Nekuzim zasto se nekaznjava napustanje online matcha igram fut draft i napadam stalno lik mi da iz kontre gol ajd ok igramo dalje zabijem za 1 1 i opet stalno pucam po golu lik napusti i ostane 1 1 naravno igram iduci lik igra bolje od mene a i ima jacu ekipu i naravno popusim... Al dobro bar sam iz obicnog packa dobio totw karticu koja je otisla za 30k pa se isplatilo ali svejedno smece dao bih ban kao u cs go. Prvo upozorenje pa ban 30min za 1h pa 1dan pa 7dana...
Kako bi to riješio? Igram i sruši mi se sistem na sonyu. Plav ekran i javi neku grešku. Drugi dan igram i igra se smrzne. Jučer igram i kamera ostane na polovici protivnika i ne mogu ništa. Gledam njegovog golmana i zelenu travu. I sve tako dok nije zabio gol. U petom slučaju provider mijenja IP adresu i pukne mi veza. To si uvijek naštimam da mijenja kada ne igram ali jebi ga, nestane struje i pamti od ponovnog logiranja. Nisam stalno u stanu da pazim kada će nestati struja na tren. Naravno, ima i onih koji samo izađu iz igre. No zar uz sve probleme igre mene treba dodatno kažnjavati zato kaj se igra smrzne ili mi se restarta modem? Tko može razlikovati kada je tko izašao iz igre? Mislim da to ne bi imalo nikakvog smisla. Ima desetak razloga zašto ti je protivnik izašao iz igre a on je kriv samo za jedan.
Ako trazis pametan odgovor, napraviti ono sto OW, CSGO i slicne igre imaju. Stavis timer koji imas da se vratis u igru. Ako ne uspijes, dobijes time ban i loss. Das svima dvije minute vremena da se vrate u tekmu i ako ne uspiju, popusili su poraz koji dobijes tak i tak ako dobijes DC i igrica te neko vrijeme sprijecava da udes u novu tekmu za kaznu. Kod FIFE cesce nego ne, DC je zbog EA servera, dvije minute su i vise nego dovoljno da se vratis natrag. Ako je netko odradio RQ i samo ugasio PS onda i tebe i njega boli kifla. Ako ti je nestalo struje, dvije minute su valjda dovoljne da se vratis natrag. A ako se ponovno desi tokom istog meca, instant loss+tme ban.
Ali EA bi onda trebao nauciti kako se kodiraju time limiti u igrici u kojoj vec 10 godina nisu sposobni shvatiti da je klizeci start sa leda faul i direktan crveni.