Neymar trenutno 530k, a vjv nece uci u TOTY i vrati ce se na 600k. Kupite da ga dok je jeftin.
Mene nosi zadnjih par WL. Ovo je ucinak ovog sto sam dobio u packu, drugog sam prodao.
Dok god igrači glasuju u omjeru 60/40 za neymara, messia i ronalda nema zime. Ovo mi je sada glupo. Do sada su uvijek toty kartice bile 11 najboljih igrača po izboru FIFE a ove godine svatko može glasovati za toty igrače i onda s 40% udjela još sudjeluje EA Sports. Po meni nema zime za neymara jer će se toty momčad slagati komercijalno. Do sada je uvijek najbolje ocjenjena toty kartica bila onog igrača koji je bio proglašen za najboljeg igrača na tom istom izboru. Dakle, koga interesira jedan modrić? Mislim da po prvi put najbolji igrač svijeta neće biti i najbolje ocijenjena kartica.
Nisam pratio stanje glasova u zadnje vrijeme tj. danas. Jucer su Messi, Ronaldo i Mbappe bili daleko ispred Neymara sto se tice glasova, pa sam sudio po tome.
Cak je i Salah bio ispred Neymara na toj listi.

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Ne mogu sebi doc od smijeha hahahahaahahahah quality ziher su to napisali hahahhhahahahaah