FIFA 19

poruka: 7.924
|
čitano: 1.059.354
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: FIFA 19
CroVandal kaže...

Evo i mog teama suarez je cudo i vrijedi 300k coinsa Bale tako tako nekad dobar nekad ne ili ga je neznam koristiti. Kupit cu jos Varanea i IF Carvajal. Poslje toga samo me ikone zanimaju... 

Suki, Bale i Griezmann su cudo. Stvarno fenomenalne kartice. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
13 godina
neaktivan
goust78 kaže...

Ovo mi je trenutni tim,sastavio sam ga iz glave. Ima li neko bolje rjesenje za odbranu a da nije preskupo. Bitno mi je da ostanu Casemiro,Conglonbia i Firmino.

Samo nalijepi na Gabriela Paulistu anchor chem style i nebrini, poslije Ramosa i Varanea najbolji stoper u LaLigi(ako samo gledamo zlatne kartice, naravno tu su i IF Theo Hernandez i IF Alvaro ali su skupi).

Mene su on i Toprak(sentinel) doveli u WL do 20 pobjeda, tokom studenog doduše no i tad su vec ljudi imali ikone i divlje ekipe.

9 godina
neaktivan
zagid3 kaže...
goust78 kaže...

Ovo mi je trenutni tim,sastavio sam ga iz glave. Ima li neko bolje rjesenje za odbranu a da nije preskupo. Bitno mi je da ostanu Casemiro,Conglonbia i Firmino.

Samo nalijepi na Gabriela Paulistu anchor chem style i nebrini, poslije Ramosa i Varanea najbolji stoper u LaLigi(ako samo gledamo zlatne kartice, naravno tu su i IF Theo Hernandez i IF Alvaro ali su skupi).

Mene su on i Toprak(sentinel) doveli u WL do 20 pobjeda, tokom studenog doduše no i tad su vec ljudi imali ikone i divlje ekipe.

A za bekove moze li nesto bolje da se uklopi ?

13 godina
neaktivan

Lucas Hernandez je dobar lijevi bek iz la lige samo ga malo stamina muci, desno imas Semeda i Ariasa.

Ako ti treba lijevo iz Premier lige, imas Digne Inform karticu koja je 13k, pa ga mozes isprobati, uvijek ga mozes prodati za tih 13k. Od jeftinih imas Robertsona i Mendya.

9 godina
neaktivan
zagid3 kaže...

Lucas Hernandez je dobar lijevi bek iz la lige samo ga malo stamina muci, desno imas Semeda i Ariasa.

Ako ti treba lijevo iz Premier lige, imas Digne Inform karticu koja je 13k, pa ga mozes isprobati, uvijek ga mozes prodati za tih 13k. Od jeftinih imas Robertsona i Mendya.

Ok ali kako ih uklopiti saobzirom na chem ?

13 godina
neaktivan

Evo i moje ekipe, Marcelo ce imat vatreno krstenje u veznom redu. Ako mi je  prosle god bio dobar veznjak mislim da ce i ove.

Telles mi je samo na 5 chema ali i dalje ce odradit posao. Nije mi se kupovalo sad Courtoisa i Varanea da bih mogao imat Tellesa na 10 chema, a Marcela na 7. Uvijek je sve cetvrtkom skuplje.

7 godina
neaktivan

Mozda ovako. Nije los ni Umtiti, ali bih zadrzao Paulistu, meni je odlican bio na pocetku. 

13 godina
neaktivan

Ovako npr.

Edit-nisam primjetio da me kolega preduhitrio

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.1.2019 16:12 (zagid3).
9 godina
neaktivan
zagid3 kaže...

Ovako npr.

Edit-nisam primjetio da me kolega preduhitrio

hvala

da li da igram ovako ili da predjem u 4231 kad pocne ?

13 godina
neaktivan

Znam da je ovaj prijedlog malo cudniji, ali IF Talisca i Paulinho su meni najisplativiji veznjaci. Za coinse za koje se mogu kupiti su bagatela.

IF Talisca visok,brz i obje noge koristi + strašan sut.

Paulinho moze trcat danima i odlican je kao cm i cdm.

Plus imaju savršen link između sebe (liga,klub i nacija).

Da sam u tvom buđetu i imam vec ekipu kakvu imas ja bih igrao s njima.

Edit- igraj s formacijom koaj ti odgovara, meni osobno 4231 ne odgovara i igram 41212(2)

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.1.2019 16:30 (zagid3).
9 godina
neaktivan
zagid3 kaže...

