FIFA 19

poruka: 7.924
|
čitano: 997.161
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: FIFA 19
Cofinho kaže...

Ta tvoje misljenje da za drugu IF karticu igrac mora nadmasit ucinak iz tekme koji je ostvario kod dobivanja prve IF kartice nije tocan. EA ne ide tim putem, pogotovo ako se radi o igracima koji su pozeljni u WL. Sjeti se SIF Pogbe prosle godine. Sad kad bude promocija black fridaya vidit ces da ce to bit najbolji TOTW ove godine, bez obzira sto vjerojatno neki igraci u tom TOTW nisu ni zasluzili IF karticu, ali ce ju dobit jer EA zna da ce igraci kupovat pointse za black friday i otvarat packove ko ludi. Ipak je vrijeme BFa prvi veliki market crash i prvo veliko farmanje para EA guzicara.

To nije moje mišljenje već način kako su davali IF kartice od 2012 godine. Recimo, uvijek je do sada bilo ako si zabio gol za drugu IF karticu moraš zabiti gol i imati asistenciju ili zabiti dva gola i tako dalje da ne nabrajam jer znam da kužiš kaj hoću reći. Sva pravila su srušili zadnje dvije godine i po prvi put smo dobili da igrač za gol iz penala dobija SIF karticu što je smiješno i sve te godine nezamislivo. S obzirom da više nema pravila zato sam i rekao da se ne bih kladio da će dobiti nadogradnju iako se nadam da će je dobiti. Po prvi put smo isto tako vidjeli da igrač dobija TOTS karticu koja je jača od TOTY kartice što je isto sve ove godine bilo nezamislivo. Da, u pravu si, vlastita pravila krše samo zbog što veće zarade.

17 godina
virusulja kaže...

Pa nije svaki 84 rated igrac jednako vrijedan, treba malo razmisljati sta je bolje za uzeti, golmane uvijek izbjegavati.

U trenutku posta su Illara i De Vrij bili 2k, sinoc se Illara prodavao za 8k dok je De Vrij bio 3.9k. Volatilnost kod 84 rated igraca je puno veca nego kod skupljih kartica pa je i ROI na takvim karticama puno veci.

Malo izracunaj koliko si coinova morao uloziti za tvoj profit od 20k a koliko coinova se moglo zaraditi sa 84 rated karticama ilitiga u prijevodu veci profit donosi puno 84 rated kartica nego takvi sitni tradeovi di zaradis 20k na ulozenih 60k.

Sto se tice UCL sbc, ako opet bude treba uzimati ove non rare gold igrace, a i tu opet treba razmisliti koje pozicije vise rastu od ostalih. :)

Naravno da nije, samo sam htio reći da sredinom tjedna uzmeš igrača na kojem u dva dana zaradiš 20k coinsa pa se ne moraš jebati gomilanjem kartica i čekanjem kada će biti traženi za neki sbc. Pogotovo kada imaš coinsa. Uzmeš takvih 10 igrača i spremiš 200k coinsa u dva ili tri dana. Koliko moram de vrija uzeti da bih zaradio na njemu 200k coinsa? Ne mislim da je to što radiš loše, samo meni se ne da više visiti na marketu kao sve ove godine i čekati. Pogledam sredinom tjedna par igrača, znam koje cijene postižu vikendom i podebljam si račun. Već kada govoriš o strpljenju trebao si pričekati s kupnjom tako vrijedne kartice jer će za tri tjedna zasigurno biti prvi veliki pad marketa. Ja sam zato prodao sve vrijedne kartice a sa svim coinsima pomalo trgujem. Ništa neću ozbiljnog kupovati do crnog petka. Naravno, svatko od nas je pronašao neki način kako zaraditi i toga se drži. I to je ok.

Kod UCL uvijek slažem kinesku ligu jer potrebne rare kartice uvijek možeš kupti po 650 coinsa. No dočekaju te na CB pozicijama koje su deficitarne. Pa tako onaj pejčinović i paletta postižu jako dobre cijene a ovih dana ih možeš uzeti po 350 coinsa. Jučer sam iz zajebancije kupio 150 kartica palette po 350 coinsa i isti dan sam prodao 60 po 850 coinsa. Nikad mi to nije jasno, no kada poredaš 100 kartica na market s identičnom cijenom nestrpljivi kupe. Fenomen mi je i s contractsima. Htio sam si prebaciti coinse s jednog na drugi acc i stavim rare contractse po 3500 coinsa. Njih 100. Uvijek mi je netko pobrao po full cijeni nekoliko kartica po satu.

11 godina
FIFA 19

Drago mi je sto su vratili stari bug iz fife 18 gdje ti odjednom nestane informacija o igracu i njegova stamina. Bas mi je drago sto usred utakmice nit znam skime upravljam nit znam kolika mu je stamina hvala EA na pomoci. Vec mi se desilo to zadnje 4 tekme za redom

Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
FIFA 19

Je li uspio itko od vas uhvatit ovih 23 pobjede u WL ? 

Ne samo sad ovaj vikend nego opčenito u fifi 19 ?

Znači to je jedino da budeš siguran da ćeš nešto izvuć, naravno zbog ovog TOTW packa, ali kako doć do 23 pobjede u WL ?

Nikako jbt, pa mene uredno od 30 utakmica iz jedno 3-4 izbaci sa server + kad tome dodaš par utakmica u kojima ti sve šteka i doslovno ne možeš ništa već si ispod te granice.

Uz to još naravno utakmice u kojima te jebu u zdrav mozak na svakakve načine i nema jebene teorije da uhvatiš te 23 pobjede.

Znači ja sad opet evo 14 pobjeda i imam još 7 utakmica za odigrat, opet ni blizu tih 23 pobjede, pa da se objesim na trepavice ne mogu niti prismrdit tome.

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 19

Niti to ti ne daje neku sigurnost. Ja sam prosle godine izvukao Del Piera iz small electrum players packa. 

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649 - GEARBEST POPUSTI, AKCIJE, KUPONI, GIVEAWAY
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 19

Ne znam sto se ljudi bas toliko trude oko WL, pa bolje su nagrade u division rivals s tim da ti treba manje truda i dosta je lakse.

0 0 hvala 0
11 godina
miikaa77 kaže...

Ne znam sto se ljudi bas toliko trude oko WL, pa bolje su nagrade u division rivals s tim da ti treba manje truda i dosta je lakse.

Ja se ne trudim nista vise od rivalsa ali me nerviraju bugovi i glitchevi ove igrice

6 godina
neaktivan
FIFA 19

movie pošto vidim da si teška iskusnjara što se tiče marketa, jel bi mogao udeliti koji savet, na koje igrače da se baziram ?
Imam oko 600 000 coinsa i ne mislim ništa kupovati do black friday-a pa taman do tada da makar poduplam te coinse.

0 0 hvala 0
12 godina
kicana kaže...

movie pošto vidim da si teška iskusnjara što se tiče marketa, jel bi mogao udeliti koji savet, na koje igrače da se baziram ?
Imam oko 600 000 coinsa i ne mislim ništa kupovati do black friday-a pa taman do tada da makar poduplam te coinse.

Evo ti savjeti kako zaraditi na nadolazecem BPL POTM eventu.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
11 godina
neaktivan
miikaa77 kaže...

Pa broje se tekme iz WL za Rivalse, jel? Znači odigraš 30 tekmi WL, nešto Rivalsa kroz tjedan i pokupiš nagrade i od jednog i od drugog.

Govorim za ekipu koja ima vremena vikendom. Ja još nisam ni jednu weekend ligu odigrao ove godine 

13 godina
FIFA 19

Tako je. Po tekmi u WL dobijes 400 division bodova. Tako da ima smisla igrat, ja si tako osiguram minimalno Rank II. Bez igranja prek o tjedna. 

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649 - GEARBEST POPUSTI, AKCIJE, KUPONI, GIVEAWAY
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
kicana kaže...

Pretjeruješ, ja samo godinama koristim jedan te isti sistem. Pratim jednu ligu. Uvijek je to ona s kojom igram. Znam koliko igrači vrijede prije WL i znam koliko vrijede poslije WL.  Prodajem ih petkom a kupujem nazad nedjeljom poslije podne. Ovo nije revolucionarni sistem već jedan običan ziheraški. Uz to uvijek snimim ponekog igrača koji je tražen pa i njega nakupujem nedjeljom kada je sve jeftino. Sasvim sigurno ima iskusnijih i boljih majstora marketa jer ja ništa ne pratim niti se pripremam za eventualne sbc u kojima će neki igrači biti traženi. Kako rekoh koristim zdravoseljačku metodu jedne lige i nekih desetak igrača.

9 godina
neaktivan
movie kaže...
virusulja kaže...

Pa nije svaki 84 rated igrac jednako vrijedan, treba malo razmisljati sta je bolje za uzeti, golmane uvijek izbjegavati.

U trenutku posta su Illara i De Vrij bili 2k, sinoc se Illara prodavao za 8k dok je De Vrij bio 3.9k. Volatilnost kod 84 rated igraca je puno veca nego kod skupljih kartica pa je i ROI na takvim karticama puno veci.

Malo izracunaj koliko si coinova morao uloziti za tvoj profit od 20k a koliko coinova se moglo zaraditi sa 84 rated karticama ilitiga u prijevodu veci profit donosi puno 84 rated kartica nego takvi sitni tradeovi di zaradis 20k na ulozenih 60k.

Sto se tice UCL sbc, ako opet bude treba uzimati ove non rare gold igrace, a i tu opet treba razmisliti koje pozicije vise rastu od ostalih. :)

Naravno da nije, samo sam htio reći da sredinom tjedna uzmeš igrača na kojem u dva dana zaradiš 20k coinsa pa se ne moraš jebati gomilanjem kartica i čekanjem kada će biti traženi za neki sbc. Pogotovo kada imaš coinsa. Uzmeš takvih 10 igrača i spremiš 200k coinsa u dva ili tri dana. Koliko moram de vrija uzeti da bih zaradio na njemu 200k coinsa? Ne mislim da je to što radiš loše, samo meni se ne da više visiti na marketu kao sve ove godine i čekati. Pogledam sredinom tjedna par igrača, znam koje cijene postižu vikendom i podebljam si račun. Već kada govoriš o strpljenju trebao si pričekati s kupnjom tako vrijedne kartice jer će za tri tjedna zasigurno biti prvi veliki pad marketa. Ja sam zato prodao sve vrijedne kartice a sa svim coinsima pomalo trgujem. Ništa neću ozbiljnog kupovati do crnog petka. Naravno, svatko od nas je pronašao neki način kako zaraditi i toga se drži. I to je ok.

Kod UCL uvijek slažem kinesku ligu jer potrebne rare kartice uvijek možeš kupti po 650 coinsa. No dočekaju te na CB pozicijama koje su deficitarne. Pa tako onaj pejčinović i paletta postižu jako dobre cijene a ovih dana ih možeš uzeti po 350 coinsa. Jučer sam iz zajebancije kupio 150 kartica palette po 350 coinsa i isti dan sam prodao 60 po 850 coinsa. Nikad mi to nije jasno, no kada poredaš 100 kartica na market s identičnom cijenom nestrpljivi kupe. Fenomen mi je i s contractsima. Htio sam si prebaciti coinse s jednog na drugi acc i stavim rare contractse po 3500 coinsa. Njih 100. Uvijek mi je netko pobrao po full cijeni nekoliko kartica po satu.

Istina je da gomilanje kartica nije za svakoga, ali je najlaksi nacin za ostvarivanje max. profita.

Upravo zbog velike volatilnosti cijene takvih kartica najvise skacu a garantiraju ti dupli profit. Za nekoga tko zeli uduplati coinse je najlakse to uciniti na takvim karticama.

Ronaldo je kupljen sigurnosti radi jer EA zna raditi probleme kod velikih prodaja pa nisam htio riskirati, ice on na prodaju uskoro pa krece investiranje za black friday kad ponovo treba uduplati coinse.

10 godina
neaktivan
FIFA 19

Jebem ti igru kad je meni svaki drugi poraz ovakav ili slican. 

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
virusulja kaže...

Ronaldo je kupljen sigurnosti radi jer EA zna raditi probleme kod velikih prodaja pa nisam htio riskirati, ice on na prodaju uskoro pa krece investiranje za black friday kad ponovo treba uduplati coinse.

Ne kužim, kakvih problema ea zna raditi?

11 godina
movie kaže...
virusulja kaže...

Ne kužim, kakvih problema ea zna raditi?

Pa za pocetak poceli su raditi nogometne igrice mislim da je to glavni problem 

8 godina
ruya kaže...

E jesi me razocarao... Taman se i ja prebacio na RDR2 i eto tebe natrag u ovom djubretu!

15 godina
FIFA 19

Jucer sto god igram dobijem danas opet po starom precka stativa itd. Igram fut draft slozim ok ekipu sa kemijom 90 dode lik u napadu ronaldo, neymar, mbape. Sve skupa mu kemija oko 60 zabije do 20. 3 gola igram ja dalje dodem do 3 2 i nemozes 3. Zabit valjda sam pogodio svaki dio vratnica i nece.rivali isto stavim krossu training karticu za sve atribute plus 10 nema sanse da pogodi gol benzema kao loptu nije vidio a jucer sve ulazilo niti sam moro ciljat cak same upadale u gol. Jos malo pa ce bf v pa fifa samo ponekad ovo nije za igrat ovako nemam nista protiv kada me netko nadigra ali da njegovi igraci sa shoting 72 zabijaju sa 20m kroz obranu a moj sam pred golom shoting preko 90 nemoze pogodit neznam i to nema vez pucao lagano jako uopce nije bitno kad igra odredi da gubis nema veze tko je sa druge strane gubis. 

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.11.2018 17:55 (CroVandal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
sexytoiletpaper kaže...
ruya kaže...

E jesi me razocarao... Taman se i ja prebacio na RDR2 i eto tebe natrag u ovom djubretu!

Ma od kako je izasao rdr2 odigrao 5-6 utakmica i bas je djubre od igre. Sve me manje privlaci i to me raduje. 

Svako prolece na Zvezdu mirise...
7 godina
neaktivan
FIFA 19

Samo da ne bude Aubameyang u POTM, opet će koštat 700k da ga napraviš kao Hazard i napravit ću kurac jer kad bi sve prodao što imam tek bi onda skupio tih 700k ...

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.11.2018 21:46 (Iniesta21).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ruya kaže...

Meni je svaka druga takva tekma, pogotovo zadnjih tjedan dana, a pod normalno mi je da gubim tekme u 90toj plus.

8 godina
neaktivan
FIFA 19

Jutros naletio na jedan članak vezano za fifu na indexu, u kojem između ostalog piše:

"FIFA igre posljednjih godina nisu namijenjene samo ljubiteljima nogometa i nogometnih igara. Kako EA Sports sve više ulaže u FIFA esport tako je i interes među gamerima sve veći. Dio igrača se želi natjecati u FIFA-i iako nisu ljubitelji nogometa, nemaju omiljeni klub ili najdražeg igrača. Za razliku od F1 ili NBA esporta, na FIFA natjecanjima mogu sudjelovati svi, a ne samo gameri profesionalnih nogometnih klubova"

Upravo zbog navedenog sam odustao od fife, jer sve je manje nogometa, a sve više gamerskih izdrkavanja, koja veze nemaju s nogometom. Sve se vrti oko love (nažalost), a smjer fife diktiraju tamo neki hardcore gameri koji nisu pogledali 5 nogometnih tekmi u životu.

The Commissioner of Football

3 0 hvala 0
13 godina
TheMaverick kaže...

Upravo zbog navedenog sam odustao od fife, jer sve je manje nogometa, a sve više gamerskih izdrkavanja, koja veze nemaju s nogometom.

Kako će ljudi igrat drugačije kad im igra dok igraju SB pokazuje kako se nogomet NE IGRA?!

Da su na offlineu napravili neku normalniju, realiniju simulaciju, bilo bi bolje 100%.

Ovako ekipa vidi kako se PC dodaje iz prve bez greške pa to isto preslika online.

Nije samo dodavanje iz prve problem, to je samo jedan od primjera, da se razumijemo.

[19xx] 4ntraks
8 godina
TheMaverick kaže...

Jutros naletio na jedan članak vezano za fifu na indexu, u kojem između ostalog piše:

"FIFA igre posljednjih godina nisu namijenjene samo ljubiteljima nogometa i nogometnih igara. Kako EA Sports sve više ulaže u FIFA esport tako je i interes među gamerima sve veći. Dio igrača se želi natjecati u FIFA-i iako nisu ljubitelji nogometa, nemaju omiljeni klub ili najdražeg igrača. Za razliku od F1 ili NBA esporta, na FIFA natjecanjima mogu sudjelovati svi, a ne samo gameri profesionalnih nogometnih klubova"

Upravo zbog navedenog sam odustao od fife, jer sve je manje nogometa, a sve više gamerskih izdrkavanja, koja veze nemaju s nogometom. Sve se vrti oko love (nažalost), a smjer fife diktiraju tamo neki hardcore gameri koji nisu pogledali 5 nogometnih tekmi u životu.

Definitivno se ne slazem sa ovim. Nema FIFA veze sa HC gamingom ili sa kvalitetnim Esportom. Pogledaj sto su danas najvece ESports fransize. Dota, LoL, CSGO, OW, R6S, Starcraft. Ni jedna od njih nema situaciju da je 9,5/11 tvojeg tima pod upravljanjem AI. Kazem 9,5 jer imas opciju 2nd man pressa koja je upitna isto. Da FIFA doista odluci postati kvalitetan ESport koji zeli najbolje igrace da igraju na najboljoj razini prvo sto bi trebali promijeniti je sustav natjecanja. ProClubs bi trebao postati standardan ESports mode, 11v11 ili 5v5 gdje igraci mogu mijenjati igrace u obrani i napadu, ali definitivno ne sa 10 AI "igraca" po timu. Previse se tu ostavlja slucajnosti i bugovima i exploitu glitcheva. FIFA, prvenstveno kroz UT "ESport" scenu je samo i jedino tu za promociju FIFA POINT sustava i packova. Pa i sami komentatori ne komentiraju igre igraca nego baljezgaju o karticama sa kojima ti igraci igraju. Prosle godine su najbolja dva mema bila "TOTY Ramos has that 95 short pass that allows him to pass the ball well" i "Icon Ronaldo just went through the opposition".

FIFA je tu za casual igrace. Postoji jako dobar razlog zasto je svake godine igranje na ciste kontre sa AI obranom uvijek META. Nema tu nekog velikog omjera rizika/nagrade/skilla. To je jednostavno najmanje riskantan nacin igre koji zahtjeva najmanju kolicinu skilla da bi dobio solidne rezultate. Postoji dobar razlog i zasto su svi obrambeni igraci u igri sa niskim Paceom i Agilityem dok su Meta igraci uvijek visoki po tim statsima. Igra je napravljena da svatko moze svakoga pobijediti ako nije razlika izmedu dva igraca, bilo u kvaliteti samih igraca ili momcadi toliko velika da druga strana jednostavno nema sanse.

Da zavrsim sa rantom. Nije FIFA "HC" igrica. FIFA je veoma "casual" igrica, previse toga je pod kontrolom AI-a da bi bila HC, previse bugova i glitcheva je u igrici da bi bila HC a to se nece promijeniti dok god svake godine izdaju novu verziju, previse "low-skill" strategija donosi predobre rezultate i rijetko kada nekakva strategija koja zahtjeva visok skill daje dobre rezultate. Tako da ili cemo FIFU shvatiti kao ultra-casual igru i ne zivcirati se oko svega sto se dogada (a necemo) ili cemo se nastaviti zivcirati oko igrice koja vjerojatno nema sto za raditi na policama u ovom stanju.

13 godina
FIFA 19

Jucer kad mi je Abate stigao IF Manea, a ovaj u punom trku ide na gol... Sve mi je bilo jasno. ESports my ass. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
SimeKZ kaže...

Jucer kad mi je Abate stigao IF Manea, a ovaj u punom trku ide na gol... Sve mi je bilo jasno. ESports my ass. 

A ni stamina nema puno utjecaja evo jucer npr. ja trcim sa Depayem koji je friski igrac a protivnik mene sustize sa Lalom kojem mu je stamina bila ne u crvenom vec u onom bijelom dijelu to mi nije prvi put da se desilo

11 godina
FIFA 19

Nekako mislim da bi se sve kontrole trebale staviti na manual i ako dodajes ili pucas sledja da ti se smanji preciznost jer ja svaku tekmu gledam kako mi protivnik samo stisce X bez obzira u kakvoj poziciji on bio i onda lupi tipku za pucanje i zabije gol sa 20,30m doslovno svatko to moze napraviti a onda ja ispadam glup jer ne dodajem toliko cesto iz prve jer namjestam igraca na udarac. I jedna od gorih stvari mi je ta sto kad meni protivnikov AI presjece loptu to je gotovo lopta je kod njega a ja kada idem presjeci loptu sa igracem kojim JA upravljam onda tom mom igracu lopta prodje kroz noge e tu mi je glavna enigma sto ne bi bilo logicnije da lopta prodje igracu kroz noge koji je upravljan od strane AI-a nego da lopta prodje kroz noge igracu koji je upravljan od strane pravog igraca ja sam tu loptu predvidio gdje ce otici i trebao sam dobiti nagradu tako da presjecem loptu a ne da me se kazni tako sto mu lopta prodje kroz noge i ja izgubim igraca u obrani.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
FIFA 19

Ni ovo trajdanje mi nije jasno znaci najvise zaradim na silver i bronze rare igracima isao malo prodavati prodao silver za 3000 coinsa i jos nekoliko za 1000 2000 dok za zlatne ako dobijem 800 je dobro

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 19

Ja sam jučer dobro pazario na SBC-ima od Portugalske lige i MLS-a... Neuer i Walker + IF neki Španjolac 84 i još par ok kartica.

Neuera stavljam na bubanj 100%, a oko Walkera se nećkam.

Naime, imam Valenciju pa ne znam da li da se zajebem i zadržim Walkera?

Nisam ga niti probao jer me strah da mi se svidi pa da ga zadržim u ekipi, a Valencija mi je untradable :)

Kakva su vaša iskustva... ako je netko probao obojicu?

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 19

Od kad sam poceo prakticirati timed finishing u vecini mojih udaraca manje pizdim igrajuci ovo. Stvarno je potrebno to nauciti ove godine i pravi razliku ukoliko pohvatas. U dosta situacija tempiram jako lose(crveno) ili malo prerano(zuto) pa lopta udje, makar ja pucao  van 16m, ali ocito igra nagradjuje igrace koji to koriste. Dok ga nisam koristio redovito sam po tekmi imao 4-5 stativi/precki. 

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice