- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zbog cega su ovako pale cijene igračima?
Eriksena kupio neki dan za 140k danas ga prodao za 110.
Mane nije bio ispod 105 sad ide za 90k.
Zato jer su jucer dosli paketi od SBa. Prestala WL i tak... Ima toga zakaj su pale.
Zasto di uopce iso prodavati, kaj je takva sila? Ajde da movie ne objasnjava sta i kako,jos bi reko.

Pala je cijena dosta jer je krajem mjeseca Black Friday pa se ljudi spremaju za to i pokusavaju skupit sto vise coinsa.
I UCL sbc-evi ce biti dns u sutra i trebaju coinsi za flipanje sto vise UCL kartica.
+ sve sto je SimeKZ rekao
Imao sam Valenciu i ima tjedan sam kupio walkera. Da ne duljim walker mi je puno bolji.
Imao sam Valenciu i ima tjedan sam kupio walkera. Da ne duljim walker mi je puno bolji.
Mene jebe to što je Valencia untradable.
Da nije, prodam ga i rokam dalje s Walkerom.
Ovako se nećkam jer ipak 120k coinsa bi mi dobro došlo :)
Na sve to dodaj onaj faktor panike. Ljudi vide da cijene padaju i onda u panici i oni stavljaju kartice na market bojeći se da im igrači ne izgube na vrijednosti te sami na taj način stvaraju višak ponude što automatski dovodi do smanjenje cijena. I prošli tjedan je bila slična situacija pa su cijene porasle preko vikenda. Sada će se samo dijelom oporaviti jer bliži se crni petak. Stoga oprez s ulaganjem.
Imate neki savjet sto sljedece mijenjati?
Do cetvrtka cu imati nekih 500k pa razmisljam o Marcelu i Kanteu al me muci Kanteov strength i visina. Da li ce biti puno bolji od Kondogbie?
Nisam probao Kantea, ali sam često igrao protiv njega.
Dakle, moji se samo odbijaju od njega - toliko o tvom strahu za njegov strenght :)
BTW
Jučer mi Salah otpuhao Bonuccija.
Kao na fliperu se moj Bonucci odbije od malog pikavca.
Jebat ga, to je FIFA i zato ju svi volimo <3
Sada će se samo dijelom oporaviti jer bliži se crni petak. Stoga oprez s ulaganjem.
I lani smo se spremali na pad cijena za black friday pa se dogodilo suprotno i neočekivano.
Sada će se samo dijelom oporaviti jer bliži se crni petak. Stoga oprez s ulaganjem.
I lani smo se spremali na pad cijena za black friday pa se dogodilo suprotno i neočekivano.
Ove godine uz sve staro imaš i online rivals mod koji daje izdašne nagrade tako da se otvara više packova nego ikada prije. Više packova, više igrača, pa će valjda shodno tome biti i nešto niže cijene. Inače, najveći pad cijena se uvijek dogodi par dana ranije, bio to black friday, TOTY, TOTS.. bar je tako bilo sve ove godine.
Ove godine je dosta lako doci do coinsa.
Uz odlicne nagrade iz rivalsa i vikend lige ima puno nacina za tradanje.
Bronze pack methoda jos uvijek uspjesna + sto se ne proda od bronze upgradeam u silvere i imam ih za League SBC-eve.
Kupovanje squad fitnesa tokom tjedna i prodavanje za vikend, padne im cijena na 700tinjak coinsa i tokom vikenda se prodaju za 1100-1200.
Pratite nekoliko igraca kako im se cijena krece tokom vikenda i tjedna(igraca koji se koriste u ekipama), ja recimo pratim Real, Modric i Courtoisa se tokom tjedan daju naci za 90-95k coinsa i prodati za 110k tokom vikenda (Modric je trnutno 85k) mislim da je Movie tako nesto spomenuo prije (mozda je netko drugi, nemojte me drzati za rijec). Jos jedan primjer je igraca Alex Telles koji varira od 8k do 12k, ima ih jos Kimpembe, Paulinho, Talisca IF...
Ulaganje u UCL igrace kada izade SBC za tradeable verzije.
jesi rijesio cijeli SBC od portugalske i mls ili samo neke klubove ?
jesi rijesio cijeli SBC od portugalske i mls ili samo neke klubove ?
Ma samo one koji daju bolje nagrade tipa Porto, Benfica itd.
Isto tako i u svim ostalim ligama sam rješavao samo s boljim nagradama jer me igrači koji se na kraju dobiju u principu ne zanimaju, a prevelika su ulaganja za njih.
Skida mi upravo neki update 1,67 GB za PC?!
Toplo se nadam da će nešto riješiti sa serverima jer zadnjih dana, a posebno danas je bila katastrofa igrati.
Slično kao prethodnih godina, jebeni usporeni film s trzanjima i pizdarijama.
Evo i patch notes koji me ne oduševljava previše.
Više bih volio da sjebu staminu onima koji koriste presing i da smanje AI u obrani.
https://www.futhead.com/news/fifa-19/2007/fut-19-title-update-6-november-coming-soon-xbox-ps4/
Složim UCL sbc za tri plave kartice. Najbolji igrač ocjene 78. Potom složim 6 sbc UCL upgrade. Najbolji igrač ocjene 79. U tih 6 packova uspio sam dobiti i duplić ali nisam uspio dobiti igrača ocjene 80. Potom sve ta sranja uložim u onaj sbc 81+ i konačno dobijem nekog sranje golmana iz bundes lige ocjene 84. Izgubio sam dva sata slagajući sranja. U ona dva packa što se dobije isto nisam dobio ništa a ona tri sranja sam prodao svakog po 3k coinsa jer ljudi kupuju da bi složili sbc sa samo plavim karticama. Tako da na kraju nisam u nekom gubitku ali niti ništa nemam nakon svega.
Ovi SBC su samo nacin od EA da isprazni ljudima klubove i da kupuju paketice... nadam se da ne trosite coinse na kupnju UCL common kartica
Ja ispraznio klub, riješio se svih gold kartica do 82, napravio 21 common pack, dobio kurčinu, onda to pobacao u onaj 81+ pack i opet u tih 4 packa dobijem Emre Cana i ekipu, ma nabijem ja ovu FIFU, da ja ne mogu ništa dobit a otvaram packova da ti mozak stane, sad 25 + ona 3 golda za onaj UCL Marquee i onaj UCL three pack, znači 29 packova sam otvorio danas i teška kurčina, preko 2 sata slagao ova sranja i suma sumarum svega je da imam 10-ak beskorisnih untradeble UCL kartica a ostao bez 200+ gold kartica, uvijek pametnija opcija discardat nego slagat SBC-e, kod mene uvijek a da ne pričam da ideš trošit.
Slazi for fun i bit ce ti super. Ja namjerno nista ne prodajem, samo sbcove slazem.

Ja ispraznio klub, riješio se svih gold kartica do 82, napravio 21 common pack, dobio kurčinu, onda to pobacao u onaj 81+ pack i opet u tih 4 packa dobijem Emre Cana i ekipu, ma nabijem ja ovu FIFU, da ja ne mogu ništa dobit a otvaram packova da ti mozak stane, sad 25 + ona 3 golda za onaj UCL Marquee i onaj UCL three pack, znači 29 packova sam otvorio danas i teška kurčina, preko 2 sata slagao ova sranja i suma sumarum svega je da imam 10-ak beskorisnih untradeble UCL kartica a ostao bez 200+ gold kartica, uvijek pametnija opcija discardat nego slagat SBC-e, kod mene uvijek a da ne pričam da ideš trošit.
Izgleda da si gori od mene, što je objektivno jako teško. Ja sada ovu zadnju UCL karticu ubacio u a flash of brilliance sbc ali neću otvarati pack jer danas su mi svi bili posrani. Riješio sam marquee danas, jako jeftino a takvi su mi na kraju i packovi bili. Sve u svemu, propustio sam ligu prvaka zbog slaganja ovih sranja a na kraju dana nemam ništa više coinsa od svega toga. Dobro je, nemam niti manje...
SBC za marque matchups i flash of brilliance su ok i daju dobre packove za nagradu, ali ovaj 81+ i za common UCL players su tu samo da isuše klubove
SBC za marque matchups i flash of brilliance su ok i daju dobre packove za nagradu, ali ovaj 81+ i za common UCL players su tu samo da isuše klubove
Ja nisam primjetio da marquee sbc da išta konkretnog a svakog složim. Mogu se pohvaliti da vratim uloženo ali zaradu nikakvu do sada nisam vidio. Samo gubljenje vremena. Ujutro ću ti reći kakav je bio pack od flash of brilliance iako već sada znam da će biti teško smeće..
Ja nisam primjetio da marquee sbc da išta konkretnog a svakog složim. Mogu se pohvaliti da vratim uloženo ali zaradu nikakvu do sada nisam vidio. Samo gubljenje vremena. Ujutro ću ti reći kakav je bio pack od flash of brilliance iako već sada znam da će biti teško smeće..
Rekao sam da su Packovi dobri (u odnosu na cijenu za koju ih mozes napraviti), sad sto tko dobije u njima je lutrija (12,5k pack i 25k pack ako se nevaram su nagrade bile + 3 ucl igraca).
Marquee packovi su bili pristojni za ono kaj se trazilo. Tu s e nema kaj prigovorit.

Nekuzim zasto se nekaznjava napustanje online matcha igram fut draft i napadam stalno lik mi da iz kontre gol ajd ok igramo dalje zabijem za 1 1 i opet stalno pucam po golu lik napusti i ostane 1 1 naravno igram iduci lik igra bolje od mene a i ima jacu ekipu i naravno popusim... Al dobro bar sam iz obicnog packa dobio totw karticu koja je otisla za 30k pa se isplatilo ali svejedno smece dao bih ban kao u cs go. Prvo upozorenje pa ban 30min za 1h pa 1dan pa 7dana...

Izgleda da si gori od mene, što je objektivno jako teško. Ja sada ovu zadnju UCL karticu ubacio u a flash of brilliance sbc ali neću otvarati pack jer danas su mi svi bili posrani. Riješio sam marquee danas, jako jeftino a takvi su mi na kraju i packovi bili. Sve u svemu, propustio sam ligu prvaka zbog slaganja ovih sranja a na kraju dana nemam ništa više coinsa od svega toga. Dobro je, nemam niti manje...
Prijatelju moj to nije jebeno normalno, sve igram od SB, riwalsa, WL pa nekad i draft, sve slažem šta vidim na SBC a naravno da me ne košta 500k, i ja najviše šta sam dobio iz packova su igrači za koje sam dobio 5k i to je to, nema šanse da nešto drugo izvučem a imam 500+ odigranih utakmica, onda znaš otprilike koliko je to packova, jebeno more.
Samo mi žao šta nisam od početka snimao, kakav bi se video dao složit od toga, tuga, jad i čemer.
Marquee packovi su bili pristojni za ono kaj se trazilo. Tu s e nema kaj prigovorit.
Ma đabe bili dobri packovi kad iz njih ništa ne dobiješ, evo ja npr svaki pon dobijem 2 rare mega packa jer svaki put sam do sad završio u SB u elite 1, znači odigram skoro 30 utakmica i za to dobijem nazad u oba packa skupa 10k vrijednost igrača + dobijem od preordera isto svaki pon 2 jumbo premium gold packa i uredno niša ne dobijem i iznerviram se, dok netko na onom gold upgrade, onaj untradeble two players pack dobije čudesa, i to već par puta.
Tako da koji god pack da dobiješ ništa ti ne znači, samo sreća igra, ili je imaš ili ne.
Jucer odigrao protiv jednog frenda koji je online mozda odigrao 10ak utakmica ovu FIFU (dobio ju je prije tjedan dana od cure) i prestao ju igrati nakon dva mjeseca prosle godine. Arsenal - Chelsea, 3-1. On je zabio Moratom sa 20m, ja dva sa Aubom sa 25 (sva tri gola finesse u suprotni kut) i jedan sam se nekako probio u 5erac i Ozil je pospremio sam tako. Tokom tekme sam mu pokusao objasniti kako da se brani i kako da postavlja igrace. E sad, ja nisam igrao skoro tjedan dana, bio sam umoran i sve to, ali probiti obranu nekoga tko sam za sebe kaze da ne zna koji kurac radi u obrani je bila skoro nemoguca misija. Na 30m je on drzao jednog igraca 10m od mene, njegov AI me stiskao ko blesav. Na kraju smo se oba dobro nasmijali na smijesan gameplay i dokucili da njegova nesposobnost u obrani ne radi veliku razliku ako ja ne napadam na kontre i ako on ne drzi Teammate Contain ko blesav.
Rekao sam da su Packovi dobri (u odnosu na cijenu za koju ih mozes napraviti), sad sto tko dobije u njima je lutrija (12,5k pack i 25k pack ako se nevaram su nagrade bile + 3 ucl igraca).
Što mi znače dva packa od 40k coinsa kada u njima zajedno nisam dobio 10k coinsa? Otelio sam se dabar uloženo vratim.
Nekuzim zasto se nekaznjava napustanje online matcha igram fut draft i napadam stalno lik mi da iz kontre gol ajd ok igramo dalje zabijem za 1 1 i opet stalno pucam po golu lik napusti i ostane 1 1 naravno igram iduci lik igra bolje od mene a i ima jacu ekipu i naravno popusim... Al dobro bar sam iz obicnog packa dobio totw karticu koja je otisla za 30k pa se isplatilo ali svejedno smece dao bih ban kao u cs go. Prvo upozorenje pa ban 30min za 1h pa 1dan pa 7dana...
Kako bi to riješio? Igram i sruši mi se sistem na sonyu. Plav ekran i javi neku grešku. Drugi dan igram i igra se smrzne. Jučer igram i kamera ostane na polovici protivnika i ne mogu ništa. Gledam njegovog golmana i zelenu travu. I sve tako dok nije zabio gol. U petom slučaju provider mijenja IP adresu i pukne mi veza. To si uvijek naštimam da mijenja kada ne igram ali jebi ga, nestane struje i pamti od ponovnog logiranja. Nisam stalno u stanu da pazim kada će nestati struja na tren. Naravno, ima i onih koji samo izađu iz igre. No zar uz sve probleme igre mene treba dodatno kažnjavati zato kaj se igra smrzne ili mi se restarta modem? Tko može razlikovati kada je tko izašao iz igre? Mislim da to ne bi imalo nikakvog smisla. Ima desetak razloga zašto ti je protivnik izašao iz igre a on je kriv samo za jedan.