Znam da je ovaj prijedlog malo cudniji, ali IF Talisca i Paulinho su meni najisplativiji veznjaci. Za coinse za koje se mogu kupiti su bagatela.

IF Talisca visok,brz i obje noge koristi + strašan sut.

Paulinho moze trcat danima i odlican je kao cm i cdm.

Plus imaju savršen link između sebe (liga,klub i nacija).

Da sam u tvom buđetu i imam vec ekipu kakvu imas ja bih igrao s njima.

Edit- igraj s formacijom koaj ti odgovara, meni osobno 4231 ne odgovara i igram 41212(2)

kako izgleda kad predjes u 41212-2 ? A

willian ide na cam ?

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.1.2019 16:39 (goust78).
13 godina
neaktivan

CDM-Casemiro, desni CM talisca, lijevi CM Paulinho, Son jedan ST i onda Willian i Firmino mozes kako hoces. Obojica imaju High-high work rate tako da ce ti pomagat veznom redu svakako u defenzivnom dijelu.

9 godina
neaktivan
zagid3 kaže...

CDM-Casemiro, desni CM talisca, lijevi CM Paulinho, Son jedan ST i onda Willian i Firmino mozes kako hoces. Obojica imaju High-high work rate tako da ce ti pomagat veznom redu svakako u defenzivnom dijelu.

Pokupovao sam ove sto si naveo pa sta bude :)

8 godina
FIFA 19

Nakon ovog reviewa nasim mukama je kraj... 

https://www.futbin.com/19/review/7629/Phil%20Jones/player

🤣

0 0 hvala 0
15 godina

Jesu da sve 3 samo me bale nekad muci sto mi cudno opuca 100 postotne prilike i to sa lijevom nogom da nebude zabune. A nekad kao munje sjevaju lopte u mrezu. Suarez mi je dosad najkompletniji ST jak u skoku. I sa zemlje jedino sto moram nauciti pucat finesse sa njime posto cesto precku pogodim odnosno prejako naounim. Griezman je odlican ST ali bolji za CF ili Cam poziciju bar je to moje iskustvo ak kako imam hrpu dobrih srednjaka prodao sam ga jos po dobroj cijeni sad mu je cijena pala dosta. 

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
CroVandal kaže...

Jesu da sve 3 samo me bale nekad muci sto mi cudno opuca 100 postotne prilike i to sa lijevom nogom da nebude zabune. A nekad kao munje sjevaju lopte u mrezu. Suarez mi je dosad najkompletniji ST jak u skoku. I sa zemlje jedino sto moram nauciti pucat finesse sa njime posto cesto precku pogodim odnosno prejako naounim. Griezman je odlican ST ali bolji za CF ili Cam poziciju bar je to moje iskustvo ak kako imam hrpu dobrih srednjaka prodao sam ga jos po dobroj cijeni sad mu je cijena pala dosta. 

Bale i slobodnjaci... Ufff... Golmanova strana, drzis l1, 3,5 do 4 bara i da vidis projektil.

Istina je, da zna promasit, al je cudo. Ja cekam Neymara za LW i onda samo ikona može pojacat ekipu. 

Sad gledam u fifa balkan grupu, lik izvukel po drugi put CR7. Jbg, kad te hoce, hoce te. 

15 godina

Da slobodnjaci su mu mrak vec sam zabio par. U cijeloj ekipi jedino mi je hummels dosao u paketu ostalo sve kupio ili slozio doduse bio je i kroos iz paketa sam ga zamjenio za ovog. Naj skuplja kartica mi je bila 130k sto sam dobio iz paketa. 

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
9 godina
neaktivan
FIFA 19

Dobri ovi rivalsi,dosao sam do 2 ranka ,35 k coinsa nizasta :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Sad gledam u fifa balkan grupu, lik izvukel po drugi put CR7. Jbg, kad te hoce, hoce te. 

Daj nemoj to pričati!

13 godina
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Daj nemoj to pričati!

Najjaci komentar na slici je bio... '' Steta kaj je duplic ''. Oplako jbt.

17 godina
neaktivan
FIFA 19

Sta mislite, dal mi se isplati prodavat obicnu karticu od kante-a i napravit icon rui costu?

Ne racunam na nikvi povrat od packova jer znam da me cekaju Dost i takvi panjevi u packovima. :D

0 0 hvala 0
13 godina
cicek kaže...

Sta mislite, dal mi se isplati prodavat obicnu karticu od kante-a i napravit icon rui costu?

Ne racunam na nikvi povrat od packova jer znam da me cekaju Dost i takvi panjevi u packovima. :D

Ako ti kante ne cini razliku i mislis da ces dobiti Sa Rui Costom samo naprijed.

Uvijrk nesto mozes izvuc iz paketica, pa vratit i kantea  

13 godina
neaktivan
FIFA 19

Moja djevojka opet je bila sretne ruke. Sve mi je omogućila.

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.1.2019 11:32 (zlurad).

3 0 hvala 0
12 godina
zlurad kaže...

Sto cekas ženi je 

12 godina
SimeKZ kaže...
cicek kaže...

Ako ti kante ne cini razliku i mislis da ces dobiti Sa Rui Costom samo naprijed.

Uvijrk nesto mozes izvuc iz paketica, pa vratit i kantea  

Mislim da ni ne moze usporedjivati ta dva igraca jer su skroz razliciti. Kante je klasicni cdm dok je rui costa cam. Ako misli da mu je Kante u obrani neophodan onda je bolje da ga proda ako misli da moze u obrani bez njega neka ga proda ali i koristila bi informacija koga ima na camu. Mozda je bolje kupiti De Bruyna koji ima bolji udarac od njega i statse za dodavanje. Kasnije ga ipak moze prodati kada dodje netko bolji dok je sa Rui Costom ozenjen do kraja igre

17 godina
zlurad kaže...

Još da te nauči kako se fotka okreće...

17 godina
The_K kaže...

Mislim da ni ne moze usporedjivati ta dva igraca jer su skroz razliciti. Kante je klasicni cdm dok je rui costa cam. Ako misli da mu je Kante u obrani neophodan onda je bolje da ga proda ako misli da moze u obrani bez njega neka ga proda ali i koristila bi informacija koga ima na camu. Mozda je bolje kupiti De Bruyna koji ima bolji udarac od njega i statse za dodavanje. Kasnije ga ipak moze prodati kada dodje netko bolji dok je sa Rui Costom ozenjen do kraja igre

Ne kužim tu histeriju za iconama? Pa rare de bruyne je kralj svemira za tog costu. Uzeo bih ga kada bi bio 50% jeftiniji od de bruynea a i tada bih dobro razmislio. Meni osobno, de bruyne je čudesna kartica.

8 godina
neaktivan
FIFA 19

Ja ne znam, pa jebemu mater više i igri i svemu, da se objesnim na 18 trepavica ja u ovom govnu od igre ne mogu apsolutno ništa dobit, jebem ti raspale mrtve kretene.

Znači završim u gold 2 u WL i završim u 4 diviziji rank 1, nisam otvarao ni pakete od ponedjeljka, SB elite 2 i dobijem one pakete od preordera isto, napravim marque i složim još neke SBC-eve liga koji su imali dobre pakete, još si računam sa imam 30 stvari za otvarat danas, i to sve jebeni paketi, znači ne ono two players pack, i naravno da sam dobio jebenu kurčinu kao i svaki jebeni put do sad, najjači igrači Fekir i Gundogan, ja još u igri nisam dobio igrača koji vrijedi 10k, jebote u player picku mi najjači izašli Quagliarella i Sinclair, šta da ja radim sa njima ? Svaki jebeni put sam do sad završio minimalno u gold 3 u WL, svaki tjedan do sad po 2 packa, ja nisam jednog jebenog iskoristivog igrača dobio, packova otvaram moooore, ali ništa, pa jebeš ti sve to ako ja baš toliko sreće nemam, pa i jebena kokoš nekad ubode zrno al zato ja nikako, u ovih 28 packova kad sam prodao sve šta sam dobio a da je išta vrijedilo dobio nazad sve skupa 75k coinsa a imao packova koji samo jedan vrijedi 100k, jebeno nevjerojatno šta se meni dešava, ovo nije moguće, ali nikako!

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ovo mi je tim. Sve utreadable osim kantea i van diyka. Mislim da cu odustat od rui coste jer mi je preskup za sad. 

7 godina
neaktivan
FIFA 19

Ovi totw sbc packovi su ispali teska prevara kao i svi drugi. Malo teorija zavjere ako me sjecanje sluzi iz prosle fife najbolji packovi su mi bili kada bi ih otvorio nakon nekog vremena neigranja, mozda tjedan dana je bilo u pitanju. Probat cu kad se skupi nesto u kosarici napravit kakvu pauzicu pa okusat srecu kada sa blagoslovljenom vodicom poskropim komp

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice