FIFA 19

poruka: 7.924
|
čitano: 1.005.261
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
Re: FIFA 19
movie kaže...
CroVandal kaže...

Nekuzim zasto se nekaznjava napustanje online matcha igram fut draft i napadam stalno lik mi da iz kontre gol ajd ok igramo dalje zabijem za 1 1 i opet stalno pucam po golu lik napusti i ostane 1 1 naravno igram iduci lik igra bolje od mene a i ima jacu ekipu i naravno popusim... Al dobro bar sam iz obicnog packa dobio totw karticu koja je otisla za 30k pa se isplatilo ali svejedno smece dao bih ban kao u cs go. Prvo upozorenje pa ban 30min za 1h pa 1dan pa 7dana...

Kako bi to riješio? Igram i sruši mi se sistem na sonyu. Plav ekran i javi neku grešku. Drugi dan igram i igra se smrzne. Jučer igram i kamera ostane na polovici protivnika i ne mogu ništa. Gledam njegovog golmana i zelenu travu. I sve tako dok nije zabio gol. U petom slučaju provider mijenja IP adresu i pukne mi veza. To si uvijek naštimam da mijenja kada ne igram ali jebi ga, nestane struje i pamti od ponovnog logiranja. Nisam stalno u stanu da pazim kada će nestati struja na tren. Naravno, ima i onih koji samo izađu iz igre. No zar uz sve probleme igre mene treba dodatno kažnjavati zato kaj se igra smrzne ili mi se restarta modem? Tko može razlikovati kada je tko izašao iz igre? Mislim da to ne bi imalo nikakvog smisla. Ima desetak razloga zašto ti je protivnik izašao iz igre a on je kriv samo za jedan.

Ako trazis pametan odgovor, napraviti ono sto OW, CSGO i slicne igre imaju. Stavis timer koji imas da se vratis u igru. Ako ne uspijes, dobijes time ban i loss. Das svima dvije minute vremena da se vrate u tekmu i ako ne uspiju, popusili su poraz koji dobijes tak i tak ako dobijes DC i igrica te neko vrijeme sprijecava da udes u novu tekmu za kaznu. Kod FIFE cesce nego ne, DC je zbog EA servera, dvije minute su i vise nego dovoljno da se vratis natrag. Ako je netko odradio RQ i samo ugasio PS onda i tebe i njega boli kifla. Ako ti je nestalo struje, dvije minute su valjda dovoljne da se vratis natrag. A ako se ponovno desi tokom istog meca, instant loss+tme ban.

Ali EA bi onda trebao nauciti kako se kodiraju time limiti u igrici u kojoj vec 10 godina nisu sposobni shvatiti da je klizeci start sa leda faul i direktan crveni.

13 godina
Skilledžija kaže...

Skida mi upravo neki update 1,67 GB za PC?!

Toplo se nadam da će nešto riješiti sa serverima jer zadnjih dana, a posebno danas je bila katastrofa igrati.

Slično kao prethodnih godina, jebeni usporeni film s trzanjima i pizdarijama.

Evo i patch notes koji me ne oduševljava previše.

Više bih volio da sjebu staminu onima koji koriste presing i da smanje AI u obrani.

https://www.futhead.com/news/fifa-19/2007/fut-19-title-update-6-november-coming-soon-xbox-ps4/

Slazem se s tobom vezano za staminu i AI u obrani, ali ok ima par dobrih stvari u patchu. Uglavnom ide na bolje. Mozda do 2019. uspiju popravit igru pa cemo imat koliko-toliko dobar gameplay. Ovo je zanimljivo: 

• Some adjustments to the speed by which an attacking player, who has just lost the ball to a successful tackle, is able to recover the ball.
    • Sometimes, when trying to execute a low driven shot, the player was executing a chip shot instead.
      • Improvements in situations where a player that was in a better position to win a header was losing it due to the other player warping in front of them.
        • When performing a first time thigh trap, the player receiving the ball was slowing down too much after making the trap.
        • When dribbling, players were getting pushed off the ball too easily in situations where the defending player was approaching the attacking player from the side. The attacking player will now be slightly more effective at holding the defending player off.
      • I vidio sam da sutevi iz prve iz losih kuteva vise nece biti toliko precizni, za sto palac gore.
You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
15 godina

Meni na pcu jos niti jednom se igra nije zamrzla niti ista svaki put ako sam napustio bilo je svojevoljno tako da. Ako su esports igra kao cs go mora biti kazna za napustanje a time limit je odlicno rjesenje za slucajne situacije. U postavkama od rutera mozes namjestiti kad da ti se konkcija prekine, barem ja mogu stavio sam izmedu 3 i 4 ujutro recimo. U sbc rijesavam ako imam igrace ili moram uloziti za do 5000 a nagrada je veca inace jedino mi je kross dosao sto vrijedi ostalo sve max 10k i to mozda jednom. Od rivalsa uzimam isto coinse posto u paketima govno obicno. A sa coinsima bar mogu kupit sto hocu ili odigart fut draft pa tamo izvuci pakete cak i ako izgubim na prvoj. 

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
6 godina
neaktivan
FIFA 19

Imam oko 650 tis coinsa da li je bolje kupiti Neymara ili napraviti SBC POTM Hazard i nadati se nekim nagradama ili napraviti ekipu oko Mbappea ?

0 0 hvala 0
13 godina
Cofinho kaže...

Mozda do 2019. uspiju popravit igru pa cemo imat koliko-toliko dobar gameplay. Ovo je zanimljivo: 

Još sam primjetio, a to su spomenuli u patch notesu, da sad građenje ima smisla.

Prije sam se znao graditi s Arnautovićem, a svaka šuša bi mu oduzela s lakoćom loptu.

Jučer mu nitko nije uzeo loptu s leđa dok se gradio, a bogami ni ostalim, manje snažnim igračima s kojima sam se gradio.

[19xx] 4ntraks
17 godina
sexytoiletpaper kaže...

Ako trazis pametan odgovor, napraviti ono sto OW, CSGO i slicne igre imaju. Stavis timer koji imas da se vratis u igru. Ako ne uspijes, dobijes time ban i loss. Das svima dvije minute vremena da se vrate u tekmu i ako ne uspiju, popusili su poraz koji dobijes tak i tak ako dobijes DC i igrica te neko vrijeme sprijecava da udes u novu tekmu za kaznu. Kod FIFE cesce nego ne, DC je zbog EA servera, dvije minute su i vise nego dovoljno da se vratis natrag. Ako je netko odradio RQ i samo ugasio PS onda i tebe i njega boli kifla. Ako ti je nestalo struje, dvije minute su valjda dovoljne da se vratis natrag. A ako se ponovno desi tokom istog meca, instant loss+tme ban.

Ali EA bi onda trebao nauciti kako se kodiraju time limiti u igrici u kojoj vec 10 godina nisu sposobni shvatiti da je klizeci start sa leda faul i direktan crveni.

Nisu. Mome modemu treba nekoliko minuta da se ponovno podigne. Imam dvije internet veze u kući i znači potpuno dva različita modema i za dvije minute nisu spremni za rad. Pogotovo ne t-comov. Zamisli tek onda drkanja od bezobraznih igrača? Izađe pa ga čekaš par minuta. I tako svaki drugi neka radi kada gubi a hoće jer su fifa igrači među najbezobraznijima... nema sretnog rješenja.

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.11.2018 12:25 (movie).
7 godina
neaktivan
movie kaže...
zagid3 kaže...

Rekao sam da su Packovi dobri (u odnosu na cijenu za koju ih mozes napraviti), sad sto tko dobije u njima je lutrija (12,5k pack i 25k pack ako se nevaram su nagrade bile + 3 ucl igraca).  

Što mi znače dva packa od 40k coinsa kada u njima zajedno nisam dobio 10k coinsa? Otelio sam se dabar uloženo vratim.

Pa još ajde i SBC-i nekako, neka stave svakakve packove pa ako imaš sreće nešto uleti a ako ne ne, jbg. 

Ali ja ispizdim kad ništa ne dobijem iz nagrada, ono odigraš 30-ak tekmi SB, to je nekih 360 min igre, 6 sati, plus koji produžetak, mijenjanje taktike, vamo tamo znači izgubiš sigurno 8 sati na tome, završiš na najvišem mogućem i dobiješ kao nagrade, a onda u tim nagradama kurčina, pa kako jbt ?

Mojih 8 sati igranja i odličan rezultat nagradiš igračima koji idu za discard ? Pa da bar ima neki minimum vrijednosti koji ti mora dat rare mega pack, bar 20-30k pa 2 packa da izvučeš bar 50k pa ajde neki kurac sam dobio za 8 sati što im visim na serveru, ovako šta ? 8 sati igraš a dobiješ iz 2 packa 5k coinska.

Isto tako i WL, pa jebemu nagradi me nekako za igranje i rezultat.

11 godina
FIFA 19

Po meni najbolje rjesenje za izlazenje da kad izadjes da uvijek dobijes poraz bezobzira na rezultat a protivnik dobije uvijek pobijedu bez obzira na rezultat jer glupo je da se kaznjava banom izlazenje iz igre kada stetis samo sebi. U nogometu ti mozes predati utakmicu i pise ti se poraz od 3:0 tako da samo trebaju staviti da protivnik pobjedi uvijek ako ti izadjes iz igre, to je najblize stvarnom zivotu

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
movie kaže...
sexytoiletpaper kaže...

Nisu. Mome modemu treba nekoliko minuta da se ponovno podigne. Imam dvije internet veze u kući i znači potpuno dva različita modema i za dvije minute nisu spremni za rad. Pogotovo ne t-comov. Zamisli tek onda drkanja od bezobraznih igrača? Izađe pa ga čekaš par minuta. I tako svaki drugi neka radi kada gubi a hoće jer su fifa igrači među najbezobraznijima... nema sretnog rješenja.

Za to naravno nije, to je vise fix za DC iz EA servera. 999/1000 puta je tu problem a ne do tvoje konekcije. A ovo za FIFA igrace i toksicnost se lako rjesava. Prvi puta imas 30 min ban. Drugi puta imas par sati ban. Treci puta imas ban za ovu WL/DR.

13 godina
neaktivan
Iniesta21 kaže...
movie kaže...
zagid3 kaže...

Rekao sam da su Packovi dobri (u odnosu na cijenu za koju ih mozes napraviti), sad sto tko dobije u njima je lutrija (12,5k pack i 25k pack ako se nevaram su nagrade bile + 3 ucl igraca).  

Što mi znače dva packa od 40k coinsa kada u njima zajedno nisam dobio 10k coinsa? Otelio sam se dabar uloženo vratim.

Pa još ajde i SBC-i nekako, neka stave svakakve packove pa ako imaš sreće nešto uleti a ako ne ne, jbg. 

Ali ja ispizdim kad ništa ne dobijem iz nagrada, ono odigraš 30-ak tekmi SB, to je nekih 360 min igre, 6 sati, plus koji produžetak, mijenjanje taktike, vamo tamo znači izgubiš sigurno 8 sati na tome, završiš na najvišem mogućem i dobiješ kao nagrade, a onda u tim nagradama kurčina, pa kako jbt ?

Mojih 8 sati igranja i odličan rezultat nagradiš igračima koji idu za discard ? Pa da bar ima neki minimum vrijednosti koji ti mora dat rare mega pack, bar 20-30k pa 2 packa da izvučeš bar 50k pa ajde neki kurac sam dobio za 8 sati što im visim na serveru, ovako šta ? 8 sati igraš a dobiješ iz 2 packa 5k coinska.

Ja neznam sto vi ocekujete od EA u packovima, jeli vam ovo prva godina da igrate FUT?

Dio problema je sto je svaki mod u FUT-u kompetitivan i koristi se samo mali broj igraca u igri, tipa dobijes De Vrija nitko ga ne zeli stavit u ekipu i mozes ga sam ubacit u SBC.

