Na 8-0 si +8 za matchmaking, kao i na 14-6. To je tvoj maksimum trenutno. Kao i moj ja sam dosao na 7-0 i sad igram utakmica poraz, utakmica pobjeda.

Ako ti je konekcija spora, izađi iz igre i ponovo uđi. Mozda te igra spoji na neki serveri koji je dalje od tebe pa je zato sporije.Ili igras u vremenu kada ima puno igraca na serverima. Meni je gameplay puno bolji ujutro i kasno navecer, jer su serveri rastereceni.

Pitch notes citat

Everyone starts each weekend fresh at zero form, moving up or down with each win or loss. In football terms, match form of W/L/W/W/W would result in a +3 form. Players with similar form are then paired in matchmaking.

The result is that players that are better than average in the Weekend League (which is already a very skilled group of players) will quickly boost their form. The higher their form gets, the more challenging the competition becomes. Only the best of the best can consistently beat players with high form and attain Elite and Top 100 status.

The second key piece to matchmaking is location. Players are matched based on their location and proximity to our dedicated game servers to ensure quality matches.

14 godina
neaktivan
goust78 kaže...

Imas u weekly objectivima zadatak zabit 3 low driven gola za 10 tekmi loan Teveza pa mos isprobat prije slaganja. Ja probao i nije mi bas legao, jedva 2-3 gola u 10 tekmi tak da se nećkam bi li ili ne složio. Za složit ga mi fale dve kartice za cca 55k ukupno, ostale igrače imam spremne al ne znam, bolje mi Perišić na 7 chem igra neg tih 10 tekmi Teveza. Eventualno možda radi packova, ali i to je upitno.

Prvi put do sada (ikad) dosao do gold 3 u WL, jos 4 tekme imam al dosta mi je. Serie A FTW.

13 godina
zagid3 kaže...
SimeKZ kaže...
playertwo kaže...

Radi se o tome da dosegnes svoj matchmaking maksimum dođeš do +8 (znaci igraci koji imaju 8 pobjeda vise od poraza) i onda igras stalno s njima i igraš pobjeda,poraz,pobjeda,poraz i tjt.

Na 8-0 si +8 za matchmaking, kao i na 14-6. To je tvoj maksimum trenutno. Kao i moj ja sam dosao na 7-0 i sad igram utakmica poraz, utakmica pobjeda.

Ako ti je konekcija spora, izađi iz igre i ponovo uđi. Mozda te igra spoji na neki serveri koji je dalje od tebe pa je zato sporije.Ili igras u vremenu kada ima puno igraca na serverima. Meni je gameplay puno bolji ujutro i kasno navecer, jer su serveri rastereceni.

Pitch notes citat

Everyone starts each weekend fresh at zero form, moving up or down with each win or loss. In football terms, match form of W/L/W/W/W would result in a +3 form. Players with similar form are then paired in matchmaking.

The result is that players that are better than average in the Weekend League (which is already a very skilled group of players) will quickly boost their form. The higher their form gets, the more challenging the competition becomes. Only the best of the best can consistently beat players with high form and attain Elite and Top 100 status.

The second key piece to matchmaking is location. Players are matched based on their location and proximity to our dedicated game servers to ensure quality matches.

Ja nisam tip igraca koji ce cmugat na poraz koji je zasluzen. Ne sjecam se da sam izgubio utakmicu a da me lik razvalio onako posteno. Sve je tu negdje. No, mrzim izgubit utakmicu a nije moja krivica. Kako sam ja kriv ako od 24 udarca na gol ja pogodim 2 stative i 13 puta okvir gola. Od tih 13 udaraca 7 je minimalno bilo savrsen timed finess. Uvijek kazem, priznam poraz boljem igracu... al necu priznat poraz u kojem meni kasne kontrole, ne mogucnost prebacivanja igraca na vrijeme, standing tackle u prazno i takve stvari... to jednostavno necu priznat. 

Nabijem njihove dedicated servere na onu stvar... toliki novci za nista.

17 godina
SimeKZ kaže...

Tako nekako. mene ubije kada mi igrač krene u prazan prostor i ja mu odmah dajem loptu ali moj igrač još napravi korak ili dva, taman da ovaj uđe u zaleđe i stvar propala. Ne znam zašto kontrole kasne taj djelić sekunde? Je li to do internet veze, gamepada, televizora ili nečeg četvrtog. Najgore kaj to nije uvijek tako.

zagid3 kaže...

Pa jebem im mater svi smo dali novce da bi mogli igrati u svoje slobodno vrijeme a ne kada im serveri nisu prepterećeni. Već godinama znaju da se igra prodaje u preko 20 milja komada te isto tako znaju koliko godišnje ljudi igra online. Mogli su se pripremiti i uložiti neke novce u kvalitetniju podršku. Pobiru najveće novce u povijesti gaming industrije a igračima daju mrvice.

12 godina
zagid3 kaže...

Pitch notes citat

Ne mogu sebi doc od smijeha hahahahaahahahah quality ziher su to napisali hahahhhahahahaah  

13 godina
neaktivan
movie kaže...

Pa jebem im mater svi smo dali novce da bi mogli igrati u svoje slobodno vrijeme a ne kada im serveri nisu prepterećeni. Već godinama znaju da se igra prodaje u preko 20 milja komada te isto tako znaju koliko godišnje ljudi igra online. Mogli su se pripremiti i uložiti neke novce u kvalitetniju podršku. Pobiru najveće novce u povijesti gaming industrije a igračima daju mrvice.

Zato smo mi krivi sto kupujemo istu igru iz godine u godinu iako nas j*** u guzicu svake god.

Jedne godine da nekupimo igru ili barem da ljudi nekupuju paketice. Vidjeli bi da moraju promjene napraviti. EA je tvrtka koja je tu da zaradi, a ne da napravi najbolju igru sto moze... mislim da je malo ostalo opcenito developera koji zele napraviti sto bolju igru, svi su tu zbog profita.

15 godina
Treci vikend zaredom 19 pobjeda. Pa u pm.
Prva vikend liga koju sam odigrao ove god sa katastrofalnom ekipom imao sam 22 pobjede.
Sad da se na trepavice postavis ne ide prek 19. Zanimljivo.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
MBuda kaže...

Prvi put do sada (ikad) dosao do gold 3 u WL, jos 4 tekme imam al dosta mi je. Serie A FTW.

Svaka cast, ja san svaki vikend 21 22 pobjede. Ovo san ovaj vikend slozia i dosta san zadovoljan.

Umisto Pjanica, Naingolan- Gomez zamini sa inforn Insignel ili Mertensom i Chielinija s Koubaliyem ili Inform Manolas te Florenzija s Cancelom. Sve sam ih proba pa ti iz iskustvom kazem.

Moj tim.

PSN : Kocka0908
17 godina
goust78 kaže...
toxic kaže...

U kojoj si div. ?

i wikend lizi gold 2 i tamo sam ga sreo.

inace cu sada u diviziju 5... ali kako je wikend liga nastupila ne igram ovo, imam jos 5 utakmica za odigrat i mislim da cu ostat na gold 2

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.1.2019 16:00 (toxic).
17 godina
playertwo kaže...

moja epizoda u ovogodisnjoj fifi je gotova, nakon jucerasnjih 13-3, danas smo dosli do 14-7.. igrica je tesko sranje, quick sellao cijelu ekipu, sve kaj sam gradio ovih 3,4 mjeseca, nemam zivaca vise gutat njihove gluposti i finesse simulatore i rebound partye..

Mozda ne kuzim ali zasto je tolko bitno kakav su wikend lizi? jbga ja sam prvi puta sada usao i docepao se gold 2 i to je to..... u cem je caka ako ne udes npr u elitu 1 ili sto? To znaci da si zakurac ili nesto trece, pokusavam razumijeti koji bi trebao biti smjer tj napredak..

Ako sam sada prvi puta zaigrao wikend ligu i dosao na gold 2 ili 3 slijedeci korak za 2-3 mjeseca bi trebao biti elita ili sto? ako ne napredujem u 2 mjeseca onda cu i ja izbrisati igru..

13 godina
neaktivan

Po mojoj laickoj procjeni ako udes u elite 3 si u 2-5% najboljih igraca, ako udes u elite 1 si sigurno u 1% ili manje najboljih igraca.

11 pobjeda od 13 odigranih, dosta za mene ovaj vikend.

17 godina
zagid3 kaže...

Po mojoj laickoj procjeni ako udes u elite 3 si u 2-5% najboljih igraca, ako udes u elite 1 si sigurno u 1% ili manje najboljih igraca.

11 pobjeda od 13 odigranih, dosta za mene ovaj vikend.

al zasto tu stajes ako imas fore dobiti vece nagrade ? koliko je max matcheva 20 ili 30?

7 godina
neaktivan
FIFA 19

Prva vikend liga koju necu zavrsiti, stajem na silver 1, imam jos 6 utakmica ali nemoguce je igrati, imao sam button delay od minimum 2 sekunde. Krenuo mi kamen iz bubrega sinoc patim se ceo dan, ne treba mi ovo sranje da me dodatno nervira. 20 godina pravis video igru i kada treba da bude na vrhuncu ti napravis najgoru igru ikad. 

0 0 hvala 0
17 godina
toxic kaže...

Mozda ne kuzim ali zasto je tolko bitno kakav su wikend lizi? jbga ja sam prvi puta sada usao i docepao se gold 2 i to je to..... u cem je caka ako ne udes npr u elitu 1 ili sto? To znaci da si zakurac ili nesto trece, pokusavam razumijeti koji bi trebao biti smjer tj napredak..

Ako sam sada prvi puta zaigrao wikend ligu i dosao na gold 2 ili 3 slijedeci korak za 2-3 mjeseca bi trebao biti elita ili sto? ako ne napredujem u 2 mjeseca onda cu i ja izbrisati igru..

Svatko želi bolji rank kako bi dobio bolju i veću nagradu. Jebi ga, zbog toga se igra.

13 godina
toxic kaže...
playertwo kaže...

Caka je u tome da zelis napredak. Igram WL kako bi napredoval u rankingu, ne da se ugnjezdim u gold 3 i ne radim nista. TO da ces bit elita kroz 2-3mj je hebeno za rec.

Ni meni nije jasno zasto bi netko imao 11 od 13 i onda stao. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.1.2019 18:00 (SimeKZ).
11 godina
protjeran
FIFA 19

I ja sam prodao 20-ak Saula za 13250 a kupio sam ih za 9500-9700 odavno...

Smijesna zarada ali eto bezveze sam ih davno kupio a kako i neigram zaboravio na njih.

Kako si ti uspio 200k zaraditi?

This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice