Ta tvoje misljenje da za drugu IF karticu igrac mora nadmasit ucinak iz tekme koji je ostvario kod dobivanja prve IF kartice nije tocan. EA ne ide tim putem, pogotovo ako se radi o igracima koji su pozeljni u WL. Sjeti se SIF Pogbe prosle godine. Sad kad bude promocija black fridaya vidit ces da ce to bit najbolji TOTW ove godine, bez obzira sto vjerojatno neki igraci u tom TOTW nisu ni zasluzili IF karticu, ali ce ju dobit jer EA zna da ce igraci kupovat pointse za black friday i otvarat packove ko ludi. Ipak je vrijeme BFa prvi veliki market crash i prvo veliko farmanje para EA guzicara.
To nije moje mišljenje već način kako su davali IF kartice od 2012 godine. Recimo, uvijek je do sada bilo ako si zabio gol za drugu IF karticu moraš zabiti gol i imati asistenciju ili zabiti dva gola i tako dalje da ne nabrajam jer znam da kužiš kaj hoću reći. Sva pravila su srušili zadnje dvije godine i po prvi put smo dobili da igrač za gol iz penala dobija SIF karticu što je smiješno i sve te godine nezamislivo. S obzirom da više nema pravila zato sam i rekao da se ne bih kladio da će dobiti nadogradnju iako se nadam da će je dobiti. Po prvi put smo isto tako vidjeli da igrač dobija TOTS karticu koja je jača od TOTY kartice što je isto sve ove godine bilo nezamislivo. Da, u pravu si, vlastita pravila krše samo zbog što veće zarade.