Sjecam se u FUT-u 12 i 13 igranja i zajebancija sa svakakim ligama i igracima, tipa portugalska liga sa Diegom Capelom, Gaitanom, Luchom Gonzalezom, IF Atsu-om, IF Labyad... sad vise toga nazalost nema

Fali neki mod gdje se mogu koristiti samo silver igraci ili bronze igraci, gdje npr. trebas imati 4 kolumbijca u ekipi ili nesto slicno, negdje gdje se mozes opustit, isprobat neke random igrace i slicno...a ne samo vikend liga gdje cir na zeludcu dobijes

11 godina
neaktivan
FIFA 19

Otvaram UCL 81+ pack... CB, španjolska zastava, Real Madrid... Nachoooo Fernandez 

Sljedeći, CB, njemačka zastava, Bayern... Suleeeee 

Kakvo trolanje! 

(Znam da bi bio walkout, ali nisam razmišljao o tome kad sam se ponadao)

0 0 hvala 0
6 godina
neaktivan

ja sam dobio Martiala i necu vise otvarat jer ne vjerujem da mogu dobit bolje od njega

17 godina
zagid3 kaže...

Ja neznam sto vi ocekujete od EA u packovima, jeli vam ovo prva godina da igrate FUT?

Dio problema je sto je svaki mod u FUT-u kompetitivan i koristi se samo mali broj igraca u igri, tipa dobijes De Vrija nitko ga ne zeli stavit u ekipu i mozes ga sam ubacit u SBC.

Sjecam se u FUT-u 12 i 13 igranja i zajebancija sa svakakim ligama i igracima, tipa portugalska liga sa Diegom Capelom, Gaitanom, Luchom Gonzalezom, IF Atsu-om, IF Labyad... sad vise toga nazalost nema

Fali neki mod gdje se mogu koristiti samo silver igraci ili bronze igraci, gdje npr. trebas imati 4 kolumbijca u ekipi ili nesto slicno, negdje gdje se mozes opustit, isprobat neke random igrace i slicno...a ne samo vikend liga gdje cir na zeludcu dobijes

Nećeš vjerovati ali očekujem solidnog igrača. Igram fut od 2012 i do zadnje tri godine kada je igra postala jebena komercijala koja donosi ogoman profit dobijao sam do tada svake godine lijepe kartice. Svaku fifu do zadnje tri godine u jednoj sezoni sam uvijek dobijao po 5/6 ponajboljih kartica u igri. Nikada nisam dobio jedino messia i ronalda, sve ostale sam igrače izvlačio u packu. Zadnje tri godine kada su počeli od mikrotransakcija zarađivati više nego od prodaje igre ne mogu ništa dobiti. Razvodnili su packove kako bi idioti trošili što više novca na iste.

Više puta sam rekao da mi neodstaju kojekakvi kupovi koji su tada bili u igri, posebno ovi o kojima govoriš za silver i bronce igrače pa me uvijek poklope kao imaš WL, rivalse, SB i tako. Sve pet ali oni kupovi za jebeni premium gold pack su mi imali nekakvu draž. Nisam puno gledao zadnje dvije sezone ali nisam primjetio da ima dobrih silver kartica kao nekad. Posebno mi je u sjećanju ostala ova silver momčad koja mi je bila najbolja silver momčad u ovoj igri svih vremena. Bila je to fifa 15. Sjajne kartice koje su mogle igrati sa svima bez obzira na boju i statse.

17 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina

Micko se branio da ne zna da je to ruzna rijec jer je odrastao u Londonu. Neka, lik je bio ok u 17 i prepotentan i pun sebe.

9 godina
neaktivan
zagid3 kaže...
Iniesta21 kaže...
movie kaže...
zagid3 kaže...

Upravo to, od packova jednostavno ne smijes nista ocekivati i onda ni neces biti razocaran.

Pogledajte malo ove klosare sto streamaju za pare kad otvaraju packove tijekom promocija pa vidite sta u prosjeku dobivaju u 125k packovima koji kostaju 20 eura po packu.

Jedini nacin je tradeanje, bolje je utuc par sati u proucavanje marketa nego igrati mrtvi SB protiv A.I. -a. Taj mod je zanimljiv prva dva tjedna na pocetku igre kad je svaki coin bitan, sad je to mazohizam za optimiste.

11 godina
neaktivan
FIFA 19

Ček, rekao je "fucking fag" i zbog toga su ga banali? 

Nije da mi ga je žao, čitao sam po Redditu da je smrad od čovjeka i na streamovima i uživo, al ono...

0 0 hvala 0
11 godina
FIFA 19

Nakon updatea igrica je i dalje tesko smece frajer mi sa Saneom sa 30m dva puta napuca loptu kroz mog golmana uzas od igrice. Izgleda da je ovaj frostbite engine u teskom k uopce nije engine za nogometne igrice

Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
FIFA 19

U TOTW su u i Anderson i Richarlison. Fini update na OTW

0 0 hvala 0
17 godina
dr4zh3n kaže...

U TOTW su u i Anderson i Richarlison. Fini update na OTW

Ode anderson za 249k. Nije loše s obzirom da sam ga platio 105k coinsa. Ako mu padne cijena kao što obično padne, kupim ga nazad poslije 20h. Tako sam i mahreza prodao za 198k coinsa a par sati poslije ga kupio za 132k coinsa. Kada IF kartice preplave market cijena OTW kartica brzo pada na par sati dok se cijena ne ustabili.

11 godina
FIFA 19

Ovi su sa patchem cijelu igru jos goru napravili. Odigrao sam cetri utakmice u te cetri utakmice primio 12 golova od toga 11 golova kroz sredinu samo jedan gol bio jedan na jedan. Golmani mi nista ne brane ovaj raspuca loptu sa 30m moj golman se baci u stranu umjesto da ostane na sredini i uhvati je. Ja ovo vise ne mogu igrati kakve veze ovo ima sa nogometom. Opet su ubacili vatrepolske rezultate igrica nema veze sa realnoscu. A i da ne spominjem da mi igraci usred tekme se pocnu cudno kretat i stajat koda sam promijenio taktiku sve je strgano

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 19

nakon patcha je tek igra katastrofa, žali bože vremena i love

Who bolan cares
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Weekend league rewardsi odsad cetvrtkom ujutro kad i rewardsi od rivalsa.

13 godina
FIFA 19

Cetvrtak ujutro ko nekad srijeda ujutro u WoWu. Nice 😂

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649 - GEARBEST POPUSTI, AKCIJE, KUPONI, GIVEAWAY
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
zagid3 kaže...

Auuu koji zajeb za ljude koji rade, ne mogu više biddat i trpat igrače kad je najbitnije. Mene su baš sjebali sa ovom promjenom.  -.-

13 godina
neaktivan
virusulja kaže...
zagid3 kaže...

Auuu koji zajeb za ljude koji rade, ne mogu više biddat i trpat igrače kad je najbitnije. Mene su baš sjebali sa ovom promjenom.  -.-

Kako ne mogu? pa imas mobitel

9 godina
neaktivan
C3c1l kaže...
virusulja kaže...
zagid3 kaže...

Kako ne mogu? pa imas mobitel

Nekad se i mora raditi na poslu :), ali veći mi je zajeb nemogućnost trpanja igrača na unassigned pile s mobitela.

17 godina
virusulja kaže...

Ja sam zato dao otkaz. Prvo fifa a onda sve ostalo...

17 godina
FIFA 19

Znam što će se dogoditi i opet sam šupak. Prvo prodam andersona oko 17h za 249k. Poslije 20h padne mu cijena kako sam i očekivao i na bidanju kupim 3 po 152k. Mogao sam uzeti još njih nekoliko po 163k ali nisam. OKo 22h prodam ova tri za po 190k. Uzmem preko 80k na ljudskoj gluposti jer svaki put se dogodi isto. U 17h kupuju karticu za 250k da bi je par sati kasnije prodavali za 150k. I tako svaki put i ja majmun umjesto da kupim deset komada zadovoljim se s tri kartice. Na kraju kada sve zbrojim uzeo sam na njemu jučer debelo preko 200k a mogao sam i duplo više...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
DR nagrade, odaberem ponovno packove, ovaj put tradeable. Mislim si opet ja magarac umjesto da uzmem 65000 coina.

Prvi pack izlazi Romagnoli IF, Lloris i Alba.
Reko nemrem vjerovat, najbolji pack otkad igram ut a to je od pocetka haha. Osmijeh od uha do uha.

Otvaram drugi pack i izadje ovo:
Moj PC  
2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice