FIFA 19

poruka: 7.924
|
čitano: 1.012.720
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
FIFA 19

Nikad nije bio toliko od velike vaznosti kao u pocetku 18. Niti u 12,13,14,15... Jer su svi gurali Pace igru. Pogotovo jer je LB+trokut bio OP.

Koristio si ga, ali ne u tolikom omjeru. Danas ne mozes igrat bez njega jer je gameplay sporiji. 

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649 - GEARBEST POPUSTI, AKCIJE, KUPONI, GIVEAWAY
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 19

Ja igram dr sa ovim timom. 2-3 dnevno, opusteno.

Mislim da imam duplo vise poraza. 

Imam 60 k ,cekam neki futmas a ako ne bude uzecu Dele ,Firmina,Jesusa i taman.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: FIFA 19
zagid3 kaže...

Probaj si sloziti neku ekipu gold igraca koja je pristojne kvalitete, a to mozes za 15tak tisuca. Nije preporucljivo skociti sa bronzevima u rivalse. 

Evo stavio sam primjer ekipe koja kosta 13k, a odlicna za start. Ako mozes probaj uhvatiti obrambene sa anchor chem styleom na marketu za 100-200 coinsa vise vrijediti ce.

Moram ovaj kemistri popraviti. Koji su glavni faktori osim nacionalnosti da to sljaka kak treba tj da budu sve zute ili zelene linije?

7 godina
neaktivan
toxic kaže...
zagid3 kaže...

Probaj si sloziti neku ekipu gold igraca koja je pristojne kvalitete, a to mozes za 15tak tisuca. Nije preporucljivo skociti sa bronzevima u rivalse. 

Evo stavio sam primjer ekipe koja kosta 13k, a odlicna za start. Ako mozes probaj uhvatiti obrambene sa anchor chem styleom na marketu za 100-200 coinsa vise vrijediti ce.

Moram ovaj kemistri popraviti. Koji su glavni faktori osim nacionalnosti da to sljaka kak treba tj da budu sve zute ili zelene linije?

Liga, nacionalnost, pozicija igraca.

7 godina
neaktivan
FIFA 19

ja po***** i prodao sve engleze i slozio neki hybrid, imam jos nekih 70k za promjena ako ima netko sugestija. Mane kao supersub kad gubim umjesto jamesa i u 4-2-2-2 prebacim.

0 0 hvala 0
17 godina
domagojz kaže...
toxic kaže...
zagid3 kaže...

Liga, nacionalnost, pozicija igraca.

I jos jedno samo pitanje, gold vs ovi plavi ? U cem je fora s tim plavima? Imaju neke posebne specijalnosti ili? Dakle iskljucivo momcad od gold i special igraca a ove plave izbjegavati?

13 godina
neaktivan

Plave su kartice od lige prvaka, ta verzija ima +1 na svakom statsu. Netrebas ih izbjegavati.

13 godina
FIFA 19

Preporučam da slozite SBC Werder Bremen, Braga, Frankfurt i Buenos Aries. Kostaju nista a paketici su vise nego solidno. Ja sam vratio ulozeno i jos povukao Godina u jednom. 

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649 - GEARBEST POPUSTI, AKCIJE, KUPONI, GIVEAWAY
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
SimeKZ kaže...

Preporučam da slozite SBC Werder Bremen, Braga, Frankfurt i Buenos Aries. Kostaju nista a paketici su vise nego solidno. Ja sam vratio ulozeno i jos povukao Godina u jednom. 

Eto ja napravio dobio sam 3 puta jarstein-a koji vrijedi 800 coinsa, jeftine gold igrace i par silvera od 1000coinsa. Sveukupno sam potrosio 25k a dobio sam nazad 15k

17 godina
FIFA 19

Ako si ti povukao 15k coinsa znači da bih ja mogao bez beda povući 10k coinsa. Idem odmah složiti.

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina

Ja dobio tocno nazad ulozeno plus jedna 85 kartica

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
6 godina
neaktivan
FIFA 19

David Villa najbolji igrac. Nadam se da veceras Son dobija futmas karticu, kupio sam 2 obicne gold kartice, jednu da prodam, jedna ako bude potrebna za sbc. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.12.2018 18:00 (TStefan91).

0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
TStefan91 kaže...

David Villa najbolji igrac. Nadam se da veceras Son dobija futmas karticu, kupio sam 2 obicne gold kartice, jednu da prodam, jedna ako bude potrebna za sbc. 

Ja isto čekam Sona, rekao sam da njega mijenjam samo za njegovu upgrade karticu, nadam se da će čim prije izać, on i FUTMAS Mendy!

6 godina
neaktivan
Iniesta21 kaže...
TStefan91 kaže...

Ja isto čekam Sona, rekao sam da njega mijenjam samo za njegovu upgrade karticu, nadam se da će čim prije izać, on i FUTMAS Mendy!

Kakvi su to majmuni, dobio je karticu ali LM. Tu imam vec UCL Manea i UCL Sanea. Dacu ovog Sanea u SBC i uradicu Sona ali sam ocekivao ST. 

8 godina
neaktivan
FIFA 19

riješio Sona, prodam Felipea OTW ugaram Sona, i još sam u plusu

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 19

Zna neko riješenje za ovaj problem. Znači dođem do određenog datuma 27.12. u igri i igra se konstantno ruši u tom dotičnom career modu. Unaprijed hvala na odg..

Ne vjeruj računalu kojeg ne možeš baciti kroz prozor!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 19

Bas su lopovi uopce ne traze crvene kartice samo informove i ostale specijalne kartice. A prosle i pretprosle godine su trazili crvene kartice skupa sa informovima za vrijeme futmasa. Bas je lijepo vrijeme darivanja ne mogu se ni rjesiti crvenih kartica

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
dr4zh3n kaže...

riješio Sona, prodam Felipea OTW ugaram Sona, i još sam u plusu

Al imaš untradeable karticu.

11 godina
protjeran
FIFA 19

Ne bih napravio SON-a nema šanse.

Sa tim karticama si vjencan do kraja.

Rađe kupujem i prodajem igrače svako par dana.

Kupio Balea jučer prodao ga danas u minusu 7-8 k ali mi nije briga.

This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 19

Vise ne znam kaj se događa ova dva dana. Stalno tijekom igre izbacuje s ea servera

0 0 hvala 0
15 godina

Neki dan stavim Bale a na watch listu bio oko 50k pocetna za 3 sata prodan na buy it now za 1.1mil nista mi nije bilo jasno jedino da netko coinse prebacuje... 

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
11 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Ne bih napravio SON-a nema šanse.

Sa tim karticama si vjencan do kraja.

Rađe kupujem i prodajem igrače svako par dana.

Kupio Balea jučer prodao ga danas u minusu 7-8 k ali mi nije briga.

Ajoj, 7-8k... Šta bi ja onda trebao reći? 

13 godina
neaktivan

Gledam svi se nesto cude sto Son nije St, a svi su dosad Futmas igraci bili na svojim pozicijama.

Sto mislite tko ce od hrvata biti za 3 dana u Futmasu ili koga bi voljeli vidjeti? Ja bih volio Brozovica, Rebića ili Kovacica.

Ako se pitate zasto ce hrvat biti. Svaki dan izađe igrac s brojem koji je jednak broju dana udaljenom od bozica (Iniesta ima 8-8dana pred bozic, Son 7- 7 dana pred bozic), izađe igrac iz nacije koja je na fifinoj ljestvici na mjestu koje je jednako broju dana do bozica, uvjet za treceg igraca nisam siguran. Tako da za 3 dana dobijamo hrvata budući da smo 4. na fifinoj ljestvici.

Rui Costa mi djeljuje dobro sbc, ako mi se nesvidi kao igrac samo ga ubacim u sbc za ballacka kojeg mislim napraviti nakon bozica. Mozda cu biti u minusu 100-200k(u odnosu na to koliko ce ikone na marketu biti, a koliko me Rui kostao), ali zaboli me.

13 godina
neaktivan
zagid3 kaže...

Gledam svi se nesto cude sto Son nije St, a svi su dosad Futmas igraci bili na svojim pozicijama.

Sto mislite tko ce od hrvata biti za 3 dana u Futmasu ili koga bi voljeli vidjeti? Ja bih volio Brozovica, Rebića ili Kovacica.

Ako se pitate zasto ce hrvat biti. Svaki dan izađe igrac s brojem koji je jednak broju dana udaljenom od bozica (Iniesta ima 8-8dana pred bozic, Son 7- 7 dana pred bozic), izađe igrac iz nacije koja je na fifinoj ljestvici na mjestu koje je jednako broju dana do bozica, uvjet za treceg igraca nisam siguran. Tako da za 3 dana dobijamo hrvata budući da smo 4. na fifinoj ljestvici.

Rui Costa mi djeljuje dobro sbc, ako mi se nesvidi kao igrac samo ga ubacim u sbc za ballacka kojeg mislim napraviti nakon bozica. Mozda cu biti u minusu 100-200k(u odnosu na to koliko ce ikone na marketu biti, a koliko me Rui kostao), ali zaboli me.

Lovren, treba mi još jedan dobar naš CB uz IF Vidu da napravim HR squad :)

Ako ne bude on, onda Broz ;D 

11 godina
protjeran
FIFA 19

Bojim se da za mene nema vise igranja FIFa-e.

Slaganje SBC-a i trgovanje da ali  igranje ne.

Fitilj mi je prekratak da bi igrao ovo smece.

Ovo mi je 5-ti put u 2 dana da sam bacio joystick ili otkidao kabel iz struje.

Dosta je bilo.

This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
2 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
FIFA 19

Ja sam složio Sona, čudo jebeno igrač, odigrao 3 Rivalsa ima 4 gola, 2 mi zabio sa lijevom, 2 sa desnom, i što mi je još bitno ne umara se, u 80-oj mi trči ko da je 1.

Meni igra LW-a i odličan je, a ako netko igra sa 2 napadača ili sa LF mislim da bi bio još bolji, jer bi bio bliže golu, ma strava igrač, možda ja nisam objektivan jer sam obožavao i običnu karticu ali brate meni je on jeben.

Btw. i odigrao sam ono na wekleyu za MLS Martineza, meni odlična zamjena, redovito ga ubacujem oko 60-e, nije bitno dal umjesto Aube naprijed ili Lucasa na krilo, uvijek nešto napravi ...

0 0 hvala 0
17 godina
zagid3 kaže...

Rui Costa mi djeljuje dobro sbc, ako mi se nesvidi kao igrac samo ga ubacim u sbc za ballacka kojeg mislim napraviti nakon bozica. Mozda cu biti u minusu 100-200k(u odnosu na to koliko ce ikone na marketu biti, a koliko me Rui kostao), oali zaboli me.

Što ti tu djeluje dobro? Kupiš ga na marketu za manje od 800k coinsa i prodaš kada ti se digne. Za složit će trebati bar milja.Dobro kaže jedan lik na netu. Za slaganje  coste moraš imati ozbiljan poremećaj. Citiram lika, ne vrijeđam nikog.

12 godina
movie kaže...
zagid3 kaže...

Rui Costa mi djeljuje dobro sbc, ako mi se nesvidi kao igrac samo ga ubacim u sbc za ballacka kojeg mislim napraviti nakon bozica. Mozda cu biti u minusu 100-200k(u odnosu na to koliko ce ikone na marketu biti, a koliko me Rui kostao), oali zaboli me.

Što ti tu djeluje dobro? Kupiš ga na marketu za manje od 800k coinsa i prodaš kada ti se digne. Za složit će trebati bar milja.Dobro kaže jedan lik na netu. Za slaganje  coste moraš imati ozbiljan poremećaj. Citiram lika, ne vrijeđam nikog.

A ne trebas imati poremecaj vec si ne informiran sigurno ima masa klinaca do 12god koji ni ne gledaju futbin vec samo rade sto ih volja i peglaju karticu od roditelja.

13 godina
neaktivan
movie kaže...
zagid3 kaže...

Kosta 700k sbc, minus sto dobijes iz paketa. Ikone trenutno kostaju 600k. A svakako mi treba ikona za Ballacka.

Edit- ocekujem sad komentar od nekog silver 3 igraca kak Ballack ima sam 70 balancea

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.12.2018 0:00 (zagid3).
12 godina
zagid3 kaže...

Edit- ocekujem sad komentar od nekog silver 3 igraca kak Ballack ima sam 70 balancea

Uzmi njegov loan od 20 utakmica pa vidi hoce li te jebat njegov balance

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice